The weepies - the world spins madly on

hej hej här sitter jag på kalvsund och pillar navelluddd! har massa att berätta och visa men jag hatar att skriva på denna mobil så det går inte... hejdå så länge, lovar att skriva snart! Love

Joshua Radin - I'de rather be with you

Midsommarafton var galen, galen och galet rolig!!
Kajsa och Linda kom förbi idag. Vi åt en otroligt god Jordgubbstårta à la Kajsa.
Ringde sen Emma. Saknar henne och vill ha hem henne nu. Sommaren är inte komplett utan henne.
Har också fått tid att tänka under kvällen. Ta igen lite och känna efter. Och nu vet jag! Hoppas det är rätt.


Laura Izibor - Mmm

Saknar det så det gör ont... Så in i helvetes ont!


Leona Lewis - Bleeding love

Det känns fan inte som om sommarlovet har börjat pga. av detta jävla piss väder. Får ju "flipp" vilket är ett väldigt fult ord men ni förstår vad jag menar.
Har inte gjort så mycket ännu, är ju bara inne på min andra dag. Det gör att man bara flyttar fram allt man ska göra och tänker: Jag gör det imon, eller nästa dag eller dagen efter osv.
 Eftersom jag är ganska pank så ska jag iallafall komma iväg till köpenhamn och komma bort från Sverige! Shoppa, supa och ha de riktigt kul. Måste bara samla ihop några och sedan är det bara att åka.

Ikväll blir det skoj å hoj så nu ska jag bege mig.
Love


Pet Shop Boys - Go west

Igår tog mina älskade treor studenten! (Ja, de är mina älskade) Jag kommer sakna dem som fan och önskar dem alla lycka till i sina liv!!!!
De hade faktiskt riktigt tur med vädret eftersom det var sol på dagen, dock regn på kvällen men då var ju alla ändå inne i sjöng, shakade på sina små rumpor och vevade.
Jag själv sprang runt sedan åtta på morgonen i mina skyhöga skor, med platå, tills natten då det bar hemmåt. Dock blev det ingen jättesen kväll för mig men tackar trädgårn för att jag fick vara där, dansa, fira och bara vara så jävla glad.
Gratis inträde, gratis dricka och gratis taxi. Älska liver som ordförande!!!
Höll även tal för alla studenter som enligt de andra, randoms, var jättebra och lyckat.

Sedan måste jag säga till mina UNDERBARA tjejer i min klass att jag älskar er alla!! Det hade inte varit desamma utan er och vi har ett helt år kvar att bara fira, festa och njuta.

Nu är jag halvtdöd, tydligen drack jag mer än jag kom ihåg, ska dock masa mig ner till pizzerian nu.

FÖR NU ÄR DET SOMMARLOV!!!!!!!




Eminem - When I'm Gone

Idag blev jag någorlunda rikare.
För några veckor sedan kom Vicke på idéen att sälja gamalt och köpa nytt. Så idag hade vi hyrt ett bord på kommersen och sålde gamla kläder, skor, smycket, böcker och allt som bara tar plats i garderoben. Det var världens bästa idé eftersom jag är klart mycket rikare och det kommer komma in mer "para" imorgon då vi ska sälja ytterligare massa skit som ändå bara står och skräpar i hyllor, förråd och garage! Så verkligen, samla ihop ert skräp med en kompis, hyr ett bord som kostar 100 kr, ställ er en söndag och tjäna in hundralapparna. Det är grymt!!!

Jag har börjat lyssna på Eminem väldigt mycket. Vet inte varför jag började med det, men han är helt otroligt bra. Hans texter är bra, melodin, beat, röst. Jag gillar killen otroligt mycket!
Ska nog se 8 mile igen, jag kommer ihåg att jag tyckte filmen var bra.

Hejdå Sverige, vi kommer inte ha en chans i VM ändå så det är la lika bra å förlora nu. Jag suger på fotboll, jag vet, så när till och med jag förstår att Sverige spelar stört så är det illa. Ofta de inte spelar in matchen och kollar på den efteråt så de kan se hur jävla långsamma de är?

Igår träffade jag mina gamla sötingar, både Linnea och Alexander. Har saknat båda något så otroligt så det kändes riktigt bra. Har lovat mig själv att sluta vara så jävla lost och skärpa mig. Jag vill inte vara en svikare!

But what happens when karma, turns right around and bites you?
And everything you stand for, turns on you, despite you?


Eminem - Mockingbird

Äta och sedan stupa ner i sängen och sova!!!


Christian Walz - What's your name?

Hittade ett USB minne med massa bilder från Paris och jag hittade en otroligt charmerande bild på mig själv. Fjortis eller vad tycker ni?
Iallafall så föll jag för skorna jag har på mig på bilden och jag önskar att jag var rik, så jag hade råd att köpa dem. Detta leder mig in i det jag egentligen ville säga: Varför kan man inte bara vara jätterik och få köpa massa saker? Eller vinna på triss? Eller ens få ett jobb och skrapa ihop pengarna själv? Neeej, men det är totalt OMÖJLIGT eftersom det är otroligt många som söker jobb, det är färre  jobb i år än någonsin och jag är alldeles för lat för att orka masa mig ut till fler ställen och lämna in CV. Plus att det är alldeles för sent för det ändå.
Åh, så hur kul blir det med en sommar då jag kommer vara råpank. Inte alls. Och jag som ville till Barcelona med Sarah.. så otroligt arg är jag nu. Så Sarah: Nu får du fan fixa jobb åt mig annars kan vi inte åka.
Dock fyller jag år och då önskar jag mig en resa till London med min snygging Carolina.

Denna termin och detta läsår är nu entligen över och jag har inte en ända läxa, prov eller redovisning kvar. Så otroligt underbart ska jag säga er! Så underbart att jag skuttar runt till skön musik och mår riktigt bra.

Nu ska jag göra något. För det lät ju super kul, "jag ska göra något!"

Love


Erik Hassle - Hurtful

Livet är så jävla bra när man lever i en bubbla.

Jag har haft en mycket intressant och bra dag och jag kan säga såhär: Går du på Fässberg nästa år, speciellt om du går i trean? Då kommer du få ett jääävligt bra år kan jag lova!!! Jag längtar så otroligt mycket.
Jag kanske ska åka till Stockholm, jag kommer få 1000 kr presentkort att handla för och min studentfest på tisdag blir gratis. Gratis alkohol, gratis inträde, tja, det lönar sig att vara ordförande för elevkåren kan jag lova er! Fast det är också mycket slit och saker att stå i.

Imorgon har jag min sista redovisning innan sommarlovet verkligen sätter igång även om vi knappt haft eller har några lektioner denna vecka och det känns redan som lov.
Jag ska sälja en evighetspenna och jag hoppas det blir en riktigt succée eftersom den kommer avgöra om jag får VG eller MVG i slutbetyg och självklart hoppas vi på det sistnämnda.

Idag så tyckte jag att jag förtjänade lite shopping så jag lyxade till det ganska rejält och investerade, med Carro, i ett par sommar-partyskor och jag kan lova att jag kommer stapla hem med blåsor på fötterna många kvällar. Men det spelar ingen roll, för jag är så jävla kär.
Köpte också en nya mascara, en liten boll istället för den vanliga. Lite udda men väldigt bra!
Jag såg också fotbollsmatch, lekte flygplan på Mcdonalds och mådde riktigt bra idag.

Nu måste jag göra klart min affisch och sedan ställa mig framför spegeln och öva på talet jag ska ha.

LOVE

Mina nya skor!!!


Anarchy Club - Behind the mask

Your mask is Beauty. You are beautiful inside and out. You aren't too aware of your beauty, although all the people around you are. There are times when you feel like you're wearing a mask, but no one around you can notice the difference with or without it. You may feel vulnerable at times, but you usually get through it. You sometimes wish you had someone to help you through those tough times, but you are always hopeful and don't give up easily. People who first meet you notice your beauty oat a glance, but most people notice it when they get to really know you.

Frantics - Werewolf

Ahhhh!!!!! New Moon har kommit med sin första trailer och jag bara råsmälter. Jag längtar nästan till hösten då filmen kommer ut! Spana in hetingen Jacob som är så sjukt och otroligt snygg med kortklippt hår, gyllenbrun kropp och med heta magrutor.
Fuck vampires I want a werewolf.

Jag taggar till inför match efter en underbar dag vid sjön, glittrande vatten och en glittrande kropp för mig del. Det är långt ifrån lika sexigt som det låter men ändå! Jag, Kaj, Vajlet och Hanna badade flera gånger, vi hoppade till och med i och simmade runt ett tag. Vi lekte också I'm your Venus reklamen och Sjöjungfrun, så otroligt sexistiska är vi. Underbart, jag älskar sommaren.

Love

M83 - We own the sky

Åh, vem orkar gå till skolan när det är 25 grader sol ute, alla treor är borta och jag har haft en dunderskön helg?
Inte jag iallafall. Så jag sitter nu här, färdigpackad och klar att bege mig ut till vattnet för ännu en dag med sol, bad, beach och tillsist fotboll.
Idag ska vi ha våran andra riktiga match inom korpen och vi kommer möta serieledarna. Vi kommer inte ha en chans men det är lugnt, det är så jävla kul ändå! Älska mitt lag!!!

I fredags blev det bara chill med några gubbar och änglar. Det är så skönt att kunna sitta ute på balkongen utan att frysa nu på kvällarna och bara mysa, snacka och skratta.
På lördagen blev det solning i trädgården med en sjukt bra bok innan jag åkte iväg till Kalvsund. Där hämtade pappa upp mig med båten så åkte vi runt, satte oss senare på en kaj och käkade en stor kulglass och njöt av eftermiddagssolen. Grill och sova var min lördagskväll.
Söndagen var ännu en underbar dag på Kalvsund, började med fotboll vid tio senare årets första dopp klockan tolv då jag var lagom svettig och sedan sol resten av dagen. Efter det åkte jag hem, blev utelåst, fick slå upp mitt fönster, hämta kläder och sedan springa iväg på träningsmatch mot Tekadmyr. Vi var klart mycket bättre men vi förlorade ändå, men what the hell? Det är super kul.
Haha oj, det lät fel. Jag menar att vi var klart mycket bättre än vår förra match då vi SÖG, men vi var inte bättre än motståndarlaget igår.

Nu måste jag springa. Ha de så kul i skolan, jobbet, hemma eller vad ni nu gör och njut av solen och värmen innan den försvinner igen.

Love

RSS 2.0