Imogen Heap - Hide and Seek

Haha, det är lite roligt ibland, det här med föräldrar. Mina är just nu på Gotland och åker motorcykel, ensamma!! Så när jag ringer vid kvart över elva för att fråga en grej så låter de väldigt nöjda. Okej, nu tror ni helt fel: Jag menade mer att de två älskar att vara med varandra och bara få vara tillsammans och de har det tydligen alldeles underbart där borta så det var därför de lät väldigt nöjda, jag menar, vad tänkte ni på?
Iallafall så började vi prata lite om ditten och datten och jag berättar om lite saker jag måste köpa som t.ex. en nya väska samt en agenda och massa strunt. Då säger de helt plötsligt att de kan tänka sig och betala allt detta åt mig - som annars hade kostat ganska mycket mer än vad jag egentligen har råd med.
Okej, för er bortskämda små jävlar som kan säga "Pappa betalar" i alla sammanhang tycker väl jag är urlöjlig, men efter att ha betalat det mesta (okej, inte allt men mycket!!) så känns det skönt att få bli lite bortskämd samt att spara pengarna till London, woho.
Jag gillar att vara på god hand med mina föräldrar. Det gör allting så mycket lättare än om man hade gnällt på varandra hela tiden.

Igår var jag på middag med Sarah, åt en Ceasar sallad på Lilla London på Avenyn. Det blev en lång och intressant konversation om böcker. Så nu har jag fått stress och panik för jag har ca en miljon böcker jag vill läsa - samtidigt. Nu är jag iallafall inne i Snabba Cash som snart är klar, sedan ska jag ta mig an Män som hatar Kvinnor och sedan Änglar och Demoner. Sedan ska jag läsa Fucka aldrig upp och sen fortsätter det med Flickan som lekte med elden och sedan... tja, nu hör ju hur mycket jag har att läsa samt att se fram emot.

Idag gick jag runt i grått hela dagen med Carolina och spelade Guitar Hero, Buzz och Pictonary mot Emma och Jesper. Kan ju säga att de blev ganska ägda - jag menar om man ska måla en hand och istället målar en pinne med fem pinnar som sticker ut, tja, då är det ju ganska svårt att vinna Pictonary!
Det var iallafall riktigt skönt och nu ska jag krypa ner med min bok och sedan somna in för imorgon händer en massa.

Love

Pete Rock - Appreciate

Det är en film om en man som förlorat sin fru och bär på ett samvete som är större än väntat. Han bestämmer sig för att förändra livet för sju personer.

Jag sitter fortfarande och snyftar för mig själv. Såg Seven Pounds med Will Smith. Jag hade absolut inga förväntningar på filmen så den "took me by surprise" som slutade med en blandning av tårar och en halv nutellaburk.
Filmen får en att tänka till och uppskatta det som finns runt omkring en. Jag är evigt tacksam över livet jag lever, med personerna jag lever mitt liv med.

Love

311 - Random

Jaha, detta var ju kul.
Fick precis ett lass med bilder från Kajsa då vi var och badade, ni vet när det var strålande sol och vattnet var varmt, och jag kan säga att jag kommer ta den största kniven jag har här hemma, ta damsugaren och börja med mitt kirurgiska ingrepp. Lite fettsugning här och var kan väl inte skada?

Jag har börjat simma. Ja, det är sant. Ja, jag vet att jag är galen. Nej, det finns tyvärr inget att göra åt det.
Linnea aka B1 och jag begav oss till Vallhalla för några dagar sedan för en liten simtur, det slutade med att vi kom ut med ett årskort och en ny baddräkt. Måste dock säga att jag har varit otroligt amibtiös och simmat 4 gånger på 5 dagar och gymmat en gång. Där emellan trycker jag i mig cheeseburgare och maltesers, mums.

Annars har jag bara varit lat de senaste dagarna. Varit med dem jag vill vara med. Skrattat en massa. Shoppat upp nästan alla min pengar på flera skor, kläningar och smycken.
Men jag börjar känna stress, för snart är sommaren slut och vad har jag gjort? Jo, jag har suttit på mitt arsle och tittat på Vänner säsong 4, 5, 6 och 7, ätit ohyggligt mycket mat, solat alldeles för lite och tänkt alldeles för mycket.
Fast jag måste erkänna, och detta gör jag i största hemlighet, att jag tycker det ska bli kul att börja skolan. Mina dagar kommer inte bara fyllas med ändlöst mycket skit och mat utan en massa roliga saker såsom fotbollen, gymmet, simningen, ordförande, skolan och TREAN samt vänner och systern, som är kvar ett tag till. Sedan har jag ju en resa som väntar på mig. Åh, vad jag längtar.

Nej, nu ska Hanna matvraket bege sig upp till köket för att hitta en och en annan matbit att mumsa på. Fy, känner mig hemsk.

Love

Fick bilden från Kajsa. Studenten 09!

Rick Springfield - Jessies girl

Im far from perfect.
But I will be perfect for that imperfect someone who is perfect for me.

Coldplay - Under the tracks

Eftersom det ösregnar och det är ganska segt så tänkte jag bjuda på en härlig bild.


3 Doors Down - So far down

Längesedan nu.
Jag har varit sjuk vilket jag faktiskt fortfarande är. Näsan rinner och halsen svider!
Har ingen riktig ork att skriva något alls, önskar faktiskt bara att hela inlägget var klart och publicerat.
Just nu sitter jag och lyssnar på min systers kära samtal med sin summerboy medan jag själv sitter här och känner mig lite ensam, tur att jag bara behöver ringa ett samtal så är det fixat.
Mitt födelsedagsfirande blev kanonkul och lyckat. Party all night long med de skönaste människorna. Jag gillarT som Petra skulle säga.

Juste, kommer ni ihåg mitt snack om exotiska länder och att vi skulle åka någonstans? Ajdå, nu blev jag biten i rumpan (kom inte på det riktiga uttrycket) för vi har nu bokat resa till Thailand den 27 December. Haha så roligt. Såhär gick det till:
Min mamma pratade om exotiska länder och att hon inte gillar turist områden där allt är förutbestämt. Min pappa ville bara åka och snorkla på något vackert ställe och min syster ville till palm och turkost vatten.
Jag föreslog faktiskt Thailand.
Mamma vägrade först, pappa kände att det kunde kvitta och min syster höll på att gå i taket.
Efterhand så visade det sig att det kanske inte var så fult i Thailand, att man inte behöver åka till alla turist stråk utan man kan åka till andra ställen. Slippa alla jävla svennar. 
Mamma började kolla på hotell, pappa hittade en snorklingsresa och min syster totalvägrade. 
Jag lockade Emma med godis och choklad men hon vägrade. Tillslut lyckades jag dock få med min syster och då blev hela familjen överexalterade och tja, nu var det klappat och klart.
Jag ska åka till Asien, där har jag aldrig vart. Coolt!! Plus att jag ska sy upp min balklänning där, jag ska alltså designa min egna klänning, det gillar jag. 
Vi ska åka runt lite överallt i Thailand men det gulligaste är att vi ska bo i små Bungalows på stranden som hyrs ut av olika familjer, helt ljuvligt samt att vi ska ut på båtresa i några dagar och snorkla.

Nog om Thailand för jag måste också berätta att min resa till London är bokad och klar. Jag och Carolina ska åka den 4 september till London för att leva livet och njuta av lite freedom. Det kommer bli otroligt roligt, vi ska bo på ett vandrarhem med andra ungdomar, shoppa på dagarna och skoja till det på kvällen.
London babe, soon we come!! 

Juste, jag har fått en 80GB ipod. Okej, fått och fått men jag har bytt den gentemot min lilla fjutt med 2GB så det är lovley.

Hej så länge, ska äta Douglas och se Hard Candy.

Love

Mcfly - I've got you

Okej, vad har hänt på senaste? Jo, jag har fyllt år. Wiie för mig!! Jag hade en sjukt mysig och bra födelsedag förutom att jag fick knarka alvedon men det gjorde inget. Jag fick en massa fina presenter och jag bara älskar det.
Jag tror att alla innerst inne älskar att få presenter även om man säger att man inte behöver köpa något. Det är ju helt ljuvligt att få öppna paket.
Jag ska till London för det fick jag i födelsedagspresent!! Och så ska jag på Harry Potter på torsdag. Och så fick jag en Ros av min babe. Och en I love Paris kondom. Och pengar. Och, och, och jag är så jävla glad.
Och så ska jag fira ännu mer, på Måndag blir det middag och party Chez Moi! Så nu ska jag ut till Ica Maxi och handla mat till en massa hungriga utsvultna människor.

Juste, JAG HAR BILJETTER TILL MCFLY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag är så jävla lycklig, den 18 september i Paris. Och jag ska dit, no matter what!! I fyra år har jag trånat efter detta band, velat se dem, längtat efter dem och nu så uppfylls min dröm. Jag är helt galet glad. Fattar du hur jag känner mig?

Min favorit är han till vänster <3

Michael Jackson - Bad

Idag är det sorgens dag. Idag är det Michael Jacksons dag.

Anledning till att jag inte skrivit om M.J förut har inte varit för att jag inte brytt mig utan för att jag mer inte har förstått att han har lämnat jorden men idag - hans minnesdag - så har det äntligen slagit mig hur jävla bra han ÄR, inte var, för han är en legend som kommer finnas för all framtid och att han är borta.

Första gången jag hörde M.J så satt jag i Annas vardagsrum i Wien, endast fem år gammal. Hennes storebror dök upp och satte på en skiva, med en framsida på ett par ögon som skrämde mig och en låt som skrämde mig - låten Bad.
Sedan dess har Michael Jackson följt mig genom mitt liv, han har med låten Thriller vart bakgrundsmusiken till min modevisning, jag har dansat i hatt, kavaj och för korta byxor till Dangerous och jag har använt låten Heal the World till min redovisning som gav mig MVG. Han har som sagt följt mig genom min uppväxt och jag kan inte annat än älska och dyrka honom för det han skapat både musik och dans.

Jag som älskar dans mer än något kan säga att mitt hjärta stannar när jag ser M.J glida förbi kameran. Han är guds dansare som skapat sin egna dansgenrer - respekt.

Han är inte bara en sångare, en artist och en producent utan han är också en far, son och bror. Han är inte bara Michael Jackson - The king of Pop utan han är också The King of entertainment, The King of Love och The King of Moonwalk.

R.I.P Michael Jackson

Love



Mcfly - The last song

Hmm... har ångest! Måste skaffa jobb, måste skaffa pengar. Måste, måste, måste och jag måste göra det nu. Önska mig lycka till med mitt jobbsökande (jag har inte en chans egentligen och det vet jag men jag kan ju alltid försöka, eller?)

Emma är hemma, Koffe är hemma och snart kommer Mormor hit.
Shopping idag, igen, sjal och underkläder!

Love

Bobby Darin - Beyond the sea

Haha, vilka inlägg jag börjat skriva. Rena rama uppsatserna men så blir det när man hetsar upp sig alldeles för lätt.

Har börjat ta fler bilder! En kamera framkallar inte bara bilder utan också otroligt mycket skratt. En knäpp och riktigt hemsk bild kan få mig att trilla av stolen och få kramp i magen, av skratt. Det kanske också har att göra med att jag är en otroligt ofotogenisk människa men håller ni inte med? En bild kan göra så mycket.

Därför ska ni nu få vittna lite charmerande bilder.
Hippie-band, har dock inte riktigt förstått hur de går till(?)


Och här är en bild som sitter uppe på rummet och värmer gott om hjärtat!!
En glad unge var jag allt, speciellt med pappa.


Japp, ni ser rätt. Förnedring på hög nivå och jag är "central of attention." Pinsamt? Lite kanske...

Vicke och jag är på G, hahaha! (Kolla tårtan i bakgrunden, den var hela det bordet!!!)

Bilderna är från Victoria!

Darin - What if

Som om inte världen redan är full av skit

Varför är människor så hemska?
En hemsk människa för mig är en person som ser ner på andra, förnedrar dem och får dem att känna sig usla. En hemsk människa är någon som går runt och tror att den är lite snyggare, lite smartare och speciellt lite bättre än alla andra. Ingen är bättre än någon annan. Jo, såklart! Jag är rent ut sagt usel på det här med fysik - watt, ström, och där tog mina fysikord slut - och där finns det många som är klart mycket bättre på det än jag. Men jag är bra på annat!
Men ingen annan är bättre än någon som människa eftersom vi alla är lika mycket värda. Vare sig du tjänar 10.000 dollar per dag bara genom att ligga i sängen eller om du tjänar 3 dollar och jobbar dagarna i ända. Vare sig du bor i ett palats och leker primadonna eller om du bor i en låda på gatan och inte ens vet vad ordet leker är.
 
Jag lovar, jag blir riktigt jävla upprörd. 

Anledningen till texten ovanför är för att jag snubblade in på en vanlig, söt tjejs blogg som nyligen hade skrivit om blogg-kriget som pågår och då klickade jag mig vidare och hamnade på alla möjliga tjejers bloggar. 
3 blondiner och 1 brunett helt enkelt.
Dessa 4 tjejer har alla någonstans skrivit i sin blogg om hur de är bättre än alla andra, hur de är snyggast och något som de hatar eller ser ner på. 
Jag brukar i tråkigare stunder läsa bloggar och jag brukar inte bry mig så mycket om vad folk skriver eller ens hänga upp mig på olika kommentarer som ibland kan vara allt annat än smarta. Men när dessa tjejer skriver att det HATAR unga mammor eller skriver, ordagrant: "Jag vet att jag är bättre än alla andra och det kan jag inte hjälpa" då undrar jag faktsikt hur fel det kan bli.
Jag ser inte ner på dessa tjejer, jag respekterar absolut att de har sina bloggar och skriver om skönhet, deras utseende och allt de nu skriver men när de går till personangrepp, trycker ner andra människors utseende och stil, tankar och sexuella läggning - tja, då blir jag riktigt arg.

Varför kan vi inte bara leva i en värld där vi respekterar varandra? Klart vi ska ha olika åsikter och tankar annars vore ju det tråkigt. Men vi kan ju ändå uppskatta, förstå och respektera varandra för dem vi är eller?
Tydligen är svaret ett Nej eftersom folk är så otroligt hemska att de inte ens kan respektera en person som har rött hår, mörkare hy eller en viss stil.


The Beatles - Here comes the sun

Jag erkänner - jag är en shoppaholic och har absolut ingen koll på min ekonomi. Eller jo det har jag och den ligger verkligen på riskzonen till katastrof.
Men jag kan bara inte hjälpa det, hur kan man hålla sig när man går där i dessa affärer och ser alla kläder där prislappen bara skriker "Köp mig" eftersom det är Rea nu? Yeye, I want it I Need it.
Och nu hittade jag precis ett par skor som jag bara måste ha, billigt och användbart med höga skor!

Alltså var jag och shoppade imorse och det blev lite väl mycket, det erkänner till och med jag men jag kommer defenitivt använda allt, utan tvekan! Träffade Kajsa och badade i det underbara vädret och i det underbart varma vattnet, sjön. Det var som att simma runt i ett stort badkar hmm... pool kanske är ordet jag söker? Iallafall, det var riktigt varmt i vattnet!!
Vi tog en också del bilder i vattnet, både över och under ytan. Inte visste jag att jag var så ful under vattnet? Tydligen.

Nu ska jag hämta mina Grekiska kycklingspett med tzatsisk och tunna potatisskivor! Det blir lätt färdigmat när man bor ensam, lite tråkigt och lite för dyrt men denna gången bjuder pappa. Antar att han har lite dåligt samvete när han lämnar mig ensam med 5 packet nudlar för att åka på lyxresturang med jobbet.

Kajsa, lika snygg som vanligt!

Och här är jag i min nya klänning!



Danny - Set my body free

Mina senaste dagar har kretsat kring det här med vikt, mat, kost och hälsa men sammanfattningsvis har egentligen allting handlat om utseendefixering.

Det är lätt för folk att säga: Du är en normal tjej med normal kropp, kurvig och fyllig eller platt och smal. Eller att säga att alla bilder och videor på dessa underbart vackra kvinnor är retuscherade och ingen ser ut så i verkligheten. Eller varför inte köra den: "Killar gillar tjejer med kurviga kroppar".
Nej, smaken är som baken och det finns inget att göra åt. Vissa älskar stora bröst medan andra älskar en vältränade mage med 6-pack eller en toppmodell tjej.
Det handlar nog mer om att acceptera sig själv och inse att man inte kommer bli älskad av alla.

Det är sorligt att se hur folk uppmuntrar och uppmanar folk att jämnt och ständigt tänka på vikt, kalorier och utseende. Hur Tyra Banks sitter och säger att det inte spelar någon roll hur man ser ut, att man ska vara stolt över sin kropp när hon tre minuter senare står och berättar hur du blir smal på snabbast sättet eller hur du ska räkna ut ditt kalori intag.
Att vara ohälsosamt överviktig förstår jag gör en tvungen att gå ner i vikt men har du en kurvigare kropp så ska du fan inte ens tänka på om du väger 53 eller om du väger 67 kilo. Och har du en smal kropp så ska du fan inte tänka att du vill gå upp i vikt för det gör dina bröst större eller fler killar vill ha dig eller att gå ner ännu mer i vikt.
Nejnej, acceptera det du har, det du föddes med.

Sedan blir jag också trött på det en och sedan raka motsattsen. Ena sekunden säger man att topmodellerna är så jävla snygga, grym kropp och man bara önskar att man kunde se ut så en size zero. Nästa säger man att ååh, en kurvig kropp är mycket snyggare och usch på alla er som är smala och platta.
Det blir masshysteri om Britney Spears går upp i vikt, det blir masshysteri om Lindsey Lohan går ner i vikt. Herregud hur fan ska man se ut undrar man ju då? Är det media som bestämmer hur vi ser ut eller är det vi själva?

Det här är min mening: Se ut precis så som ni vill se ut! Skit i BMI och i Kilon, skit i modeller, killar, vänner och vad familjen säger, tycker och ser ut.
Vissa föds tjockare, visa föds smalar. Bara ni själva mår bra, är lyckliga och trivs med er.

Jag äter precis det jag vill. Är jag sugen på en kaka då fan tar jag en kaka. Och skit samma om jag går upp ett halvt kilo om jag så mycket som tittar på en kaka, jag går hellre upp 2 kilon och är nöjd än sitter och räknar ut om jag får äta kakjävlen eller inte.
Jag är stolt - klart jag klagar som alla andra. Men innerst inne är jag nöjd. Jag måste väl? Annars skulle jag ju mår riktigt dåligt.

Helt enkelt - acceptera att du inte kommer bli älskad av alla. 


Green Day - 21 guns

En skön eftermiddag och kväll med min Carolina. En del foton blev det!!

Nu ska jag gosa ner mig i soffan med täcke, chips och Min stora kärlek sedan 2½ men och tillsist Scrubs. Sedan blir det sängen.

Update: Scrubs slutade för 50 minuter sedan och ändå sitter jag här. Dåligt av mig! Insåg också att det blev en aningen för många bilder tagna idag. Det är så svårt när man har en digital kamera, håller ni inte med?

Love










John Farnham - Sadie the cleaning lady

På med gummihandskarna och skjortna för här kommer Hanna med moppen i högsta hugg!!! ARGH!!

The All-American Rejects - Gives you hell

Så, nu är jag hemma.
Både från kalvsund och från Vickes fest då hon firade att hon funnits på jorden i 18 år. Grattis till henne!! Du är bäst.
Jag bakade en 1½ meter lång - maräng, citronkräms och jordgubbs - tårta! Den var gudomligt god och jag är mycket stolt och tackar min medarbetare Carolina för denna underbara tårta.

Har liter bilder som äntligen ska få komma upp och synas världen över. Kanske inte världen över men iallafall på denna otroligt opopulära blogg. Har dock några "fans" som är här inne och kikar lite då och då men jag tror faktiskt det handlar mer om att få se sitt namn eller slänga in lite smygreklam för sin egna blogg än att faktiskt bry sig om mig. Pff.. jag erkänner: Jag är mobbad och jag vet om det.

Om en vecka fyller jag år... dock ynkliga 17 år. Fast 17 har alltid varit min drömålder, redan när jag var fem längtade jag tills jag blev 17 år. Varför just 17 vet jag inte eftersom det egentligen är världens mest meningslösa ålder och därefter kommer 19. Men jag kan inte klaga? När alla ni är 26 är jag fortfarande 24. Alltså är jag lite fastar, lite mindre rynkor och lite bättre på tequila race, tjiho!

Lycklig? Oh ja!

Victoria som nu är 18! Här är vi på kommersen. Billigt och prutbart säger väl allt?

Det är riktigt skönt med sommar och tunna, lätta kläder. (Ej Rosenlund-aktigt)

Spenderat en del tid med han.. han där Kristoffer som ser lite ondskefull ut på bilden.

Jag lade patiance(?) klara det! 3de gången i mitt liv-var tvungen att ta bild och bevara minnet

Sushi och shopping med Carolina

Och en otroligt glad Hanna


Sol, båt och bad på Kalvsund. Sverige är allt bra ibland!

Måste också bara ge Kajsa en puss, hon har piggat upp min sommar ordentligt!

Jag och Carolina inför firandet av Victoria Rice

Och så här såg jag ut lite senare...

Haha en otorligt charmerande bild på mig och födelsedagsbarnet. For you. For ever


Love

RSS 2.0