Disney Anastacia - Once upon in December

Hemma från Uppsala. Det känns riktigt jävla bra men jag är allt lite konstig.
Egentligen kom jag hem klockan fem men jag har åkt runt på cykel med Riskornet och druckit onödigt mycket Coca Cola samt planerat vår cykel-tripp till Kalvsund.
Iallafall så åkte jag till Uppsala för att delta på SECO Årsmöte '09 och representera Fässbergsgymnasiet (med tre andra).  Det var en väldigt lyckad resa med en väldigt skön Roadtrip inkl. Max, roadkill, ninja och gud vet vad, sedan två otroligt intressanta, lärorika och roliga dagar, festmiddag med skönt folk och ett grymt coverband och tillsist en hemresa med musicquiz och skratt.
Jag sov Tors-Fre 4 timmar, fre-lör 2 timmar lör-sön 6 timmar. Och ändå var jag aldrig trött, jag var med på allt, aktiv som aldrig förr (eller jo, jag dog några gånger). Innan dess har jag under veckan sovit så dåligt och med oro i kroppen. Jag tror jag behöver en lång natts sömn och det ska jag unna mig själv nu.
Livet är annars väldigt bra och jag kan knappt vänta till.. ja det du! Det får du inte veta vad jag längtar efter.

En underbar bild från förra våren och Kalvsund


Flo Rida - Finally Here

Vi vann igår. Vi vann fotbollsturneringen eftersom våra pojkar i fotbollslaget är bäst!!
Det är ännu oklart om vem som vann läktarkampen men jag ska säga såhär: Vi var utan tvekan bäst, det sa till och med domarna men tyvärr så skedde det några incidenter (som vanligt) och då rök nog vår chans till att vinna, annars hade vi vunnit.
Så alla ni som var där igår: SÅ JÄVLA BRA!!!! Ni var helt fantastiska och jag är sjukt stolt över er, publik, medarbetare, dansare, vaktar osv. Det var jävligt maffigt att stå och se en hel publik, 300 personer, bara stå och hoppa, skrika Fässberg, alla med samma kläder och de är grymt peppade.
Älska Fässberg

På kvällen var det efterfest. Jag dansade hela natten och var bara lycklig.

The Johnsons - You are my sister

Just because I love you.

N.E.R.D - Rockstar

Tänkte bara säga till alla på fässberg att KÖP BILJETT till Slaget om Innerstan!!! Det kommer bli så jävla bra.
Vi måste äga alla andra skolor och därför måste vi sälja flest biljetter, ha flest taggade människor och snyggaste läktaren.
Hoppas ni är med och inte emot.
Juste, det är efterfest på kvällen. Ingen fotbollsmatch utan BÄRS!! Bira bira bira, bärs bärs bärs!!

Peace and Love

Matt Nathanson - Heartbreak World

Sitter på balkongen med min älg filt runt om mig, laptopen i knät och de sista av solen som lyser mig ansiktet, innan den går ner bakom husen och visar att dagen börjar gå mot sitt slut. Ur högtalarna strömmar The Killers - Romeo and Juliet och jag sitter i en alltför stor tröja, under har jag Fässbergs t-shirt och nertill, ett par slitna jeans. Håret är vågigt och utsläpp. Ögonen är klara och stora.  Jag känner mig fri, fri är det jag är.
Ännu en dag har gått och allting är ganska bra.
Veckan som kommer är fyllde med roliga saker som defenitivt kommer pigga upp humöret och göra att jag orkar med ännu en vecka till. Självklart finns det redovisningar, prov, inlämningar och sådant strunt men det känns som om det kommer gå ganska bra ändå. Det känns som om allting som tyngt ner mig de senaste släppt. Jag är lycklig!

Make Love not War

The Killers - Four Winds

Jag ska snart bege mig till sängen men tänkte först lägga upp denna bild. Den förstår mig och jag förstår den, frågan är, gör ni?


The Killers - Exitlude

Sitter här en lördagkväll. Igen. Vet inte riktigt vad som står på längre.
Ja, jag är besatt av The Killers och så är det med det. Men deras musik, hans röst och deras texter är bara to die for, lyssna själva så förstår ni kanske.
Igår var det grymt kul och jag kommer defenitivt göra om det, alltså stå bakom bardisken istället framför den!!




Matt Nathanson - Angel

Somnade härligt i solen idag i t-shirt mellan fyra och sex. Vaknade med ganska röda kinder och bländade ögon men det var absolut värt det.
En härlig dag i skolan och jag vet inte vad som är fel på mig längre. Jag har damp, stör allt och alla och kan inte sitta still. Förutom på gympan, jävla gympa... allt jag ville göra då var att sitta still i ett hörn och låta bli att skada mig. Men oh no.
Jag har ett stort körkortsteoriprov tills imorgon som jag borde plugga på men " I don't think so" jag är alldeles för seg i bollen för det. Plus att jag har två arbeten som måste göras färdigt. Och doktorn sa att jag måsta stressa mindre!
Nästa helg blir det Uppsala och det kommer bli riktigt jävla roligt eftersom jag kommer åka med personer som alltid får mig att skratta och må bra.
Imorgon är det bartender och jag kommer komma hem med både skavsår och skärsår, men vafan, det var förra torsdagen det var skärtorsdag (Haha?). Jag vet, jag är så otroligt tråkig.

It's the eyes that make you fall deeper for him. The more you look into them, the deeper you fall
Hans ögon får mig att smälta, jag är förälskad.

Love

The Staple Singers - Dock of the Bay

Höhö, jag spydde inte igår!!! YEY. Men jag gick till doktorn idag iallafall för att kolla om det inte är en tumör eller något annat som spökar men icke sa nicke. Förmodligen stress trodde läkaren. Kommer det igen så ska jag åka till akuten, blablabla. Jag vet att det är stress men vad ska jag göra åt det? Tre prov denna veckan, ett som jag missat sedan innan, ett på 60 sidor och ett jag fick reda på idag. Jag tänkte hoppa av skolan några sekunder där men en ängel räddade mig, tack.
Sedan måste jag ju tacka Sarah, min underbara Sarah som skickade världens fulaste bilder på mig för 2 år sedan. Jag kommer hänga mig själv pga. av dessa. Först hoppa av skolan och nu hänga mig...låter inge vidare!
Bilder från tårtkalaset i Söndags och ni kan väl få en bild som inte är så otroligt hemsk på mig eftersom man knappt ser mig.

Hinner inte lägga upp fler bilder nu, ska återgå till mitt Historiapluggande. Pluggat seriöst sedan klockan 13.00 idag, läst 60 sidor, skrivit minst 7 sidor datoranteckningar på datorn och tja, än är det inte klart.




The Deadly Snakes - I want to die

He shoots, he scores.
Mina magkramper är återigen tillbaka. Tredje gången gilt, vem vet? Denna gången kanske jag dör. Jag blir verkligen inte klok på vad det är som är fel på mig och min mage. Tänk om jag har en cancertumör. Eller en jättefarlig bacill. Eller så är det bara maginfluensa (igen) eller en liten mask i magen.
Grinig är jag iallafall eftersom detta förstör min dag och de två kommande dagarna.

Ska se på film och be om att slippa spy.
HATA

Ps.
Älska Spotify för allt jag behöver göra är att söka på ett ord till min rubrik och sedan så hittar jag en tital som passa humöret. I want to die, oh yes i do!

Black Eyed Peas - Boom boom pow

Jag är redan proppmätt av grädde och chokladsmet och jag har ännu inte ens börjat äta tårtorna. Det kommer sluta illa det här. Tårta, vänner och sol.

Love

Black Uhuru - Chill out

Ett långt, härligt lov börjar gå mot sitt slut. Jag börjar också gå mot mitt slut eftersom jag sovit 5 timmar per natt, 3 nätter i rad. 
Igår var det lugnt hemma hos mig på dagen, städa lite, tog det lugnt och bara mådde bra. På kvällen blev det chillchill här med några, vi som inte har råd att gå ut på korgen eller orken att åka på fetfest. 
Idag var det soooool, skinnjacka, solglasögon och stan med goa sällskapet. Sushi, coca cola och shopping samt en glass med topping som pricken över i:t. Härlig kväll ute på min balkong, ett skönt gäng och buzz. Livet är så lätt.
Dock mår jag illa nu av någon anledning, fast det är nog bara trötthet. Ska iallafall sätta på gårdagens film som jag somnade till. Man får ju vara lite smart och dela upp dem i olika delar, hehe.

Jag har två dagar kvar av lovet och dem kommer jag bara glida över.

Love

Roy Orbinson - Oh, Pretty Woman

Idag (igår) var det upp tidigt, klockan nio, för städtanterna (snarare ung kille) kom och började dammsuga. Orkade inte sitta hemma och stirra in i vägen så jag åkte till gymmet och biffa till mig, solade, duscha, åkte till stan och shoppa present till underbara Sofia som fyllde 18 år. Grattis!!! Sedan träffade jag Jesper och käkade Thai-take away i solen, åkte hem, slängde på mig högklackade, sprang iväg till bussen. Missa och tog nästa. Hann i tid till Sofias kalas som var jättekul. Sedan blev det till Johan på chillkväll där jag satt och kasta Cheerios och dansa bugg till Pretty Woman. Tillsist blev det hem. Nu är jag hemma. PuuH! Jag är ganska utmattad. Dock vill någon tydligen att jag ska åka iväg igen, tror dock inte det kommer hända för mitt huvud kommer explodera.

Céline fyllde också år igår!! Grattis till henne, lovelove. Sarah ska firas med två tårtor och partyljus på söndag. Det känns som om ALLA fyller år nu, jävla vuxna som måste ha så mycket sex under sommaren och föröka sig!

Allt jag vill nu är att krypa ner i sängen och mysa med min kudde vilket jag nog ska göra.

Love

Grattis till vackra Sofia!!

Vi kallar henne duvan! Gillar ju hur fräsch den duvan är.

Thai-take away forever

Mina två favoriter posandes på toan

The Killers - This is your life

Den ljuva doften, den söta smaken, den härliga efterkänslan. Alkohol? Nej för fan, Coca Cola.
Coca Cola is the Shit, jag har kört på det det senaste. Har ju lika kul med som utan alkohol, jag är ju en översocial jävel så jag klarar mig bra med bara Coca Cola.

Jag börjar ju bli riktig party"fixer" samt Cupid. Nästa fredag ska jag t.ex. vara bartender på en "klubb" och det kommer säkert gå åt pipan men det löser sig nog. Ska upp och träna med mina Coca Cola flaskor lite senare.
Vad har hänt annars då? Jo, jag har... inte gjort ett skit. Ska snart iväg och gå en promenad med Sarah, i mina nya skor som mamma redan smutsat ner då hon med flit gick lite på dem, taskigt!
Jag ska också baka en fet, tjock, kaloribomb till tårta tills på söndag. Fira Sarah som fyllt 18, men eftersom man själv inte är 18 så kan man inte gå ut med henne, host, host. Så då blir det skumpa och tårta klockan tolv på dagen, livet är så bra.
"Tårta, på en torsdag?" - Johan Glans.

Nu känner jag att jag bara spårar ut i detta inlägg, ska fortsätta städa till The Killers som är så jävla bra!!!!!!!

Love

James Morrison - You make it real

Danmark och Köpehamn var soligt och härligt och det blev en del shopping. Två Nikve XXL t-shirtar, som kommer bli perfekta till leggins och mina nya Convers (som jag också köpte idag). Gräddvita och tunna i sulan, jag är kär. 
Jag åt också en jävligt god kycklingsallad, som jag till och med fick bild på.
Nu är jag trött och ska sova.
Love

Jag ser lite bitter ut, men jag är egentligen väldigt nöjd

Grr, kycklingsallad!

T-shirt nr*1

T-shirt nr*2 samt mitt nya Hope halsband

Orkade inte ta egna bilder på skorna så denna är snodd från Kenza

The Killers - Goodnight, travel well

Varje inlägg har på senaste börjat med SOL, GLÄDJE och LEENDEN!! Men det är så livet är just nu.
Hade en tv- och skvallerkväll med Lilla P igår, otroligt skönt att varva ner och se dåliga serier som "A double shot of Love with Ikki twins" eller "Wipeout - blondinerna "och "Playboy mansion".
Somnade gott där, fast var tvungen att gå upp tidigt för att måla klart. Så nu är jag klar och lite rikare, så jag lyxade till det med fika med favvo-tjejerna och nu börjar planerna inför sommarens resa till Barcelona!

Imorgon ska jag och mamma till Köpenhamn, shoppa hela dagen, sitta i solen vid Nyhavn och bara njuta av 15 grader sol! Det kommer bli underbart eftersom det bara kommer vara vi två, vi har lovat att vara snälla mot varandra och på bra humör. Men jag menar, kan man vara något annat än på bra humör om man är och shoppar i Köpenhamn?

Jag har också bestämt med Carro att åka till London i September, det kommer bli grymt. Och vi håller på och bestämmer två resor nu med familjen, Paris (igen) i maj och ett tropiskt land i december.
Vilket resår det kommer bli!!! Jag älskar allt och alla nu. Och by the way så är jag varken bortskämd eller en skrytmåns. Jag kommer betala ganska mycket själv plus att jag är jätteglad just nu så låt mig vara det.

Love


Lil' Wayne - Prom Queen

Aaaah, jag kan inte sluta le, för det är 16 grader sol hos mig!!!!!!
Nästan så att jag blivit brun i ansiktet, fast bara nästan.

Det var riktigt trevligt igår, jag var ju ordningsvakt och jag slängde ut alla som inte var välkomna. Biffen som jag är så lyckades jag ju väldigt bra, haha. Sedan sa jag ju att jag skulle ta en massa foton och jag började bra. Tog ett på toa och jag ser som vanligt väldigt drogad och full ut vilket jag inte är, jag lovar. Men sedan så kom jag inte så mycker längre...

Idag har jag jobbat hela dagen, ute i solen, med att putsa fönster. Det är precis som med målning, en bra sysselsättning och mind-break. Nu ska jag bara putsa det sista och sedan få massa pengar. Ja, jag utnyttjar mina föräldrar genom att göra jobb hemma och tjäna pengar på det. Men hur fan ska jag annars klara av att köpa allting jag vill ha?

Ha det bra så länge, så hörs vi mina snyggingar.

Love från Biffen


Queen - Bohemian Rhapsody

Det är LOOV!! Jubel.
Jag har nu ledigt i 10 dagar vilket känns helt otroligt underbart. Jag kommer njuta så otroligt mycket, även om jag måste plugga en del också.
Jag har haft en härlig dag i skolan med Party tält på skolgården där vi bjöd på godis, läsk (alkoholfri cider) och musik samt limbo/dans och fotboll. Inne var det guitar hero tävlingar och alla vara bara så sjukt glada och roliga.
Ikväll blir det lite "barnvakt" samt fest som säkert kommer bli just great! Jag ska verkligen försöka ta bilder.
Jag fick min fredags sushi med Carro, sedan mötte jag upp mamma och tog en Latte på Espresso House. Lite shopping - ett halsband, en mint-tablettask och en massa mat till helgen. För mina kära föräldrar åker bort igen och nu ska de till London. Jävla fuskigt, eftersom jag har velat åka dit i mer än 3 år och jag ska ju flytta dit om 1½ år. Bög,bög.
Men jag är super glad för deras skull.

Jag hoppas jag inte blir sjuk ikväll, eftersom jag 2 gånger blivit sjuk precis när lov och ledighet börjat. Så nu ber jag om att jag inte får denna jävla magkrampen och spy-attackerna, att det bara var vinterkräksjukan och inte stress.
Nu måste jag dock sticka, måste fräscha upp mig for tonight!

Love


Björn Rosenström - Het

Vad ska man säga? Livet är underbart - la vita e bella (stavning?)
Solen skiner var dag och det kommer bli 15 grader, om inte mer, nästa vecka och det kommer bli så jävla underbart.
Jag ska till Köpenhamn och shoppa en hel dag, på tisdag, med Mamma och det kommer bli grymt mysigt.
Alla prov (nästan) är över och jag är färdig nu.
Det är en asskön fredag kvar, med partytält och annat skoj innan det blir lov ett bra tag.
Det är 35 skoldagar kvar till Sommarlovet.
Jag har shoppat, det blev ett par jeans och ett vitt, ribbat, linne.

Tja, jag kan ju inte vara annat än glad. Har studsat runt, skrattat och drivit alla till vansinne idag i skolan. Men det kan inte hjälpas, jag älskar allt just nu.
Nu ska jag gå ut, ta en nypa luft sedan blir det sängen och en lång, drömlös, natt (hoppas vi på).

Love


FEK - Forza Fässberg

Jävlar vilken dag!! Sol och härlig stämning.
Det var Workshop med flaggmålning och asskönt folk i Cafét och jag hade det jättekul. Sedan så tågade alla vi på Fässberg till aktiviteten (alla och alla men mycket folk) för att spela fotboll mot Italinerarna som är på vår skola nu. Det blev en jämn och rolig match och fan vilken stämning vi skapade. Dock slutade det i bråk, med kniv och ambulans, en kille blev knivskuren men annars var det lugnt. April, April. Ingen blev knivskuren men det var faktiskt en kniv där, det såg jag, men det hände inget och alla lugnade ner sig. 
Men det är sjukt tråkigt och dålig stil av folk att göra så, förstöra en vänskaplig match på det sättet som folk faktiskt gjorde. Men annars var vi en grym klack, vi på Fässberg och jag är ganska stolt över vår skola och såsom min kära vän sa: Den slog iallafall "Gajs". Trevligt att höra!

Nu ska jag plugga och bli lugn och fin.
Hoppas folk lär sig och växer upp någon gång.
Love

RSS 2.0