Hungry Eyes

Naturkunskap med Kristian är nog de bästa lektionerna som jag någonsin haft.
Idag fick vi lyssna på våra hjärtslag, mäta pulsen i vila, när vi rör oss eller är stressade och när vi röker.
Alltså så fick vi ligga ner och vila så vi fick lugn puls, springa i trappor och stå på skolgården med "licens" och röka. 
 
Sen blev det en tripp till stan med Dixon och jag fick tag på en mysig stickad tröja, nu när hösten är här. Dock glömde jag köpa Elle som jag sagt att jag ska göra i en vecka nu. Glömska lilla Hanna. Och som gräddet på moset så tänder vi vår första brasa i höst, saknad bara ett par Marshmallows så vora livet perfekt.

Tror jag ska springa ner och köpa några, vira in mig i en filt och dricka te och grilla Marshmallows. Vilken liten myshöna jag blivit känner jag. Det gillar vi

Säg hejdå, hej


Dirty Dancing - Stay Just a Little bit Longer

Efter denna långa dag så unnade jag mig själv en liten tripp till stan och hittade en jacka.
Plus 3 skor som jag inte hade råd att köpa... Jag lider. Allt jag kommer kräva av min nästa pojkvän är ett par skor i månaden. Sen lovar jag att vara den bästa tjejen i världen. Tror dock inte att det finns någon kille som skulle offra sina pengar för ett par skor, om han inte snuskigt rik, typ som Nate i GossipGirl. Hethethet

Hela jag luktar och smakar parfym. Råkade bita av korken på en av mina små parfym flaskor och så flög det parfym på hela tröjan, bordet och min mun. Visst är Guess by Marciano en mycket härlig doft, men inte direkt delicious att dricka.
Tänkte att det kanske var bra att veta, om ni någon gånge skulle få för er att testa.

Imorgon är det Dirty Dancing på schemat. Både på riktigt och filmen. Det är filmkunskap på schemat och Dirty Dancing är en av mina absoluta favoritfilmer så ska bänka mig framför filmen i aulan med popcorn och cola. Sen så blir det dans på kvällen, alltid lika Dirty, iallafall när ingen ser på.

Duschen nästa Ciao

Glömde nästan att säga: Grattis Linnea "Partyhattar och bubblor"!!


U2 - In a little While

Idag kom jag äntligen upp. Jag lyckades rulla ut ur sängen redan kl 7:44 och dra på mig lite kläder, en måndag. En snabb kaffe innan ännu en jobbig dag började hann jag också med. Vilken lyx. Dock varade den inte så länge då jag insåg att idag hade jag egentligen sovmorgon, började en timme senare.
Det hela slutade med att jag fastnade här framför min kära skol-laptop och bestämde mig för att ta igen allt plugg. Tillslut så blev jag så fast att jag missade franska lektionen och inte pluggat något.

Just nu försöker jag skriva min historia uppsats men det går inte bra alls. Det står helt still, min hjärna vill inte fungera. Det blir inte bättre av att en hel klass sitter här och knäpper på tangenterna eller pratar i mun på varandra. Jag blir tokig. Föresten, deadline nästa onsdag! Hjälp.

Nu börjar mattelektionen.

Ciao

Dixie Chicks - Not Ready to Make Nice

Ett år har nästan gått. Och jag måste säga att jag saknar dig.


Så mycket jag hade glömt, så mycket jag inte velat komma ihåg, så mycket jag har tryckt undan. Ditt leende, ditt skratt, dina blickar. Plötsligt på ett ögonblick fanns allting där igen, alla minnen. På det lilla ögonblick jag fick se dig så ingsåg jag att du är dig lik, att du är densamma, men ändå annorlunda.
Fastän jag vet att vi aldrig kommer få tillbaka det vi hade så kan jag inte låt bli och undra vad som skulle hända, jag kan helt enkelt inte släppa dig helt, min vän.

Forgive, sounds good
Forget, I'm not sure I could
They say time heals everything
But I'm still waiting


Maroon 5 - This Love

Mmm... nu är jag mätt och belåten.

Idag har varit en sådan underbart bra dag. Vaknar klockan halv två, utsövd efter en lång och skön natt. Tar en liten dusch innan jag byter om och drar till dansen. Jag började med en break lektion och idag, efter ungefär 5 lektioner, klarade jag en freeze. Jag är mycket stolt över mig själv måste jag säga, tycker att ni också kan vara det. Sen blev det Crumping och shit vad det är härligt att få dampa loss lite. Stampa i golvet så hårt man kan, kasta med armarna och bara bli av med all ilska.
Iallafall så ska jag dansa balett imorgon, haha vilken syn. Det trodde ni inte om mig? Att jag både kan breaka / snurra på huvudet och dansa balett / göra graciösa piruetter. Men nu ljuger jag för det kan jag inte, jag är sämst i båda men jag har ändå riktigt roligt.
Imorgon ska jag även få mina efterlängtade pengar så att jag kan SHOPPA. Grr*
Och så ska jag nog städa Cafét i skolan så kan jag få en biobiljett, vill se Wall-E. Någon som vill se den med mig?

Igår så träffade jag några jag inte träffat på länge. Alex x2. Haha vilken upplevelse måste jag säga.

Nech, nu ska jag äta lite till. En nyttig fruktsallad à la Hanna!

Trudelu sålänge

Lucie Silvas - No Defence

Storstädning på G!

Jag kommer hem efter en het natt ute, och ser att min mamma storstädar, i MITT rum.
Vad har hon för rätt att gå in där å snoka? Jag menar att jag har massa hemligheter i alla mina olika lådor, som jag själv inte ens har koll på vad det är och vart alla saker ligger.
Iallafall så kom väl en del fram, men jag lyckades rädda det värsta och nu sitter jag i biorummet i mitten av berg med kläder, skor, väskor, tidgningar, gamla papper, foton och dagböcker. Mycket underhållande måste jag säga.

Min heta natt igår var en underbart rolig tjejkväll, med vin, cigg, kortspel, jag har aldrig och Saning/ Konsekvens. Mer än så ska jag inte avslöja, det är upp till er fantasi!

Tittade precis ut och märkte att löven börjar bli gulare, rödare och brunare. Fastän det är jätte tråkigt med evigt regn och sedan iskall vinter så är hösten ganska mysig. Speciellt när det inte regnar allt för ofta och man kan gå i sin nya snygga höstjacka och mysiga Uggs, ta massa fula bilder bland alla guldiga löv och fortfarande kunna ta en kaffe ute.

Nu måste jag återgå till min städning så jag blir klar någon gång!
Ciaao

Daniel Powter - Bad Day

And now she's gone.

Thats all I can say, thats all I need to say.

Luftens Hjältar

Kalla mig tönt, nörd och allt vad ni vill men just nu sitter jag och lyssnar på alla gamla barnprogrammslåtar och Disneylåtar såsom:  Luftens Hjältar, Goof Troop, BummbiBjörnarna, Trasdockorna, Aladdin, Ringaren i Notre Dame osv.

Tänk dem dagarna då dagens höjdpunkt var när Bolibompa och DisneyDags kom på tv:n. Då man efter en rolig och kort dag på dagis kom hem och tittade på Sjöjungfrun eller Lejon Kungen med tummen i mun och snuttefilten i famnen.
Då livet var simpelt, då man bara behövde ropa: FÄRDIG och så kom någon och torkad en, då man bara behövde gnälla lite så fick man mat, serverat framför än, man behövde aldrig tänka på pengar eller kläder, eftersom mamma bestämde vad man skulle ha på sig. Den tiden när ens största äventyr var när vi fick leka i sandlådan ensam, och ens största problem var att bestämma vilken docka eller bil man skulle leka med.

Nu är det 5 timmar och 19 minuter kvar innan hon som jag levt med hela mitt liv, som har suttit bredvid mig framför tv:n, med tumme och snuttefilt, som lekte med mig i sandlådan och som tillslut bestämde vilken docka jag skulle leka med, flyttar. Hon som tryckte ner mig i en dockvagn, som slog mig och som mobbade mig. Hon som hade lätt skelande ögon, lapp för ögat, tandställning och page frisyr: Hon som alltid tog med mig överallt och som jag upplevt så mycket med, alla resor, nya skolor, vänner, killar osv.
Vem ska jag nu komma hem till, berätta om den snyggaste killen på skolan, den roligaste festen, den sjukaste fyllan, det jobbigaste provet, den bästa dansen. Vi får helt enkelt vänta och se.

Ciao för denna gången

Flyga runt och sväva, vilket härligt sätt att leva. Vi har frihet, det är givet, vi tar klivet, det är livet

Weeping Willows - While I'm Stile Strong

Jag har ont i magen, varför? 

  • Är det för att det gick åt helvete i köket?
  • För att jag har druckit?
  • För att jag är sjuk?
  • Eller är det bara för att jag har en sådan jävla stor klump i magen som trycker ner mig?

Jag vet inte varför, men en sak vet jag och det är att på natten kommer sanningen fram. Då kommer alla känslor man tryckt undan under dagen, förnekat för sig själv och som man inte ens velat tänka på, fram. Är det bara jag som känner så? Är det bara jag som känner mig så ensam och vilsen på natten?


James Blunt - Same Mistake

Nu så sitter jag här, framför datorn återigen och snorar ännu mer.

Till en början så var den här dagen en mycket annorlunda dag. Det var fredags känsla i hela F-berg eftersom vi alla är lediga imorgon. Det blev mycket Neger/President kortspel och alldeles för många kaffepauser pga. Nervositet och stress.
För idag var det en stressig dag, ett psykologiarbete skulle in, som jag klantigt nog skrev igår klockan 00:00 exakt.Två reklam arbeten, var ett jag kämpade med klockan 01:00 som flyttades fram tills nästa vecka. Grr* Efter det blev det redovisning och så orientering som avslut på dagen.

Som om dagen inte blev värre så Kuggade min älskade syster sin uppkörning och jag ber till gud att hon ska få en uppkörningstid imorgon innan hon åker. Ja, för imorgon så är det stora dagen för henne. Hon, Samira och Vera ska flytta till Paris i ett år, lyx shoppa, festa varje helg och leva på nudlar.

Ett litet btw innan jag beger mig upp till köket:
Som ni kanske märkt så heter alla mina inlägg en låt istället för något gulligt som resten av jorden, eller ja, alla bloggare. Men det är inte för att sticka ut, utanför att det är den låten jag känner igen mig själv i just den dagen. Sådär ja, nu fick ni en liten klurare för resten av denna egentligen underbara dag.

Ciao

Norah Jones - Rain

Btw, glömde säga att jag känner mig som 70 +
Sitter och dricket te och äter saltkex, sjukt skönt

Nej, nu väntar psykologi, reklam/media och svenskaböckerna på mig.
Godnatt

Shwayze - Roamin'

Tjosan, alla ni där ute som sitter och läser det här just nu!!

Tänk att ni precis slösat fem sekunder av ert liv efter att läst klart det här

Haha, nej nu ska jag inte vara taskig mot er och få er att må dåligt över att ni slösar massa tid.
Men det är just så jag känner, tiden bara går och går och jag gör inget vettigt. T.ex idag så sov jag hela förmiddagen, slösade tre timmar på Sagan om Ringen som jag redan sett 2 gånger (9 timmar på en påhittad film) och så låg jag i min säng och läste en bok som jag läst tio gånger innan typ. =/
Ja okej, jag är faktiskt sjuk så då har jag rätt att få göra allt det här.
Det är faktiskt väldigt synd om mig, jag knarkar alvedon, nässpray och halstabletter så lite empati faktiskt. Tycker att någon kan komma hem till mig och baka något, typ kladdkaka eller något annat gott :D
Den som gör det kan få en snorig puss av mig haha, så lockande det låter.

I alla fall så visade det sig att hamburgarna skulle göras först och att det var min uppgift. Jag säger bara en grej att jag och kök inte går ihop. Antingen slutar det i katastrof då det antingen slutar med att jag bränt halva kroppen och maten smakar ingenting eller så blir det av ren tur riktigt gott... beror på vilken sida Gud står på den dagen.
Åter tillbaka till mina hamburgare, det blev en lycka. Grr vad stolt jag är över mig själv!
Nu måste jag plugga för jag ska tydligen till skolan imon, där var det slut på ledigheten, fast jag är ledig på Fredag, gud vad jag ska schteka runt för då kommer syrran ha fått körkort, status!

Ciao
Puss å Kram Skum Banan  


Regina Spektor - Fidelity

Tjenare.

Det tog mig ca: 20 min innan jag lyckades klura ut hur jag skulle göra men tillslut, tack vare min smarthet, så lyckades jag. Lyckades ta bort alla mina gamla inlägg och nu ska jag börja om på nytt, alla jublar!
Dock blir det väl mer en allmän dagbok än något annat, så nu kan ni, alla min underbara fans, läsa om mitt glamourösa liv som jag lever, i min glamourösa värld.

Så till en början, för er som inte känner mig så bra ska jag ge er lite basinformation:

Jag heter Hanna Uddenberg, går på Fässbergsgymnasiet i tvåan, linje Samhäll/Natur. Oftast trvis jag som fan på skolan, men det går ju lite uppe och ner, ni kommer snart förstå varför!
Jag dansar nästan varje dag och det är det som gör mig som gladast tror jag, egentligen så är det endorfinet jag får men iallafall så blir jag sjuk pigg och glad efter någon/några timmars dans, wow!
Jag älskar kläder, smycken å allt sånt men inget slår Skor.
Är jag glad så köper jag ett par gulliga små ballerina, är jag trött så piggar jap upp mig själv med ett par grymt härliga sneakers, är jag depp så köper jag högklackat och är jag arg, tja... då skriker jag av ilska.
Hanna i ett nötskal liksom.

Jaja, nu ska jag upp och käka en och en annan hamburgare så lovar jag att höra av mig snart. 
Ciaao Bitches


RSS 2.0