Elvis Costello - She

Jag åker till Thailand om ca 15 timmar och 30 minuter. Sjukt ändå.
Jag har lite resefeber vilket gör att jag kommer sitta uppe ett tag till och pyssla med en årsresumé som jag gjorde förra året, mest för min skull! Det är mysigt och roligt att se vad man gjort under året med dem bästa bilderna.
Igår spenderades juldagen med tjejerna på Sticky. Kvällen slutade på alla andra sätt än jag trodde, ja den slutade egentligen på väldigt många sätt. Galet, roligt, kaos, känslor, ångest och konstigt. Men lyckligt.
Idag var det tjockis och bakis dagen med Mcdonalds till lunch och pizza till middag men vafan? Jag bryr mig inte!!!

Nej, nu vill jag börja fixa med bilderna så jag antar att det är läge att önska er ett Gott Nytt år och en massa kärlek och lycka! Så lovar jag att sola för er, simma om det kommer en tsunami och inte äta köttbullar till middag där borta!

Update 00.55: Jag dör av trötthet - sovit 4 timmar inatt. Så jag tror jag skippar detta och gör det imorgon.

Beach Boys - God only knows

God Jul!
Kärlek från familjen Uddenberg

Ha, var bara tvungen att visa bilden på mig i vår nya Jacuzzi, det var ju så jag börjde min julafton!

Lisa - Hallelujah


Patty Griffin - Rain

Jo, jag har ju en tradition att ta bild på samma ställe - samma år, i samma spegel. Frågan är bara om ni kan se vilket år som är vilket? 2007, 2008, 2009??


Jet - Look what you've done

Jag skakar. Om det är för att jag fryser, för jag mår illa eller för att jag har ångest vet jag inte. Men skakar, det gör jag. Jag tror jag håller på att bli sjuk för det rinner snor, kittlas i halsen och jag fryser - jag ska nog gå och lägga mig och sova bort alla onda bakterier men speciellt alla onda tankar.
Ska det kännas såhär? Ska det? För då vill jag inte vara med mer... Låten passar in.

Michael Bublé - Haven't met you yet

Jullov - hallelujah! Och om 7 dagar (räknar söndagen som en resedag) åker lilla jag till Thailand. Jag har inte riktigt hunnit tänka på det, längta till det så det känns absolut inte som jag ska åka men det ska jag och jag kommer bara njuta något fruktansvärt!
Jag har dock lite panik för jag måste träffa alla en sista gång, shoppa det sista, köpa pappas b-day present, gå ut, skriva två arbeten, ha middag men speciellt fixa och "designa" hela min balklänning. Den ska ju sys upp i Thailand!
Jag har dock hunnit shoppat lite - julklappar till K, b-day present till Alex, sedan har jag självklart shoppat till mig själv - två ringar för jag älskar ringar, ett par asheta skor som jag köpte för jag har slitit så hårt under höstterminen, massa hårspännen och sånna små prylar samt ett par SkullCandy hörlurar, min julklapp. Det är så att i år skiter vi i julklappar men vi ska alla i familjen köpa en present till oss själva som vi rimmar på och så får dem andra i familjen gissa vad det är för något - då köpte jag ett par höglurar.
På tal om det så kom min syster hem i onsdags och jag har verkligen insett hur mycket jag saknat henne och att jag älskar henne av hela mitt hjärta.
Nu babblar jag bara på som vanligt. När jag egentligen borde slå in julklappar, städa mitt rum, köpa lite saker på nätet och skriva listor. Snart så kommer också Violetta som ska koka knäck med mig. Juligt!
Igår var det utgång med några fakirer och dem älskar jag med! Tack för att ni finns!!

Love


Backstreet Boys - All I have to give

Jag längtar till Thailand, Sälen, balen, studenten, Roskilde, London, bartender. Det är mycket jag längtar till. Speciellt längtar jag till sommaren, sol, värme, longboard och sköna kläder.

Bild: Lisaplace

RSS 2.0