Whitney Houston - I wanna dance with somebody

Nu ligger jag i sängen och har inte gjort något nyttigt.
Jag är bakis och har baksmälla på baksmälla typ. Plus att jag är jätte hungrig och fortfarande ont i rygg och fötter.
Fast jag ska inte klaga eftersom jag hade en hejdundrans rolig kväll igår.

Det blev lyxmiddag då och sedan förfest i lägenheten, alla tjejer. Efter det gick vi snabbt iväg för att innan klockan tolv var det gratis inträde på klubben. Både till lycka och olycka var det sjukt mycket folk i kön utanför klubben och det var inte så jätte roligt att stå i kö i regn och sedan tvingas betala.
Ett litet ps. Jag hade skyhöga skor, mina högsta högklackade skor som jag äger.

Men när vi väl är inne, så är det otroligt mycket folk och bra musik. Så vi 4 svenskar banade oss iväg till dansgolvet och vi blev snabbt central of attention eftersom folk i frankrike inte riktigt vågar dansa, men varför klaga? Vi fick alla killar.
Det var underbart att få dansa loss lite och visst så missar jag kanske en del i Sverige såsom kvällens fest men hallå? Jag är i Paris, går ut på klubbar och barer, träffar nytt folk och så, inte bara samma gamla som man festar med varje eller varanan helg.

Tillslut måste man gå hem och det blev när vi gått igenom alla killar och dansat sönder fötterna och druckit upp våra drinkar. Jag har nog aldrig haft så ont i fötterna, jag fick tillochmed byta skor till Samiras ballerina och sedan halta hela vägen hem.

Nu ska jag ut och käka lunch innan det bär av till min gamla stad där jag bodde. Ha de så kul ikväll.
Läskig Halloween


Britney Spears - Womanizer

Nu sitter jag i sängen och har en starbucks Coffe Latte bredvid mig.

Det är ju det som är det bästa med Paris. Jag hade sovit en-två timmar och var utvilad och uttråkad, så jag drog på mig Uggs och halsduk, gick till Metron och åkte till Montparnass och närmasta Starbucks och köpte en stor kaffe.
Men det värsta är att vid varje tunnelbannstation så finns det typ tjugo olika utgångar. Tror ni jag någonsin väljer rätt? Nej, så idag fick jag gå i regnet i 10 minuter för att jag kom helt fel.
Sen gick jag till en liten sprit butik och köpte öl för 40 kr, 6 st Heineken. Det är ju INGET!
Jag älskar detta land.

Mamma och pappa anlände igår kväll men då var vi ute och hade det skoj så vi träffade dem först idag och käkade lyx frukost, lunch och middag. Är nu proppmätt.

Nu ska jag fortsätta min förfest innan vi ska till en klubb för unga studerande från överallt i världen.

Skål och Sup

Lykke Li - Dance Dance Dance

Ännu en underbar dag i Paris, dock var denna dagen svinkall men lika bra som förra dagen.

Idag så köpte jag en Coffe Latte på Starbucks och njöt av den medan jag satt och läste min bok. Efter den var uppdrucken träffade jag systern och vi åkte till ett annat Starbucks eftersom det var så himmelens kallt ute.
Efter det så ville vi shoppa lite så vi gick runt lite överallt men det blev inget annat än en pälsväst för Emma, som bytheway är väldigt trendigt här i Paris.
Efter det så gick vi till Marais kvarteren där vi träffade några kompisar, där jag blev förföljde av en dvärg och köpte Uggs. Grymt snygga och härliga bruna uggs som jag kommer använda varje dag.

Sen påväg hem från Marais, när jag sagt hejdå till folket och Emma som skulle på dejt så märker jag att det står en man väldigt nära mig på tunnelbanan och först verkade det som om han skulle gå av hållplatsen innan mig men istället stannade han kvar och hoppar av precis efter mig på nästa hållplats, sen går han bakom mig upp för alla trappor. Eftersom det finns flera utgångar så stannade jag för att läsa var jag skulle gå och mannen gör samma sak. När jag sedan vet vart jag ska gå börjar jag gå mycket snabbare men det gör mannen med, och plötsligt står han framför mig och pratar med mig.
Tydligen ville han lära känna mig och gå å fika eller något men jag ljög om att jag skulle hem till Sverige imorgon men han ger sig inte och när han senare ber om min mail så vi kan hålla kontakten börjar jag få lite smått panik. Så jag ursäktar mig och går.
Men det läskigaste var att han skulle gå av tidigare men väntade bara så han kunde prata med mig.

Nu sitter jag här i mina uggs och degar. Vi ska laga middag nu eller så ska vi någonstans och käka men men, hoppas ni har det trevligt i regninga Sverige.

En liten bild från lunchen idag. Ska inte säga vad vi åt

Magic System - Zouglou Dance

Och jag älskar Paris.

Igår så hade jag en lugn morgon med att packa ner de sista och fixa mig innan det bar av till landvetter. Eftersom ingen kunde köra ut mig fick jag ta mig dit själv och så jag skulle bära upp min tunga väska och sjukt stora handväska för ca.200 trappor. Jag blev svettigare än jag blir på Kenneths gympalektioner eftersom jag hade hade stickade tjocktröja, en fodrad skepparkavaj och halsduk. Så fräscht.
Men resan ut och in checkningen gick smärtfritt och jag njöt.

Men jag trodde jag skulle dö på flyget. Plötsligt började planet sakta in,  vrida sig och skaka och jag fick panik. Vad händer? Sedan kom "sätt på bältet" skylten och tja, jag trodde jag skulle dö ett tag där. Och så säger piloten: Nu börjar nedstigningen till Paris. Vi är framme om ca: 15 minuter. Haha, vilken idiot jag kan vara ibland. Hade glömt att jag skulle landa vid tre och inte fyra.

Men när jag var på fast mark, paniken lagt sig och jag fått min väska så köpte jag ett tunnelbanskort och åkte till min syster. Det blev ett ståhej när vi såg varandra på stationen, då båda tjöt till och sprang mot varandra för en bamsekram.
Sen började Emma visa mig runt i området där de bor och de bor i en jätteliten och mysig lägenhet mitt i Paris och efter jag lämnat min väska gick vi och satte oss på ett café och drack en stor kaffe och pratade om allt och allt vi varit med om. 
Sen blev det middag i lägenheten med Vera och Samira som också bor där och tillsist gick Emma och jag ut med våra vänner från St. Raphael från i sommras och gick till en bar, drack vin och hade det riktigt roligt.

Idag så försov jag mig, men kom ut vid halv elva, strosade runt i kvarteret och jag hade tur för det var klårblå himmel och sol samt fortfarande ganska gröna träd. Alltså som September i Sverige. Jag satte mig efter ett tag på ett café för att läsa min bok och vänta på Emma så vi kunde gå ut och käka lunch.

Det blev kebablunch vid Seine och den kebaben slår Göteborgs med hästlängder dock blev vi attackerade av fåglar men det var ändå jätte mysigt. Efter det så gick Emma till sin skola och jag fick strosa runt själv vid de olika shoppingatorna och jag gick vilse ett antal gånger kan jag lova er, så jag gick med näsan i kartan hela tiden.
Sen så bar det hemåt. Emma var hemma så vi somnade gott i dubbelsängen i 2 timmar och efter det så lagade jag en god med udda Pasta Carbonara till "familjen".

Nu har jag precis tvättat håret under iskallt vatten och det är inte roligt. Men det är ju studentliv jag får leva nu så det är hmm...upplevelserikt och nyttigt men herregud vad lyx vi lever hemma. Med en massa mat i kylen, mamma kan bara köpa mer, vi behöver inte tänka på pengar på samma sätt och vi har en varm dusch och varmt hus.

Nu ska jag byta om och gå ut, partyparty.

Ciao

Här är en fin bild från dagens lunch


John Mayer - Waiting on the World to Change

Snart åker jag. Och jag kommer njuta av varje sekund jag är där borta, i Paris. Det kommer bli underbart.
Och det bästa är att jag inte känner någon skuldkänsla eller den tunga känslan som funnits i min mage ett tag, längre. För idag så pratade vi äntligen ut och jag fick fram det jag egentligen allt velat få fram och nu vet jag att det kommer bli annorlunda och det känns så underbart.
Jag har nu satt ner min fot. Kör inte mer med mig, för det funkar inte.


Pdiddy - Every breath you take

Life is short. Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly,
laugh uncontrollably and never regret anything that made you smile.

Joe Henry - God only knows

Jag vet, jag är långsam. Men det är inget jag kan rå för.

Igår var det sista dagen i skolan innan lovet, sjukt skönt. Det blev en degig dag och jag var otroligt nära MVG på mitt engelskaprov, men vad ska man göra? Jag var tydligen inte så haj på verben som jag trodde. Sedan såg vi "skräckfilmen" Carrie som var tja, lite udda men faktiskt ganska bra. Jag somnade bara nästan, grattis till mig!
Men sen så fick jag se mitt klassfoto och visst mitt hår låg fint, jag såg ut att ha fin hy och allt sånt, men jag tycker att om man tittar riktigt noga så ser det ut som jag kommer börja gråta, men annars blev jag faktiskt ganska nöjd.

Efter skolan så bakade jag en kaka som jag inte ens ätit något av.
Izzie Stevens eller vad?
På kvällen så drog vi till Mcdonalds i Mölndal för att hälsa på Linda som stod i kassan och hade sig. Det slutade med att jag och Monica drog till mig, käkade onyttigt hela kvällen, tittade på Double Jepordy, en vampyr film och en massa onödiga avsnitt från serien - Beverly Hills som visade sig vara asbra! Jag var nöjd.
Men det var en mycket mysig och rolig kväll på början av ett lov även om den inte blev som vi först trodde men what to do?

Nu borde jag byta om och dra, men jag har ingen energi, lust och orkan till att göra detta. Vi får la se hur det slutar.

Lady Gaga - Just Dance

Vet ni vad jag hatar?

Jag hatar en sådan person som tror att han är ens vän. Som tror att vi kommer hålla för alltid men som själv visar sig vara svikaren i förhållandet och ändå skyller allt på en själv.
Som om det är mitt fel att jag inte ringer tillräckligt ofta (varje dag), att jag inte kan ses då han kan eller om jag måste plugga. Jag kan inte hjälpa att jag inte kan träffa alla 20 ggr i veckan, när jag redan dansar, gymmar, har skola och andra kompisar. Ibland blir det mer med någon en period och sedan mindre en annan.

Visst så händer det att jag inte ringer, att jag glömer att höra av mig eller att vi hade bestämt att ses en dag men att jag inte kan, men då kan la ni göra något åt det själv? Istället för att sura, blir arg på mig och snacka skit så kan ju ni fan ta upp den jävla telefonen och ringa, eller sätta på er dator och skriva till min på msn eller va fan, varför inte ett mail?
Ni kan berätta att du tycker jag försummar er, att jag inte har tid för er, för om det är något som jag inte glömer så är det mina vänner, de som faktiskt visar att de bryr sig, som själva ringer och hör av sig och att inte allting bara kommer från min sida.
Har det ens slagit er att fråga hur jag mår? Om jag har det bra? Men nej, det är bara om hur dålig jag är, som inte har tid för er.

Så visst, ni kan vara arga på mig för att jag inte hör av mig fastän ni vet hur stressat mitt liv är, men ni ska fan inte skylla allt på mig när ni själva inte ens försökt. För jag kan garantera er att de flesta gånger har jag nog försökt fastän ni inte ens inser det själva.
Ni tror att jag ljuger, att om jag ska laga mat och plugga matte med min mamma så ska jag egentligen gå och träffa en "roligare" kompis. Men nej, så fungerar jag inte. Men om ni inte kan inse det så är ni inte värda att vara kompis med. För en riktig kompis ställer upp, även om man tappat kontakten för en stund, att man inte setts eller så. Man står ut och överlever, väntar och själv ringer, kanske bara för att snacka en stund.
Det är en grej om det gått flera månader, utan något svar, utan ett ända samtal men herregud är ni så jävla otåliga att ni inte ens kan vänta 2 veckor då jag själv har 4 prov, 2 redovisningar, 3 inlämningar och en massa andra läxor, samt 7 danskurser och sedan en fest och en tjejkväll som jag lovat sedan långt tillbaka.
 
Tro fan inte att bara för att man inte hör av sig, att man glömt er. För det gör lika jävla ont för er som för mig att inte träffa er, att inte kunna ses, men förgudsskull ta kontakten själv, vänta eller säg till istället för att bara avbryta den.

Jävla fucking mesar er ni.
Bara så ni vet, så behöver det inte handla om just dig.

Will Young - Leave right now

Hur svårt kan det vara att göra popcorn på skala 1-10? Tydligen väldigt svårt eftersom Linda brände dem så grovt att det började brinna! 
Men jag och Linda var faktiskt på ett Föreningsmöte idag och vi har nu börjat planera om Innebandynatta på Fberg. Så jag råder er alla att hålla ögonen öppna för det här kommer bli något ni inte vill missa.
Vi kanske inte kan poppa popcorn men annat kan vi, det ska ni nog få se!

Så här sitter jag med ny-manikerade naglar, utsläppt hår, med kalendern bredvid mig som gång på gång fylls ut med mer arbeten, tider och möten. Jag har historiaboken och blocket uppfällt och både Excell och Word är uppe på datorn. Min mobil ligger bredvid hemtelefonen och bredvid dem så står en kopp kaffe
Jag är alltså helt redo att tackla allt arbete som måste göras innan kvällen är slut. 
I'm a real business woman. 

Chillivippen. 

Låten är en gammal-goding som är värd att lyssnas på.
 


Jeff Buckley - Hallelujah

Sanningen kommer äntligen fram!
Jag måste vara deprimerad av något slag, eftersom det ända inköpet jag gjorde idag efter 4 timmar på stan med Linda var ett par absolut Sex and the City skor. Alltså högklackade, svarta med öppen tå och grov klack, grymt snygga!
Men som vi alla vet så älskar jag skor och speciellt när jag är deppig, men varför kände jag då att jag verkligen behövde dessa skor?
Vi får väl se hur allting slutar och vad som tillslut kommer fram. Sanningen kanske?

Nu ska jag gå och käka clementin och popcorn. Ciao

Shwayze - Corona Lime

Jag har varit pank sen 20 dagar tillbaka - och bara sådär har man tjänat ihop en del pengar. Tyvärr kommer det gå åt till ett par Uggs och annat smått och gott. Samt till PartyParty i helgen men på måndag får jag ytterligare en massa, massa pengar för att shoppa, festa och fika i Paris, jag är en sådan bortskämd unge... eller inte!

Folk har ofta sagt till mig att jag är bortskämd. Jag bor i ett stort hus, har mycket moderna, fina prylar, biorum, sommarstuga, båt osv. Men till mitt försvar så är allt mammas och pappas. Jag får som resten av er "dödliga" människor leva på  mitt ynka studiebidrag och försöka fördela så att jag har råd med ännu ett par onödiga med gudomliga skor, ett par ursnygga jeans och sen så klart - fika, bio, småpengar till cafét, fester och bussbiljetter.

Visst så kan jag erkänna, jag reser mycket men det är väl knappast mitt fel? Och inte heller gör det mig egentligen så jävla bortskämd. Jag är fan i mig lika fattig som ni är, om inte värre eftersom jag aldrig kan hålla koll på mina pengar, typiskt!

Nu ska jag bege mig till tv-rummet med min engelska bok och Satc!
Love to all bitches and hoes

Joshua Radin - Closer

Mon prince charmant - Min charmerande prins.

På franskan lektionen skulle vi beskriva hur vår drömprins skulle se ut.
- Je veux un garcon - Jag vill ha en kille
- Avec des cheveux brun en bataille - Med brunt rusigt hår
- Avec un beau sourire avec de fossettes - Med ett vackert leende med smilegropar
- Si il y a des yeux marron, je fondrai - Har han bruna ögon, så smälter jag
- Et j'aimerai qu'il me faire rire - Och jag skulle gilla att han får mig att skratta

Tja, där har vi en riktig prins à la Hanna

We are the World

I carry your heart with me
(I carry it in my heart) I am never without it
(Anywhere I go you go, my dear; and whatever is done by only me is your doing, my darling)

E.E Cumings.

Dikten finns med i filmen - I hennes skor, som gick på tv ikväll och sägs av lillasystern till hennes älskade storsyster.
Jag ville egentligen inte säga något annat än att jag saknar dig.


Miley Cyrus - Seven things

Jag sitter här med mina älskade hjärtformade solglasägon, stor halsduk, hood, lös t-shirt och leggins och som pricken över i:t har jag fårtofflor, ute på min balkong i solen.
Bredvid mig finns det en härlig Kaffe Latte och tja, två halvuppätna mackor. Jag äter inte kanter på mackor, inte ens på knäckebröd. Det är inget ticks, som många tror, utan jag tycker helt enkelt kanten inte är god. Pinsamt nog så älskar jag kanten på en pizza, mums! Ooh, vore det inte gott med en stor fett pizza nu?
I alla fall så ska jag bara springa in och ta en bit av mammas nybakade äppelkaka för att fira att jag idag har ätit frukost!
Jag hade en riktigt skön dag igår, med Sex and the CIty, sen Rikard och till sist middag bort hos våra "grannar". Där slutade med att jag och Anna somnade i varsin fåtölj framför vänner. Ett perfekt slut på en härlig dag.
Klockan är halv fyra och egentligen borde jag stå på huvudet nu och snurra men jag vaknade klockan kvart i tre och hade inte ens chans att hinna... Oh herregud vilken god kaka!!! Har aldrig smakat godare, nu är jag riktigt nöjd.
Det här blev min tjockis helg och visst har man lite dåligt samvete över att man bara käkat och druckit onyttigt samt ingen träning men give me a break, jag kan inte alltid vara duktigast eller hur?


Aretha Franklin - Think

Är det inte härligt? Efter en rolig, udda samt sorgsen natt med kortspel, vin och skönt folk så kommer man hem, lägger sig i sin mjuka säng med laptopen och tittar på Sex and the City. 

Det saknas bara några få saker så skulle livet vara perfekt. Okej kanske ganska många saker men ändå...

Jag tänkte på en grej när jag gick hem efter utekvällen. Varför super vi unga så mycket? Vad är det som gör att vi vill dricka oss så fulla att vi inte ens kommer ihåg vad vi gjort dagen efter, att vi däckar i skogen eller att vi spyr från en balkong? Varför dricker vi så mycket mer än vuxna... Är det för att vi inte kan hantera alkohol eller för att vi genomgår en jobbig period i livet, att gå från barn till vuxen?

Jag tror vi dricker för att dölja, glömma och lämna, antingen medvetet eller undermedvetet. Tänk efter själv, när du drack senast, hur mådde du då? Jag vet när jag drack och jag vet varför, men det tog mig ett tag och komma på, så nu är det din tur. Vad är det du gömmer egentligen? Eller är du en sådan som inte vågar säga, ens till dig själv, varför du dricker och att det visar att du bara faller för grupptrycket?

Nu ska jag in till stan. Ciao


Sherly Crow - Picture

Vilken tönt som våldtar, piss i motvind och stryk ska han ha, jag hoppas han inte får nån tårta på sin födelsedag. Hans jobb är så trist att tiden står stilla, hoppas lönen är kass och att frun luktar illa. Man mår illa och får kväljningar av att se dem på stan, hoppas de får magsjuka och fula barn. Ingen tycker om dem, inte ens deras föräldrar, må våldtäcktsmannen brinna i helvetets eldar...

Den var först dedikerad till min franska lärare men nu du din jävla kåte fanskap. Här kommer jag med några jävla farliga hot, så passa dig noga, jag har mer en bara pepparspray i väskan på väg hem...


Aerosmith - Angel

Idag var det faktiskt förvånadsvärt bra väder så efter en seg men rolig dag i skolan träffade jag Alex.
Det blev en chock för mig att se hans hund igen, för sist jag såg den lille var han en liten valp som jag kunde bära runt på, nu är han en stor hund som är högre än mina knän.
Men så tog vi ut honom på en promenad i solen, sprang runt bland alla gula löv och kastade pinnar ut på en äng med högt gräs, Bamse såg ut som en antilop. Sen efter ha sprungit som galningar med Bamse så dog vi i sängen och bara låg och stirrade ut genom fönstret och snackade, efter det somnade jag till O brother where are thou'.
Vilken härlig dag helt enkelt.

En litet ps, som inte är till för att skryta, bara berätta: Jag fick MVG på mitt matte B prov - så gissa vem som är nöjdast?

You know you love me


Terence Jay - One blood

Nu är ni allt nervös va? Hur det har gått för mig under dagen...eller kanske inte.
Men eftersom ni återigen har letat er till min blogg så måste ni ha ett litet intresse om mig och mitt liv så lite allmän information:

- Har jag tur får jag MVG på matten, har jag otur får jag VG, har jag riktigt otur får jag G och om gud hatar mig får jag IG.

- Jag hatar min franska lärare som är helt dum i huvudet och en dag ska hon få en massa stryk när hon minst anar det...

- Min underbara vän från Frankrike som nu lever i Gränna, skickade ett sms som fyllde dagen med lycka, hon var i Göteborg, gymnasiemässan. Så efter en seg dag i skolan så befann jag mig snart vid Gothia Tower. Dock visade det sig att man var tvungen att betala 30kr för att komma in. Pank som jag är, så hade jag inte 30kr och inte heller något batteri på mobilen, men efter lite flörtande och bedjande fick jag gå in gratis. Dock så är ju gymnasiemässan ganska mycket större en jag minns, och utan batteri hittar man ju ingen, så jag kilade snabbt över till Fässberg och försökte ragga upp en av mina kompisar att låna ut sin mobil till mig. Som tur är så är jag en riktig raggare och fick tag på en! Så tillslut hittade vi varandra. Vilket äventyr.

- När jag väl var hemma igen så kände jag att jag var lite trött, ont i magen och så, så jag kröp ner i mammas säng (som är den mjukaste, gudomligaste sängen som existerar) och inom 5 minuter sov jag. Och jag sov i 4 timmar. Snacka om att jag var trött och behövde det. Men dock är jag fortfarande otroligt trött och ska så snart jag skrivit klart krypa ner i min, dock inte lika sköna men ändå underbara, säng.

- Sist men inte minst så såg jag Grey's Anatomy. Så fint avsnitt, tårar i ögonen.... igen!

Ne-Yo - Because of you

Sen och stress-middag ikväll, nästan natt.
Imorgon gäller det, matteprovet - som jag inte riktigt ser fram emot. Men det är bara bita ihop och försöka fokusera, för det är just det som är mitt problem. Jag kanske kan allting innan ett prov, men när jag väl sitter där så smälter allt bort och kvar finns bara ett litet surrand ljud i mina öron och hjärna.
 
Vill ni veta något äckligt? Jag hade en tekopp för några dagar sedan som stått i mitt rum i max en vecka. Redan låg det ett tjockt lager av mögel, och när jag började röra runt med skeden så kom det upp en substans som liknade riktigt gult/grönt snor. Och som grädden på moset så var det en massa massa damm, svarta luddbitar på de såkallade snoret. Så tips - lämna aldrig något värdefullt i mitt rum, vare sig det är te eller någoting annat för man vet aldrig hur det kommer komma tillbaka till dig. Flytande, eller kanske fast?

Nu blir det återigen några tal innehållande P-Q formeln, faktorer och andra onödiga matte-prylar som man egentligen inte behöver kunna. Ciao Bitches 


Carla Bruni - Le plus beau du Quartier

Vinterjackan, mössan och halsduken på - hela köret! Jag tycker verkligen inte om det här. Jag saknar redan värmen.
Men som tur är så åker jag till min kära syster om 2 veckor. Något uppigande såhär mitt i det gråa med 23 grader sol.

Nu ska jag ner till cafét och dricka tusen koppar kaffe och äta clementiner i lass. För just nu är de dessa två faktorer som gör att jag lyckas ta mig igenom min vardag.

Nelly - Over and Over again

Vad vill vi kvinnor ha egentligen?

Vill vi att killen ska stötta på oss eller att han ska vara försiktigt? Ska han säga vad han känner eller låta oss fundera? Ska han vara social med oss samt alla andra eller blyg? Ska han ta med oss till osäkra platser eller hålla oss kvar där vi känner oss trygga? Ska han sitta bredvid och lyssna på oss eller dra med oss ut på äventyr? Ska han ha vax i håret eller ha de naturligt? Ska han ha tajta tröjor eller en förstor t-shirt? Ska han vara si eller så?

Ja, nu ska jag berätta en hemlighet för dig. Vi kvinnor vet inte vad vi vill ha.

The Click Five - Resign

Sönderslagen. Känner inte min ben, kan inte gå normalt, har värk i ryggen, blåmärken på hela mina ben, knän och axlar. En helt vanlig dag efter dansen.

Tänk vad man kan bli påverkad av en liten serie. Jag såg slutet på Grey's Anatomy reprisen idag och redan efter 5 min så rann de tårar längst mina kinder. De var ett ungt par, som hade träffats i en samtalsgrupp där alla hade hjärncancer och visste att de skulle dö. De fina var att de kämpade för varandras skull. De levde för varandra. Och sista gången de såg varandra, hade de sex för första och sista gången i deras liv.
Undrar om jag någonsin kommer uppleva den känslan med någon. Men vem vet?

Chris Brown - Forever

En perfekt dag.
Vaknar till ljudet av fotsteg. Ligger och drar mig lite innan jag masar mig upp. Snabb dusch, frukost och packning innan vi, jag och mamma, drar iväg medan pappa, farbror och faster sitter kvar och vinker hejdå.
När jag och mamma kommer fram till Sankt Jörgens Spa och Golfclub så inser vi att de bara finns en annan person på hela spaet. Dock går vi in i en liten byggnad med vacker utedekorering och stiger in i den fräschaste och finaste lobbyn/receptionen jag någonsin sett. En snabb titt omkring och vi förstod att det skulle bli en underbardag. Vi fick morgonrock, handduk och tofflor, som vi masade oss runt i hela dagen. 

Vi började dagen med Harmoni - grunder i yoga. Sen ett intensivt core pass innan vi äntligen kom till poolen som vi längtat efter ett bra tag. En stor varm pool med jacuzzi.
Efter ett tag gick vi iväg till ett annat litet hus, massagehuset. Första och bästa massagen, so far. Sen blev de nyttig sallad till lunch innan vi gick iväg till poolen och spa avdelningen. 5 bastusar med olika temperaturer, lukter, färger. fotbad, het pool, is, dusch, brasa, solstolar med en mjuk madrass och sköna kuddar. Folk respekterade verkligen stället, genom att vara lugna och tysta. Halleluljah!
Sen gick jag och solade mmm... det var så skönt att jag till och med somnade.

Men nu kommer de big surprise. Jag lämnade värmen och vattnet för att gå och gymma. Ja, så duktig är jag. Det började med att jag skulle värma upp på en av maskinerna, men gu' så komplicerat, jag fattade nada så jag gick över till något jag faktiskt förstod - löpbandet och där fastnade jag.
Som hela världen vet så har jag sämst kondition och jag absolut avskyr att springa, så jag tänkte att jag skulle gå.
Det hela slutade med att jag körde power-walking i 20 min och sprang i 35 min!!! Jag förstår det fortfarande inte hur jag orkade, kunde.

Någon gång så tar ju dagen slut, så efter det så duschade vi länge och väl innan vi var hemma igen. Dock hade vi bestämt att vi skulle ut och käka middag så vi drog till Bergakungen och käka god och dyr mat på Danilo, som är otroligt mysigt. Speciellt toaletten, det är en total överraskning att gå in där.
Sen såg vi Patrick 1,5. Vi förväntade oss en tråkig film där de bästa visas på reklamen men ack ack så fel vi hade. Den var så jävla underbar och jag ska defenitivt se den igen. Bästa svenska filmen... efter Vingar av glas och Jalla Jalla!

Men nu har jag skrivit alldeles för mycket och jag ska faktiskt sova nu.
Ciao girls

Måste bara få säga att få ligga på ett spa, lyxigt och dyrt, och läsa först Gossip Girl och känna lite hur det är att vara dem, och sedan Elle var det skönaste.

Jay - Z - Hardknock life

Har nog aldrig varit så glad över att det är fredag, vilken lycka. Inget plugg, ingen skola och inget att tänka på. Naturprovet som jag var upp till klockan två och pluggade på, gick åt pipan så ett stort IG där. Men vad ska man göra? Man kan inte vara bäst i allt.
Annars blev det japansk samuraj film i svart vitt. Mucho tråkigt, höll på att förfrysa i mina små tygskor och leggins, men jag lyckades hålla mig vaken genom hela filmen på två timmar. Status eller vad?
Annars är jag verkligen sönderstressad och trött, så denna helgen kommer bli som en present från änglarna. Chillkväll, spa och dans hela helgen. Så självklart lite matte, engelska och filmkunskap inklämt emellanåt.

Idag så fick vi i uppgift att läsa en engelska bok och jag hade svårt att välja vilken jag skulle ta så det blev Junk som är en bok om droger, missbruk och prostitution. Kan bli mycket intressant. Samt The best little girl in the world - en hemsk bok om anorexia. Så när jag kom hem så sökte jag på den andra boken och klickade mig runt tills jag kom till youtube klipp om anorexia. Så jävla sjukt och hemskt är det.

Âme - Rej

Ja, jag vet. Jag borde plugga men säg mig vem som orkar en såndan här härlig dag, läsa om kroppen, blodplättar, AB - eller + blod, å gud vet vad. Inte jag iallafall, men imorgon är det stort prov och jag vill ha bra betyg, vilket jag aldrig kommer få.
En sovmorgon blev det för mig idag lyxigt värre. Så jag hade bara tre slöa lektioner med långa raster imorgon. Alltså blev det mycket UNO som min käre vän nu är besatt av, fast jag måste erkänna att det är riktigt roligt. Man får nostalgi från när man var liten helt enkelt.
Jag vill faktiskt ta en promenad, synd att mamma och Sara redan gått. Synd att ingen annan orkar eller är hemma. Synd att jag ska till gymmet istället.

Har du någon gång känt att du går på stan, ensam, och att alla beter sig på ett sätt just då. Ibland att ingen ser dig? Alla går på dig, förbi dig och du bara känner dig liten och obetydlig. Sen att ibland så känner du dig verkligen populär, massa killar som flörtar, visslar och ler mot dig, expediterna är jätte trevliga och glada. Sen nångång att folk tittar udda på dig. Som om du har något som fastnat mellan tänderna, som en stort salladsblad eller något annat. Som om man har konstiga kläder eller luktar konstigt.
Så kände jag mig igår på gymmet, som om jag var udda. Jag blev till och med så nervös att jag gick därifrån extra tidigt, och sket i att stretcha klart. Även fast allt var ett misstag, att de två killarna som stod och styrketräna bara råkade titta på mig och skratta precis då. Att kvinnan bredvid mig bara råkade slänga en blick på mig som egentligen inte alls var illa menad. Men vem vet? Vem vet vad jag har gjort, tittat snett på eller skrattat åt utan att ens märka det.

Takida - Curly Sue

Tjugo i tolv. Vad ska man skriva?
Jag är trött efter 1½ timmas gym och 2 timmars dans. En dag så kommer jag ta dö på mig själv, plus att jag börjar känna av smärta i mitt vänstra knä, dock inte ofta men ibland. Sen imorgon så ska jag gymma och dansa ännu mera. Grr*
Iallafall så är min faster och farbror här. Det kommer och hälsar på efter att precis kommit hem från en underbar vecka i turkiet, pepparkaksjävlar.

Det regnar ute... depprimerande? Nej, bara mysigt tycker jag. Dricka te och mysa är det bästa... Ojoj klockan är 00:00. Någon tänker på mig, undrar vem. Säkert någon som beundrar mig i tidningen, haha.
Vilket hackigt inlägg det blev, men jsg orkar inte bry mig om att snygga till det, så nu får de vara lite flamsigt, lev med det. Måste dock stolt få säga att jag satte Streetkoreografin, som var grymt svår, toppen bra och att jag klarade av Housen också grymt bra. Var bara tvungen att ge mig själv lite cred, ingen annan gör ju det. ..

På något sätt har jag slutat vara hungrig, jag äter så lite, så ojämnt. Inte bra, jag både går ner och upp i vikt för jag äter lite men ändå så pass ojämnt. inte så konstigt att jag alltid är trött kanske?
Men nu gäspar jag för fullt och känner att jag skelar lite lätt så nu ska jag krypa till kojs. Imorgon väntar ännu en tuff dag i skolan.

Ciao Bitches


American Hi-Fi - Hell Yeah

Halva veckan har gått och än så länge lever jag, fast lite halvt bara. Jag ska om 8 minuter gå till min buss och åka till gymmet, vilket skämt. Sitter i vanliga kläder och har inga planer på att resa mig ut min stol. Men jag vet att i sista sekunden kommer jag hoppa upp för att hinna ändå, är alltid sån. Oj, ska gå om en minut... Och där missade jag bussen, får ta nästa.
Varför litar jag aldrig på min magkänsla? Idag så vaknade jag och tänkte att vi inte skulle ha någon historia, för vår lärare har varit borta de senaste 3 lektionerna. Men envis som jag är så bestämde jag mig för att masa mig ur min underbart varma, mjuka, sköna säng med mitt härliga duntäcke och min mjuka kudde för att tassa så snabbt jag kunde till badrummet för att inte förfrysa. In i duschen och stress-sminka, klä på mig och fixa håret. När jag väl anländer till skolan med andan i halsen, böckerna i famnen och schampoo i örat så visar det sig att vi inte ska ha någon historia.
Från och med ska jag lita på vad magen säger mig. Just nu säger den mig att om jag inte avslutar mitt inlägg så missar den andra bussen med.
Men jag är tillbaka ikväll och då kanske jag skriver lite mer. Vem vet?

Ha det fint och lita oftast på vad magkänslan säger er. Ciao


Eminem - Lose yourself

Haha, och idag blev jag interjuvad för att vara med i SVT! Imorgon klockan 22:30 så pratar jag i typ en halv minut om hur tredje världen blir utstött av EU. Vi får bara hoppas att jag kom med.

Annars så hade jag idag redovisning framför en kamera. Skulle då prata om en betydelsefull person och jag pratade om min syster. Trodde jag skulle börja gråta och jag har aldrig skakat så mycket vid en redovisning. Tror dock inte det beror på att det var en kamera framför mig utan för att jag skulle säga hur det känns att Emma är borta.
Vi får väl se hur allting blev. Alla var faktiskt väldigt duktiga eftersom det var ett svårt ämne att prata om, så courage till alla er som vågade prata om nått känsligt som berör än själv.

btw, det GT vi är med i inte GP HAHA

Queen - Who wants to live forever?

Det blev inte något plugg alls igår, vilken mytar jag är. Istället så pratade jag 8 ½ timme i telefon med Alex. Klockan halv fem på morgonen la vi på, och jag skulle då få sova 2½ timme innan jag skulle upp för att plugga franska. Men jag sov till åtta och sprang iväg till skolan, utan att ha pluggat och med en halv drucken kaffe i handen och 3 kanelbullar i magen. Jag satsade på socker och koffein kicken. Under första lektionen åt jag en hel Dextro och lyckades helt okej med provet. Sen blev det två sandwich kex istället för lunch, väldigt smart. Tillslut drack jag en halv liter CocaCola, för jag kände tröttheten komma krypande.
Sen blev vi iallafall interjuvade av Gp. Så nu ska jag, Linda och Sofia vara med i Gp igen. Kolla in oss imorgon! Vi pratar om våldtäckterna som har skett här i Mölndal, och vad vi tycker om det osv. Så jävla läskigt måste jag säga.
Men så tog en fotograf massa bilder, oh herregud vad jag hoppas att bilderna är i svartvitt.
Sen gick jag och Linda och fikade, då slutade plötsligt min sockerkick verka och nu sitter jag här, mår illa som fan och ser ut som en zomibe. Skippade baletten också, kan inte heller bestämma om jag ska dansa street. Jag tror jag kommer göra det, typiskt mig.
Vet du vad? Vet du vad? Jag ska redovisa imorgon, om en betydelsefull person. Jag har inte börjat, vet inte ens vem jag ska skriva om men jag tror dock det blir systern, men vi ska bli filmade. Alltså ska jag få se mig själv hur jag ser ut när jag pratar och redovisar, usch. Men det värsta är att jag kommer få höra mig själv, jag kommer säkert stamma en massa, samt säga Ööh! I varanan mening. Plågsam död säger jag bara.

Nu ska jag ta en powernap.

Mcfly - Down goes another one

2 timmar senare: Ingen franska, massa telefon samtal, matlagning och spindeljakt.

Låten är så sjukt bra. Min nya absoluta favorit låt. Lyssna på refrängen.

Mcfly - Everybody knows

Fika med Carro, dubbeltimme dans och massa plugg blev min söndag.
Just nu sitter jag och käka chips, dricker te och pluggar franska. För vet ni vad? Denna vecka som kommer har jag 2 prov, 3 uppsatser och 2 redovisningar. Och sen kommer alla extra läxor. Och denna vecka är jag frisk, fått tillbaka dans lusten och jag har lovat mig själv att gymma 3 gånger. Usch vad jag är stressad, har ni det likadant eller är det bara mitt liv som är sjukt?
Alltså, jag kommer på mig själv med att göra allt för att slippa jobba som att, skriva ett blogg inlägg, måla streckgubbar, skriva upp vilka läxor jag måste göra och i vilken ordning, prata lite med pappa osv. Det finns alltid något roligare att göra än att plugga.
Nej nu ska jag ta mig i kragen och göra det här. Ska bara fylla på chips skålen först...

Åh, jag vill ha den nya självbiografin: Att älska som en porrstjärna. Verkar sjukt intressant, handlar om hur Jenna Jameson, från en trasslig bakgrund med misshandel, våltäckter och mord inblandat, blev en av världens största porrstjärnor.

Titta, jag kan inte börja plugga franska. Hatar det.

Ronan Keating - Father and Son

Sitter klockan halv tre framför datorn med täcke och bullar (som vanligt) och gör inget vettigt alls. Jag vill sova, men höjden av lathet kommer fram nu och jag skäms faktiskt: Jag orkar inte gå till sängen som är en meter från mig. Varför så trött? För lite sömn, för hårt arbete, för mycket plugg och för... hallelujah vad rädd jag blev. Jag tyckte jag hörde någon viska, och det blev allt högre och högre. Här sitter jag själv i mitt rum, med en rytande storm utanför och har hela kvällen hört skräckhistorier, så viskar någon. Så var det bara min ipod, puh! Jag ska tydligen inte dö ännu.

Och nu kommer stormen. Älskar att ligga i sängen, låta det vara helt tyst och bara somna in till ljudet av stormen. Den känslan av att veta att det är kallt ute, medan jag ligger under täcket och är varm. Lyssna på hur regnet smattrar mot fönstret, hur vinden viner och hur allt annat ljud är som bortblåst. Hur jag är ensam och liten, under mitt täcke, alldeles lugn.

Anastasia - At The Beginning

Vaknar av att pappa släcker lampan i mitt rum. Tydligen hade jag stapplat in och bara dragit av mig kläderna och glömt släcka lampan innan jag somnade inatt. Det blev en mycket udda kväll igår måste jag säga, orkar dock inte gå in på detaljer.
Efter en halvtimme kom i alla fall pappa in igen och sa att jag var tvungen att gå upp, klockan var  tio och vi skulle åka till vår sommarstuga. Med gårdagens smink och rufsigt hår åkte jag iväg och det var absolut värt det.
På kalvsund, vår lilla ö, tittade solan fram lite då och då, så det var underbart att vara ute och fixa med båten. När vi gjort klart allt som skulles göra, så satt vi och drack te och käka mina hembakade bullar. Det är ju faktiskt kanelbullens dag idag så man måste passa på. Jag började till och med sticka... vad ska man säga?

Nu ska jag åka till Victoria och bara dega. Ska bli riktigt skönt.
Ha de gött så länge så är jag snart tillbaka Ciao!

Sony Ericsson - Ringsignal

Då sitter man här igen, som ett fån, och inte riktigt vet vad man håller på med. Jag väntar på att naturlektionen ska ta slut för då är det lunch. Sen har vi en lång och tråkig rast – i två timmar. Frågar är om "det är värt att åka hem?". Jag ska dock se film i eftermiddagen. Som tröst har jag med mig popcorn, som ska poppas precis innan lektionen och tröst ätas, för resten av min klass slutar klockan elva och jag själv vid halv fyra. Men okej, jag kan också trösta mig med att jag är ledig imorgon.
På tal om imorgon, riktigt ledig är jag inte. Jag måste jobba med vår båt. Men jag känner att när jag väl har pengarna i handen så är det värt det.

Vi har för lite tid, jag hinner inte. Läraren tror att vi är värsta proffsen som kan arbete ”dygnet” när som helst! Hallelujah säger jag bara. Har till och med fått sätta upp ett schema så jag ska hinna med allting under helgen. Men jag hoppas att jag kan koppla av lite senare på kvällen.

Skolan känns inte så kul längre, jag vill hem och läsa! Ciao

Backstreet boys - As long as you love me

Och idag har det varit en tjockis dag. Lite halvt iallafall.
Efter gympan bestämde jag och Linda att dra till mig och öppna bageri. Det blev alltså - dubbel bulldeg, en massa smygätande, lite större bullar, lite mindre bullar, lite äggbitar överallt men i slutändan blev det perfekta, gyllene kanelbullar. Vilken combo vi två är, två hjärnor är bättre än en. Fast nu, efter att jag proppat i mig 5 stycken till middag och 2 stora glas mjölk, känner jag mig lätt illamående och 2 storlekar större. Liten skuldkänslor måste jag erkänna. Men jag ska träna lite nu och imorgon blir det en runda till gymmet innan kvällens planer sätts igång.
Plötsligt känns livet lite lättare. Gör det inte?
Allt går så smooth, bara några gupp här och var men annars så flyter allting på.
För den 27 oktober blir det Paris i allra högsta hugg. Akta Paris - Snart kommer jag.


Rise Up

Och jag antar att ni alla har saknat mig?

Idag så orkar jag inte åka till orienteringen, med hela tvåan och kämpa för en tårtas skull. Så istället sov jag ut, tog en tur ner till stan och såg Wall-E, som jag nu är helt kär i. Efter hängde jag ensam i stan, det låtar kanske väldigt deprimerande men jag satt faktiskt på Paprika, såg på folk, käka en baguett och läste tidning. En riktigt härlig lunch, all alone!
Dans i två timmar och sedan breaking på järntorget.
Men vet ni vad? När jag kommer hem så finner jag i min hall, Gossip Girl den nästa sista boken som finns. Min kära mamma köpte den till mig och jag lovar att det inte kommer bli mycket plugg ikväll även om jag har prov i Svensk litteratur imorgon. Nej, fan, Jag har psykologi uppgifter att göra också, nech usch. Nu kom det ett grått moln över huvudet. Jag som hade planerat en helkväll med ett litet hemma spa. Där rök den tanken.

På tal om spa så har jag världens bästa mamma! Nästa lördag ska jag och mammsen åka till en heldags-spa och få oljemassag, ansiktbehandlig, pedikyr, manikyr osv. Ligga i jacuzzin och sitta i bastun hela dagen. På kvällen blir det lyxmiddag, bara hon och jag.

Nu har jag inte lust att skriva något mer för en jävla person fuckade allt. Ciao


RSS 2.0