Calle Kristiansson - Walking in memphis

Hihi, satte på mig min balklänning och ja.. tog en del bilder! Men ni ska inte få se hela ännu, för det finns lite småsaker som måste korrigeras. Om inte mina bröst växer två storlekar. Men det kommer inte hända, tro mig!
Men eftersom jag är lite busig så får ni en liten förhandstitt på ett halvdant foto. Man ser inte den fina bara ryggen och jag ser tjock ut men men. Lite spänning för er måste det ju vara.


Ludwig von Beethoven -Ninth Symphony

Mjau. Bild från i Fredags. Jag ber om ursäkt för förra inlägget, kul men onödigt. Hoppas er helg varit bra, det har iallafall min. Party, barnvakt, "Borta med Vinden", spelkväll, "A Orange Clockwork" och nu plugg.
Nuance - Storasystern.

Estelle - One love

Detta är första gången jag skriver ett inlägg då jag är påverkad. Ska inte titta på stavningen utan kommer få mig ett gott skratt imöön hehe. mina hände  är lätt efterblivna, typ seeega. soom mitt huvud. Ojoj först tjejkväll hos soffi och sedan Karisma. Haha det var niiice. Imorgon - barnvakt halv elva kul eftersom jag kommer må piss. Blandning mellan allt är inte alltid det bästa. LOVE

The All-American Rejects - Dance inside

Återigen sitter jag här och filosoferar. Men denna gång är det kanske inte lika djupt. Nu är det mer filosofin kring Sveriges pissväder och vad fan man ska ha på sig på dagarna.
1. Kläderna man har i skolan är grå, grå och svarta, svarta och återigen svarta. Jävla tråkigt alltså. Man har samma skor, vinterkängorna, med samma, läs svarta, vinterjacka och samma jävla halsduk, mössa och vantar. Inget ombyte här inte!
2. När man ska ut. Vad ska man då ha? Höga skor är ett big Ohno då det är SVIN halt ute. Bambi på hal is och i onsdags flög jag åt tjotahejti när jag skulle hem. Tunna strumpbyxor? Nej tack till lugninflammation. Söt liten kläning, topp eller kjol. Det går inte. Nehe, då får jag väl ta långkallingar, jeans, t-shirt, tunntröja, hoodtröja, vinter kängorna samt svarta vinterjackan, halsduk, mössa och vantar. Allt i grått och svart.
Nej usch vad jag spyr på Sverige och detta kalla helvetesväder. Oj, ta i trä! För nu går vinterkräksjukan.
Men jag ska nu flytta till Bahamas med Kajsurt. Känns riktigt bra!

Iallafall, det jag vill komma fram till är att jag har klädångest inför ikväll- som vanligt. Och jag vill strypa Sveriges väder.

LOVE


Nora Jones - What am I to you?

Jag sitter här och filosoferar med min syster. Och just nu pratar vi om det här med att paxa någon. Där är vi alla olika, har vi kommit fram till och jag har kommit fram till att jag har löjligt svårt med det här med pax. Hallå? Om jag tycker någon är snygg men killen inte är ett dugg intresserad av mig eller jag inte vågar göra något och så träffar min kompis på honom av en slump och det skjuter gnistor om dem, då fan är jag jävligt glad för deras skull. Jag skulle inte gå runt och vara gnällig över att det var mitt "pax". Min syster förstår vad jag menar men tycker att jag som blivit dissad har rätt att bli arg, inte på min kompis, men på situationen. Förståeligt! Men sen - släpp det.
Eller detta med ex. En sådan känslig fråga egentligen och speciellt i min situation sedan tidigare. Men jag har också svårt med detta med galen kärlek till ex. Okej, 1 års kärlek, äkta kärlek som slutar med hearts broken. Jag förstår! Men två månaders flört? Hallå? Jag skulle vara allt annat än sur om någon, ens min bästa vän, skulle bli tillsammans med mitt ex av anledningen till att han och jag inte passade ihop och han och min bästa kompisar är två personer jag tycker otroligt mycket om, obviously, och därför förtjänar dem alla lycka.
Sedan sticker jag nog ut mycket och ja, det är en radikal syn och för många kanske förolämpande. Och jag har märkt att det inte alltid är så bra att tycka som jag gör då andra blir jävligt sura för något jag tycker är helt okej. Jag försöker i högsta grad undvika det. Jag menar inte att såra någon, men ibland får man inse att med vissa passar man inte och med vissa gör man. Jag släpper före folk som passar bättre ihop med någon än mig.
Herregud, livet kryllar av killar och tjejer. Ta för er! Om ni inte kan få den personen ni vill ha eller det inte funkar med personen, ta en annan och var glad om din kompis blir lycklig!!! Var inte så trångsynt!!
Ett litet inlägg från en totalt slutkörd Hanna och ta inte åt er personligen. Detta är mer allmänt. Love

Paradise Hotel Theme

Börje suger!!!! K*K. Nej, nu var jag elak. Indien suger K*K. Nej, nu ljuger jag. FN-Rollspelet suger K*K. Så, äntligen lite saning i vardagen.
Vår resolution gick inte igenom. Kanske därför jag är lite grinig. Fast jag blev ju faktiskt utsedd till FN:s babe. Haha! Smickrande.

Puss

Good Charlotte - I just wanna live

Jag har alltid tyckt att det varit överdrivet kring allt det här med Megan Fox. Så jävla snygg kan inte kvinnan vara men Wow!! Brunt hår och isande blå ögon. Jag är typ kåt och kär. Nehe, nu känner man sig lagom snygg och kaxig.


The White Stripes - Seven nation army

Have you missed me? Förmodligen inte.
Men jag tänker skriva ändå. Vad vet jag inte riktigt. Har haft seg sista lektion, möte i 1½ timme, körlektion, hämtat min älskade tiger mobil, lämnat skor och ätit middag. Nu ska jag dansa sedan blir det att packa inför morgondagen, läsa på det sista om Indien och skriva klart min historia samt projektarbete. Haha - vilka dagar jag har egentligen. Ingen rast, ingen ro!
Ännu mer bilder från idag och förmodligen tio gånger fler från imorgon och övermorgon kommer komma. Ni får ge er till tåls innan ni får se mig i min sexiga sari och prick i pannan.
Oj, nu måste jag rusa. Igen. Love

Prabhu Deva - Kalluri Vaanil

Hehe. Nu är det sista lektionen i planering inför FN-Rollspelet! Vi ska testa våra indiska kläder, ställa oss i aulan och träna på inledningstalet som jag hoppas kommer bli riktigt bra och roligt. Minnesvärt helt enkelt!
Jag är dock riktigt slö och trött, somnade och sov igenom hela religionslektionen. Ni vet när man sitter och skelar, har halvslutna ögon och allting bara snurrar utav trötthet. Man sätter sig i obekväma positioner, rör på sig hela tiden, målar i blocket och går igenom Alpha, Bravo, Charlie, Delta osv.
Haha nu kom vi precis tillbaka från Aulan. Herregud - Börjes Indiska och Raddans brytning gjorde verkligen min dag. Jag dör. Av garv.
Nu är det lunchilunchen. Massa kärlek från Indien.

The All-American Rejects - Dirty Little Secret

Tjoflöjt och fräs.
Ännu en dag har gått, ännu en sen kväll är kommen. Jag borde verkligen gå och lägga mig, för det absolut bästa jag vet är att få krypa ner i min säng och bara mys-somna. Så varför sitter jag då uppe och läser onödiga bloggar, går in på Facebook och trycker på: Home, Home, Home om och om igen för att se om någon gjort något kul eller tittar på extra matrial från Paradise Hotel? Ingen jävla aning. Lathet antar jag.
Nu ska jag ta mig i nacken och bege mig till badrummet och borsta tänderna. Ja! Nu sitter jag här igen med eltandborsten i munnen... och  nu sitter jag med sminkborttagningsservetten. Och vilket jävla ointressant inlägg egentligen haha.
Juste, försenade nyårslöften som ni inte hört om. Eftersom jag egentligen aldrig håller mina löften så har jag faktiskt två rimliga och, för min del, roliga löften.
1. Ta en jävla massa bilder!!!
2. Inte vara så jävla torr och tråkig, sitta hemma och häcka, utan göra saker. Som jag måste ta bilder på helt enkelt!
Jag har börjat bra på båda delarna.

Nu ska jag äntligen få krypa ner i min... nonono. Jag har ju projektarbete att göra plus historian. Oh noes oh!!!

 
Bild från Börje

Mainstream - Where do you think I should go?

Har lite ångest om framtiden. Jag vet att jag tar studenten i juni. Den första juni. Men sen då? Det är inte så jävla långt kvar som man ibland kan tycka då det är som absolut gråast och skolan suger som absolut mest. Jag har alltid pratat om London, min älskade stad. Min bartenderkurs som jag så gärna vill gå. Men ska jag flytta dit ensam? Vill jag dit då? Vill, vill jag men ensam. Knappast. Eller tänk om jag inte får ett jobb under sommaren? Hur ska jag då kunna åka dit efter Italien resan? Men ska jag stanna i Sverige för det? Ska jag satsa på F.E.K och sedan Seco? Är det ens ett alternativ, ens en möjlighet? Tror inte det med tanke på konkurransen. Men jag har ändå en sådan jävla lust fastän det kanske innebär Stockholm. Det är en möjlighet för mig inom min framtid och det jobb jag vill ha. Detta är nog min ända chans inom det. Eller ska jag söka till Lund direkt? Gå beteendevetenskap som jag knappt kan vänta på att få börja. Eller ska jag åka någon annanstans? Undersöka världen. Världsälskaren som jag är. Paris, Barcelona, Grekland eller varför inte USA? Kalifornien. Eller volontär som jag längtat efter? 00.00. Punk. Slut.

Mew - That time on the ledge

Päron <3 Penis


Av Violetta K

Regina Spektor - That time

Nu är jag helt slut. Efter en veckas galenheter med skola, sjukt mycket plugg, möten, dans flera kvällar, gym, matlagning, vänner och umgängen, barnvakt, två sjukt roliga utekvällar, en heldag bakis dag och en heldag utbildning om projektledning och en massa mer, ja då är det nog normalt att vara ganska mör både kropp och själ.
Jag måste dock säga att jag fått en massa energi och lust att jobba stenhårt med F.E.K, FN-rollspelet, Projektarbetet och skolan i allmänhet. Det är nog tack vare dansen som gör mig glad, mina underbara vänner och familj, men speciellt för att jag vet att jag älskar att göra det jag gör. Engagemanget har varit borta men nu är den tillbaka. Jag älskar mitt liv, oh yes I do!

"Hey remember that time when I would only smoke Parliaments,
Hey remember that time when I would only smoke Marlboros,
Hey remember that time when I would only smoke Camels"

Joel Alme - Snart skiner poseidon

Igår var det en skön dag med skola, shopping, träning, jacuzzi, förförfest, förfest, fest men nej - ingen efterfest. Klockan fem är man oftast inte så pigg på det haha. Jag lovade att ta en massa bilder och det gjorde jag - herregud vad man kan skratta åt vissa bilder, speciellt dem när man går lös på dansgolvet. Iallafall, det var en sjukt kul fakir kväll men också väldigt "random". Hmm...
Ikväll ska jag ut igen faktiskt. Men med lite annat skönt folk. Då blir det ytterligare en massa bilder.
Älska Göteborg! 


John Mayer - Who Says

Alltså orka klaga liksom...? Går hem till grannen efter middagen, lägger mig i soffan och kollar på tv samtidigt som jag skriver min engelska uppsats, läser på om Indien och jobbar lite med min historia uppgift. Är där i knappt tre timmar och går sedan hem med 250kr extra i fickan. Jävla skönt att vara barnvakt ibland - dem sov när jag kom. Fast jag gillar dem små busungarna så det hade inte varit super mycket jobbigare om dem hade varit vakna men ändå lite jobbigare, hehe.

Nu ska jag snabb- men storstäda hela mitt rum som ser ut som allt annat än ett rum. Imorgon ska jag uuut och för första gången använda min egna kamera på en utgång. Jag ska ta så jävla massa med bilder.
Men for now - a goodbye and a new picture to enjoy.Joel Alme - You will only get it once

Hej och hopp gummisnopp. Jag har inte haft tid för bloggen, för msn, för dator, för tv, för bok, fast jag har haft tid för Facebook så klart!
Mitt liv har gått på högvarv sen jag kom hem.
Men aja, jag har mig själv att skylla. Nu har jag inte tid för det här mer. Men ni ska få njuta av en bild tills nästa gång vi hörs vilket kommer bli ganska snart... tror jag. Den är aldrig tidigare visat men det måste väl finnas lite fördelar med att gå in hit antar jag...?


The Perishers - Come out of the Shade

Hemma igen. Hann inte göra något 2009 bildspel så det kommer när det kommer helt enkelt.
Thailand var underbart och jag längtar tillbaka till värmen, solen och allt annat. Att slippa tänka och känna. Men någon gång måste man hem och det känns som om verkligheten har slagit tillbaka med all världens kraft och sänkt mig till en liten skit på bara en dag. Tack, tack och återigen tack Sverige för det pissland du har en tendens att vara.

RSS 2.0