Magnus Uggla - Kung för en dag

Alla vi som röstar för ett SN07 ska springa ut till Magnus Uggla - Kung för en dag säg JA!!!! För om 63 dagar tar JAG studenten och jag är så otålig att jag bara vill springa ut imorgon ur entrén och skrik/sjunga: "Då finns det ingen som tar en, bara kung kung kung i baren". Det skulle nog sett lagom skojsigt ut om jag kom i fin vit klänning och studentmössa i 4 grader regn, mums.
Nej jag hade egentligen inget viktigt att säga... överhuvudtaget. Så nu ska jag fortsätta plugga historia - prov på torsdag. Jättekul...not...
En gåta till er mina läsare: Hur ser man att en banan är ute och simmar? ........ Skalet ligger på stranden.
HAHAHAHA!!!!

Letters to Cleo - Cruel to be kind

I brist på annat och i mitt idag dåliga skick så tänkte jag göra en topp lista med dem hetaste killarna jag vet. Inte för att någon bryr sig men det är kul att få välja ut heta killar att lägga upp bilder på, riktigt kul. Och jag har tänkt lite efter mitt senaste inlägg, visst, vissa av oss tjejer vill knappt lämna sängen för idealen för oss är size zero med fasta bomber och en tight liten tushie. Men stackars er killar, som om livet är mycket enklare för er när idealen inte bara är utseende utan även sixpack, snygg stil, lukta gott, snygga skor, pengar osv. osv. Så därför är detta blir inte riktigt en vanlig topplista för med varje kille tillkommer även kropp och stil - det som är pricken över i:t (och eftersom dem är kända alla, så är dem rika). Nu har jag låtit väldigt ytlig och flummat en del men självklart ska vi inte glömma personligheten. Tyvärr måste jag erkänna att kille också måste vara attraktiv i mina ögon för att jag ska ge honom en chans i mer än bara det vänskapliga området, även om personligheten är det absolut viktigaste! Och för att vara attraktiv i mina ögon så gäller utseende, stilen och kroppen. Tyvärr!
Så, här kommer då några av mina favoriter, vill du nu imponera på mig med mer än bara personlighet, röd lacoste och converse så kan ni alltid råträna, köpa snygga kläder och plastikoperera er till...

Josh Harnett. Såg honom för första gången i min absoluta favorit film - Pearl Harbour.
Även det simplaste kan vara det snyggaste.
Charlie Hunnam från filmen Green Street Hooligans. Snyggare på film men kroppen...
...är inte att leka med!!! (Som systern sa: Perfekt mage)
Cam Gigandet som är fakiren Börjes boy - också kände som Kevin Volchok från O.C samt James i Twilight!
Jag måste bara kommentera att han är pappa gör det bara ljuvligare. Hoppas nästa är Börjes!
Jared Leto är känd som sångaren i bandet 30 seconds to Mars och hans blick får mig att falla (sedan har någon skitunge målat i hans ögon på denna bild men han är fortfarande snygg)
Skinnjacka är ett stor plus - men skippa skorna. Vi vet alla vad jag vill ha för skor till!
Ed Westwick som jag inte ens behöver säga något om.
Taylor Lautner fastän jag står på Edwards sida så är Jacob så het i filmen att jag funderar på att hoppa över, fnissade i varje scen då han dök upp, speciellt utan sin tröja.
Kanske inte min favorit outfit på en kille, jag gillar den sköna stilen framför den uppklädda men självklart, det gäller att klä sig rätt vid varje tillfälle och det kan han faktiskt.
Wentworth Miller från Prison Break. HUNK!
Han har converse så han ska jag ha mellan mina lakan.
Här kommer nu min topp tre lista över, enligt mig, världens snyggaste män - som jag känner till. Från trea till etta och här kommer en chock för er som känt mig ett bra tag;
Dougie Poynter är pojken från Mcflybandet som jag varit kär och galen i, i över fem år nu. Men det finns två män som enligt mig är snyggare än honom, men jag kommer alltid vara förälskad i Dougie, han är bara så ljuvlig och oskyldigt söt.
Love the tatto!
Okej, kanske inte den snyggaste klädstilen, ganska pojkig och skejtig. Men det tillhör Dougie! (JA, det är hans snygga flickvän med snygg kropp och kläder. Nästan nya Beckhamparet)
James Franco föll jag för under dem tre spiderman filmerna. Fan att jag inte la in en stöt på kopian från igårkväll. Han behöver varken stilbild eller kroppsbild för han har it.
Chace Crawford är min topp ett. Varje GG avsnitt så dör jag lite inombords för jag kommer aldrig kunna få honom.
Inte för mycket är också perfekt!
Alltså allt är perfekt på bilden. Håret, ögonen, en snygg t-shirt som visar musklerna, bootsen, slitna skinnjackan, solglasögonen och sist men inte minst - Motorcykeln!
Avslutningsvis så har jag kommit fram till att jag kommer dö alone för jag har så jävla höga krav. Enda gången jag kommer träffa dem är i mina våta drömmar. Och frågan är varför man aldrig ser dessa hunkar? Finns dem bara i Hollywood eller vad FAN?

Rod Stewart - Have I told you Latley

Ibland undrar jag varför jag äter. Eller överhuvudtaget går ut ur sängen. När det finns folk som dessa. Vare sig det är degkläder, underkläder, vardagskläder eller uppiffade.

The White Stripes - Seven Nation Army

"And I'm back in the game!!" - Okej, inte för att jag någonsin varit utanför the game, eller ens med i något game, men jag kände för att skriva det bara.
Så vad hittar jag på idag? Jag försov mig grovt imorse då jag vaknade kl sju av att mitt huvud och illemående tog dö på mig, så jag tryckt på, vad jag trodde vad snooze, och somnade om. Missade lektion ett och två. Då gick jag upp. Gjorde våfflor, gick och la mig och sov igenom lektion 3. Lektion 4 var som tur var inställd så jag missade egentligen inget viktigt under hela dagen. Jag har fått gjort klart min redovisning för imorgon så det känns skönt. NU burde jag skriva på min svenska artikel som skulle vara klar för två månader sedan. Men eftersom jag är dum och lat så tänker jag "Eftersom den redan är sen, vad gör en eller två dagar till?" Jo, massa egentligen!!!! Men det kan inte jag banka in i min lilla ärthjärna. Så istället har jag i tre timmar googlat på studentklänningar. Har jag hittat något? Nej! Eller jo, för två minuter hittade jag en som jag faktiskt kan tänka mig. Jag måste beställa den från England men jag hade verkligen trivts i den! Visserligen väldigt simpel, men det är det jag är ute efter. Ingen som sitter tajt, denna har ett vackert tunnare tyg över och lite tjockare band. Jo, jag kommer känna mig fin i den med ett par höga skor till. Frågan är bara vilka? Ytterligare 3 timmars letande??
I alla fall, nu måste jag faktiskt skriva på min artikel och sedan ska jag dansa, whoppido!

Love


Lily Allen - Not Fair

Denna är till dig Börje - en liten uppdatering!

Jag sitter här hemma på en fredagskväll och är helt slut. Det är ju inte så konstigt, stressig vecka! Så ikväll blir det bara fredagsmys, först med systern och sedan med pappa!

Idag så beställde jag ett par skor från have2have. Så jävla snygga och jag sa att om jag får jobbet på LandalaSquash så ska jag köpa dem, och det gjorde jag. Så dem ska jag ha nästa lördag då vi ska slå klackarna i taket och gå loss, vi ska fira Börje och Gravve som fyller 19, woho!!!

Här kommer en liten tanke som surrat runt i hjärnan dem senaste dagarna och jag pekar inte ut någon nu men jag måste bara få ut mig detta. Och det är det här med plåster! Inte plåster vi sätter på armar och ben när vi blöder, nej, utan killar som är plåster!
Du som kille, stämmer du in på mer än två av dessa så bör du kanske tänka efter lite; 1. Du smsar, ringer, facebookar, msnar eller hör av dig på annat sätt mer än två gånger per dag 2. Du blir gnällig när du är full och vill bara ha tjejen, så du hör av dig lite för många gånger och säger lite för mycket 3. Du stannar kvar allt för länge hos tjejen, fastän du märker att hon gäspar och säger att hon har mycket att göra 4. Du tjatar för att få din vilja igenom i olika frågor 5. Du låtsats inte märka att tiden går så du slipper ta sista bussen hem och får sova över 
Detta är bara några av alla saker som just plåster gör - och jag som tjej måste bara höja ett varningens finger; Undvik det! Vi tjejer är ju ganska komplicerade, inte som ni killar, men vi är inte dem lättaste att hantera och för att underlätta lite för dig så ska jag ge dig som kille ett heligt tips; Vi behöver space! Vi behöver få lite egen tid att ta hand om oss själva och tänka på saker!

Aja, nog om det. Nu ska jag baka hallonsmulpaj. Love


Millie - My Boy Lollipop

Idag var det en väldigt bra dag. Okej, inte i början då vi hade friluftsdag och vi vandrade i tre timmar i skogen, i snön. Hemskt men tack gode gud att jag snart tar studenten så jag slipper det, för alltid.
Sedan blev det projektarbete, klippa lugg, lite bilder i solen och sedan P. Därefter middag, dansa, kladdkaka med Scrubs och nu blir det sängen. Det har varit en bra dag.  

The Perishers - Weekends

Jag fryser. Sitter med tjocktröja, mjukisbyxor och täcke. Ändå fryser jag. Vaknade upp helt kallsvettig, jag har feber. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, vad jag har att säga överhuvudtaget. Jag tror jag får återkomma senare.

F C U K Love F C U K Weekends

Snow Patrol - Chasing Cars

Ojojoj, nu är man lagom mör. Skola hela veckan, jobb måndag, dubbel jobb på onsdag, fredag och hela lördagen. Läkarbesök, shopping och utgång i går. Visserligen en lugn sådan, men som slutade i alldeles för lite sömn. Och ikväll blir det 20års firande. Tre personer firar 20 idag och det var tänkt att jag skulle åka mellan men jag känner att jag bara drar på en fest där det är två som firas samtidigt, det får räcka, jag kommer gå in i en vägg annars. Först ska jag däremot äta middag, sedan en tupplur på någon timma och sedan får jag väl dra på mig en kjol om mina klackar. Jag lovar att uppdatera lite imorgon men så länge får ni gärna gå in på denna blogg och se vad jag får min inspiration ifrån. Love it! Love you!




Datarock - The Blog

T

Inna - Hot

Idag blev det en skolfrimorgon och istället blev det banken, HM, läkaren och en lugn lunch hemma. Det var skönt att få saker gjort. Ännu ett återbesök hos läkaren är bokad, det är dock lite segt men jag antar, ett måste. Så vad har läkaren kommit fram till när det gäller mig? Inget egentligen. Eller alltså, det finns inget att göra åt och det finns inget svar på vad det egentligen är. Så det kan komma en gång i månaden, vid ägglossning. Lite segt men jag antar att det bara är att bita ihop.

Igår var det första dagen på mitt nya jobb och det gick väldigt bra, trots alla mina kassamisstag, tur att jag inte är ensam om att göra dessa misstag i början. Det är ett jävligt chill jobb enligt mig - sitta vid receptionen, ta emot spelarna, ta betalt, boka när det ringer och när folk spelar så kan man sitta och läsa, kolla så det ser snyggt ut och att spelarna spelar med rätt skor, kolla tvn och dricka kaffe. Och tiden går faktiskt väldigt snabbt då systemet är uppbyggt på ett 45minuters system. Jag tror jag kommer trivas väldigt bra där och att det inte kommer bli ett jobb som man känner ett hat gentemot och som tar upp all min energi!
Något som jag däremot har insett från igår är att män har en tendens att mumla, prata snabbt och otydligt. Tror dem att jag skall hinna uppfatta deras namn när dem pratar i 100km/h, det låter som om dem viskar och dem heter: Peder Matssiunoimin. Hallå nej? Och det är lite pinsamt att be folk upprepa sina namn en sisådär 4 gånger. Aja, jag skyller på att jag är ny på jobbet.

Nu är jag snorigare igen. Hallå, i tre veckor har jag nu snytit mig tio gånger per dag och svalt över tio liter. Det tar verkligen inte slut, och idag känner jag att det är värre igen. Jag antar att jag aldrig kommer bli frisk, inte ens fram till min student som är om 84 dagar!! Wiho! Igår beställde vi en till studentmössa gratis och på denna står det FAKIR <3 det värmer i hjärtat.

Förlåt om jag bara skriver på och trakasserar er med massa skit och prat men jag har så tråkigt på denna samhällslektion då vi pratar om familjeförhållande i olika kulturer. Fail!

Nej, nu är det snart bara en lektion kvar och sedan ska jag in till stan, igen. Köpa ett par shorts och en väska, för att fira mitt jobb. Det sa jag till mig själv - får jag jobbet så ska jag köpa ett par skor. Dock känner jag att jag väntar lite med skor och istället blir det en fin fin väska samt ett par sexiga shorts som jag vill ha till vår och sommar, innan dem försvinner från affären.

Love

Sum 41 - In too Deep

Jag har insett att jag alltid kommer i dem situationerna man helst av allt vill undvika. Situationer som bara är fel, blir ännu värre och tillslut katastrof! Och situationer som bara händer en gång i livet och som man senare, många år senare, kan skratta åt. Men dem händer mig hela tiden så hela mitt liv blir bara skrattretande känns det som. Jag tänker inte ge exempel för jag har inte lust att alla mina få läsare ska få veta det mest privata och pinsamma som jag varit om. Bara ett fåtal vet och jag blir mobbad nog av dem, haha. Men jag säger; gråt, blod, mormor, dumpad, dissad och massa alkohol - ingen vacker kombination som bara kan sluta i just: Katastrof!

Helgen var upp och ner - nu ner för jag är helt galet trött och seg. Mitt öra gör ont och det har krånglat hela dagen, samt så har jag jobbat med projektarbetet men iförregår var det upp då fakirerna hade förfest och sedan trädgårn. Det blev en jävligt rolig kväll, galen som vanligt och slutade på topp förutom att jag blev lämnad ensam kvar. Igår var det både upp och ner eftersom ännu en liten situation uppstod som gjorde mig väldigt förvirrad. Men jag satt i alla fall i en dans/musikjury och det var väldigt underhållande. På kvällen var det mysträff med fakirerna för att diskutera föregående kväll samt prata om saker som man gärna inte pratar om vidöppet i bamba.

Nu ska jag se Milk med mamma och Emma, sedan blir det sängen och en bra bok - skönt. Love


30 Seconds to Mars - The Kill

Hemma igen. Jag som skulle plugga idag med Carro. Nej, vi åkte till stan och hon shoppade loss medan jag bara köpte en leopardjacka och en ring. Och vad mer? Jo, min studentmössa!!!!!!!!!!!!!!!!! Visserligen är den redan betald och så, men jag fick den idag och jag har struttat runt i vit kläning, höga skor och kritvita ben samt studentmössan och sjungit: "För vi har tagit studenten, för vi har tagit studenten, för vi har tagit studeeenten, fyfan vad vi är bra!!" Jag är superlycklig nu, bara 89 dagar kvar sedan är det min tur att få ha champagnefrukost, springa ut, dansa på flaket, träffa alla vänner och släkt, studentfesta mig själv sönder och samman. Jag längtar trots att det är lite ångest att sluta eftersom då lämnar jag alla mina älskade vänner och fakirer. Det kommer bli lite tomt men i slutet av oktober flyttar jag ju till London och fram tills dess har jag jobb.
Japp, jag fick jobbet så nu ser ni mig på landalasquashall i receptionen. Har två jobb nu, känns skönt med cashflowet jag kommer ha, eller kanske inte med tanke på mina shoppingrundor.

Nu blir det pluggeliplugg. Love


Neo - Human Frontier

Åh blablabla. Vaknade upp med ett rejält illamående, så jag ringde till min doktor. Fick tid vid halv elva för att kolla upp vad som egentligen är fel på mig. Massa doktorspråk senare, jag har en infektion, det jag hade under helgen, och nu går jag på antibiotika. Hoppas det blir bättre för jag mår la sådär. Och jag mår ännu sämre eftersom jag har prov imorgon och jag har inga anteckningar från lektionerna. Vad är då anledning? Förutom att jag spelade spel hela lektionerna och inte lyssnade, så kraschade min dator under lovet, alltså laptopen. Så massa av arbeterna försvann, då även mina anteckningar. Jag är faktiskt tjej så jag kan både föra anteckningar och spela spel. Jag lyssnade inte, nono, men jag skrev anteckningar som jag skulle läst igenom idag. Guess not. Och ingen vill skicka dem till mig heller. Hallå, hur jobbigt är det? Jag blir faktiskt lite ledsen här, jag vill la också få bra betyg på mitt prov.

Nu ska jag äta fiskgratäng, dansa M.J och sedan plugga med min pappis som faktiskt hjälper mig jättemycket med läxorna.

Love

RSS 2.0