Lion King - Circle of life

AHHHHHHHH. Jag har inte kunnat sova en blund inatt och ändå är inte den stora dagen fören imorgon. Men jag håller på att gå i taket och det är därför jag är uppe så här tidigt. Imorgon tar vi STUDENTEN!!!!!!!!!!!!!! Fässbergs student och det kommer bli helt jävla legendariskt! I LOVE IT!!!! Jag är så uppspelt och taggad och lycklig att det inte ens går att beskriva. Ni får helt enkelt titta förbi imorgon (IMORGON!!!) och se för er själva vad jag menar. Nej, nu måste jag gå och skutta av mig lite damp. Skriver säkert senare när ångesten smyger sig på!! Fast ändå inte. STUDENT 2010 FÄSSERG FAKIR SN07 LEJON KUNGEN BALLA!
PEACEANDELOVE

Akon - Lonley

Jag är glad men ledsen. Jag har ångest men ändå inte. Jag är schizofren. Kul! Ett. Jag är typ mano depressiv när det kommer till det här med studenten. Ena sekunden skuttar jag hem till partylåtar och bara längtar ihjäl mig. Så fort jag kommer hem så sätter jag mig ner och då börjar jag nästan gråta för jag älskar min klass så jävla mycket. Jag älskar Fässberg och jag vill bara gå i trean på gymnasiet resten av mitt liv. Men nu är det snart över. Jag har verkligen panik känslor och det är sjukligt jobbigt. Men det är försent att hindra det, jag har för bra betyg för att få gå om. Bajs. Två. Dessa jävla pojkar. Ja, pojkar är var de är. Jag har alltid tusen saker att göra och det gillar jag. Varför? Jo, för då slipper jag grubbla. Men idag, när jag inte längre har en klass, något plugg då betygen sattes kl 12.00 och jag måste städa huset. Klart man tänker. Och oj vad man tänker. Jag orkar inte tänka på folk men kan inte låta bli. Känner mig som en stalker i huvudet haha.

Ett tips till studenten: Nu eller aldrig. Skit samma om det blir flopp, för du kommer aldrig träffa personen igen. Blir det flipp(?) så är det ju bara Party för din skull.
Jaha och där kom låten: Akon -Lonley. Känner att den passar in i mitt (och Börjes) liv. Hejdå, nu svammlar jag.

Peaceandlove

Akon - Sorry, Blame it on me

"As life goes on I'm starting to learn more and more about responsibility
I realize everything I do is affecting the people around me
So I want to take this time out and apologize for things I have done
And things that have not occurred yet
And the things they don't want to take responsibility for"

"Understand that there are some problems
And I am not too blind to know
All the pain you kept inside you
Even though you might not show
If I can apologize for being wrong
Then it's just a shame on me
I'll be the reason for your pain and you can put the blame on me"

Chicago - Cell block tango

Hehehehe. Jag gillar början på kvällar. Man har ingen aning om vad som kommer hända. Vi får se hur det mås imorgon. Jag hoppas jag mår lika bra som jag gör nu; vodkan är ju nedklunkad (fyfan). Och jag ska nu bege mig ut. Hejdå babes.

OneRepublic - All the right moves

Jag var sjuk igår, jävla magen som spökar igen. Inte så seriöst som förut men tillräckligt eftersom jag nästan svimmade igår, spräng huvudvärk, och låg sedan med knipor hela kvällen. Nej eftersom det är 4 grader ute, pissregn och jag har haft en helvetisk dag så tänker jag krypa ner framför bion ikväll med en påse godis och Pirates of the Carribean 2. Awesome! Men först måste jag; mixa ihop en låt, skriva klart MEKO arbete, skriva på religion, skicka gympaplanering och lite smått. KUL! Nej, nu måste jag kila. PEACEANDLOVE

G.E.S - Stanna världen en stund

Nu får man banne mig vara lite taktisk. Lägg upp en plan om hur man ska göra med plugget det sista. Så allt hinner bli klart innan studenten. Så får man också vara lite taktisk om vad man ska önska sig för t.ex. så gick mina ipod hörlurar sönder precis, eller den ena, så då kan man ju passa på att önska sig lite dyrar och bättre hörlurar. Eller ett fint laptopfodral från ordning och reda. Och så får man tänka taktiskt hur man ska göra med pengarna. Ska man köpa en dyrar klänning som är lite finare eller en fulare och billigare men kan då gå på en kompis studentfest? Helt enkelt; lite taktisk i livet! Så nu ska jag lägga mig i jacuzzin och göra upp lite planer. Känns som om jag har bra koll på livet.. eller inte. Och så måste jag bara få tillägga en sak: Gud vad man kan grubbla och tänka över personer!!! Det är så sjukligt påfrestande att göra det men man kan ändå inte sluta. Nej, nu måste jag sluta. Peace and Love

Update:
Illröd i ansiktet för det var sjukligt varmt i badet, höll på att explodera. Jag har inte slutet grubbla men jag har gjort upp en plan för skolan samt pengar. Nu ska jag skriva min önskelista medan jag målar naglarna. Två steg fram, ett bak.

Good Charlotte - Festival Song

"Kärlek är bara massa kemikalier som gör en kåt och konstig" - Marks från festival. Skratta högt när jag hörde denna replik, varför vet jag inte. Jag låtsas att jag inte vill bli kär, som om jag inte vill ha någon. Men jag ljuger om det för jag vill bli kär och vill ha någon. Så det bara skriker om det. Jag låtsas som om romantik inte är min grej, att det är smörigt med komplimanger och presenter och ligga och mysa hela nätterna? Man måste ju sova, hallå! Men jag vill också vara med i en romantisk scen som är töntig och klyschig där killen räcker mig en blomma bara för att få se mig le. Ta t.ex. filmen festival (har du inte sett den är det en skön vardagsunderhållningsfilm), när Marks hoppar på bussen och frågar varför hon kom till honom på sjukhuset. Eller när han bara frågar vad hon vill göra; äta mat och se på tv. Sedan somnar han med armarna runt om henne utan en tanke på sex. Bara lycka.

Anledningen till att jag kollade på festival är för att jag vill komma in i stämningen, snart åker jag. Bara knappt 2 månader. Nej, nästan 1½. AH! Jag är så sjukligt taggad. Lera, stövlar, smuts, sprit, folk, musikfyllda dagar och galna nätter - here we come. Jag är bara ung en gång, vad jag vet om, så jag ska fan passa på.

LOVE


Mika - Rain

I brist på annat. Okej, egentligen inte eftersom jag har hur mycket läxor som helst. Men ändå; i brist på annat så tänkte jag göra en liten tips från coachen lista. Här är lite allmäna tips som jag tycker man borde tänka på, det gäller även mig;
  • Är du man? Tycker du det är varmt på sommaren? Speciellt på stan? Mmm, vi kvinnor tycker också det men inte slänger vi av oss tröjan och trycker vår svettiga, (håriga?) rygg mot sätet och sprider en sur unken lukt i hela bussen. Behåll tröjan på även om du inte har några bröst att visa upp, för du har inte heller något annat vi vill se.
  • Sandaler är skönt. Gladiatorskor är trendigt. Men inte med gula, spruckna tånaglar. Sköt om dina fötter som du sköter om allt annat (vilket vi får hoppas att du gör).
  • Att ta en Riesen i solen är gott, den kan man tugga på länge men gör det för fan med stängd mun! Om det är något jag hatar är det detta ljud; *smask* *smask*. AH PANIK!!!!
  • Har du inget att göra i sommar? Då ska du först komma på min student 1a juni, sedan bo i tältet bredvid mig på Peace and Love och tillslut fira min 18årsdag + att jag fått körkort (kör upp dagen efter min födelsedag så det kommer på köpet). HejjaHejja!

Keane - Somewhere only we know

Alltså det var absolut inte mening. Det bara råkade bli så att jag försov mig. Och att jag var så seg på morgonen att jag missade hela mattelektion. Och att jag sen åkte in till stan i det fina vädret och råkade missa gympan då vi skulle springa riskulla på tid. Och gud!! Jag råkade även missa MänniskoEkologilektionen för jag satt hemma i soffan och drack coca cola. Stygga Hanna, stygg flicka. Men jag fick hem fin fina saker från stan. Ring, armband, linne, korsett, solglasögon och en väska. Nära att det blev ett par skor också men jag väntar nog lite med dem. Ska inte spendera ALLT på två röda. Nej, nu tror jag min film har laddats klart, ska se Wuthering Heights eftersom jag måste skriva en karaktärsanalys på Catherine Linton. Man ska egentligen läsa boken... vilket jag faktiskt har gjort! Så det så. Men jag kommer inte ihåg allt och film är alltid kul att se, nu har jag ju en ursäkt också. Sen ska jag gå och ha lite kul. Känns som en väldigt bra början på en ny vecka, en ny månad, maj månad, sista månaden i skolan! Woho!!!

Love


Timo Räisänen - Outcast

Godmorgon. Eller egentligen eftermiddag, snart kväll. Vaknade för knappt en timme sedan, valborg tar dö på en. Mys middag med gucamole, jordgubbar i choklad och annat gott, trädgårn med dans och sång, med nästan alla fakirer. Kärlek! Nu sitter jag och lyssnar på Timo Räisänen, ska snart ner till Maxi och handla mat. Pappa kan ju inte göra det för fem öre, fel märken, fel mat, fel allt helt enkelt. Men han är duktig på annat! Timo är kungligt bra. Nej nu ska jag gå men kommer snart tillbaka med snygga bilder på mig (not).

Update: Tillbaka med rätt märke och massa god mat. Lyssna och läs min kväll: Hannas egengjorda (för första gången) Gucamole (som blev helt amazing, goaste jag ätit), filmen Alladin, middag med Italiensk förätt, sparrissak, Italiensk varmrätt med filé, efterätt Hannas specialkladdkaka med vitchoklad och grädde (känner att jag får unna mig själv det, imorgon ska jag spela squash, träna och plugga), filmen Flickan med Pärlörhänget, sova. Mmm jag njuter av lördagen den första maj.


RSS 2.0