Romeo et Juliette - Les rois du monde

Kul, nu blir det storstädning i hela huset, stor sortering i rummet och sedan ut och in i Emmas rum. Im moving now.
Igår blev det Twilight, äckliga chips och nattkrig om täcket hos B1. Idag blev det Coco Chanel, sushi och fniss med Céline, som jag saknat. Biljetter blev sålda också... till Mcfly. Vi grät en skvätt och bestämde att då vi skulle varit längst fram på ders konsert ska vi deppa i våra Dougie - och Dannytröjor och lyssnar på deras underbara låtar samt pilla på våra ringar.
Ikväll kommer Kajsan och Soffan över för att äta popcorn och titta på film. Deg helg helt enkelt. Det är så det ska vara tycker jag. Om 6 dagar åker jag till London, WOHO!!!!!

Love

Roisin Murphy - Ramalama (bang bang)

Blev lämnad kvar här i Cafét då mina vänner mystiskt försvann (övergav mig) för att gå till Godisboden.
Har bara Historia kvar sedan ska jag åka hem, hjälpa Emma, åka ner till Centralstationen, vinka av Emma, gå på stan och tröstshoppa, hem och trycka i mig nutellamackor och titta på Sex and the City. Det är så synd om mig.
Noo, insåg precis att jag har fotbollsmatch idag vid sju.  Jättekul... är absolut inte taggad på att förlora ännu en match!
Låten äger!!!

Kate Perry - Thinking of you

Jag sitter i kårrummet efter 2½ timmas möte och vill bara gå hem och dö men jag orkar inte åka den där jävla bussen. Som tur är så finns systern kvar i ännu en dag innan hon lämnar mig igen, lämnar mig för att tågluffa och sedan stanna i Nice för att leva livet, så hon kan komma och hämta mig, woho!

Byebye my lovers

Rock Kills Kid - Hideaway

Ibland tar livet oväntade vändningar.
Från att vara helt säker på vart man är påväg, så en dag är plötsligt allting borta och man inser att man fammlar ensam i mörkret utan en aning ens om åt vilket håll man är påväg. Tillbaka eller framåt?

Nog om tankar och känslor. Jag har vart en upptagen kvinna på senaste. Både med det ena och det andra, det gillar vi. Jag sitter just nu och längtar som satan till London med min Carolina och jag vill bara åka dit nu. 10 dagar kvar. Nu kan jag äntligen räkna ner på mina fingrar.
Jag har umgåtts mycket med min kära Bitterfitta, Linnea, och gjort en del saker jag annars inte skulle gjort, whops!
Imorgon har jag Filosofi med Jesper och min nya klasskamrater. Jag började skriva något elakt, enligt mig roligt, men insåg att "Nej Hanna, folk kan ta illa upp" så jag suddade ut och skrev istället Filosofi, Jesper och nya klasskamrater. Jag känner mig duktig och snäll.
Annars borde jag krypa till kojs nu eftersom jag har en massa skojigt för mig imorgon som att t.ex. raka mina ben, ha en tråkig redovisning, skriva en uppsats inför nationella svenska B och gå och dö. Japp, så kul är mitt liv!

Fläsk i pannkaka

Tyckte att alla skulle få njuta av dessa bilder då de alla tre representerar mig.
Fråga inte ens om den sista bilden. Den inger iallafall ett gott skratt.
Bilderna är från Linnea http://bitterbutsweet.blogg.se
Maxwell - This woman's work


Tim Hughes - God of Justice

Imorgon börjar skolan. Igen. Kul. Efter ett sommarlov, mitt sista sommarlov, så är det återigen dags för skolan.
Skratta eller gråta? Vet inte riktigt vad jag ska ta mig till detta året men jag får väl bara försöka kämpa på som alltid trots att det tar emot.
Är helt hängig idag och har inte gjort mer än att sova, ligga i sängen och läsa, titta på tv, sitta vid datorn eller äta M&M's. Vad jag fortfarande gör uppe förstår jag inte ens själv.
Kom på att det ända jag gjort idag är att blåsa bubblor med syster min. Hon finns alltid där, för att pigga upp mig när jag är nere, dra mig ut ur sängen när jag är alldeles för lat eller klappa till mig när jag är alltför klantig.

LoveMichael Jackson - They don't care about us

Tänk att ha sett Michael Jackson live. Tänk om man hade fått se konserten: That's it. Tänk om M.J inte hade dött.
Det är mycket tänk om men det finns inget att göra åt det. Se videon nedan från lite innan mitten och njut av häftig dans med M.J. från ett rep inför That's it.


Noice - Rosa ljus

En helkväll med systrarna slutar alltid med tomma skålar, hesa röster och kramp i mage.


Noice - Du lever bara en gång

Här sitter jag och ylar på Du lever bara en gång och känner mig jätteäcklig, men vem bryr sig? Inte jag iallafall.
Jag har kommit på att jag säger Tönt till folk väldigt ofta, allt för ofta. Är alla jag känner töntar och jag jättecool? Nejnej, jag är hundra gånger töntigare än alla andra ska jag säga er. Jag älskar att vara töntig som att plugga på en fredag, dansa bugg till Elvis, ta en tupplur med min Zebra eller hoppa runt till en hoppig glad låt och sjunga riktigt högt och falskt.
Nu ska jag sova.

"Byebye my lovers" - Phoebe Buffay

Noice - Ut i natten

På senaste har jag befunnit mig dels på Brännö och dels på Kalvsund. Det har varit strålande väder och jag har äntligen fått lite brun färg på kroppen. Jag har också läst en massa böcker och börjat lyssna på Noice, Sveriges största grupp från början av 80-talet. De är faktiskt galet härliga med sin sköna punk inspirerande musik och de är mellan 14-17 år.
Så imorgon ska jag köpa min första skiva på flera, flera år - kan dock inte bestämma vilka album jag ska köpa... vilket dilemma jag har!

Noice orginalmedlemmar

Otis Redding - These arms of mine

Så fort jag tjänat ihop lite pengar så spenderar jag dem direkt. Idag så jobbade jag ihop så jag hade lite extra i plånboken men det gick åt på ett smäck då jag begav mig in till stan och köpte ett par jeansleggins samt ett par höstboots som är fult snygga. Kan inte riktigt avgöra mellan fult och snyggt men jag tänker ha dem ändå för jag älskar dem.
Imorgon blir det stenhård träning har jag lovat mig själv, innan jag köper lite mer saker, drar till Fässberg och påbörjar mitt Ordförandeskap. Därefter blir det firande av en kompis och sedan party på mitt sätt hö-hö-hö!!!

Love

Aqualung - Brighter than Sunshine

Jag fick en läskig känsla nu i duschen.
Jag lyssnade på en låt som jag lyssnade på hela förra vintern, jag tänkte på en person jag umgicks med förra gången det snöad och när jag drog undan draperiet kändes det som om det var snö jag skulle se utanför fönstret.
Det känns som om det är skola, vintern är påväg, allting är igång och jag är utmattad. Det är som om jag plötsligt kommer ihåg hur alltind känns. Alltså, ni vet, man tycker allting är jobbigt ett tag och sedan när allting väl är över så tänker man att det inte var så jobbigt trots allt. Så har jag kännt nu med skolan, vintern och det kommande året. Men nu plötsligt kändes det som om jag stod där, mitt i allt vimmel, och var helt slut. En ångest känsla blandad med lite längtan.

Maroon 5 - Sunday Morning

What does love mean?

"When my grandmother got arthritis, she couldn't bend over and paint her toenails anymore.
So my grandfather does it for her all the time, even when his hands got arthritis too. That's love."
 
- Rebecca - age 8

"When someone loves you, the way they say your name is different.
You just know that your name is safe in their mouth."
 
- Billy - age 4

"Love is what's in the room with you at Christmas if you stop opening presents and listen." 
- Bobby - age 7

"If you want to learn to love better, you should start with a friend who you hate." 
- Nikka - age 6

India Arie - Heart of the Matter

Pff, jag hatar söndagar. Nu, mer än någonsin!
Gick upp i lagom tid och påbörjade en nyttig vecka och då tänkte jag åka till stan och sedan gymma.
Får skjuts in till stan för att gå och kolla på ett par skor jag är sugen på men då är affären stängd. Jaha, tänker jag och går till gymmet. Men nej, jag glömde, gymmet håller på att städas så det är stängt idag. Jahaja, jag får väl åka till det andra gymmet, tänker jag och åker till Johanneberg. Men neeeej, det öppnar inte fören klockan tre. Ska jag åka och simma? Nej, jag har ingen handduk och det stänger vid tre. Så jag knatar iväg till solariumet på andra sidan gatan för att bättre på min nu försvunna bränna. Stängt!! What???? Det ska vara öppet varje dag från 06.00-23.00. Hur fan går detta till? Jag klampar då ilsket iväg till Willys och köper en sallad, sätter mig på en bänk och njuter i solen med fetaost och oliver. Sedan går jag tillbaka till gymmet vid tre tiden och är då svettig, så jag kör på styrka direkt. Då händer det en obehaglig grej: det slår lock för örat och börjar klicka. Så jag får avbryta träningen och gå. Då bestämde jag mig för att gå hem. Och nu är jag hemma, äntligen.

Nu sitter jag här och diskuterar med Emma om det här med Gud, religion och allt som tillkommer. Jag läser också Änglar och Demoner just nu och där säger det något som är riktigt smart som lyder ungefär såhär: Vi människor är vetgiriga och vill ha svar på våra frågor, varför det åskar, varför solen skiner eller varför vi människor finns.
Eftersom det inte har funnits svar på våra frågor har vi skapat något som ger en förklaring som är omöjlig att bevisa, såsom åskguden Tor eller solguden Apollon eller Gud. Efterhand kom svaren på våra frågor och gudarna som Tor och Apollon försvann, naturvetenskapen har tagit över. Men den Kristna Guden, Allah osv. finns fortfarande kvar eftersom vi fortfarande inte har svar på vår fråga: Varför finns vi människor?

Love


RSS 2.0