Elvis Presley - In the Ghetto

Det är en ganska skön vecka framför mig just nu.
Jag menar att jag är ledig just nu, imorgon med. Sedan är det ingen skola på tisdag pga. studiedag och då blir det mysfika med alla tjejerna inkl. Lilla P! På fredag är jag ledig för jag ska till Paris på eftermiddagen och slipper skolan både måndag och tisdag. Jag har framför mig en skit kul resa, eftersom min syster slutade sitt jobba bara för min skull. Annars hade hon jobbat när jag var där, så hon sa upp sig. Snacka om syskonkärlek!
Visst, jag har massa plugg och skit i skolan men jag kan klara alltihopa med högsta betyg om jag nu vill, vilket jag vill, så det är bara kämpa på. Har fått lite motivation igen vilket känns otroligt skönt efter att ha varit som en död fisk i 5 veckor.

Oh, är ni precis som jag, ett otroligt nördigt Harry Potter fan? Filmen Harry Potter och Halvblodsprinsen har premiär den 17 juli 2009. Jag har suttit och kollat på trailer, klipp, bakom kulisserna osv. med Harry Potter och gänget ett tag nu och jag kan knappt bärga mig tills filmen kommer ut. Jag kommer utan att tveka stå först i kön för att köpa premiär/vip biljetter. Jag har läst alla böcker, inte bara en gång på svenska och en gång på engelska utan ungefär 20 gånger vardera bok. Ja, jag är en sådan otrolig läslus.

Nu ska jag åka iväg. Vi får se hur kvällen ter sig.
Love

Augustana - Sweet and low

Hahaha, förlåt, kan verkligen inte sluta skratta. Jag fick mitt första IG på ett prov igår, i rättskunskap. Så jag måste göra omprov för att ens klara kursen. Vad fan gick fel? Allting går ju bara utför just nu med skolan.
Sushi och fredagsmys med Carro var iallafall uppigande och sedan middag med familjen. "Serious talk" var pågång.
Efter det kom Michael som jag fick sminka och style till 50 cent/Eminem eftersom han skulle på maskerad, sjukt likt blev det. Sedan så ville inte jag bara sitta hemma och dö ensam så jag drog och träffad Daniel och några, chillkväll. 
Fick senare ett mycket trevligt fyllesamtal vid halv fyra från Victoria som lever loppan i England och gud vet vad hon gjorde i en taxi med bara killar.

Nu är det eftermiddag och jag har hjälpt pappa lite, ätit lite frukost och nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Eller jo, det vet jag, men jag orkar bara inte. Franska prov som jag ska åtminstone få VG på. Annars blir jag riktigt jävla förbannad kan jag lova.

Ikväll blir det utgång med Börje, tagga till.

Love 


Discobitch - C'est beau la Bourgeoisie

Oj vad jag ljög. Jag fattade tydligen inget på matten, hade hjärnsläpp och satt i en halvtimme och tryckte 7+7+7+7 osv. fram tills jag fick 7777. Jättekul hade jag det liksom.
Jag sitter nu bara och väntar på att ha rättskunskap innan jag åker till stan och äter mat, woho.
Det är sol ut. Nej, det VAR sol ute och jag glömde mina solglasögon nu när jag äntligen hade chansen att få användning för dem fast det har ändå varit en bra och glad dag. Vi får väl se hur resten av dagen blir.

Love

Joss Stone - Understand

Jaaaa! Jag fattar matten, jag förstår! Hallelujah, jag kommer klara det....kanske.


The Kooks - See the sun

Olala. Jag är trött och det är jobbigt för jag vill inget hellre än att få sova. Men jag kan inte alla matte ännu så det är bara fortsätta kämpa på.
Idag var det ännu en utbildning, med samma killar som sist. Fortfarande like underhållande, trevliga och duktiga. Kan inte låta bli att imponeras av deras kreativitet och skönhet (på båda sätten).
Sedan visste jag att matteplugg väntade där hemma så jag åkte till stan först och köpte massa underkläder samt två sköna och snygga tröjor från dressman för 150 kr. Vilket fynd! Älskar herrkläder helt enkelt.

Så nu sitter jag och myser i en av dem medan jag dricker te och beklagar mig lite.
Jag har varit ganska pessimistisk på senaste tiden känner jag, får nog piggas upp lite snart! Till helgen. Woho, bara imorgon kvar sedan är det ledigt och jag ska bara njuta.

Önska mig lycka till imorgon på provet, ha en mysig kväll och en bra dag imorgon medan jag själv sliter håret av mig.
Love


Coldplay - Life in Technicolor

Pappa kom hem, äntligen. Och han hade köpt en självlysnade, japansk t-shirt till mig som faktiskt är cool att sova i. När det är mörkt så lyser allt på tröjan, haha! Sedan hade han köpt en jättefin fickspegel som har något special skinn runt om. Tack pappa!
Har inte gjort psykologiläxan och jag är skit trött, jag har inte heller pluggat matte eller städat eller gjort något. Blä åt Hanna som bara sitter och dör.
Sedan måste jag få säga att det är sjukt, hur lika Emma och jag är när det kommer till vissa delar. Ska inte avslöja vad men vi läser ju varandras tankar, gör samma sak och vill samma sak, exakt samtidigt.
Identical Twins helt enkelt

PJ Harvey - The devil

Haha juste. Såg verkligen världens roligaste PJsar i dag.
Rosa, jag ni ser vad jag skriver, ROSA chinos med ca tio toffsar på varje ben. Vita/Svarta lacost skor. En svart adidas jacka och som pricket över i:t en vit bandana i håret. Grr, what a sexy 12 year old boy! Eller nej, BOYS. Det var inte bara en kille som stod så, utan två bredvid varandra, med exakt samma kläder. Jag har bildbevis om ni inte tror mig, jag menar, jag kunde ju inte bara låta två så snygga killar passera utan en liten bild och vem vet? Kanske facebook nästa.
Är jag en hemsk människa? Hell yeah. Vilken passande låt haha.

Tusse = PJ/Fjortis.

Regina Spektor - Better

Jävlar vad tråkigt det är i skolan ibland alltså. Höll på att ta självmord på väg till bussen imorse...fast det gjorde jag inte! Tur eller otur, vettefan! Men jag överlevde skoldagen som avslutades med HÖJDHOPP vilket är det VÄRSTA jag vet. Jag kommer döda personen som kom på idén. Förmodligen är han redan död, jävlar vilken tur han har alltså.
Sedan kom jag på alla läxor jag har tills imon och fredag. Åh, jag bara känner hur jag pyser ut hat just nu. Hat mot omvärlden som inte lever efter mig och det jag vill.
Vad är det jag vill då? Jo, nu ska ni få banne mig få se på en lista.
Jag vill...
...Ha nya skor - Nine West har dö snygga på NK. Zara och Topshop har också fått in sisådär tjugo miljoner, triljoner par skor som jag kommer att döda för.
...Ha en jävlar massa pengar så jag kan köpa alla skor och massa, massa kläder. En helt ny garderob liksom.
...Ha ett jobb tack. Jag och Kajsa ska ut på jobb-jakt under helgen så vi inte står där utan pengar, hela sommaren och lider.
...Ha gjort alla mina jävla prov som jag kommer ha inom den närmsta framtiden samt alla läxor.
...Ha en super rolig, underbar helg och sedan resa till Paris.
...Ha ett lite roligare liv än det jag har nu, kl 19:08:36.
Nej, nu måste jag verkligen plugga, jag vill inte.
Juste, jag shoppade med Jonathan idag. Han köpte mer än vad jag gjorde, inte okej!! Dock blev det en jeansjacke åt min syster men jag ska använda den också samt ett par till Wayfarers eftersom jag tycker de är fruktansvärt coola.
Imorgon ska jag på ledarskapsutbildning, dra till stan och köpa underkläder och kanske en tröja samt sola och bli neger. Sedan blir det matteplugg, liten gråtstund över att Vicke är i England och jag är "stuck here".
Jag längtar tills helgen, utgång med Börje och bara massa sushi, fika och strunt.

Love

Eminem - Like toy soldiers

Så, väl förberedd. Kaka, youghurt och te. Allt för att klara av matten. Och självklart musik, blogg och msn. Annars hade det aldrig gått. Snarare: det kommer aldrig gå. Fast det går inte alls bra ändå. Jag sitter ju här och grimaserar åt min mattebok och tjötar med folk istället. Kuken.

The Kooks - Shine On

Jäklar vad man känner sig risig.
Jag har nu suttit i en timme bara för att försöka lösa det där jävla skit spelet CSI Traning Camp på kanal5.se. Det går ut på att lösa mordfall, hitta ledtrådar och förhöra misstänkta. Det finns fem olika fall och jag har lyckats med ett, helt sjukt svårt är det faktiskt! Iallfall om man fastnat och inte kan gå vidare...vilket händer mig hela tiden.
Gå inte in där, man fastnar bara och blir sjukt frustrerad när man inte klarar det.

Imorse var det rättegång om en misshandel (inget grovt) men det var faktiskt väldigt intressant och underhållande. Offret påstod att han blivit slagen i ansiktet med ett knytnäveslag och fått en spark riktat mot ansiktet som missade medan de anklagade påstod att de hade träffats och skakat hand för att bli vänner och be om ursäkt för tidigare beteende.
Vem ska man tro på? Killen som sitter där, ensam och rädd med sina föräldrar och knappt känner de killarna som påståtts ha slagit honom, gått igenom förhör osv i ett halv år och har hållt sig till samma historia hela tiden eller de två killarna som kommer med nya saker hela tiden, ger halvdana förklaringar och säger att de inte orkade berätta allt för polisen då. Ha! Jag dör av skratt. Fast nej, nu ska jag inte vara allt för dömande, offret kanske var mytoman och bara ville tjäna pengar. Jag menar, är man 15 år så är ju det allt man tänker på. Att fälla andra och tjäna pengar!!!

Sedan blev det en snabbfika på nyöppnade Espressohouse innan jag var tvungen att åka hem och plugga matte, som kan gå och hänga sig. Jag förstår inte, jag vill inte förstå, jag orkar inte ens försöka förstå.
Så istället somnade jag, men nu sitter jag återigen här med matteboken. Dock så måste jag erkänna att CSI spelet var grymt mycket roligare än matten.

Love

Shwayze - James Brown is dead

Jag satt inte uppe hela natten och såg på Oscarsgalan, fast jag borde ha gjort det för det är sjukt kul och underhållande. Både att höra folks tal, se vilka som vann men speciellt alla klänningar som dessa underbart snygga människor har på sig.

Istället så sov jag och mådde riktigt bra imorse när jag gick upp. Imorgon kommer det kännas ännu lättare att gå upp eftersom jag och graven ska besöka Mölndals Tingsrätt och se på något fall, vet inte vad det kommer handla om men vi hoppas på något intressantare än ekonomiska brott eller något sådant. Jag vill veta hur det går till under en riktig domstol där det har begått ett mänskligt brott såsom misshandel eller kanske drog/alkoholbrott.

Jag tänkte passa på att be om ursäkt för mitt sätt att börja prata om något och sedan lite graciöst och obemärkt gå över till något helt annat. Haha, det är nästan löjligt hur lätt jag börjar på en grej och slutar någon helt annanstans. Hade inte ens tänkt på det förens min kära syster påminde mig.
Så tänkte jag också passa på att säga att jag stör mig lite på anonyma töntar som inte vågar stå för vad det skriver. Ska man ens kommentera, kan man ju åtminstonde skriva namn eller? (Och nu kommer jag få vad? 50 kommentarer från folk som säger att jag inte skriver namn när jag kommenterar andras bloggar eller sådant. Och då ska jag berätta för er att det gör jag visst! Antingen med H eller med hela mitt namn...Hanna! Så tro inte något annat)

Tillsist måste jag säga att "Jojje" min player, är otroligt cool och hans mål i livet är inte att knulla med så många som möjligt utan så många gånger som möjligt.

Nu ska jag sova, vakna, äta kladdkaka till frukost och sedan börja tjata på mamma om att jag behöver en Abtronic Pro. Ja, jag erkänner att jag kollar på Tv-shop och ja, jag faller för allt de säger och säljer. Tänk att jag är en av de idioterna som sitter där och säger "Åh, Tv-shop är bara såå löjligt och ingen går på det" men sedan i smyg, skickar iväg ett sms om en beställnig till både Magic bullet och Slim fit.

Love

LMFAO - I am not a whore

Jag sitter och skriver om Gullivers resor, skriven utav Jonathan Swift aka. Hanna Gravander. Jag slutar om 35 minuter... trodde jag! Jag ska ju på möte, IGEN! Orkar verkligen inte men jag måste så det blir väl bara att lite småsur masa sig iväg till mötet och sura. Sedan ska jag faktiskt hem och sova, sova och sova lite i min underbart sköna säng. Jag orkar inte göra något annat eller nej vänta, jag ska kolla på GossipGirl! Har alla de senaste avsnittet på datorn och jag har återingen blivit fullständigt besatt av det eftersom det är den bästa serien som existerar.

Carolina Liar - Last night

Vita helgen avklarad.
Var egentligen inte ens sugen på att göra något speciellt, men nästa helg kommer det bli riktigt kul, det hoppas jag iallafall.
Har haft en skön dag idag och Danilos Nachotallrik var inte helt fel kan jag lova! Höll på att dö. Filmen var hemsk, mådde så dåligt, var så frustrerad och jag vill bara kasta skon i ansiktet på en polis-idiot. Fast nu lät det lite fel, filmen var grymt bra men jättehemsk eftersom man mådde så dåligt och den var fruktansvärt sorlig. Så om ni inte sett den, gå och se den NU!
Så vad gör jag nu? Jag ska försöka tigga mamma på pengar så jag imorgon kan åka in till stan och köpa Wayfarers i alla färger!! Fast jag kommer aldrig få dem, inte föräns på Onsdag, för det är då det är lönedags och blabla...

Ett nytt favorit band är Carolina Liar och de har bara helskön musik, text och stil

Did you, did you really think you'd found somebody?
Or did that vodka make you leave with me?
Ain't it funny how you wake up runnin'
When it felt so right last night

Linkin Park - Numb

Mamma dotter dag.
Ska snart ut och gå i det fina vädret med mamma och snacka om allt och alla. Det är faktiskt mycket mysigt att gå när det är snö ut, det knarrar så härligt under fötterna när man går och jag bara älskar känslan. Fast inte allt för ofta, någon gång om året räcker bra för mig.
Sedan ska hon hjälpa mig med matten, har prov igen på fredag. Måste säga att det är grymt att ha en förälder som är lärare, hjälper och pushar mig framåt och får mig att vilja mer samt att förstå. 
Efter det ska vi göra och äta middag, åka till Danilo och äta lite försnacks innan vi ska se Changeling. Pappa är i Tokyo just nu, så vi passar på att ha tjejdag förstår ni.
Hoppas ni får en mysig Söndag, njut, för imorgon är det skola/jobb igen.  

Tom Petty - American Girl

Pulka. Pulka. Pulka
Vilket fult ord egentligen. Men grymt kul är det att åka. Jag hade helt glömt bort hur man åkte på stjärtlappar, men efter några åk, massa snö i munnen och tusen skratt så gick det bättre, hade grymt roligt fastän jag hade så fula kläder att jag knappt ville åka buss hem.


Meatloaf - Couldn't have said it better

Hahaha, jag är så fyndig.
Sarah och jag ska alldeles strax träffas och åka pulka, ha snöbollskrig och vara allmänt fula. Jag har alltså på mig dubbla leggins, strumpor, raggsockar, benvärmare, jeans, linne, polotröja, tjocktröja, skidjackan, halsduk, vantar och som pricket över i:t Mössa!! Jävlar vad snygg och varm jag är just nu.
Så det blir min lördagskväll och jag lovar att ta fina foton på oss i pulkabacken.

Love

James Morrison - You make it real

Eftersom livet är så otroligt tråkigt när det är snö så tänkte jag lägga upp lite bilder på mig.
Alla låtar är underbara, hans röst är läcker och jag älskar gitarr och en kille som sjunger. Im falling in love with James Morrison





Sum 41 - Summer

Grymt snygg morgonstil måste jag erkänna att jag har. Jag menar, en perfekt slarvig knut, fräsch, vacker hy och glänsande ögon. Linnet och shortsen gör att man ser så smal och fin ut. Ha! Nu ljuger jag igen. Mitt hår är nog en katastrof, sitter allvarligt och funderar på om man borde stryka det och hoppas att det blir en någorlunda okej morgonfrisyr, ni vet lite rufsig och okontrollerad. Men nu är det bara AAH! Monstret har anlännt och kommer äta upp hela New York.

Så vad hände igår? Jag dog, somnade i soffan och sov tills jag blev väckt av Vicke som sa att vi skulle gå. Så vi åkte till Johan och såg på När lammen tystnar som gick på tv3. Jag hade förväntat mig blod, död, kött, skräck men till min besvikelse var det inget sådant. Visst, den var rå och äcklig för att vara gjord i början på 90-talet och det är en kult-film som man borde ha sett och jag ska se de andra tre filmerna vid något tillfälle. Då har lovat mig själv att inte hoppas så mycket på blod och död. Herregud, jag låter ju helt hemsk och grotesk!

Ajaj, det bränns på hela min arm. Ungefär den känslan som om man blivit bränd av en brännmanet på sommaren. När man simmar runt där, fridfullt i det varma, ljumma sommarvattnet och så bara kommer det en äcklig liten försenad manet som förstör det fridfulla och bränner en. Åh, det är nästan så att jag längtar tills jag får se maneter igen för då betyder det att det närmare sig vår och sommar och att jag är på Kalvsund och bara mår bra. Ligger i hängmattan med en go bok, ligger på altanen och solar eller äter en riktig god middag och ser ut över havet och sedan går upp på berget och ser på solnedgången med filt, kaffe och kakor.
Jag glider runt i mina Wayfarers, i alla färger, har mina Nine West gladiator skor med kilklack (som nog inte finns kvar längre, buhu. Men gå in på deras hemsida och DÖ för alla deras skor, funderar allvarligt på att beställa hem tre stycken redan och jag har bara kollat igenom första sidan. Åh jag såg precis dem jag vill ha fast i ormskinn och inte bruna) och brunbräna ben. Eller så har jag bara vanliga gladiator-skor från Scorette som är också to die for med ett par ljusa slitna jeans och ett vitt linne en härlig sommarkväll när man promenerar runt i stan och mår riktigt bra med lite svidande axlar och näsa men det är det absolut värt.

Som ni förstår så längtar jag otroligt och ganska mycket till sol och värme. Så när jag tittade ut igår och bara ser vitt, snö och en halv snöstorm utanför fösntret trodde jag att jag skulle dö. Så jag har bestämmt mig för att hålla mig inne hela helgen och bara dö utav tristess. Okej, det kommer jag nog inte göra för jag har redan planerat saker men det känns ändå skönt att säga så! Åh hoj nu ska jag upp och dricka varm O'boy.
För jag har faktiskt ont i halsen och snor i hjärnan men jag blir ju aldrig sådär riktigt sjuk som gör att jag kan bara ligga i sängen, knappt röra mig och slippa skolan utan istället för jag runt med ont i kroppen, fryser och varm panna. Men har jag feber? Nej, nej och återigen nej. Jag ska nog gå ut och rulla runt naken i snön.

Love

Michael Bubblé - Everything

Haaj! Mycket dålig på att blogga, men eftersom någon har tjatat hål i huvudet på mig om blogg och hur CP det är så har jag inte direkt haft energi. Sen har jag inte heller haft tid.
Ändå har jag inte direkt gjort något? Idolen tar ju upp min tid!!
Nu är jag iallafall hos Vickegirl och medan hon springer runt och borstar tänderna tänkte jag lägga in ett litet inlägg sålänge. Så ikväll vet vi inte riktigt hur det blir, vart vi slutar eller vad vi gör. VI får helt enkelt se vart kvällen för oss.
Ska dra
Love

Lars Winnerbäck - Om du lämnade mig nu

Ont i magen. Varför? Hungrig. Åtgärder? Mat. Problemet? Orka!!!
Så istället sitter jag och tuggar på gamla pepparkakor, där det känns som om jag doppat dem i vatten och sedan låtit dem torka lite. Inte så jävla trevligt eller gott för den delen.
Igår stod jag på en skejtboard för tredje gången i mitt liv! Jag lyckades inte bara stå och åka framåt utan även nästan svänga. Notera ordet nästan. Och även om jag blev påhoppad och mobbad för allt jag gjort, sa eller haft så hade jag en skön kväll.
Tre timmar spenderade jag idag i äpplet eftersom Rättskunskap, Hanna och Area 51 inte direkt går ihop. Nu ber jag om ett G eftersom det mesta gick in genom ögonen och bara försvann, what?
Mtgibbarn är nu min nya idol och hade en mystisdag med honom med Futurama, skräck och Bolt.
Ska dra mig till sängs nu.

Love


Hinder - Lips of an Angel

Okej så segt. Hemma hemma hemma och jag gör allt jag inte borde göra. Som att städa min garderob så nu ligger nästan allt på marken och skräpar, fyfy! Jag funderar också på att åka in till stan men det är egentligen dumt på ganska många sätt. Kommer ju aldrig få något gjort isåfall. Jag har faktiskt ingen aning om varför jag sitter här och skriver ett inlägg men det är bättre än inget. Nej, nu blir det racerfart med städningen och sedan upp och jobba.

Hoppas ni mår bra och absolut inte surar över att det är skola, det snöar och att inget bra går på tv ikväll. Tänk istället positivt som att om sju veckor är det lov igen sedan är det bara nio/tio veckor tills sommarlovet, imorgon kanske det har slutat snöat och att ni faktiskt ännu inte hunnit få mer än ett par läxor. Woho love my life.
Update: Idiot som jag är så drar jag till stan.

The Killers - Sweet talk

Jag vet att jag borde jobba men jag orkar bara inte.
Istället sitter jag och läser om pojken Alfie som ser ut som 8 men är 13 år och har blivit pappa med hans 14 åriga flickvän. Det är ju sjukt. När jag var 13 så lekte jag typ fortfarande med Barbie och spelade playstation. Okej, kanske inte! Men det lutade jävligt mycket mer åt Barbiehållet än åt sex och barn.
Stackar kille, han hade ingen aning om vad han gjorde eller ens hur ett barn blev till och så råkar det bara spåra ut och hans tjej blir gravid. Snacka om maximal otur.

Vaknade helt utmattad och absolut utan livslust men jag lyckades masa mig upp utan att dö. Det blev en lång frukost med toast och latte samt VIP på kanal 6. Faktiskt otroligt gott och härlig start på dagen.
Nu sitter jag på sista lektionen och det är bara tio minuter kvar sedan får jag gå hem. Så frågan är vad jag ska börja med?
Stryka, gymma, dansa, plugga, sova eller baka? Haha, vilka roliga måndagsplaner jag har. Men är man pank så är man och då gör man allt för pengar. Och är man tjock så är man och då gör man allt för att bli lite snyggare. Baka då? Jo, det är grymt kul och så slipper man tänka på vissa saker.
Sedan har man ju rättskunskapsprov imorgon som kan gå och hänga sig själv.
Förövrigt ska jag bara säga att Hanna kommer bli tjock, ett riktigt fetto.

Love

Kanye West - Heartless

Skola imorgon.
Ännu en gång sitter jag på en söndag, efter ett underbart skönt och bra lov och bara lider. Vad jag än gör så är varje steg ett steg närmare morgon dagen. Varje sekund är ännu en sekund närmare stunden då min väckarklocka sätts på och jag måste stiga upp. Varje andetag är ett andetag mindre tills jag måste springa iväg till bussen.
Jag vet att jag borde sova, gå och lägga mig men jag orkar inte för då vet jag att när jag vaknar måste jag gå upp tidigt och göra det i minst fem dagar innan jag får sova ut igen, gå ut på nätterna eller bara slö titta på TV en hel dag utan att bry mig om något eller någon.
Sedan är det veckor fram tills jag får sova i 11 dagar i sträck och bara njuta av att jag kan göra vad som än faller mig in.
Tur att jag iallafall har Paris resan att se fram emot, för den är bara 14 skoldagar i från mig och mindre än tre hela veckor.

Jag längtar till mycket just nu, jag längtar till...
...tills det är helg igen.
...tills jag sitter på Landvetter påväg till Paris och Emma.
...tills jag får pengar och kan leva det livet jag vill leva i tre dagar
...tills det blir tillräckligt varmt för mig att ha bruna gladiator skor, ljusblåa slitna shorts, linne, kort skinnjacka och svarta solglasögon.
Det är mycket jag längtar till, men det är en bra bit kvar. Men som tur är så kommer jag överleva, för att varje steg jag tar så tar jag ett extra stort så jag kommer lite längre än vanligt.

Love

The Game - My life

Igår var det alla hjärtans dag och den spenderades med Richard som gav mig en ros.
Jag älskar rosor. Vi satt ute i solen, vid "floden"/"ån" vid Grönsakstorget och njöt.
Då kom ett fyllo fram och började berätta sin livshistoria, vilket faktiskt var sjukt intressant. Jag har alltid velat veta varför folk hamnar där, på gatan, utan pengar, utan mat med bara en flaska i ena handen och en trasig vante i den andra.
Det var sorligt att både se och höra hur en annan människa kan ha förstört någons liv. Usch.
Iallfall så blev det talang vid halv fyra. Ja, programmet Talang 2009 och jag satt två meter från Bert Karlsson och Charlotte Perrelli höhö!
Sugiga talanger med trevligt sällskap. Tog med mig min darling Vicke hem och gjorde världens godaste kladdkaka med vita chokladbitar i. Vi åt upp den till frukost, Orgasm!

Söndags sushi och en runda på stan med Carro. Hon shoppade loss och jag blev otroligt avundsjuk på att henne som hade råd till 2 par skor medan jag själv inte hade några pengar. Eller jo, jag hade råd med lite tröstshopping så det blev ett par snygga solglasögon och en band i håret. Mådde otroligt bra tills jag kom hem och föräldrarna var hemma. Bråk.
Men nu har jag i timmar suttit och slitit, sandrat och klippt sönder mina jeans.
Wannabe Sis' style.


Teddybears STHLM - Hey boy

Sitter här och käkar frukost.
Var uppe till halv fem igår, bara för att göra klart en film. Och nu är den klar, puh! 7 minuter lång och jag har klippt ihop, pysslat och trixat som fasiken.

Skedde det någon olycka igår? Sprang jag runt med en kniv? Det är nog många som har undrat och jag ska vara helt ärlig nu: Det blev fler lik i garderoben än jag trodde, ha!
Alex kom hit igår och vi såg vackra och hemska filmen Titanic. Oj, vad söta de är tillsammans Leo och Kate/ Jack and Rose. Så söta att jag ikväll ska se Revolutionary Road och fullständigt skita i att det är den 14 februari idag. Like I care?
Jag menar, det är ju en ganska onödig dag. Ska man inte visa att man älskar någon varje dag? En gång om året kanske är lite för rått och sällan. Älska dem som står er nära varje dag!

Happy Valentine's day
Love

Westlife - Uptown Girl

Fredagen den 13:de. Like I care!
Sitter och depp/njuter av att vara ensam hela helgen. Både otroligt skönt att slippa mammas tjat och pappas klagande men såklart, det blir lätt tomt och tråkigt. Speciellt på kvällen och natten, men det är nu jag borde försöka övertala någon att hyra filmen Friday 13:th och se den med mig, hos mig, inatt. Två tonåringar, ensamma i ett stort hus, fredag den 13de. Det är mörkt och blåsigt. Vad kan hända, vad kan gå fel? Kommer Jason komma....Eller blir det Freddie?
Kanske är det jag själv som springer runt med en stor kökskniv, med blod på händerna och ett lik i garderoben. Who knows?

Okej, jag skrämmer upp mig själv ganska rejält nu. Ha, fastän det är sol och ljust ute så blir jag lite smårädd och känner ilningar i ryggen. För jag tror på spöken och sådant.
Jag menar, har ni aldrig gått i en korridor och bara känt er otroligt obehagliga till mods? Som om någon är bakom er, tittar på er och följer er. Har ni aldrig varit ensamma i ett hus och ideligen kollat er omkring för att se om det finns något? Har ni aldrig varit ute i mörkret, på natten, och fastän det är helt tomt runt omkring er, inte en människa i närheten eller vad ni kan se, så är ni ändå inte ensam?
Vissa säger att det är en slump, vissa säger att det är inbillning. Jag tror att det är något annat.

Skype med systern hela eftermiddagen.

Cindy Lauper - Girls just wanna have fun

Åå, en sådan underbar dag.
När mina tre gamla, närmsta vänner dök upp vid tolv idag så kunde jag inte vara annat än lycklig.
Har inte träffat dem alla tre vid samma tid sedan Maj 2008, nästan ett år sedan och det blev en underbar dag med en massa, massa, hundratals, fula, snygga och charmiga bilder på oss, sjukt mycket mat, skoj och töntigheter och såklart skratt. Fortfarande magknip och ont i käkarna tre timmar senare.

Älskar er

Always a beauty

The triplets


Taylor Swift - Love Story

Mmm...Marabou Mjölkchoklad.
Härlig och skön kväll igår med både gamla och nya ansikten. Tack tack!
Idag blev det handledarkurs med Pappa som faktiskt var intressant. Lång men bra! Fick till och med två fika pauser, riktigt goa kakor! Sedan blev det "kvällsfika" med Dixon och nu ska jag slänga mig i sängen och sova, sova bort en hel natt, oh no!

Det finns inget vackrare än äkta kärlek

http://bjorkstedt.com/

Ps. Tusse hejar på vem på lördag?

The Killers - World that we live in

Hemma från frisören och jag är mycket och väldigt nöjd. Salong Unik vid kungsportsplatsen blev det och jag ser helt annorlunda ut och jag har en FRISYR! Woho, det har jag inte haft på 1 år. 
Snart ska jag laga mat till familjen men först måste jag städa sedan fixa mig för ikväll blir det ännu en rolig kväll med mina skönheter. Så party frillan är iallafall fixad vilket känns otroligt skönt.
Hoppas ni kommer få en underbar tisdagskväll och njuter av att det är lov (iallafall för er som går i skolan fortfarande)

Ps. Har fortfarande inte hittat Pearl Harbor och jag är fortfarande lika förstörd innuti.

Dircy Sil - Baby Sil

Buhu. Är riktigt ledsen just nu. Vill ni veta varför? Klart ni vill era blodsugande människojävlar.
Jag hittar in min Pearl Harbor Dvd. Jag är fullständigt förstörd. Jag hittar fodralet, men skivan är inte där i. Säg mig hur jag ska kunna fortsätta leva efter det här? Utan den är jag ingenting, inget.
Nog om det, får fortsätta leta lite till senare.
Jag ska snart in till stan och klippa håret, efter ca 1½ år. Varför? Jo för att sista jag klippte mig så blev det kort och fult och nu äntligen har jag blondt lite längre hår, så jag vill verkligen inte förstöra mitt hår igen. Men jag måste och det vet jag så mamma gjorde en deal. Hon gav mig pengar så jag kunde klippa mig hos hennes frisör, men om jag ville kunde jag gå till någon som inte var så dyr och behålla pengarna som blev över så nu ska jag ut på hårfrisörsalong jakt.
Hoppas jag hittar någon som jag kan stanna hos ett tag!

Love

Toto - Africa

Kom precis hem från middag. Och jag ska alltid göra bort mig och vara klumpig för jag spillde på en stol och matta, med en dryck som inte går bort. Fan, fan, fan vad jag skämms, varför är jag alltid så jävla klumpig, flamsig och tramsig?
Dock var jag ganska lugn ikväll, orkade nästan inget, knappt le.

Såg Hotel Rawanda idag. Jag kan inte säga att filmen var bättre eller sämre än Fight Club för det är två helt olika filmer. När Tyler slår och slår och slår en man alldeles blodig och fullständigt förstörd så mådde jag lite illa, blev äcklad. Bara blod, kött och mera blod. Men när man ser hundratals människor ligga döda på gatan utan blod eller sönderslagna ansikten så mår jag så otrolig mycket värre. Jag mådde så dåligt att jag trodde jag skulle spy. Så varför är det så?
Hur kan en människa må så mycket sämre av att se en skådespelare ligga stilla på marken än att se en man utan tänder, stora kött sår och som spyr blod?
För att den historian är sann. Rawanda - Hutu/Tutsi är en sann saga. En saga där en miljon människor dog, där Hutu män högg huvudet av kvinnor och barn med sablar och svärd och där människorna inte hade en chans att rädda sitt liv mot något annan.
Och allting har med ras att göra. Med religion. Tro. Hudfärg. Hårfärg.
Om jag fick en gåva, en superkraft så skulle jag inte välja vad många andra skulle som att bli osynlig, flyga, stanna tiden eller bli snabbare än ljuset. Jag hade velat få gåvan att banka vett i lite människor. Jävlar vad arg jag kan bli på rasister, nazister osv. Bara folk med lägre tankar om andra människor, människor i allmänhet, människor som du och jag.
Det är stört vad arg jag kan bli på folk som tror att de är finare och bättre än alla andra. Är du sådan? Händer det ibland att du trycker ner andra för att själv må bättre? Mm... Tänkte väl det.

The Killers - Romeo and Juliet

And I'm back in the game.
Har inte haft tid för datorn så mycket men nu har jag en cirka 30 sekunder på mig innan jag måste iväg igen.
Lördagskvällen blev mycket mysig med melodifestivalen och senare en sjukt rolig utekväll med min Vicke, samt en massa annat folk och nykterkväll? Not.
Det blev också en söt väska från HM när vi var på stan, jag kunde inte mostå den.
Söndagen spenderades hemma framför Tv:n med filmen Fight Club som var sjukt konstig men minst lika bra. Absolut värd att se, det är en klassiker (tydligen).  Sedan kom Carro och vi hade mys picknick i tv rummet med kaffe, cola, semlor och M&M's och äntligen är hon på bättringsväg efter en massa olika sjukdomar, den lilla humlan.
Linnea dök upp senare och vi satt i timmar och försökte fixa en snygg header till PFK bloggen och efter en massa skrik och hat så fick vi till det (och en massa klantiga misstag som kunde sparat oss massa tid).
Det blev natt-Guitar Hero och en gigantisk pannkaksfrukost imorse då vi satt och sjöng, med full volym, på Uptown Girl. Grym låt att dansa runt och bli glad till.
Nu ska jag bege mig in i duschen och skölja av mig, är fruktansvärt ofräsch kan jag lova.
Och ikväll blir det Dixon sedan mysmiddag med lite människor.
Livet är precis som det ska vara. Ledigt och fritt.

Lyssna på låten, jag ber. I'm stuck.

A lovestruck Romeo, sings the streets a serenade
Laying everybody low with a love song that he made
Finds a streetlight, steps out of the shade
Says something like, "You and me, babe, how about it?"

Juliet says, "Hey, it's Romeo, you nearly gave me a heart attack"
He's underneath the window, she's singing
"Hey, la, my boyfriend's back
You shouldn't come around here, singing up people like that
Anyway, what you gonna do about it?"


Juliet, the dice was loaded from the start
And I bet, and you exploded in my heart
And I forget, I forget.. the movie song
When you gonna realize, it was just that the time was wrong, Juliet?

No Doubt - Spiderwebs

Vaknade faktiskt tjugo över tio idag. Och somnade inte om utan låg och läste ut min bok, så sjukt duktig är jag. Iförsig var det någon som väckte mig med sin morgonpigghet och ett telefonsamtal, usch å fy för henne.
Nu sitter jag dock och surar över att min rakyhyvel suger och har skurit upp hela mina ben. Smakade på mitt egna blod också och jag kan säga att Vampyrism inte riktigt är min grej men att mitt blod smakar verkligen järn, fick inte ens bort smaken med Coca Cola. Lockande eller inte?
Ska bege mig ut till stan idag och käka sushi, fönstershoppa och baka semlor, med Vickelicious! Och ikväll blir det en rolig och nykter kväll.

Love


Ainbusk - Min gud

Jag har aldrig älskat något såsom jag älskar - J'adore.
En lukt, som tar fram så mycket och många olika minnen. Och genom att  korken till flasken och locket till lådan öppnas så öppnar jag även mitt hjärta och min hjärna.
För er är den guldiga flaskan på min hylla i mitt rum inget annat än en tom flaska. Luktar ni på den känner ni inget annat än en god lukt.
För er är min rosa lilla låda i mitt rum inget annat än en prynads låda. Tittar ni i lådan så ser ni inget annat än små saker.
Men för mig är det hela mitt liv. Hela min personlighet, känslor, tankar och minnen. Dessa saker betyder allt för mig och jag skulle inte vilja förlora dem mot något i världen.
Såsom ni säkert har en liten låda hemma har jag min. Själv öppnar jag den sällan, vem vill egentligen bli om och om igen påminnd om det förflutna, om det man gjort och gått igenom?
Hur kan man fortsätta leva, se en framtid och blicka framåt om man hela tiden blir påmind om ens förflutna. Är vi rädda? Är jag rädd? Klamrare jag mig fast vid det som håller mig trygg och lugn? Gör jag det eller är denna kvällen bara en liten påminelse om det liv jag en gång levt? Jag vet inte, jag vet faktiskt inte.

Det handlar om att leva och om att finnas till 
varför all min oro blir kvar här inuti
därute blåser vinden kallt
därute har jag sökt dig överallt










Ja du vet där vägen leder tlll ett hav
precis där invid krönet, där husen står på rad
i det tredje,i det med sprucket tak
i det högra fönstret, där sitter jag









Min Gud, var finns du nu
jag undrar bara var, säg var finns du
så kom, kan jag få ro
i mitt sinne kom, kom ge mej mod

Så svara nu om du är Gud
jag vill veta, hör du mej nu?
så svara mej och säg att du är där
om du letar så finns jag här

Timmen den är sen snart, är nu, igår
och tiden sen imorgon, säg finns vi då
Kan du säga mej hur man gör
hjälp mig att leva, svara om du hör



Min Gud, var finns du nu
jag undrar bara var, säg var finns du
så kom, kan jag få ro
i mitt sinne kom, kom ge mej mod



Ge mej ett svar, om Gud du är ja,
jag vill veta om du finns där
så svara mej nu och säg att du är där
om du letar så finns jag här

 

Ne-Yo - She got her own

Nu har jag vaknat, pratat i telefon i 1 timme och ätit lite mat.
Imorse när jag vaknade halv åtta, försovit mig i trekvart, så kände jag att jag verkligen inte orkade gå på matten, kunde knappt resa mig så jag somnade om. Åtta masade jag mig ut sängen och klev in i duschen. Mådde la relativt okej i duschen men sen, när jag ätit en liten macka så bara mår jag så jävla dåligt, båda av utmattning och av magknip/illamående. Men jag kämpar på och åker till skolan men blir bara sämre och sämre.
Halv ligger på stolen och koller på pingvinresan under Naturlektioen. Jättesöt film men efter filmen var slut så klarade jag inte av mer utan åkte hem och bara kände att jag skulle spy när som helst. Det gjorde jag inte, utan jag somnade och sov i 3 timmar och vaknade upp med bara en lätt ömande mage som kurrade.
Så nu har jag ätit Chiken Tikken Masal (kanske inte det bästa men det var gott), mammas hemmagjorde som var sjukt god och pratat med Emma för att gratta henne i efterskott. Jag hoppas och ber fortfarande om att jag inte ska spy för jag skulle inte klara av att spy upp massa rosa/brun sörja med kyckling bitar i! Ha, nu äcklade jag dig allt. Iallafall lite, erkänn?

Jag ska krypa ner i sängen igen och bara vila för jag är totalt slutkörd. Jag vet inte om det beror på att jag inte sovit så länge eller bra denna veckan, om det är för stressen med hela FN spelet, om det är för att det vart kaos i mitt liv de senaste veckorna eller om det beror på att jag faktiskt är magsjuk/sjuk och bara behöver sova.
Eller tänk om jag är jättesjuk, värsta sjukdomen och att det är trötthet som är första tecknet, utmatthet och slöhet? Okej, nu skrämmer jag upp mig själv ganska rejält!
Jag, Hanna, är inte sjuk. Frisk som en nötkärna.

Love


Orchestral Manoeuvres in the Dark - If you leave

Grattis på födelsedagen
Idag fyller min älskade syster år. 19. Hon har slutat skolan, tagit studenten, jobbat som städtant, tagit körkort och flyttat till Paris. Bott i 2 olika lägenheter och gått klart sina kurser och nu är hon servitris (fortfarande i Paris). Vad har jag gjort? Jobbat lite och nu har jag precis börjat plugga körkortsteori. Bara 2 års skillnad, men ändå så stora skillnader.

Varje dag saknar jag henne och våra tider. Våra långa samtal, våra skrattattacker, våra mysstunder till och med våra syskonbråk, vad finns det inte att sakna med henne?
Hon har alltid varit, är och kommer alltid vara min bästa vän, min ängel, min syster.


Green Day - In the End

Kom precis hem efter ännu en hård dag på "jobbet". FN tar ju dör på mig men ändå kan jag inte låta bli att längta lite tills nästa år eftersom jag själv kommer vara delegat för ett land. Och jag kan erkänna att jag hela tiden ville lägga in kommentarer eller frågor efter de olika ländernas tal eller debatter när jag lyssnade både igår och idag.
Sedan fick vi en del skit, vi i tidningen, för att vi tryckte "fel" och "falsk" information och ingen tackade oss för det vi gjort, vi som har slitit som djur för det här. Jo, Iran tackade Media och då blev vi stolta för vi har jobbat lika mycket om inte mer än delegaterna.
Alla var iallafall super duktiga under dagarna, speciellt idag och jag har haft det stressigt och slitsamt men sjukt roligt.
Här kommer iallafall två fina bilder på tidningsredaktionen:
En seriös och en lite mindre seriös
       

Ozzy Osbourne - So Tired

Helt död. Jag lovar att uppdatera om dagen som varit eftersom det har hänt massa och jag har en del sköna bilder. Men det får komma imorgon, för nu ska jag sova.

Love

Buddy Holly - Peggy Sue

Snart ska jag gå och lägga mig. Krypa ner i sängen och vara riktigt utvilad för imorgon men först så måste jag göra klart allting. För imorgon är det FN-rollspel på skolan och jag är layoutare för vår tidning som vi ska göra onsdag och torsdag!
Är jättetaggad för jag får springa runt i skjorta, höga skor och kjol utan att sticka ut eller bli utskrattad. Alla kommer ju se ut så, så jag är väldigt nöjd. Plus att det kommer vara stressigt, jobbigtoch tja, bara riktigt roligt (tror och hoppas jag)
Har massa saker att pyssla med nu innan sängen såsom tidningen, artiklar, kamera, kläder och allt annat som ska med och göras innan.
Så det blir ett kort inlägg ikväll. Jag är glad och nu ska jag dansa vidare.

Love

The Hellacopters - Make it tonight

Det blev en seg timme på gymmet. Knökat med människor och lång väntan för att använda maskinerna. Men det finns alltid en och en annan snygging att spana in under tiden och gud vad jag är dålig på att dölja om jag tycker någon är snygg på stan, gymmet eller bussen. Stirrar ju stint på honom tills antingen han hoppar av utav skräck eller jag krockar med någon eller något.
Ett bra exempel på det är när jag var i London med familjen för några år sedan. Både Emma och jag hade spanat in en snygging med brunt hår och bruna ögon, riktigt hett. Iallfall så försvinner han och vi fortsätter gå mot vart vi nu skulle då Emma ropar till och säger att där är han och pekar åt höger. Jag tittar snabbt dit men ser honom inte. Och inte heller ser jag stolpen som jag går rakt in i. Emma ligger ner på marken och skrattar medan jag håller på att få en bula och killen tittar konstigt på mig, bra Hanna riktigt bra!

Köpte en snygg tröja från HM i lila. Har känt på senaste att jag måste skaffa lite färgglada och roliga kläder istället för samma gamla vanliga svarta, gråa eller svarta.
5 personer på dansen som var helt okej men jag längtade bara hem till duschen och mammas curry-kyckling paj som förrästen var underbar!

Nu måste jag fortsätta att jobba så puss på er små turteduvor och The Hellacopters är grymt bra. Heja Sarah!

Love

The Hellacopters - Carry me home






Joshua Radin - Sky

Ska snart iväg till staden för att shoppa en snabbis, sedan blir det gym, solarium och till sist dansen.
Ja, jag solar och nej, jag solar inte ofta. Men jag kände att jag var så otroligt blek och äcklig så några minuter kan inte göra någon skada tror jag.
Idag var en rolig och härlig dag. Fick på franska lektionen en sådan otrolig saknad efter Emma men speciellt Paris och jag är grymt avundsjuk på att hon har fått en ny lägenheten med mörkt trägolv, vita väggar och en glas balkong där de har utsikt över Paris hustak. Tänk och sitta där en varm dag med en kaffe på morgonen eller ett glas vin på kvällen.
Tur att jag snart ska åka dit, i mars bär det av.
Och igår sa mamma att vi ska åka dit i maj igen. Så i slutet av maj, när det är 30 grader och sol i Frankrike så ska jag åka dit och bara njuta av att sommaren snart ska börja (Paris är verkligen mitt andra hem eller nej, tredje eftersom Kalvsund min underbara sommarstuga, är mitt andra hem)
Jag har tagit en massa ego-bilder alldeles nyligen som jag tänkte dela med mig eftersom det är sol ute och jag är glad.
Fast jag hinner inte nu, kommer när jag är hemma igen.

Love

The Thrills - Teenager

Har kommit in i någon High School movie fas. Har nu sett ett flertal amerikanska filmer där mycket är påhittat, överdrivet och bara allmänt löjligt. Men jag kan ändå inte låta bli att hålla med i det Josie Geller säger i filmen Never Been Kissed. Fast nu i mina ord.

De kommer alltid att finnas där.

De tjejerna vars tonårsliv går ut på att vara populärast, snyggast och kaxigast. De tjejerna som mer än gärna har en för kort kjol på sig, tar en extra shot eller sticker ner sin tunga i ännu en killes mun.
De smarta nördarna som går på matte tävlingar, pluggar på fredag och lördags kvällarna och har för korta byxor och glasögon.
Och den killen, med sitt mysteriska självförtroende som verkar så perfekt. Den killen du går upp och går till skolan för varje morgon.
Fässberg hade inte varit den samma utan dem. Gymnasiet hade inte vart densamma utan dem. Och jag hade inte varit densamma utan någon av dem.

Duffy - Delayed Devotion

Ligger i sängen med laptopen, ELLE och ska snart se filmen Mean Girl, måste bara låta nagellacket torka först.
Filmen igår var otrolig faktiskt en av de bästa filmerna jag sett, jag älskade den. Och Brad Pitt är en gud och jag kan bara inte motstå honom i denna filmen. Och vad jag har förstått så verkar Sarah hålla med!
Absolut se-värd film även om den är nästan tre timmar lång. Personligen så ville jag aldrig att den skulle ta slut. Plus att popcorn med Nacho Cheddar krydda var riktigt gott, dock skulle jag avråda er att köpa en stor cola till för jag fick störa 2/3 av folket i biosalongen efter halva filmen eftersom min kissblåsa är för liten för att rymma två liter cola en längre period.
Efter det blev det en rolig och annorlunda kväll med vännerna. Somnade klockan sju imorse så nu är jag trött som attans eftersom jag sov till halv tre och lite sådär halv skönt.
Satt i solen idag också, med solglasögon och mjukiskläder, så underbart och jag kan knappt vänta tills våren kommer.
Nu har naglarna torkat så jag ska se film.

Love


RSS 2.0