Dolly Parton - 9 to 5

Herregud, igår var det en galen, galen dag. Efter bara några få timmars sömn, även den senaste veckan, var det otroligt jobbigt att gå upp. Speciellt eftersom jag hade muntliga svenska nationella B som jag inte ens övat på eller gjort klart. Panik! Sedan skulle ju det vara mysdag som jag hade huvudansvaret för. Jag dog lite. Men jag lyckades ta mig till skolan tillslut, med alla kassar, stressa över muntliga, göra det, må sjukt dåligt, låtsas må bra när jag bjöd på bullar och godis till alla elever. Sedan skolkade jag. Ja, jag kände att jag inte orkade Samhäll. Men filosofin gick jag på och fick lite hopp om ett VG i slutbetyg. Jag gick även på Engelska C Canbridge Certificate lektionen, och den var faktiskt rolig.
Sen började det roliga med Laserdome och en omgång där. Det var som ett helt arbetspass, var så svettig. Förlorade ganska rejält med minus poäng för min del haha! Sedan var det middag - glamourösa Mcdonalds. Förfest hos mig med tjejerna, och tillslut utgång trädgårn. Puh, kön var 1½ timme lång men vi fick gå före (var bara TVUNGEN att säga det). Där spenderade jag nattens timmar och kom hem vid fem tiden med K. Ramlade ihop i sängen och somnade på två röda.
Idag - inge vidare har jag mått. Träffade K's mamma för första gången, haha vilket intryck jag måste gjort med gårdagens smink och party hår samt lukten av alkohol, rök och utgång i allmänhet.
Imorgon - Julbak med familjen och K, love it. Love my life.

love

Lady GaGa - Bad Romance

Hahahaha jag är DUM I HUVUDET. Jag är lite arg just nu - av en jättetöntig anledning och vet inte varför jag inte lugnar ner mig själv. Jag hittar inte mitt gymkort liksom.
I alla fall så fick jag något utbrott precis och kastade runt allt i mitt rum, nyinköpta kläder, nystrykna och vikta kläder, smutshögen, så nu ligger allt i en jävla röra. I alla fall så slutade det hela med att jag sparkar till min kudde så flyger, knockar till min datorskärm som trillar ner och går i golvet. PANIK!!! Som tur är så överlevde skärmen! Hade den inte gjort det, ojojoj vad mycket skit jag hade fått från min pappa. Som tidigare sagt så tar jag sönder ALLT som har med teknik att göra.
Nu måste jag städa allting och det kommer ta en jävla tid. Jag är fortfarande arg. Jag tror nog det är liiite mer än bara ett gymkort.

Fuck


Scarlett Johansson ft. Peter Yorn - Relator

Nehe nu ska jag bli frisk. Jag mår redan bättre men jag kan må ännu bättre. För imorgon så är det New Moon som gäller med några av favorit tjejerna. Det kommer bli supermysigt men jag och S får absolut inte ha så höga förväntningar som vi har nu. Jag har hört att man blir lite besviken på den.

Sen på måndag, då fan ska min lön komma, för jag ska beställa en video som tydligen ska vara SUPER bra för träning av lår och rumpa. Ha, jag ska faktiskt testa detta. Mäta rumpa och lår, träna trå gånger i veckan under två veckor och se om det blir någon skillnad som dem säger.
Lite roligt faktiskt att se om det funkar eller inte för jag har aldrig testat sådär seriöst. Och jag säger så här: Om jag klarar det, då kan varenda jävel klara det.
Nej, nu knorrar magen efter välbehövd sömn. Ajaj!!!

Love

Billy Joel - New York state of mind

Det har varit 16 jobbiga timmar för mig.
Kl 00.00 inatt så kom en liten värk i magen men jag beslöt mig för att ignorera den. Det gick däremot inte som jag hoppades utan låg vaken hela natten och skakade för smärtan blev bara intensivare. Tillslut gick jag upp, kolla lite på vänner och sedan plötsligt låg jag över toaletten, 6 gånger. Denna gång åkte vi faktiskt till vårdcentralen och det visade sig att när man har ägglossning så spricker en cysta så ägget kan komma ut (lite naturkunskap) men för min del så händer det att det blir inflammerat och då får jag dessa kramper i magen som faktiskt idag hållt på i 13 timmar. För att förklara min smärta så säger jag såhär: Anledningen till att jag spyr är för att det gör så ont i magen. Japp, så ont får jag, så tyck synd om mig. Min mamma har också haft det och hon sa att det var nästan värre än att föda barn - ha! Då är jag i alla fall förberedd när det händer.

Nu ska jag åter gå tillbaka till biorummet och titta på BOB - Band of Brothers. Hoppas er lördag har varit roligare än min.

Love

Fibes, Oh Fibes - Love Child

Nepp ingen lön. Så jag fick göra som alla andra och gå till gymmet istället för min super duper fettsugningsmaskin.
Jag älsk/hatar gymmet för när jag ska dit så är det hemskt och helvete, när jag väl är det så är det okej men när jag ska hem; då är det toppen!!
Jag bokade in en personlig tränare när jag var där - fast nu ljög jag nästan. Det är bara för en timme, en gång. Så jag ska veta hur jag ska träna på "rätt" sätt. Pff, jag tycker rätt sätt är två minuter på löpbandet, pause i tio, två minuter mage, pause i femton och sedan lite stretchning och sen hem.

Herregud jag skämms nästa och jag tänker inte avslöja direkt varför men jag kan säga såhär - när jag sover, då är det något som tänds till i min hjärna och ?. På morgonen ligger lakanet längst ner och täcket är som en lång korv som jag ligger och håller om. What??

Nog om det och woosch iväg till duschen. Jag stinker.

Love

Yiruma - River flows in you

Fuck. Jag är trött på mig själv. Disgusted? Let's hope that my salary arrives tomorrow.


Alphaville - Forever young

23:57 - Idag är det min namnsdag. Om 3 minuter är den slut, och hur många grattis fick jag? Ett, från min mamma (som också heter samma sak i mellan namn). Men jag är inte arg på er, nejnej, lite besviken bara. Jag menar - ni borde veta att jag heter Elisabeth i andra namn och ni borde defenitivt ha ringat in det i er kalender med ett stort hjärta kring!

Jahopp, nu då? Projektveckan är snart över och det är lite sorligt, för inte så mycket har jag fått gjort. Inte mycket alls faktiskt. Iallafall inte på mitt projekt men jag har däremot fått shoppat lite, ätit pannkakasfrukost med C, fikat länge med Fakirerna och sett på "The Edge of Love" med min mamma.
Jag har också hunnit inse att jag är så trött på mig själv. Alltså mitt utseende. Kan man inte bara få byta lite? Få lite variation? Tyvärr, jag kommer alltid se ut så här. Eller inom dem närmsta fem åren kommer jag bli liite "snyggare" men sen resten av livet så kommer det bara dala rakt ut för backen.
Nej men åter till det jag ville säga - Jag är trött på hur jag ser ut, mitt tråkigblonda hår, min potatis näsa, mina blå/grå/gröna ögon och min (ingen kommentar) kropp. Fy, nästa lön så blir det bruna linser, rött hår samt en näsoperation. Vad mer? Jo juste, en fet FETTSUGNINGSAPPARAT som jag kan ta fram när jag tycker det kommit lite väl mycket fett kring låren eller vad nu mitt fett kommer.
Kajsa: "Varför kan man inte bara välja vart maten ska hamna på kroppen? Då hade allt varit mycket enklare!"
Jag: "Då hade jag velat att mitt bara kom ut!!"
Om det ändå vore så enkelt.

Love


Marvin Gaye - Sexual Healing

Jag har insett att jag saknar mina fyndiga rubriker: En låt! Men ja, jag tyckte i alla fall om det så nu ska jag börja med det igen. Tror bara jag behövde en liten pause för att samla på mig lite fyndiga låtar.
Jag lyssnar på The Pogues - Fairytale of New York, som är en riktig julig, Irländsk låt! Jag har redan använt den som rubrik, så det går inte. Dock rekommenderar jag er att lyssna på den för den är otroligt fin och julig, för snart är julen här. Fast det kan men inte tro nu, inte när man klampar hem i ÖSREGN, kommer in och får skaka av sig allt vatten som en blöt hund och gissa vad? Jo, man luktar blöt hund också.
Det är ganska värdelöst, det här med regn och höst. Snö är otroligt mycket mysigare.

Jag menar, jämnför själva: En mysig kväll i snön eller...

Eller pissgrått väder och regn?


Wham! - Wake me up before you Go Go

Jaha, kan kändisarna så kan jag. Så tänkte jag när jag vakna för en stund sen och bestämde mig för att ta ett extremt fult foto på mig själv i morgonrufs eller snarare KAOS.
Jag borde skynda mig, jag ska vara på skolan om tio minuter. Jag har liksom inte ens gått ut ur täcket, mina ben är fortfarande inlindade i det, så mysigt.

Nov. 17, 2009

Vaknade imorse på ett av dem gulligaste sätten någonsing.
Ligger och drömmer fin, fina drömmer i min mjuka, varma säng med duntäcke. Hör ett pling - sms - och som tur är ligger mobil bredvid mig så jag behöver bara sträck ut handen. Läser "Seriöst kärring. Uppdatera bloggen".
Så otroligt gulligt. Eller inte! Men fick lite dåligt samvete och ja, nu sitter jag här och uppdaterar.
Jag har projektvecka hela veckan så jag är fri att göra vad jag vill, fast då måste jag plugga i och med att jag måste skriva loggbok varje dag... men annars fri som en fågel! Så nu ska jag åka ner till simhallen, ta mig en liten tur med Lady Gagas otroliga kropp i tankarna. Sen blir det stadsbiblioteket i Gbg. Sen hem och köra bil, stryka ihop lite pengar och sedan borde jag kanske skriva på mitt arbete. För er som inte vet så ska jag då göra en fotoutställning om mobbning samt skriva en vetenskaplig uppsats till. Ganska krävande uppgift egentligen, men roligt. Det måste det ju vara, eftersom jag valde det själv.
Iallafall så har lite allt möjligt hänt på senaste som t.ex. 80tals fest (är nu beroende av 80tals musik plus Lady Gaga Bad Romance), bakismöten, Koffe, framitdsmässan och vet ni vad? Jag ska bli bartender. Tjiho! Ska gå intensivkurs i London i oktober typ. Så jävla roligt, att vara bartender. Jag kommer vara den sämsta man någonsin skådat. Men whatever, det är kul!
Ojoj, klockan är redan två. Måste kila iväg! Jag lovar att uppdatera snart, ska bättre mig lite.

Love

Nov. 10, 2009

Ligger i knät på K och borde egentligen plugga men nono, det blir allt annat än plugg. Olalala (NOT).

Love


Nov. 9, 2009

Hanna Vs. Emma.
Lika eller ej? Då och nu?


Nov. 9, 2009

Hahaha, går igenom bilder och jag fastnade vid några som iallafall fick mig att asgarva.








Denna bild kom med mer för att den är så mäktig och snygg!!



Nov. 8, 2009

Jag hade rätt. Det blev en grym helg men nu är den över, eller om tre timmar är den över då jag ska krypa ner i sängen och få välförtjänad sömn. För det var inte alls så att jag vaknade jättesent idag och lätt hade kunnat sova till fem om det inte vore för min envisa mamma som tvingade upp mig för att iallafall ge pappa en pussåkram.
Har lyckats få gjort en del plugg vilket känns skönt men nu ska jag äntligen gå och duscha vilket jag har velat göra sedan i fredags men inte har orkat. Jag är så otroligt fräsch!
Partyt igår, Albins 18års fest, tog slut lika fort som den började. Alla kom samtidigt och alla gick samtidigt, vilket var lite synd men kul var det. Iallfall när jag stod och sjöng duetter med vilt främmande människor.
Sedan fick jag veta att jag har lite hemliga läsare på min blogg, hejhej *blinkar med ena ögat*!
Fredagen spenderades med fakirtjejerna till en början, på stan, och gissa vad vi ser? Jo, hela IFK laget som bara går bredvid, framför och bakom oss. Vi var omringade av IFKare och jag fick ögonkontakt med Nicklas Alexandersson och Tobias Hysén, världens snyggaste man. Jag var mållös. Dem är snyggare i verkligeheten än på tv. Mums!! Sedan så åkte jag hem till K och spelade FIFA - och jag gjorde mål med Nicklas Alexandersson, så jävla grymt.

Duschen ropar. Typ.

Love

Nov. 5, 2009

Aaah, eftersom Kajsa tjatat hål i huvudet på mig om att uppdatera så ska jag uppdatera nu.

Jag måste säga såhär: Även om det är bajs mycket i skolan så är jag glad, riktigt glad. Kanske lite förälskad? Mer tänker jag inte säga.
Jag måste också säga att Fakirerna, dem 5 bästa tjejerna i klassen, är helt jävla otroligt underbara. Kan inte tänka mig hur tråkigt Fässberg skulle varit utan dem! Dem har förgyllat mina 3 år och säkert många år framöver.
Så förlåt för allt som hänt, men nu är vi närmare än någonsin och det hoppas jag aldrig tar slut.

Filosofi suger och O.C. äger så jävla mycket. Vad tror ni jag kommer göra ikväll? Filosofi hemtenta som ska in imorgon eller några avsnitt av Summer och Seth, världens gulligaste par (förutom Kajsa och Seth såklart)? 
Jag tror nog jag får slå ihop dem och göra båda samtidigt.

Imorgon är det fredag och sedan helg. Det kommer bli en grym helg, det känner jag på mig. 

Love 

RSS 2.0