Missy Elliott - 4 my people

Igår blev det, efter skolan, shopping med Carolina. Jag fyndade massa.
Det blev ett stort, långt, randigt linne som egentligen är Maternity men det brydde inte jag mig om eftersom jag mer än gärna döjer de extra kilona jag lagt på mig sedan jullovet och inte hunnit träna bort. Sedan testade jag en till randig tröja, som var så fin att jag inte kunde motstå att köpa den. Marinblå/vita ränder och helt ljuvlig till våren. Jag testade också ett par jeans som var för stora, alldelse pösiga med utsvängda ben som kostade 50 kr, sista byxorna som fanns kvar. Så när jag stod i kassen så var det tydligen 10% rabatt på kläderna jag köpte vilket blev 60 kr så jag bestämmde mig för att köpa jeansen och göra om dem till ett par snygga shorts. Jag fick alltså ett par jeans och 10 kr (om man ser det ur mitt perspektiv).
Jag är helnöjd.
Efter det köpte jag sushi take away och åkte hem till Victoria. Tjejkväll med blå ansiktsmasker (ni ska få se en bild senare, ni kommer bli rädda kan jag lova er), målande naglar, slita hål på jeans/shorts och en massa blåbärs smoothie.
Ikväll blir det bio - Benjamin Buttons otroliga liv med sexiga Brad Pitt. Vi får se vad jag tycker om den, jag hoppas iallafall att den är bra. Hoppas ni får en super trevlig kväll.

Love

Miri Ben-Air - Sunshine to the rain

Fullt upp idag men ändå en jättebra dag.
Började med sovmorgon sedan FN-prat resten av morgonen. En toppen lunch med en liten mysig incident vid salladsbaren gjorde dagen ännu bättre. En bra mattelektion och tillsist Engelska/Svenska lektion. Lånade Stolthet och Fördom för att läsa under terminen. Sjukt tråkig bok men jag ska nog kunna klara att läsa mig igenom den, från pärm till pärm.
Det blev hemmet en snabbis, packa lite och sedan åka tillbaka till skolan för att gå på möte med Gymnasienämnden. Nu är jag insider-spion i mölndalskommun och Fässbergsgymnasiet, mäktigt!
Efter det åkte jag in till stan för att träffa Sarah och söka jobb (på hennes jobb). Det ser mycket lovande ut så vi får se, ska dit imorgon igen så jag håller tummarna, vill verkligen ha ett jobb samt att jag får träffa Sarah mycket oftare då. Jag ska dock inte säga var eftersom jag kommer bli fullständigt nerhackad plus att jag ska vänta med att avslöja tills jag fått jobbet. Det blev en Cheesburgare och en Cola till middag, som jag smällde i mig springandes till spårvagnen för att hinna till dansen i tid. Jag hann.
Dansen idag var underbar, älskar låten, man blir så sjukt glad och om ni vill lyssna på den, så är det rubrikens namn. Grymt cool låt med en tjej som spelar fiol i en Hiphop låt.

Nu är jag matt och ska städa hela rummet för imorgon kommer städtanterna igen. En kopp te och lite 90210 skulle inte vara helt fel.

Love


Joshua Radin - You got growin up to do

Efter en faktiskt rolig dag i skolan med badminton som avslut så kom jag hem och bakade. Det blev mockarutor/kärleksmums som blev perfekta. Fast som vanligt så smakade jag bara lite innan mamma och pappa kom och glufsade i sig ett par tre stycken och jag mådde illa av all smet.
Sedan stupade jag ner i sängen för att bara varva ner lite. Satte på musik som alltid får mig att bli lugnare - En gitarr och en kille med lite hes röst. Det slutade med att jag somnade efter fem sekunder och sov i mer än tre timmar. Trodde, när jag vaknade, att det var torsdag och jag hade sovit förbi hela dagen, läskigt.

Åh, söta mamma. Hon kom precis in med ett par nya jeans till mig. Eller dem var egentligen till henne men tydligen var de för små så jag fick dem. Ett par Filippa K jeans, me like very much. Hon kunde ju faktiskt bara lämnat tillbaka dem, men jag fick dem.
Nu ska jag göra något annat eftersom jag aldrig kommer kunna somna ikväll. En kopp varmchoklad vore faktiskt gott. Borde också plugga men hjärnan vill inte så skit i det. Eller nej, Engelska läxa tills imorgon, måste plugga. Fan.

Love

Chris Brown - Head of the class

Ligger i föräldrarnas säng med tusen kuddar, duntäcken och laptopen inkopplad till tv:skärmen.
Det blev filmen Marie-Antoinette hela eftermiddagen/kvällen samt vit choklad och te och ett alltid lika långt och dyrt samtal till systern i Paris. Känns lite lyxig. Saknar bara ELLE, det vore som körsbäret på grädden, pricken över i:t eller vad man nu säger.
Dock har jag fått nackspärr på köpet (av lyxen). Lite som: Du får tre goda godisar om du äter en äcklig.
Haha vad fyndig jag blivit helt plötsligt med en massa metaforer och annat.

Jag stör mig lite på internet just nu, som var tredje sekund inte hittar någon signal men sedan kopplar upp sig igen. Det blir lite att man får gå in på en sida och hoppas att man tryckte rätt sekund, jag har ju ändå 66,666...% chans att trycka rätt sekund. Fast jag orkar inte göra något annat än att sätta på ännu en kopp te och sätta på vänner eller försöka överleva med ett halvt internet och bara ligga kvar där jag ligger, det får bli lite stelt i nacken imorgon. Samt i benen eftersom träningsvärken smyger sig in nu.

Love

Timbaland - Relase

Snart har jag varit borta i 2 månader. Men idag, ikväll, alldeles nyss, så kom jag tillbaka. Jag hade glömt hur det var, hur det kändes och hur man gjorde men det kom tillbaka. Och nu är jag lyckligare än någonsin.
Allt försvinner, hjärnar fokuserar bara på en sak, kroppen rör sig i takt och jag kan inte låta bli att le. För jag har hittat något, något som får mitt hjärta att slå snabbare och långsammare på samma gång. Det är inte en kille, det är inte en sak utan det är DANS.

Eftersom jag missade förra veckans dans så hade jag lite svårt att hänga med. Eller jävligt svårt snarare, men med mina skills så klarade jag det tillslut och satte den nästan perfekt sista gångerna.

Nu har jag ätit middag, pluggat och ska snart kolla på film. Duktiga Hanna.

Love


Flipsyde - Happy Birthday

Försenat inlägg:

Hemma. Duschen. Mjukisbyxor. Grekiskt. Citron te. 21. Sängen.

Kvällens schema och imorgon är det skola. Älskar de tre små gubbarna.


Carpio - I want to hold your hand

Sjukt stressig helg... eller inte!
Ingen av mina planer blev av vilket sög, hade massa saker och så slutar det med att inget blir av eller gjort. Eller jo, jag har gjort min Naturkunskapsläxa plus Franskaläxan fast de var egentligen inte ens inräknade.
Jag ska snart bege mig till Aktiviteten, min underbara gympa sal för att titta på handboll och heja på mina älskade Sofia och Victoria (Kan man verkligen säga mina älskade?).
Såg Across the Universe IGEN och fan, den är ju så bra.

You say you want a revolution
Well, you know
We all want to change the world


Vad mer? Inget speciellt egentligen. Livet flyter på och jag är tröttare än vad jag någonsin varit känns det som. Och nu ska man försöka skaffa jobb, vi får se hur det går för än så länge är jag alldeles för lat för att masa mig iväg men min ursäkt är att Sarah varit sjuk så jag har inte kunnat åka till hennes jobb för att smöra mig in hos chefen.

Love


The Beatles - Let it be

Såg Across the Universe ikväll. Det är en film byggd, som Mamma Mia, på låtar fast nu på Beatles låtar. Den är också tusen gånger djupare och har en mening fast ändå så luddig, oklar. Handlar om flera olika människor på 60-talet samt Liverpool/New York, Svarta/Vita Hippies/Polisen, Vietnam/USA. Jag rekomenderar den verkligen
1. För han är så söt, huvudpersonen: http://se.youtube.com/watch?v=rfYJ6bSUf8c  
2. För det är grym musik, The Beatles liksom och grymt folk som spelar i filmen 
3. Man bara måste se den helt enkelt.

And when the broken hearted people
Living in the world agree,
There will be an answer, let it be.
For though they may be parted there is
Still a chance that they will see
There will be an answer, let it be.

Party nu? Orkar man, vi får se vi får se. Jag ska iallafall publicera detta inlägg och sedan göra något vettigare som att supa skallen av mig, sova bort tiotals timmar eller äta godis tills jag spricker.

Will Young - Hey ya

Sitter här och måste bara få säga att denna låten, rubriken, är sjukt bra. Iallafall början och slutet och ja, det är en Cover på Outkast - Hey ya.
Haft en rolig dag idag, med EsperssoHouse på morgonen, GP-huset som var jätte intressant. Skön skoleftermiddag med en mattelektion inställd och lätt engelska. Tillsist gympa fast då satt vi tjejer i ett rum och pratade om allmänna saker som vad vi vill göra på gympan, olika lekar och våra betyg.
Skön kväll med föräldrarna även fast den inte blev som jag trodde - varken Alex, Mcdondalds eller dansen.
Men nu håller huvudet på att explodera och ögongloberna hoppa ut. Måste bege mig till sängen helt enkelt.

Love

The Killers - Mr Brightside

Och nu är jag glad igen!
Måste erkänna att livet var inte som det brukar vara igår och imorse men nu är jag glad som en mört igen eftersom jag har underbart folk runt omkring som alltid piggar upp den annars så tråkiga vardagen. Som idag så var det ju öppet hus på Fässberg och jag var där för att representera elevkåren samt lite för det nya spetsprogrammet och jag älskar att prata med nytt folk, ha roligt och äta gratis mat. Skrattade nästan genom allt när jag inte pratade eller lyssnade på folk.
Som t.ex. sushi med Vicke och Carro. Eller ett långt samtal med systern. Eller Petras kärleksproblem.
Jag borde egentligen plugga nu men en dusch och sedan en god bok samt krypa ner i sängen och få en riktigt härlig nattsömn, eftersom jag sovit så dåligt på senaste, låter inte helt fel!!
Och imorgon blir det GP huset - riktigt intressant och kul faktiskt.
Nej, ska skutta in i duschen nu.
Kiss and tell

Lmfao - La la la

Skönt med MVG i Engelska A, slutbetyg! Inte skryt bara glädje eftersom jag har inte bara latat runt för att få det betyget, har fan kämpat. Eller lite iallafall!
Skön dag i skolan, slapp nästan hela naturkunskapen och lite sådant pga. Elevkåren. Trivs faktiskt mycket bra där, sjukt trevligt folk och roligt att ha något att jobba med förutom skolan hela tiden. Visst, mer ansvar och mer jobb men jag lovar att sluta om jag somnar på toan utav matthet. Jag ska t.ex. vara med på öppet hus imorgon, slita där.
Nu är jag trött som ett mongo eftersom 4 timmars sömn inte är sådär underbart, räcker faktiskt inte på lång väg. Sedan är jag så chokladsugen att jag kommer dö, vet inte vad det är med mig nu för tiden eftersom det ända jag vill ha är godis.
Så jag ska nog göra det jag måste göra, sedan skutta upp till köket och göra Hanna à la Carbonara (pasta?) och tillsist en kladdkaka eller något annat med choklad i sig för annars dödar jag mig själv. Ska nog också träna lite sen för att försöka hålla allting jämnt.
Pusspåre 


Norah Jones - Shoot the moon

Ibland önskar jag att livet vore som i Sims.
Man bara finns. Man lär sig på 2 timmar steg 1 i matlagning. Spela piano i 3 timmar och man är på steg 2 i keativitet. 
Man går fram och hälsar på någon. Snackar, skämtar och flörtar. Blir vänner. Plötsligt är man förälskad. Sedan blir man bästa vänner. Och sedan kär. Sedan skaffar man barn, familj, karriär. Hur gulligt är inte det egentligen?
Och så kan man välja om man vill ha Myspys eller skaffa barn. Man kan bara ringa en person som man hälsat på och bli bästa vänner över en natt. Bjud in rektorn på middag och man blir elev på privatskola.
Svårare än så är det inte. Skit enkelt liv helt enkelt.
Men i verkliga livet.
Man kommer ingen vart. Man får slita i 2 timmar för att ens klara 3 mattetal. Spelar vi piano i 3 timmar, ja då fan har vi slösat en jävla massa tid.
Går man fram och hälsar på någon får man oftast en sne blick, några hemska ord och sedan en ryggtavla. Snacka, skämta, flörta gör man efter antingen några dagar eller några öl. Vänner? Efter någon vecka eller så. Förälskad blir man ju lite lätt om man stöter på någon snygging. Bästa vänner? Fuck that, it's a lie. Kär? HA! Har aldrig varit kär och kommer la heller aldrig bli det. Barn, familj, karriär får man kämpa och slåss för. Inte gulligt någonstans!
Kondom, p-piller, oskyddat eller abort? Ring mitt i natten och du får bara upptagen ton. Välj en skola, byt om du inte trivs men här har vi inte råd med privat.
Svårare än så är det. Skit svårt liv helt enkelt.

Busta Rhymes - How we do it over here

Sitter hemma hos Raijsson och pluggar, skriver artikeln om CS eftersom jag inte börjat och den ska in imorgon. Märker ni att jag kommer så långt när jag säger att jag ska plugga? Jag är också fullproppad med kalkon och massa engelska sås,  är som en ballong.
Vad hände mer idag då? Inget speciellt, gick på stan och äntligen köpte jag min älskade convers. Vita, låga. Dem som alla haft, har eller kommer ha någon gång i livet. Har själv redan haft ett par vita höga men det blev emo skor så nu är det nya vita som gäller.
Sedan är det bra att passa på nu eftersom så fort det blir lite sol och över tio grader så säljs storlekarna 37, 38 och 39 ut på 20 minuter ungefär.
Det blev också Bronzing powder för 60 kr på HM. Billig skit som håller i 3 dagar innan jag slår sönder den och det bara är femtiosju tusen miljarder bitar.
Nu ska jag övertala Vicke om att vi ska se film för jag orkar inte skriva mer artikel.
Hej Hopp gummi snopp

Seal - Love's Divine

HejsanHoppsan!
Sarah lämnade precis huset och jag själv ska snart också ut för att Shoppa, med stort S!
Igår blev det Linneas hus och sedan stan för en kvälls och nattfika. Satt från åtta till typ halv ett och tjötade på Condeco eftersom Sarah kom och vi tre har inte setts sedan Augusti och alla fyra inkl. Jennifer sågs sist den 23 maj! Det är ju sjukt vad tiden går och att man inte hinner träffas längre, jag vet inte riktigt vad som händer eller vad jag gör längre.
Vi hittade iallafall att min mobil har en Magic Eight Ball så vi satt och frågade frågor så svarade den. Fan, det var ju läskigt eftersom inte en enda fråga inte stämde! Hmm...
Sedan gick Sarah och jag till 7eleven för bussen inte gick och det var svinkallt. Då kommer det fram en kille med fett långt hår, massa skägg, munsår och helt ofräsch och frågar om vi ska med till Deaf eller något, huh? Jag tyckte faktiskt det var modigt av killen att våga komma fram, det händer ju aldrig i Sverige eftersom folk är så "stränga" och pryda. Även om han nu inte var någon skönhet!
Nej, nu måste jag duscha innan mitt hår börjar likna hans vilket inte vore direkt mysigt!

Ciaao

Sims 2 - Theme

Hej och Hejdå! Nu ska jag spela Sims 2 - Nattliv eftersom jag är en fullkomlig datornörd utan socialt liv eller något annat som krävs för att leva ett normalt liv, här i Mölndal. Sims Nattliv = Hannas nattliv. Ha, COOLING! 


The All American Rejects - Change your mind

Haha onda planer smids just nu. Mellan mig och Petra. Jag ska inte avslöja allt för mycket men någon slags bojkottning håller på att ske. Det kommer bli riktigt grymt kan jag lova.
Idag så hade jag mitt prov - helt okej! Vi får se helt enkelt. Vad mer? Jo, Kajsa har tydligen många hemligheter som piggade upp dagen och gjorde att jag slapp tänka på domar, lagar, brott, tingsrätt, regeringsrätt osv.
Elevkåren har också bett mig om att försöka tänka ut vad jag vill vara nästa år. Vice ordförande? Sekreterare? Allt-i-Allo? JÄMO-ombud? PR-ansvarig? Kassörska? Föreningsansvarig?
Vad tycker ni? För jag har verkligen ingen anning, men någonting vill jag ju vara. Det kommer ju synas i framtiden, så det är inte bara kul utan också bra och nyttigt!
Såg ni mig i GP? Jag tyckte själv att jag såg mäktigt smart och intresserad ut när jag satt där och viftade med armarna och sa något otroligt intressant.
Nej nu ska jag se på 90210, handla och sedan middag med kusinen och hans flickvän. Tjiho!


Norah Jones - Sunrise

Sista update: Jag och min mobil är nu nykära och jag älskar den. En work/sexig/Hanna mobil absolut! Den ska heta Tiger (med Engelskt uttal). Det var lite knepigt i början, jag gillade Tiger, han gillade mig men så plötsligt blev han tveksam och tog ett steg bak och slöt sig som en mussla. Jag blev jätte sårad, pappa försökte prata med Tiger men nej inget. Så plötsligt, när han insåg att jag var påväg att lämna honom för alltid så insåg han vilket vackert par vi kunde bli så han chansade och det blev vi.
Hanna <3 Tiger helt enkelt.


Björn Gustavsson - I want it that way

Update 2: Mobilen är lika död som innan och inget händer. Slut på skratt/gråt attacken och livet har återgått till det normala. Mobillös och massa tråkiga saker som måste göras. Fan, imorgon kommer städtanterna och städar vilket betyder att jag måste plocka bort alla kläder och saker som ligger i mitt rum. Det kommer ta längre tid än att städa med dammsugare och dammvipp.

3 doors down - Kryptonite

Update: Hahahaha det är så roligt att jag nästan gråter, att jag gråter. Jag har min mobil i ca 2 minuter, i TVÅ jävla minuter utan att göra ett skit innan den redan är sönder. Innan det inte fungerar med SIM kortet och koden, inte det att koden inte fungerar utan att jag inte kan trycka på några knappar, inte ens stänga av den. Asså jag vet fan inte om jag ska skratta eller gråta längre. Jag ska föralltid förakta elektronik - det är så roligt.
JAG HATAR DIG!

Patrick Park - Something pretty

Ett liten grej: Du tror jag lyssnar på vad du säger, tar åt mig av vad du säger, blir ledsen eller sårad eller ens läser din blogg. Det gör jag inte, har inte gjort det sen jag slutade bry mig vilket var LÄNGESEDAN. Du kan inte krossa mig. Så jag tänkte bara säga att du bara slösar energi och tid, men det är upp till dig, fortsätt du gärna för du är så cool när du gör det.
Strulade du med 1 eller var det 5, jag har glömt?

Tänkte bara skriva det, så, nu var det ute ur världen!

Idag såg jag en otrligt konstig grej - jag satt på bussen påväg hem och åker förbi fässbergshemmet då jag ser en gul/vit höna i rondellen. Va fan? Haha, kyckling till middag.
Fan, är sur nu faktiskt! Min mobil skulle komma senast idag och de har den inte gjort plus att jag skulle få ett mail när den var påväg innan och det har jag heller inte fått. Fan, jag vill ha och behöver min mobil nu.
Nej, nu ska jag upp och äta upp resten av min mjuka pepparkaka.

Chill out och by the way, du är en N0ob, en ninja! Hälvete

Carolina Liar - Show me what im looking for

Fick 4 timmar sömn inatt så har mest gått runt som en zombie och mått dåligt under dagen. Sedan har det inte varit någon annan av tjejerna förutom Kajsa idag, så nu har vi haft lite "alone and learn to know eachother - time", mycket mysigt. Sedan under min samhälls lektion så kom vår lärare fram för att prata med mig och Kajsa om att bli intervjuade utav GP om att Fässberg fått en Elit - linje också kallat spetslinje. Fässberg börjar bli riktigt känt nu, grattis!
Härligt att bli utvald, först också! Så jag ställde upp och ska vara med i GP imorgon, med bild och allt.
Kommer säkert bli lika ful som förra gången jag var med fast då i GT.
Annars har det inte hänt så mycket mer förutom mer arbete men jag kan bara inte säga nej utan ställer upp men inte bara när det kommer till arbete utan människor och sådant, kan helt enkelt inte säga nej!
Mamma har också börjat tjata om någon middag imorgonkväll, måste tydligen gå. Och sedan efter det så försöker hon tvinga på mig att åka till mormor, farmor och farfar under sportlovet. Jag säger VETO!

Partille Johnny
är nog det roligaste just nu. Grät precis av skratt på grund av just denna bild. Finn ett fel- Johnny! Kolla på alla bilder och få dig ett riktigt gott skratt.

Puss

Lara Fabian - Evidemment

Lite småbutter just nu.
Jag pratade med mamma idag om ett litet problem jag har. Och då sa hon: Du saknar Emma mycket va? Jag: Vaddå, hurså? Hon: För du brukar aldrig prata med mig om de här grejerna men nu när hon inte finns här i huset, nu när hon inte har internet längre eller när hon inte svarar i telefon så har du ingen annan du litar mycket på som du kan prata med det här om, som du kan prata om allt, när som helst.
Och det gjorde faktiskt ont. För hon har ju så jävla rätt.


The Fray - All at once

Kom precis hem. Det blev nästan 3 ½ timme lång föreläsning med en rast på 10 minuter om föreningar, ledare och kreativitet. Det kanske låter så tråkigt, rent ut sagt förjävligt och det tänkte jag med ibörjan. Men tiden gick hur snabbt som helst, jag skrattade genom hela, lärde mig massa och dessa 3 killar som föreläste. Jävlar vad duktiga, helt sjukt! De var så fångande och underhållande och jag är sjukt och mäktigt imponerad över deras talang att underhålla och lära fastän det bara är runt 20 år.
Det var utan tvekan den mest intressanta kurs jag gått/läst samt roligaste. Det kommer minst ett till möte samt en stor tävling mellan de olika skolorna som var där så det ser jag fram emot utan tvekan.

Just nu sitter jag och smaskar på stora godisnappar och smuttar på en kall Cola samt försöker koncentrera på allt arbete. Jag vet, varje inlägg så skriver jag om hur mycket arbete jag har osv. Det har jag, men jag gör ju fan inget kanske pluggar 2 sidor rättskunskap och det är prov på 60, skit bra Hanna!
Nej, nu måste jag verkligen gå och vara lite kreativ med en affisch till skolan.
Måste bara säga att det var defentivit värt att skippa skolan idag för att gå på kursen och få sovmorgon.

Ciaao

Keane - Somewhere only we know

I just can't help being evil. Vaknade nyss. Åh så härligt att få en LÅNG sovmorgon! Ungefär samtidigt som folk börjar komma hem efter skolan. Förutom min klass som ska ha språk och sedan gympa, ajdå! HA!
Det blev lite sent inatt, satt uppe till två för att kolla film och läsa om olika brott, såg Valley Girl - konstig men bra men ändå seg och dålig. Du vet, en helt okej film men inget jag rekomenderar. Men nu måste jag bege mig upp och äta en härligt frukost och sedan off och iväg på min Ledarkurs.
Eller härlig och härlig, sitter och slevar i mig lite youghurt som är sjukt god. Och för er som känner mig väl vet att jag nästan hatar youghurt, fil eller sådant så då kan ni förstå att denna var sjukt god. Yoggi - Medelhavsfrukter (lite tips bara)
Och nu var youghurten slut, lite sorligt faktiskt.
Nej,nej nu måste jag rusa får ju inte komma försent!
Kiss and tell

Heart - Never

Jag ska aldrig försöka någonsin igen. Aldrig! Jag blir bara gång på gång besviken. Precis som för så många andra, men fan! För en gång skull? Nej, tydligen inte. Alltid finns det något i vägen, något som förstörs, någon som blir sårad, någon som inte vågar. Jag ger upp.
Så nu tänker jag säga till alla er jävla nyfikna Fbergare en otroligt smaskig nyhet som jag absolut hoppas ni kan frossa i, sprida runt, förvärra och tja allt ni nu vill göra: Jag är ledsen och jag <3 0
Tur att jag ska gå och köpa ett par skor på söndag då. Precis vad jag behöver nu samt en dag ledigt vilket jag får imon eftersom jag ska på kurs klockan ett och orkar absolut inte gå på fysiken och en halvtimme av franskan. Det blir helt enkelt sjukanmälan för min del.
Glömde också säga att Björn Gustavsson / Johan Glans är den bästa duon som finns och att jag inte kan låta bli att småfnissa hur  jag än mår. Plus att imorgon får jag min mobil - det gillar vi

Ciao

Eric Carmen - Hungry Eyes

Ingen rättskunskap idag heller. Engelska uppsatsen blev jag nöjd med, är ju PRO på engleska så det var inga problem. Skulle skriva om när jag vann 5 miljoner kroner (inte för att jag har gjort det men...) Alltså ett lätt och roligt ämne. Hoppas hoppas! Hunnit se en film och plugga lite. Livet seglar fram helt enkelt.
Har också haft lite dö tid och snart ska jag iväg igen.

Idag, då jag satt på min otroligt tråkiga naturlektion så hände det igen. Mina tankar vandrade iväg på egen hand och jag glömde helt bort att lyssna på vad läraren sa om fotosyntes. Denna gången började det med att jag intensivt lyssnade i ca 5 minuter innan började tänka på olika sätt att ta mig ur lektionen. T.ex. att en polis kommer och knackar på dörren och säger att det är viktigt. Fast då blev jag rätt deprimerad så jag gick över till tanken på att en grymt snygg kille kommer och knackar på dörren och frågar efter mig och alla andra bara gapar för han är så sexig. Så jag reser mig lite nonchalant upp och går efter honom. Och då börjar jag direkt tänka på hur han skulle se ut. Och sedan kläderna och skorna. Och när jag kommer till skorna tänker jag på Convers och då tänker jag på att jag måste till Freeport i veckan osv. Det slutade med att jag satt och tänkte på vad Hitler hade för kläder på sig på fritden när min lärare frågade mig om en fråga. Konstigt eller fullständigt normalt?  

Ettsuddigt svart/vitt fot på mig. Vet inte varför men jag gillar den.

For every kiss you give me, I'll give you three


The Script - We Cry

Ett litet morgoninlägg innan jag beger mig till skolan.
Hade sjukt många, konstiga drömmar inatt om pirater, mördare, båtar, filmer och gud vet vad. Allt var bara kaos och olika drömmar gick in i varandra, hatar när det blir så för då känns det inte som man har fått sova riktigt.
Nu, om 30 minuter, så kommer min sista Engelska uppgift göras. En uppsats som vi ska skriva under 2 timmar. Den kommer förmodligen avgöra om jag får det betyget jag vill ha så vi håller alla tummarna för mig. Fast jag kommer bli sen, det planerade jag igår så jag kan sova lite längre.
Woho! Imorgon eller i övermorgon får jag min nya mobil. Assnygg, med nytt telefon nummer och NÅDE den som snor min mobil. Jag kommer seriöst slå ner någon.

PussPuss

Korn - Y'all want a single

Hahaha! Såg precis Sixteen Candles från 1984. Jag vet inte varför, men den var så jävla rolig. Satt faktiskt och skrattade högt för mig själv genom nästan hela filmen. Så har du sjukt dålig humor och tycker att töntarna i High Schools är de roligaste och skönaste, se då denna film!
Vad mer? Jo, jag gymmad idag igen. Jag håller på att få en ny mobil samt Comviq så yey, nu kan alla ringa Hanna gratis! Jag har massa skolsaker att göra. Jag har en spräng huvudvärk.
Nu ska jag se på en till film för det är synd om mig. Pusspuss


Pitbull ft. Ying Yang - Shake

Sitter och ska skriva en artikel om Counter-Strike och inte Country-Strike som jag trodde. Korkad ibland alltså. Så otroligt intressant att ta reda på vad t.ex. Klonk betyder och det är när man skjuter en annan man i huvudet fast om han har hjälm, då låter det "klonk" och man brukar säga: Jag klonka honom! Jag dör av upphetsning (Hannas egna ord)
 Vi har också fått "nytt" schema, gympalektionen på måndageftermiddag är förflyttad till onsdag - ända dagen vi slutade tidigt. Sug.

En lite rolig morgon hade jag, faktiskt gott om tid så jag hann äta frukost, göra kaffe och springa till bussen. Dock sprang jag med en tung datorväska, en gympapåsa med skor och vattenflask samt min vanliga väska fylld med böcker. Det var alltså tungt och när jag sprang så envisades min klänning med att hela tiden åka för långt upp, trodde jag skulle flasha rumpan för en hel femteklass som passerad. Plus min halsduk som också var envis och flög av stup i kvarten. Var helt anfådd när jag väl kom på bussen och började till och med småfnittra när jag kom å tänka på hur jag måste sett ut när jag sprang.

Nu ska jag på möte. Pusspuss


James Morrison - You give me something

Nej, började skriva ett otroligt taskigt inlägg om en viss bloggerska men det ska jag inte göra. Jag måste vara lite snäll fast jag känner att på senaste har jag varit allt annat än snäll, ojdå!
Jag kanske inte varit så snäll men duktig har jag iallafall varit idag med båda gymmet och studierna.
Och nej! Jag sitter absolut inte och äter nutella med en smörkniv direkt ur burken (måste nog träna några timmar till om det ska gå jämt ut det här!)
Tänkte egentligen bara skriva Hej och lägga upp en, enligt mig, cool bild.
Hej! Jävlar vad jag tror att jag är cool!


Johnossi - Summerbreeze

Once a failure, always a retard
go through the books just dream
I went to school with an offer for my teacher
he thought, please don´t look down on me
But I will, oh oh oh oh

Well I don´t care about your modern decoration
in your home so why should you care about mine
I´ve had enough of this comfort conversation
in my mind you´re all retards anyhow


Cause if you think love will come towards you
like a warm summerbreeze
you got your head among the clouds
and you will never be free
you´ll spend
many nights alone
i know

If you don´t feel the way I do it don´t matter
cause, I´ll never know how you feel
but if you do then sure I´d be flattered
in my mind it´s all different anyhow

 I think love will come towards me
like a warm summerbreeze 

I got my head among the clouds
and I will never be free
I´ll spend
many nights alone
I know
I know
Cause I have and I will.


 

























ACDC - You shook me all night long

Som ni ser så har jag gjort om lite, har skapat en header. Så sjukt stolt över mig själv plus Moma som hjälpte mig.
För ikväll blev det skoj med honom. Vi tog tusentals bilder, gjorde filmer och snackade skit om er där ute.
Ni kommer få bilderna senare, måste ladda upp dem först.
Dock ett litet smakprov:
Är jag lik Scarlett eller vad?


The Killers - Human

Jag älskar att fynda i gamla lådor och garderober. Gjorde massa (massa och massa, 2 st) fynd idag såsom en kaninpäls väst fast jag mådde lite dåligt eftersom den är äkta... men som en kär vän till mig "Kaninen är redan en väst, du har den redan så det vore ju hemskare om du bara lät den hänga oanvänd i garderoben." Väl talat säger jag bara så nu blir det ett nitbälte i midjan och så är jag plötsligt en kaninmördare. 
Samt ett par stövlar i brunt så nu slipper jag köpa egna, grymt snygga, sköna och eftersom de inte har någon klack så kan jag ha dem under snö- och isperioden.
Nu dricker jag cola, pluggar rättskunskap och blev sjukt illamående. Ska nog ta en tupplur!
Rubriklåten är så sjukt bra (tips till Tusse)

By the way så vet jag några andra som är allt annat än kaninmördare, snarare kaniner själva. Ska döda dem jävlarna och göra en hemmagjord päls.

Mcfly - Memory Lane

90210 och GossipGirl - två beroende framkallande serier som jag ägnade hela min fredagskväll och natt åt. Kalla mig tragisk men jag har faktiskt ingen lust att gå ut och supa varje dag och helg och tro att jag är så jävla cool. Inte heller sitta hos någon, uppklädd och dricka lite, där sedan någon bråkar och däckar och inget roligt händer.
Vem är tragisk egentligen?
Men nog om det, jag ska snart sluta plugga rättskunskap för att åka ner på stan, käka sushi och fönstershoppa med Carro. Fönstershopping är bra för hjärnan om man inte har några pengar. Inga oh nej ska jag köpa eller inte? Ingen ångest för att man spenderat alldeles för mycket pengar och har nu 78 kr att leva för resten av månaden. Ingen tröja som följer med för att man "var lite deppig" men som ändå hamnar längst bak i garderoben och aldrig blir använd.

Oj, snart går bussen. Kiss and tell!


Oasis - Some might say

Jag tror tekniken stöter bort mig med flit. Eller så har jag typ elektronisk ström i mig som gör att alla teknink jag rör vid förstörs på ett eller annat sätt.
Min första mobil var en gamla, hederlig Nokia 3310 som höll. Men sedan fick jag en ny mobil i sjuan som jag tog sönder. Fick då en ny som jag tappade bort, fick ännu en ny som jag spräckte skärmen på och som sedan blev snodd, fick då ta en gammal 3510i Nokia (den som är blå med orange lampa på sidan) men med ett annat simkort, fick sedan ta min systers gamla eftersom jag fick ännu ett nytt simkort men som nu precis dog, den funkar inte alls så jag tog tillbaka Nokian igen men då står det: Sim card rejected. Oh god fuck this shit.
Jag kommer inte få en ny mobil förens i april för då går mitt 3 abonemang ut. Så nu sitter jag här, utan mobil. Lite tomt faktiskt.
Sedan har jag ju min Mp3 historia. Fick en, tog sönder den, fick en ny, bytte med min syster, tog sönder den och fick en ny, tog sönder den med, tog då pappas, tappade halva i vattnet och försökte sedan rädda den med kläderna på. Fick sedan en IPOD och tack för den, för den har hållt.
Sedan har jag tagit sönder 2 koss hörlurar, mina ipod hörlurar, pappas nya dyra hörlurar och utan överdrift ca 25 par till, billig skit från Phillips typ.
Jo juste min dator, som säkert många av er vet, är ju så seg att man somnar och jag har ingen anning om varför egentligen? Hittar ju fan inga virus och såå mycket bilder och musik har jag inte! Bara lite över 13000 bilder och lite så, inget märkvärdigt.
Och så min skol-laptop som tja, är som alla andra i min klass. Seg och sugig.
Juste, har tagit sönder 2 mickar plus en till singstar, samt en sak på min gitarr och sladdar till min elgitarr.
Vad mer? Jo juste, 2 hårtorkar och en locktång.

Elektronik kan bara....

Ps. Jag har nu mammas mobil men med mitt nr så ni kan fortfarande nå mig! Woho, Hanna är kontaktbar

The Ramones - I wanna be sedated

Solen skiner och jag är glad.
Tur nog så var rättskunskapslärare sjuk idag så man fick sluta klockan ett istället för halv fyra. She Shoots, she Scores.
Sedan har det varit en otroligt skön, härlig och fri dag med bara några få på lektionerna, mycket skratt och massa lärdom. Det har varit så härligt att jag har orkat glida ner i mina leopard, hjärtsolglasögon till butiken för att inhandla tidningen Solo som ska läsas mycket flitigt.

Idag fick vi också veta vad vi skulle jobba med på FN-rollspelet vi ska ha på skolan. Vi, tvåorna i SN, ska vara mediabevakare. Vi ska ha tv och tidning. Det blev lottodragning mellan mig och Sofia om platsen som Ansvarig utgivare och hon vann, och jag inte alls sur, snarare tvärtom, sjukt glad för hon är bäst på det. Så ska jag jobba som Chefsredaktör och Layout(are) så nu kommer det inte bli något halvtaskigt, halvfärdigt arbete utan den snyggaste tidningen någonsin. Eller tja, jag ska försöka haha! Samt att jag får bossa lika mycket som Sofia, kaffe stup i kvarten lyxigt värre.

Jag försöker också övertala min mamma om att köpa något från Ellos för 200 kr. Det är ju inget? För då får jag en hårtork och en rese necessär. Då kanske ni tänker: Men Hanna, gå och köp något själv. Men då säger jag såhär: Varför köpa när man kan få? Ha!
Sålde min bas igår också, min lilla David. Så nu är jag rik igen frågan är bara vad jag ska köpa. Vit, låga convers och en stor mysig halsduk? En äkta skinnjacka? Eller breaking dawn och ett par snygg jeans? Dilemmat för dagen.

Schtek vidare för nu ska jag ut och schteka mig med nutella, tidning och annat gott (som t.ex. min rättskunskapsbok, psykologibok och körkortsteoribok) 
Peace out bitch
 

American Hi-Fi - Hell Yeah!

Nertaggad, lugn och fin igen.
Annars så har det faktiskt hänt lite bra saker idag. Såsom snyggingen number one gjorde att jag höll på smälta ihop till en pöl, rakt där på stolen. Kanske inte sådär sjukt bra men helt fel var det inte heller. He's a hunk.
En annan hunk, eller några andra är HM's otroligt snygga modeller. Efter min lilla olycka i backen så hade en otroligt snäll brevbärare lagt HM Spring season 2009 katalogen i min brevlåda så efter en snabbtitt på tjejkläderna bläddrade jag snabbt bak till killarna. Grr* inte helt fel, de killarna. Speciellt inte de två här nedan: So sexy.
Jag besökte också körskolan idag, alla papper, möten och kurser är nu bokade och avklarade. Fick också ta syntestet Eyes of an eagle mam' (Pearl Harbor)
Sen har jag varit på Ica Maxi (jädrar vad mycket shopping det blivit där på senaste) och mamma köpte en liten tröstpresent till mig - Body + Cream och den luktar absolut heaven och gör min kropp len som en bebisrumpa. Lite annat smått och gott la jag också ner i vagnen såsom Listerine, nu herrejävlar ska de luktas gott om mig, toffsar, spännen och min absoluta favorit: Nutella. Ska nog ta en liten kvällsmacka innan jag kryper ner i min nybäddade säng, nyduschad och clean. No more angry feelings.

Nu ska jag skutta iväg till duschen för min matlagning var underbar och det gjorde mig superglad samt min nya body cream och allt annat gott som väntar i framtiden. Love



Tänkte så här att eftersom det är vinter, snö, slask, allt är tråkigt och liver suger så ska jag pigga upp er (snarare mig själv) med lite bilder, lite sådär SURPRISE! Erkänn bäst? Hallå, cooling som jag är så...

Skit, min mobil är sönder. Ni kan inte nå mig. Kuk

Good Charlotte - I just wanna live

Med mord i blicken och sinnet klampade jag hem idag.  En dag avklarad "men det står tusen åter" eller vad folk nu säger. Skit samma.
Jag har iallafall haft en DÖ-dag idag.
Död åt att jag inte kunde somna inatt, låg som sagt och vred på mig till klockan tre sedan halvsov jag i fyra timmar.
DÖD åt den jävla snöstormen jag vaknade till imorse. Varför idag av alla dagar? Samt all is och slask som sedan bildas under dagen.
Död åt kaffemaskinen som aldrig gör som jag säger eller vill utan lever helt sitt egna liv. Ingen snabbkaffe nu på morgonen, utan istället en äcklig Latte som fortfarande står halvdrucken någonstans eftersom jag var otroligt stressad och trött imorse.
Död åt skolan. Fast det var inte så farligt som jag trodde dock hade jag förväntat mig ett varmt välkomnande i Aulan, en bulle, några papper och sedan få gå hem. Fel - istället så fick vi läxa, skriva en uppstats och gympa.
Död till min mobil som bara laddar ut hela tiden. Den jäveln håller ju knappt 30 ynka minuter innan det börjar blinka om lågt batteri.
Död åt Mölndal. Hatar denna jävla skvaller skit "byn" ibland alltså.

Så, nu när ni förstår varför jag hade mord i sinnet idag så klampade jag hem i mina nya "skolskor" alltså, en decimeter höga platåskor. Grymt snygga, faktiskt sjukt bekväma och det håller värmen och vattnet borta men kanske inte så där JÄVLA stabila på isen när man ska hem.
Alltså gick jag argt uppför backen och planerade ett mycket hatiskt inlägg på min blogg. Då kommer en tant förbi med sin cykel. Åh så underbart, precis vad man vill höra när man är arg: "Det är med livet som insatts du går" från en sur tant. Jaha, så trevligt, tack för den JÄVLA KÄRRING!
Jag glor surt och går vidare, Starkt jobbat Hanna. Men så kommer plötsligt isen i nedförsbacken. Så underbart smart som jag är klampar jag vidare.  Halkar några gånger, glider lite här och var, känner mig ganska ostabil. Trycker in handen i ett staket och får en pinne in i handflatan, skönt.
Sen händer det som inte får hända, det jag undvikit en hel dag i skolan, kämpat för - jag glider och kan inte stoppa mig själv. Alltså ena sekunden står man stabilt på två ben, nästa ligger man på alla fyra och är sådär lagom glad. Lite publik hade jag också, både från gående och bilar, lite små flin och några få uppmuntrande leenden "Livet går faktiskt inte under".

Plain White T's - Let me take you there

Oh no, non, ei, nicht och återigen Nej. Nu börjar det. Jag vill inte. Jag orkar inte. Varför?
För imorgon början skolan.
Jag är verkligen inte ensam om att börja känna ångest, panik, hat och andra fruktansvärda känslor inför skolstarten.
Skolan är som ett hjul, som bara går och går (och går och går). Det tar ju aldrig slut? Inte nog med det, för om ett år kommer jag sitta här, återigen och känna allt jag känner nu eftersom jag har 1½ år kvar i skolan. Jävla Skit är mina ord rent ut sagt.
Eftersom det är så fruktansvärt att jag börjar skolan imorgon, jag lider ju här, så tyckte jag att jag var värd lite småsaker på stan såsom en ny väska, nya armband, nya örhängen och en klocka som nu passar. Alltså har jag gått runt med Dixon och inte hunnit tänka på skolan men nu slår den till. Nu när jag sitter här, ensam i mörkret och lider. Tur att jag kan underhålla mig själv så pass nu att jag inte kommer tänka på igen tills det blir natt, då jag ligger sömnlös, vrider och vänder på mig, tills laknet är som en lång mask och andra sidan kudden inte är sval nog. Tills jag går upp, med tunga steg och tunga påsar under ögonen. Det är då det kommer slå till och jag bara för vänja mig vid tanken på att det har börjat, SKOLAN.
 

Queen - Who wants to live forever

Del 3

September 2008

Skolan började igen, och jag slutade ta foton helt


Tog ett sorligt farväl av Kalvsund innan jag tog färjan hem


Och ett sorligt farväl av sommarvärmen


Sedan hittade jag Emmas laptop och såg att den hade en mycket rolig webcam


Sedan tog jag ännu ett farväl, utav Emma, som flyttade till Paris


Oktober 2008

Oktober smög sig på och jag saknade Emma som levde loppan i Paris


Fast sedan åkte jag själv ner, för att hälsa på henne och jag drack Starbucks 10 gånger per dag


Jag njöt av att vara i soliga Paris, med Emma, vid Seine


Det blev utgång varje kväll med tjejerna


Och vi var väldigt glamorösa och glada


Träffade Céline i Frankrike och blev återigen galet förälskad i Dougie


November 2008

Roliga utekvällar med tutor och ballonger


Samt härliga foton på toan


Också många lugna hemmakvällar, eftersom Emma kom hem och tog körkort
 

Och lite sådär, lustiga foton


December 2008

November kändes kort och snart kom julen in i husen


Vi hade två otroligt roliga veckor i skolan med projekten, vi åkte skridskor


Där det var lite halvkaos då vi knappt kunde stå


Vi badade och sedan råpluggade inför redovisningen och inlämningsarbetet, ytters seriöst

Vi är en väldigt seriös klass...


Du trodde väl inget annat eller hur?


Sedan vann jag pris, en kokosnöt som fortfarande ligger och väntas på att bli öppnad

Plötsligt var det lov och jag firade med såpbubblor


Sedan kom Emma, Mormor och resten av glada släkten över lagom till Julafton


Julafton kom, jag var finklädd och fick massa fina presenter


Det blev shopping på Mellandagsrean


Och en massa fula bilder på mig och Emma, tusentals och återigen tusentals


Vildt nyår med Julia som alltid är lika stilig och snygg


Jag själv var mindra stilig och långt ifrån färdig för nyår.


Detta var sista bilden om mitt 2008 eftersom 2008/2009 nattens bilder har jag ännu inte hunnit lägga vantarna på. Nu hoppas jag att 2009 kommer bli lika roligt, om inte bättre.
Hoppas ni uppskattat bilderna, det tog mig 4 timmar så ni måste annars...och kommentera så blir jag lite nöjd
(Det finns hundratals bilder till, som jag vill ha med egentligen, men det blir för många då och tja, jag fick välja det bästa, roligaste eller töntigaste)

Love to all

Queen - Under Pressure

Del 2

Maj 2008

Helt plötsligt blev det så varm att man kunde sola


Dansen slutade, men först hade vi en sjuk rolig dansuppvisning


Och jag älskar bilden


Sedan åkte vi till Kalvsund för en helg och jag älskar det stället en solig dag i maj


Emma och jag var som två graciösa antiloper i sommargräset


Jag var brun och livet var perfekt


Det blev tjejkväll med melodifestivalen


Och jag åkte till Hannas herrgård och träffade söta Svante


Träffade också EMD, så cool som jag är


Juni 2008

Så var det juni och Emmas student stod högst på listan


Hela familjen Svedberg var där, som vanligt, men ingen sken ikapp med Emma


Det blev en massa soldagar


Middagsmys till klockan sent på natten med tjejerna. Vi var röda som kräftor


Skolavslutning och vi ville alla bara ha lov


Det blev fotbolls EM


Det blev till och med dopp i Poseidon - Hamnade i tidningen


Midsommar


Juli 2008

Och det var min födelsedag


Sedan tog jag modelbilder


Efter det, bar det av till Marseille


Med mys mamma och Emma


Sedan åkte vi vidare och pappa kom, till St. Raphael med sol...


Bad...


Och party!


Sedan en snabbtur till Cannes innan vi åkte hem. Sjukt maffiga båtar


Augusti 2008

Jag spenderade en tid på Brännö


Med min älskade Linnea


Samt mycket tid på Kalvsund


Med familjen Boyeaux


Och med vår båt

Queen - Hammer to Fall

Lite segt att vara så in i helvete pigg när man borde sova. Därför ska jag göra en liten bild-kollage om mitt 2008.
En bild säger mer än 1000 ord

Del 1

Januari 2008

Mitt år började i Venezuela


Och jag trivdes så sjukt bra, speciellt på stranden vid vattnet


Komma tillbaka till Sverige var allt annat än roligt eftersom: snön fanns...

och vi hade ton med läxor men som tur var så fanns både esperssohouse


och vännerna som piggade upp den annars så gråa månaden


Februari 2008

Och plötsligt var det februari då Emma och Johanna fyllde 18 och 20


och vi hade Svedberg/Uddenbergs fest


Såklart en massa andra roliga, oförglömliga kvällar


t.ex denna kväll som ingen av oss fyra någonsin kommer glömma


eller utekvällar på barer där bartenden var min unga, snygga vikarie i åttan


Sedan blev det en tur i Kalmar, till Farmor och Farfar. Shopping


Med en hel del skratt i Farmors gamla hattar från 40 talet


Mars 2008

Snön låg fortfarande kvar


Men Linnea och jag hade lika roligt för det


Sedan kom solen och allting blev så mycket roligare


Rebecka kom och hälsade på, från Stockholm


Jag började äta glass ute i Solen. Ben n Jerrys är favoriten


Och jag njöt av solen


Ändå så åkte vi till Sunne för att åka skidor


Och hade en kall klassfest


Åkte till Danmark över en dag och shoppad loss med Emma och Mamma
 e

April 2008

Plötsligt var det april och solen sken varje dag och det gröna började dyka upp


Mycket glass i Haga, Lejonet och Björnen


Och vi gick på första Derbyt IFK-Gais och IFk förlorade 1-0


Åkte till Kalvsund en dag och njöt

Jesse McCartney - Because you live

Vad gör man när man mår som om man kommer dö när som helst?
Ja, vad gör jag? Jo, jag sitter i mjukiskläder - Hood, jeans och slarvigt uppsatt toffs. Som många andra varit, är och kommer bli, så är jag sjuk. Därför tänkte jag underhålla er lite genom att lägga upp en bild i mitt nuvarande tillstånd, alltid en sådan skönhet.
För att må lite bättre så dricker jag te i min otroligt lyxa Starbucksmugg från New York och äter flingor, mjölk och honung samt kollar runt på alla Mode-Fashion sidor som finns och organiserar med och alla andra mappar på datorn.
Jag känner att jag behöver få lite kontroll över livet, så jag gick igår ut efter fikat med Jennifer för att köpa lite saker. Fikan med Jennifer var "by the way" underbart rolig och jag tror jag börjar 1. bli fika narkoman 2. få längtan efter ISGR 3. och en otroligt nördig planerare.
Tillbaka till det jag skulle säga vilket var att jag gick och köpte mappar, pärmar och block för nu ska det bli ordning på Hanna efter så många år av kaos. Jag har en ny, trendig, kalender som är liten och passa mig perfekt, slinker smidigt ner i min väska varje gång jag går ut. Jag har redan valt ut alla mina kurser jag ska läsa i trean, ringt de samtalen jag borde ringt för 100 år sedan och gjort en shopping lista över allt jag ska ha och köpa. Jag har också uppdaterat mitt CV och gjort en intresseanmälan till olika jobb samt skrivit upp alla viktiga födelsedagar, möten och lektioner jag ska ha. Hör ni? Ser ni? Det börjar riktigt jävla bra det här, hoppas bara det håller.
Det värsta av allt: Jag har redan börjat plugga till provet jag ska ha nästa fredag. MVG-barnet som alltid ska vara bäst i allt har återigen dykt upp.
Nej, snart ringer det på dörren så Puss


Jag är sjukt cool som lyssnar på Jesse McCartney och äter nachochips, bara så ni vet.

Goo Goo Dolls - Iris

Klockan är tjugo över ett och VM Hockey Sverige - Kanada börjar spela om 10 minuter och alla sitter spända framför Tv rutan och väntar på att pucken ska sättas i rörelse och matchen kan börja. Hur kan jag ha missat en sådan stor och viktig match, tänkte jag då jag insåg att alla och verkligen alla, skulle titta på denna spännande match. Är jag så lost att jag missar VM i hockey? Nej, egentligen inte, eftersom jag själv brukar följa det. Efter ett tag insåg jag att det inte var VM utan JVM. Korkad eller bara trött? Jag vet faktiskt inte längre, allt går ihop som en stor boll och jag kan ju knappt skilja på kylskåp eller skafferi längre eftersom jag tydligen satt in mjölken i skafferiet och bullarna i kylen. Kanske gott med varm mjölk och kalla bullar? Who knows?

Jag vet vad jag vill och vill ha. Så varför kan jag inte bara få det? Jag vet hur jag vill att mitt liv ska se ut, den närmsta framtiden iallafall. Egoist? Javisst! Bortskämmd? Nej! Alla är vi egoister och klart som fan att om man vet vad man vill ha, att man vill ha det så ja, jag är egoist. Bortskämmd är jag inte eftersom jag får slå mig fram men för varje slag känns det som om jag får två slag tillbaka.
Är det bara så för att det är natt, jag är trött och jag tror jag börjar bli sjuk eller är det alltid så, undermedvetet? Jag vet inte, men jag kan lova er att även om jag blir slagen så slår jag fan i mig hårdare tillbaka.

Och nu har matchen börjat.

Star Academy - Evidemment

Orkar inte skriva egentligen. Så varför sitter jag här? Jo, för att jag undviker det jag måste göra.
Kvällen igår blev otroligt mysig med, som vanligt, god mat och massa skratt, tjöt och skvaller.
Idag sov jag till tre, gick runt 1000 varv i huset för att underhålla mig själv och nu har jag precis duschat. Så intressant eller hur? Tänk att jag slösat en hel dag åt vad... jo, INGET.
Imorgon, eller egentligen idag, är det min namnsdag - Hanna day is the best day. Och då ska Hanna befinna sig bakom ratten i en "Brum Brum" och cruisa runt. Coolt eller hur?
Sedan ska jag träffa Jennifer, som jag inte sett sedan våren 2008. Nästan ett år sedan, nästan lite läskigt.
Ciaociao - Love to all

"Some say the world will end in fire,
Some say in ice.
From what I've tasted of desire
I hold with those who favor fire.
But if it had to perish twice,
I think I know enough of hate
To say that for destruction ice
Is also great
And would suffice..."


Tom Lehrer - That's Mathematics

Klev precis upp. Riktigt härligt att få en lång, tyst och skön sovmorgon. Föräldrarna är på spa hela dagen och kvällen så jag har huset för mig själv. Fast ikväll så kommer tjejerna över och då blir det middag, skoj och skratt. Vem vet mer vad som händer senare? Borde egentligen klä på mig, för jag måste fixa med maten, baka tårta osv. Men jag orkar inte så jag sitter här i min Nike hood och shorts med täcket runt omkring mig och bara mår bäst.

Igår när jag läste ELLE så hittade jag något riktigt roligt och intressant. Jag har bestämmt mig för att sno idén men gör om den till mitt egna, personliga, matematiska år.

Hej Matematik - vad är summan av mig.
År 2008 läste jag hundrasextiotre böcker. Jag gick på valfri promenad nio gånger och jag grät tjugoen gånger var fem gånger till film och en till en bok. Jag har varit i Paris en gång och Rivieren en gång och ändå så såg jag inga kändisar. Jag har varit i Venezuela i två veckor men hade helst stannat där hela vintern, kanske resten av livet. Jag har skrivit tjugotre sidor på datorn om min sommar, som en dagbok, fyra noveller, hundratals arbeten och börjat på en bok tre gånger. Jag har tackat ja till ett jobb, som jag hatade och har slutat på ett jobb, för jag hatade det och jag har tagit upp kontakten med en gammal vän och nästan blivit påkörd (men genom ett mirakel överlevde jag). Jag har sett EMD (tog till och med foton med dem) och försökt  trösta två killar som gråtit, utan direkt framgång tror jag. Trettioen gånger har jag tänkt sluta äta godis och börja på en nytt, strängt liv med nyttig mat och hård träning, var jag indirekt hållt det en gång eftersom jag skaffade gymkort och gymmat mer än fyrtio gånger. Jag har påbörjat ätstörningar femton gånger men slutat lagom till middagen. Jag har ätit klyckling-curry gryta med ris och jordnötter, banan, tomat och gurka 4 gånger, vilket är alldelse för sällan. Jag har varit ute och dansat på klubb, hela nätterna, sex gånger och vaknat upp med allt för många baksmällor. Två gånger har jag känt mig riktigt korkad, var en svider fortfarande lite. 
Och 2009 kommer alla vara annorlunda, men jag är likadan. Hur går det ihop? Jag vill veta för jag vill vara någon att räkna med. 

Rihanna - Disturbia

Äntligen träffade jag Carro, efter nästan två veckor sedan sist. Alltid lika roligt med våra muffins och skittles.

Efter det så blev det en glad och härlig dag med shopping på Ica Maxi med pappa för att handla allting tills imorgon. Girls night and girls night only.
ELLE fick också plats i korgen så jag ska snart slänga mig i sängen för att läsa innan Simon dyker upp. Men först måste jag se klart på 90210, otroligt beroendeframkallande serie precis som Twilight böckerna.
Oj nu blev det jätte spännande. Kiss


Paul Carrack - Eyes of Blue

Recovering from New Year's Eve.
Lång natt med middag, förfest, fest, fyverkerier, champagne, nytt folk, taxi och tillslut sova. Nu kommer jag tillbaka långsamt och säkert till verkligheten med 90210, hemma-spa och choklad.
Jag hoppas ni hade en underbar kväll, men jag måste få säga att Nyår är överskattat men det var inte direkt en chock. Dock hade jag ändå riktigt roligt.

Nu ska jag titta vidare på min serie - You just can't help falling for it.

Bye bye bitches


RSS 2.0