Dirty Dancing - Be my little baby

Hahaha, stress stress och återigen stress. Ändå så hittar jag tid till att skriva ett litet inlägg.
Mitt rum ser ut som ett bombnedslag, jag måste stryka och jag har en triljoner saker att göra.
Men det jag tänkte säga var att jag hoppas det kommer bli en dunder kul kväll och jag har nu en anning om vad jag ska göra. Sedan tänkte jag vara lite snäll och ge lite tips till alla er partyglada, taggade, människor.
Tips 1. Ring alla samtal du ska ringa innan klockan nio, för sen kommer det bli överbelastat och tja, det kommer bli svårt för dig att ta dig runt.
Tips 2. Om du plötsligt inte vet var du är, hur du kom dit, vad folket är och hur du ska ta dig hem. Leta då upp närmsta vägskylt, ring en taxi och unna dig själv lyxen att få åka Taxi. Det är ju bara nyår en gång per år!
Tips 3. Försök undvik att dricka så mycket att du däckar innan klockan tolvslaget, lite tråkigt om du missar hela föreställningen och börjar nya året med att sova igenom det.
Tips 4. Ha så jävla roligt du kan och glöm för fan inte att kyssa någon kl 00.00.

Gott nytt år!!!

Mc Hammer - You can't touch this

Vem ska du kyssa på nyår?
Om mindre än 24 timmar kommer jag pressa min läppar mot någon annans, kille eller tjej, tjock eller smal, lång eller kort. Skit samma för jag ska rycka åt mig personen och kyssa den. Början på mitt nya år, 2009, ska börja med en kyss. Jag ska vara lycklig, snygg och glad. För jag har lovat att detta år ska vara fyllt med allt annat än sorg och hat utan med kärlek, passion, lycka, äventyr, pengar, resor, fester, sång, dans, musik, vänner och allt vad man kan tänka sig som ger mig fjärilar i magen. Det ska vara ett spännande år och jag ska testa saker jag inte testa förut och det har redan börjat. Lite försmak helt enkelt. Jag testade t.ex allt på julbordet inkl. sill och strömming. Sillen var faktiskt god, strömmingen var väl mindre god och ätbar. Men inte bara mat och "vardagligare" saker som att hoppa fallskärm eller bungyjump. Jag ska testa springa runt i vit skjorta, förstora strumpor, solglasögon och musik på högsta musik, i mitt hus. Jag ska testa att ragga upp en främling i en matkö. Jag ska testa att köra i 250 km/h utan att dö eller få en ända liten skråma. Mycket att göra på så lite tid, för ett år är inte så lång tid egentligen. Jag menar, jag har redan slösat 30 minuter på detta inlägg och det är ganska mycket. Dock så är jag väl inte direkt jätte seriös utan hoppar mellan telefonen, msn och bloggen.
Nu ska jag sova, jag behöver min skönhetssömn eftersom en lång dag väntar mig imorgon.

Red Hot Chili Peppers - Under the Bridge

Emma åkte imorse klockan fem. Saknar henne något så fruktansvärt, redan.
Fikade med Sarah i går, tre timmar nonstop tjöt. Det var jätte härligt. Vi ska åka till Barcelona i sommar.
Jag har läst ut Twilight boken och har köpt bok 2 och 3. Älskar dem så sjukt mycket. Jag lever mig in i boken.
Jag har varit med Moma idag. Bara deg och häng. Nu fixar han sitt hår och är pain in the ass.
Sjungt SingStar och fått bästa poäng. Abba Singstar is the Shit.
Jag har tagit pose bilder med Emma. I mina nya kläder. I mina nya skor jag köpte igår.



James Blunt - You're beautiful

It's still the same old story
A fight for love and glory
A case of do or die.
The world will always welcome lovers
As time goes by.

Första, riktiga snön har fallit. Den har lagt sig som ett vitt täcke över den sovande staden. Ändå finns det några få uppe.  Den unge killen som precis blivit lämnad av den han älskar, sitter i sin soffa och stirrar tomt framför sig. Flickan som innerst inne är rädd för att tiden försvinner om hon somnar, sitter och skriver. Pojken som inte kan sova för att sjukdomen smyger sig in, ligger och vrider sig i sängen. Han som inte kan sluta, utan sitter vid sin dator och spelar. Hon som åker imorgon, packar sin väska.


Guster - One man wrecking machine

Snabbgenomgång -
Idag blev det förseningar och jag kände mig ytterst hatisk mot allt och alla. Men efter en dag hos Linnea så lyckades jag lugna ner mig och återgå till mitt normala, vanliga, glada Hanna. Under natten blev det ett antal timmar framför datorn för att spela Röj. Jag vann inte bara en utan två mackor och två drickor i cafét. Jag är svårslagen på det spelet.
Twilight igår var lika bra som förra gången och skämten var lika roliga och herregud, han blir ju bara snyggare och snyggare för varje sekund.
Nu läser jag boken och ska snart hoppa in i duschen.

Rolling Stones - Dancing in the Street

Igår kväll så duschade jag, äntligen, klädde på mig och åkte till stan för att fika med Petra. Härligt att komma ut från huset och träffa en skön och vettig människa. Vi hade det jätte mysigt och gick igenom alla gamla bilder från ettan på Fberg. Mycket skratt kan jag lova.
Sedan såg jag på Butterfly Effect med systern, som var toppen bra, verkligen.
Idag stack tjejerna i Uddenbergsfamiljen, jag Emma och mamma ut till stan och härjade. Det blev en massa shopping, 5 påsar för mig med - tunika, skärp, leggins, tights, strumpor, Twilight boken, örhängen, hood, hår spännen och... jag tror det var allt. Jag är iallafall väldigt och otroligt nöjd. Till lunch blev det Le pain francais som var Délicieux speciellt eftersom mamma bjöd.
Jag blev precis bjuden på bio, Twilight igen, och jag har inget vettigare för mig så jag ska följa med. Tur att man har en gentleman som Alex som alltid ställer upp och till och med bjuder.

Ett litet ps. Bilden på killen, Douglas, några inlägg längre ner är inte, även om vissa trott det, min pojkvän. Det var ett litet intern skämt.

Imorgon ska jag till Linnea och pyssla om den "sjuklingen".
Sedan har jag ett litet dilemma. Jag såg ett par så snygga skor idag, ankleboots med plåt och spänne. Ska jag köpa dem? Man kan ha dem lätt i skolan, både till jeans och leggins. Jag känner att jag behöver ett par snyggare skol-skor.

ABBA - The name of the game

Så roligt.
Idag så övningskörde jag för första gången och jag var ju en naturbegåvning. Fick inte kärringstop en ända gång, jag lärde mig att växla, backa, krypa, allt med kopplingen osv.  Jag längtar som tusan tills nästa gång jag får köra igen vilket tyvärr blir efter nyår. 
Sedan har jag gått över till Hard på Guitar Hero och har börjat prova på Expert, vilket Pro jag har blivit.
Annars då? Jo, imorgon ska jag shoppa hela dagen eftersom jag är rik nu efter julafton.

You are the Dancing Queen, young and sweet, only seventeen
Dancing Queen, feel the beat from the tambourine
You can dance, you can jive, having the time of your life
See that girl, watch that scene, diggin' the Dancing Queen

Mika - Lollipop



Lite bilder från Julafton
Julbordet med släkten. Liten förvånad bild på mig. Tv-tradition kl 3. Sexy legs.

The Killers - Replaceable

Varför är vissa så jävla jobbiga och envisa? Hur jävla svårt är det att ge ett svar?
Tydligen sjukt svårt.

Abba - Mamma Mia

Jag måste varit dunder snäll för jag har fått massa underbara julklappar.
Jag fick PINK konsertbiljetter i PARIS! Så jag ska åka till Emma i PARIS i mars ensam, från fredag morgon till tisdag kväll. Så jävla underbart, kan inte sluta le.
Sedan fick jag pengar, såklart. Parfym, kräm, deodorant, klockan, necessär osv. Sedan fick hela familjen World Tour vilket är Guitar Hero fast nu med trummor, bas och mick också. Så jag kommer inte lämna huset kan jag lova er under hela julen.
Annars har det varit en kanon jul med god mat, härligt folk och underbara presenter.
Nej nu ska jag iväg och sociala mig med släkten som alla sitter och lirar Guitar. Btw, så fick mamma Mamma Mia filmen och Abba SingStar, jävlar vad med Abba det ska bli nu.

The Pogues - Fairytale of New York

God jul alla, hoppas ni får och har haft en underbar dag.
Själv har jag gjort allt som jag ska såsom att se på Mickey Mouse filmen, Kalle Anka klockan tre, ätit gröt, gått runt och väntat, klätt upp mig så fint. Så nu sitter jag och väntar på att julmaten ska komma fram och jag äntligen för börja äta. Sen blir det julklapps öppning med hela glada släkten.
Vi får väl se vad jag får för fint, om jag varit snäll i år eller inte.

Gavin DeGraw - Chariot

Det roliga är ju inte att vara i stan längre utan hur man kommer till stan. Bilen är Emmas bästa vän och jag tycker det är underbart roligt att sitta med och mobba henne, vägleda henne och stötta henne. That's what sisters are for!

Det blir ganska korta inlägg nu förtiden eftersom de inte händer sådär jätte mycket innan jul utan det är bara en lång väntan tills dagen är över. Värst är det på julafton, mellan 11-3 då man ätit klart julgröten och väntar på fikat med Kalle Anka och gänget. Det är då man sitter och stirrar tomt på varandra och kan knappt bärga sig tills man får börja fixa i ordning sig eller sätta sig till bords för att hugga in på den delikata jukmaten. Jag vill nästan åka till kyrkan i år för annars, mellan 4-6, så är det ytterligare två timmar dö-tid. Hoppas släkten livar upp stämningen.

För er som inte kände mig för ett år sedan, vet ni vad jag gjorde då? Jo, jag packade och packade och packade. För imorgon, för ett år sedan, så skulle vi åka till Venezuela i 2 veckor, 2 långa härliga veckor att bli pepparkaka på. Jag vill så gärna vara ett år tillbaka i tiden och åka imorgon men tyvärr går inte det. Men nu ni, ska ni få höra. Om ett år så ska vi åka bort. Då blir det ännu ett varmt land långt borta, fast inte något Svenne ställe som Teneriffa eller Thailand med Fritidsresor. Nej, ett exotiskt ställe utan alla svennar där vi upplever landet på egen hand. Typiskt oss Uddenbergare.

Nech, nu ska jag gå och sno åt mig några godisbitar som mamma gömt under hela december men som äntligen kommit fram.

Green Day - Basket Case

Ojojoj, imorgon är det julafton och jag kan knappt bärga mig.
Jag var och såg på Twilight med Emma "igår" kväll, egentligen bara för några timmar sedan och den var ju så bra. Jag älskade den och måste se igen, kan knappt bärga mig där heller. Det är mycket jag vill ha nu känner jag. Speciellt han i Twilight, eller åtminstonde någon som honom. En vampyr? Okej, kanske inte just det men allt han gör är bara så perfekt och lockar verkligen till sig tjejen, Bella. Någon som honom helt enkelt.
Nog reflekterat om filmen, allt jag ska säga är att om ni inte sett den så ska ni se den, NU!
Nu ska jag bege mig ut i skoge och hitta en vampyr att hooka up with! Byebye bitches


Mary J Blige ft. U2 - One

Dan före dan före dopparedan idag.
Fick skjuts av Emma, som mer än gärna kör runt överallt med folk eftersom hon nu får köra bil utan pappa längre, till stan. Jag skulle köpa en julklapp till mig själv från Farmor och Farfar. Det blev en XL Nike hood, so sexy.
Jag fick också en för tidig julklapp av pappa idag, vilket var en biobiljett så ikväll ska Emma och jag se på Twilight. Det kommer bli riktigt mysigt, ska nog äta bacon snacks eftersom jag är helt frisk nu.
Imorgon kommer hela tjocka släkten för att fira jul med oss. Eller tjocka och tjocka, snarare vältränade och rika släkten som bara handlar på D&G och festar på stureplan. Lite lagom snobbiga eller vad tycker ni?
Nech nu ska jag gå och se klart på Vingar av glas. By the way så är Alexander Skarsgård snyggast i världen och om jag inte gifter mig med Dougie ska jag gifta mig med honom. GE MIG


Wyclef Jean - Take me as I am

Okej, nu är alla paket inslagna, pappa har öppnat alla sin paket och julgranen klädd. Alla är på toppen humör och strålar av lycka. Emma är ju hemma och julen är här. Nej nu måste jag gå och se Wall-E med familjen. Jag älskar dem.

Sunes jul - Intro sång

Nu kommer äntligen julstämningen.
Idag, den 21 december, fyller min pappa år. Grattis! Det är då tradition i Uddenbergs familjen att klä granen och slå in alla paket, samt komma på otroligt smarta julrim. Den som är bäst vinner, så nu behöver jag all hjälp jag kan få. Jag ska också julpyssla, pynta och mysa. Det kommer bli så underbart.
Sedan om 10 ½ timme kommer min syster. Jag jublar och bubblar av lycka och det gör även min mage, fortfarande.
Och därför har jag hunnit se hela Pelle Svanslös serien, Sunes Jul och början på Julenshjältar under dagen som varit haha, alltså en No Lifer i soffan framför tvn. Visserligen kom Svedbergs över till middag och inbringade ännu mer julstämning. Åå, nu är det 3 dagar kvar sedan är det julafton.

Outkast - Hey Ya

Oh yes. Det blev en lång natt inatt. Ja, jag spydde och hade en sådan hemsk magknip ända fram till klockan fem då jag somnade.

Nu sitter jag iallafall återigen i min soffa med en lätt magknip som förmodligen bara är lite öm. Dock går jag som han i Notre Dame, Quasimodo. Haha det ser lite lustigt ut måste jag få säga.
Hoppas ni har haft en bättre första kväll och dag på ert lov än jag.
Ciao


Mcfly - No Worries

Jag mår så jävla dåligt. Har en sådan magknip att jag inte kan stå, sitta, knappt ligga. Jag mår illa som fan, men denna jävla knip. Jag blir galen. Mamma undrade om vi borde åka till doktorn men det tror jag inte jag behöver, det hoppas jag inte. Sitter nu med mamma i soffan och kollar på svt1,  Kim Nova som aldrig badade i Genesarets sjö. Jag ber till gud om att jag inte ska spy. 

Annars har det varit en bra dag, med julavslutning, en rolig dag på staden med lunch, shopping och fika. Köpte en klänning till jul och nyår sedan ett vanligt linne och ännu en julklapp. Sedan blev det dansuppvisning med Dixon för att se på Roberts små elever. Sedan skulle det bli fest men inte med denna magknipen, det är omöjligt.
Fan, hoppas jag bli bättre. Ciao bitches

Go:Audio - Made up stories

Douglas <3 Hanna


Duffy - Warwicke Avenue

En liten update:
Okej, så jag var i stan och köpte plastmuggar och naturgodis. Sedan julklappar, men tyvärr kan jag inte avslöja vad det blev eftersom vissa personer läser min blogg som inte ska få veta i förskott vad de ska få.
När jag väl var hemma igen så kom det 4 brandbilar och en ambulans till huset mittemot. Det brann inte ens?
Detta tyckte jag och mamma var jätte intressant så vi stod och spanade från balkongen för att försöka få en glimt av vad som hände. Vilket var: Inget!
Jag har också lärt mig min engelskaredovisning, stod framför spegeln och övade ett antal gånger, så charmigt.
Vad har jag mer gjort? Jo, jag såg på 90210, det nya programmet. Töntigt men så underbart, just like Gossip Girl. Efter det programmet kom dock något som drog ner humöret lite vilket var "Blondinbellas" nya tvprogram. You go girl!
 
Nej, nu ska jag strosa iväg och fixa mina naglar. Jag önskar jag också levde i en fabouls world i Beverly Hills, Hollywood.

Mcfly - Obviously

Och kylan smyger sig in.
Sov precis 1½ timme vilket var otroligt skönt även om vi hade en kort dag i skolan med bara 2 lektioner för mig.
Dock stannade jag kvar efteråt för att till en början äta gröt och pepparkakor och dricka glögg i bamba. Sen så var jag tvungen att vänta på Sofia, för imorgon har vi redovisning, segt. Sedan så hjälpte jag till med julveckan genom att göra apelsiner, fixa med polkagrisar osv.
Ja, för på vår skola så kan man köpa en polkagris till någon man tycker om och sedan skicka den till någon för 1 eller 5 kr. Vi får väl se vilka som går runt med polkagrisar imorgon, vem vet?
Dags för Hannas skrytstund:
För idag fick jag tillbaka 2 prov. Historia och Matte B.
Historian fick jag ett välförtjänt och nöjt, starkt VG. Med tanke på att jag läste texten en gång så kan jag inte klaga.
Och på matten... trummvirvel... när vår lärare Ann gav mig pappret så tänkte jag bara: Vg, Vg, Vg, snälla säg att jag fick VG. Men nej nej inte får jag VG på provet utan MVG!!! Stort grattis till mig själv eftersom jag förtjänat det, så hårt som jag slet. Släng kyssar

Imorgon kommer Céline hit, till min underbara stad Göteborg. Det kommer bli riktigt roligt att träffa henne, även om det bara är för en dag. Nu ska jag ut i regn å rusk för att handla julklappar till resten som ännu inte fått.
Ciaaao

Coldplay - Lost

Tusse!
Okej, jag vet, jag vet. Det har gått ett bra tag sedan jag skrev något. Jag har egentligen inte haft alls särskilt fullt upp, har bara inte tänkt på att skriva något.
Så vad har hänt? Jo, matte prov i 3 timmar, vi får se hur det går. Jag gymmade/joggade igår, 40 minuter. Duktiga Hanna. Jag har somnat på lektionerna och sett hela Mysteriet på Greveholm.

Sen har jag också kommit in i en Andra Världskriget period. Har sett hela band of brothers, 10 timmar. Sett Les Miserable om judar, Saving Private Ryan och en Drama Dokumentär om D-day.  Har också läst 3 böcker samt diskuterat allt med en massa folk. Vet inte riktigt vad som flugit i mig?
Skit i det. Nu gick Alex precis och innan dess var jag hemma hos honom för att laga mat, dega och hjälpa hans lillasyster med matten.  Älskar hans hus och familj.

Hojsan, nu ska jag göra något annat. Vet inte riktigt vad dock. Mitt rum behöver sig en omgång städning.
Ciao Bitches

Kevin Borg - With every bit of me

Kunde inte tassa ut ikväll av flera anledningar.
1. Sjukdomen smyger sig in och på.
2. Det är minus 2 grader ute och jag är gjord för sommaren.
3. Det var IDOL FINAL!!!

Kevin Borg, min älskade, vann så som jag trott och hoppats på sedan första gången jag såg honom. Heja heja.

Annars? Jo, jag har några roliga tips till dig som är otroligt uttråkad just nu. Kanske anledning till varför du läser det här? Men iallafal, så har jag 3 underbara tips till dig som lyder så här:
1. http://www.elfyourself.com/ . Gå in på denna sidan, ladda upp lite bilder på dig och dina vänner. Samla ihop dem och titta sedan på resultatet. Som sagt, ett gott skratt förlänger livet.
2. Bli vän med mig på facebook och mobba mina otroligt vackra bilder, speciellt den senaste där jag är så bränd och röd att jag vet inte vad jag ska säga.
3. http://www.myheritage.com/ . Eller så går du in på denna sidan och kollar vilken kändis just DU är lik.  Själv är man lik: Bruce Lee, Beyonce, Keira Knightley och några andra politiska män och kvinnor. Tackartackar.

Nog från mig ikväll. Jag vet inte vad jag ska göra nu dock. Band of Brothers?

Ciao my idols

Mariah Carey - All I want for christmas

Hallelujah vilken bra dag.
Vaknar på glatt humör, visslar hela vägen till skolan. Har redovisning som går mycket bra och jag är nöjd med min insats.
Senare, efter alla förvårnadsvärt intressanta redovisningar, så hade vi poängpromenad.
4 av oss hade alla rätt, jag var en av dem. Så vi fick en utsalgs fråga. Sofia vann - en påse med en banan, en clementin och en annanas. Kajsa och jag som kom två och trea fick en banan, en clementin och en CocsNöt! Jäklar vad bra.
Sen fick alla tröstpris, en chokladtomte. Haha, jag gillar verkligen fredagar på fässberg.

Nu lyssnar vi på All I want for Christmas och jobbar med våra julprojekt. 10 pers på lektionen och stämningen är på topp.

Ciao bitches and hoes. Dont steal my thing.

Buddy Holly - Everyday

Min första tår föll under 4de delen av Band of Brothers.
Jag och Lambro såg tre avsnitt, tre timmar och nu är jag här igen och kan inte låta bli att om och om igen trycka på play till ännu ett avsnitt.
Jag är nog ganska manlig av mig, älskar Band of Brothers, Saving Private Ryan och Pearl Harbor. Eller så är jag bara väldigt intresserad av andra världskriget.
Dock har jag laptopen i knät och tränar på min redovisning som jag ska ha imorgon. Lite svårt eftersom jag gång på gång finner min blick på tvskärmen än datorskärmen.
Nej, nu blir det bombade. Måste sluta. Love and Peace.

Pink - All your fault

Haha, jag är ledig imorgon. Det är inte ni. Förutom om ni går på fässberg förstås, men annars får ni gå upp tidigt medan jag ligger och sover. Mmm mums.
Har faktiskt inget vettigt att skriva förutom att jag ska kolla på That 70's show, ringa Vicke sedan ta en tupplur. Precis som en vanlig onsdag ska vara. 
Ciao


Johnny Logan - Hold me now

Yes yes yes! Creed till mig som äntligen är klar med fakta delen. Förstår ni? 3 sidor.
Jag har suttit sedan klockan nio imorse med den där jävla torkan men när jag kom hem klockan tre så var jag så frustrerad att jag tillslut lyckades kläcka fram en början. Och nu, klockan kvart i tolv är jag KLAR!
Fast bara en delen, nu början InDesign programmet, den andra jobbiga delen. Sedan blir det powerpoint och redovisning... suck!

Jag måste bara få tacka lite underbara människor som hjälpt mig under denna svåra period i mitt liv, haha! Okej, lite väl överdrivet. Men jag fick faktiskt tiden att gå och arbetet att snigla sig framåt med hjälp av musik och skratt samt ett långt och dyrt telefonsamtal till Paris, där alla vet vem som bor där.
Hojsan, nu ska jag börja göra layouten tills klockan är ett, då jag ska stänga av och gå och lägga mig tillslut. Å mysiga säng vad jag saknar dig. Bara en timme och en kvart innan vi slipper vara åtskilda.

Love to my bed med dunntäck och kudde samt en extra kudde för snygghetensskull.

Tom Petty - Free Falling

Stress.
Jag har nog aldrig varit såhär stressad eller haft en sådan här idétorka till ett arbete förut. Imorgon klockan fem så ska ett arbete på 2-3 sidor vara klart. Inte nog med det, den ska vara som en artikel och vara gjord i ett program som heter In Design som jag inte kan alls. Jag vet inget om det, missade 2 lektioner när vi gick igenom det och känner mig så jävla körd.
Jag har börjat skriva min inledning/ingress ca. 20 gånger och början på brödtexten ca. 30 gånger, men inte en ända gång får jag fram något vettigt, något bra eller ens något nära det betyget jag vill ha.
Det känns plötsligt som att jag inte kommer ihåg hur man skriver, antingen blir det alldeles för korrekt, alldeles för osammanhängande eller bara helt enkelt värdelöst. Fan, jag hittar inte längre rätt ord för rätt mening, vet knappt längre vad kompensera är (va fan?) och det ska vara klart IMORGON.

Glömde också säga att det är inte bara ingår i ett ämne, betyget, utan i alla ämnen jag har i skolan förutom matte och franska. Till och med gympa ingår i detta arbete. Jag är så jävla körd, så snälla någon. Skjut mig.


Britney Spears - Lace and Leather

It's Britney bitch
Sitter på svenska lektionen och ska skriva om traumatiska upplevelser, vilket inte går sådär jätte bra och jag har just nu sprungit runt hela skolan efter vår skolpsykolog. Lyssnar också på Britney Spears, jag är hennes nya största fan. Hon är grym, älskar hela hennes nya album och jävlar vad skön hon är. Önskar att det var jag och inte min syster som fick gå på Britney Spears klubb i Paris. Avundsjuk som vanligt.

Igår blev det 9 timmars matte med Vicke. Dock tog vi en paus, köpte sushi och naturgodis som vi proppade i oss på en ca. 5 minuter. I just love it. Mamma hjälpte oss massa med matten, så nu förstår jag allt och ber om ett till Mvg på matteprovet. Kvällen innan blev det bara deg, tacos och smulpaj med hallon samt fula foton som ni kanske ser på inlägget under.
Chill out dudes
Ps. Har bubbelrosa naglar

Update:
Jag har inte skrivit något men har dock hittat en julklapp jag ska köpa till mormor. En get som ges till en fattig familj i Afrika. Plus att jag har blivit Pink fan också. Girls with power.
14:17

Britney Spears - Circus


victoria är cool låten - victoria rice

Segast i världeshistorien.
Sitter hos Vicke och väntar på att hon ska duscha klart, vilket kommer ta ytterligare några timmar.
Vad har hänt annars då?
Jo, igår var jag på Liseberg med Simon. Vi vann stjärnvinst på kexchoklad, åå vi var så nöjda, speciellt jag!
Sen blev det hemkomst och idol. Kevin och Alice i final, precis som jag trodde i början. Fast jag vill egentligen att Robin skulle gå vidare istället för Alice men jaja Kevin ska vinna, han är så underbar.
Sen blev det nattpromenad och lite skojsigt. Kom hem och somnade gott i min säng klockan fem.
Sov till fyra, gick upp och såg att pappa köpt blu-ray spelare och ny projektor och lite sånt, grymt bra kvalité om jag får lägga fram min proffsmening, kan ju allt om sådant. Eller inte haha!

Nej, nu ska jag fixa till mig lite så ser vi vad som händer ikväll. Ni får njuta av den åretstående kvällen och dagen innan ännu en jobbig vecka börjar med skola, jobb och träning.

Ciao yooo

Mcfly - We are the young

Ojojoj! Jag har nu naturkunskap om vi håller på med kostkoll och hur mycket vi äter. Jag ligger mellan 1000-2000 kalorier per dag, yey! Fast egentligen bryr jag mig inte. Jag vet vad jag äter, jag äter när jag äter och jag äter det jag vill. Det handlar om att jag själv ska må bra och det gör jag, så det så! Skit i kalorier och vikt, det säger mig inget. Bara jag själv tycker att jag är snygg och trivs med det.

Hojhoj, jag har nu snart läst ut min bok och den är dunderbra. Läs den!
Annars händer inte mycket, jag är trött konstant, går som en zombie men är ändå glad och nu ska det bli en fartfylld helg. Vet dock inte riktigt vad jag ska göra, allt är så oplanerat men va fan, orka planera allt i minsta detalj. Njuta av livet!
Åå, jag vill ha sushi nu. Så gott vore det med lite rå lax och ris med soja och annat gott. Najnaj, nu slutar lektionen och jag vill inte sitta ensam kvar i klassrummet. Love to all och njut av helgen som kommer. 

Avenged Sevenfold - After life

Om ni från och med idag, märker att jag är lite lost, lite borta och inte särskilt kontaktbar så beror det på att jag har funnit en bok på 600 sidor som jag redan efter 3 fastnade vid.
Jenna Jameson - Att älska som en porrstjärna
Det är en självbiografi om en av världens största porrstjärnor och den är grymt bra, inte alls sex och sånt som man kan tro. Den är... bara mmh! Intressant!

Jag har idag lyssnat och lärt mig om hälsa och kost, åkt skridskor med underbara klassen och gymmat.
Jag skulle också efter rättskunskapen träffa Petra en snabbis, för att ge henne en bok. Istället blev det 3 timmars tjöt och flumm. Har saknat den tjejen något så otroligt. Vi gick och kollade på julklappar till släkten, dock gick vi mest runt, kollade inte på något utan bara snackade, haha.

Nej, ingen mer tid till att skriva något mer. Jag måste städa mitt rum, duscha och sedan krypa ner i sängen och läsa. Dock har jag franskaprov som jag borde plugga till, imorgon. Men vem orkar det när Jenna väntar på mig?

Beyonce - If I were a boy

En fartfylld dag i skolan.
Det är första december och allting känns så mycket lättare.
Jag flög till skolan, bokstavligt talat, eftersom jag bästan missade bussen så fick jag springa i 80km/h för att hinna. Franskan gick smidigt och lätt med en liten tupplur mot slutet, sedan också matten då jag också tog mig en tupplur. Sedan blev det god lunch i bamba och efter det presentation av vårt projekt vi ska ha de närmsta två veckorna.
Jag ska skriva om hur traumatiska upplevelser påverkar oss människor, ska bli otroligt intressant och skönt eftersom vi jobbar alla ensama.
Efter det blev det gympa men vi hade avslappningsövning och jag tyckte det var jätte skönt. Dock är ju vissa lite mindre fokuserad och har svårare att koncentrera sig och skrattade hela tiden, men jaja, inget klagande.

Jag ska vara danslärare för min klass på torsdag. Haha, house och balett som jag är absolut sämst på men det löser sig, jämnfört med dem är jag ett pro (skryt). Och vet ni vad? Hela klassen är faktiskt med på det och vill dansa så det kommer faktiskt bli kul, tror jag!

Ett litet ps. innan jag lämnar er i vintermörkret. Jag har mitt gamla nummer igen så dissa det "nya" och ta tillbaka det gamla. Jag är också ny mobil, den har inga spel, en liten antenn och väger 3 kilo men det har faktiskt färg, kamera och är silvrig.

Nu ska jag plugga franska och rättskunskap, sedan städa, dansa och kanske sola? Ciao

RSS 2.0