Takida - Reason to cry

Ännu ett filmtips av Hanna. Ännu en film som ni säkert inte kommer se.
Men jag såg "The Boy in the Striped Pyjamas" och jag grät så mycket att mamma blev rädd, fick springa ner och hålla om mig i tio minuter. Jag blev också rädd för denna film gav ondskan ett ansikte och det kändes som om den grep tag i mitt hjärta och vred runt.

Jag har helt glömt att plugga körkortsteori plus att Isa och Monica var här en stund innan, så det blev inget plugg alls ikväll. Hade nog ändå inte orkat det. 

Utdrag ur boken Svenne av Per Nilsson:
"Om jag minns rätt så sa han att religion var en livsfarlig sak som helst borde utrotas. Kanske hade människan ett andligt behov, så kan det vara, sa han, men så fort det blir organiserat i nån religion eller kyrka så börjar människor slakta småbarn och våldta kvinnor och spränga varandra i bitar och säga att de har Gud på sin sida. Och katolikerna hatar protestanterna och hinduerna hatar muslimerna och shiamuslimerna hatar sunnimuslimerna och wahabiterna hatar alla och tycker att vi ska leva som man levde i öknen på 600-talet och tror att man kan bli martyr och få pussa söta jungfrur i paradiset i evighet om man offrar sitt liv och lyckas spränga några oskyldiga europeiska eller amerikanske barn och kvinnor och män i luften." 
Tyckte det var ett mycket tänkvärt stycke. Tycker det är en tänkvärd bok som bör läsas.

Jag har kommit fram till att då jag mår bra, är när jag får läsa, så filmer eller lyssna på musik. För man kan dra lärdom av allt det, på ett sätt eller ett annat och jag gillar det. Att få försvinna in i en annan värld, lyssna på andras problem, få en förståelse om andra saker som man kanske inte tidigare förstått och känna att man lär sig fastän man kopplar av.

Jag skakar fortfarande. Så nu ska jag krypa ner i sängen. Kommer aldrig klara provet imorgon men plötsligt känns det så fjuttigt, så litet för det finns så mycket mer, som är så mycket större, som vi inte kan ta i.

Love från lilla filosofiska Hanna


Sugababes - Girls

Drama, drama, drama. Imorgon kommer det nyaste asnittet av Gossip Girl ut och jag längtar något så fruktansvärt. Det är världens mest beroende framkallande serie, det är världens bästa serie.

Gårdagens kväll blev just great! Jag tror Hanna hade en ganska underbar kväll, det är ju inte varje gång man fyller 18 år och får allt man vill ha. Jag hade själv en grym kväll med tjejerna, både middag och senare.
Blev dock ganska förvirrad när klockan slog tre, då den plötsligt blev fyra och alla spårvagnar var i kaos och inga bussar gick. Men jag kom hem säkert, i takt med att himlen blev ljusare och fåglarna kvittrade vilket faktiskt var otroligt mysigt.

Lite sömn och mycket cola blev det idag samt GG. Ja, de nyare avsnittet, jag följer inte tv:n. Ipred-lagen kommer inte förens den 1 april vilket betyder att jag har 2 dagar på mig.

Nu ska jag iallafall duscha, krypa ner i sängen och sova riktigt gott och länge. Hoppas jag får mitt bankkort imorgon, känner att lite shopping skulle pigga upp humöret eftersom jag har två prov denna veckan och en del arbeten som måste bli klara, usch och fy säger jag bara, jag orkar inte plugga mer och jag kommer spy på det snart.

Fler bilder kommer från kvällen men jag tänkte lägg upp en iallafall... Nej, jag skojade. Jag såg ut som en blandning mellan en drogmissbrukare, en alkoholist och en tjockis.
Eller vad fan? Ni kan väl få er ett gott skratt.



Love



Ben's Brothers - Let me out

Jag hade myskväll igår med Carolina. En sjukt underbar kväll med massa skratt, godis, mat och diskussioner. Hon är så smart och mysig hon! Det blev sleepover med Guitar Hero till klockan fyra.
Sedan såg vi American History X.
Bästa filmen jag sätt i mitt liv. Utan tvekan. Jag skakade, grät och var helt borta när filmen var slut.
Fem utav fem H.
Har ni inte sett den? Se den och se den NU!!! Jag blir arg på er annars.
Handling: Bröderna Derek och Danny mister sin far i ett skottdrama med svarta inblandade. Sorgen och hatet driver Derek till en nynazistisk rörelse där han snabbt stiger i graderna. Lillebror Danny följer sin bror, men efter ytterligare ett skottdrama med dödlig utgång hamnar Derek i fängelse. Under sin tid i fängelset inser Derek att han valt fel väg, och när han efter tre år friges vill han rädda sin lillebror. (Wikipedia)
Jag hinner inte nu, men det finns så mycket mer jag vill säga om filmen men jag antar att det kommer nog dyka upp.

Jag ska hoppa in i duschen och fixa mig inför firandet av Hannas 18 års dag. Yeey!
Lite bilder från förra veckans kväll då Linda fyllde 18




Jonas Brothers -Burnin' Up

Sitter på Svenskan och mitt naturprov gick väl bra. Gick och la mig vid ett igår, hade svårt och somna och ännu svårare att ta mig upp ur sängen men efter en dusch och en kaffe så gick det bättre dock förstörde snön humöret ganska rejält.
Jag fick tillbaka mitt Svenska arbete om Stolthet och Fördom, det blev ett MVG, så jävla nöjd är jag faktiskt.
Och nu är det dags för körkortsteori, inte direkt underhållande men jag kommer nog överleva

Nu mår mina läppar inget bra. Vampyr från inatt sög hårt haha! Nej, men min överläpp är helt svullen och jag vet inte riktigt varför, det är sjukt jobbigt eftersom det svider, it's bruning.
Jag njuter av att det är helg om 2 timmar och så ska jag passa på att säga GRATTIS till Hanna Graven, Fisken Firre, som fyller 18 idag!!

Love

The Click Five - Jenny

Det är väldigt betryggande att veta att det går lika utför för andra som för mig, med Naturpluggandet inför imorgon.
Fast jag har plöjt igenom alla sidor snart, gjort massa sidor anteckningar på DATORN och lärt mig lite extra från google. Som min kära vän skrev www.justfuckinggoogleit.com En väldigt bra sida!
Jag hade en rolig pratstund med smörblomman som piggade upp den annars så grå och tråkiga kvällen. Lite skratt gör allting så mycket lättare.
Nej, nu ska jag bli klar med Naturen så ha en underbar natt, jag hoppas fortfarande på att en snygg vampyr ska smyga in genom mitt fönster.  (Manlig såklart...)

Love

The Beatles - Hey Jude

Har naturprov imorgon. Måste få bra på det, annars kommer jag bli sjukt grinig på mig själv.
Idag har jag äntligen köpt världens snyggaste (enligt mig) skinnjacka från Jofama by Kenza. Svart, simpel och äkta. Jag köpte också en vit vanlig tröja och naglar. Känner mig ganska "uppklädd" med lösnaglar men det är kul, haha.
Även om jag borde plugga så sitter jag istället och läser Svenne av Per Nilsson. Grymt intressant bok och väl skriven.
Tänkte också säga att alla ni som går på Fässberg (utifrån får också komma): Gå på slaget om innerstan. Skit i om ni tycker fotboll suger eller tycker elevkåren är skit, gå för att det är kul, era vänner är där och det kommer absolut pratas om det. Sluta vara så negativa och hjälp till istället!!

Nej, nu blir det natur och inget annat. Kanske lite middag också.
Love


The Killers - Spaceman

The Killers är ju nästan bäst. Synd att man inte kan se dem i sommar bara. Jävla bög synd är det. För de är ju inte nästan bäst, de ÄR bäst. Helt otroligt hur bra de är.

Jag har varit seg på att uppdatera men jag har varken haft lust eller tid.
Börje fyllde år i Lördags och det var jättekul och mysigt med tjejerna, till och med lilla P dök upp, samt alla andra som var där. Så ett stort grattis till henne igen som nu är arton!!
Söndagen blev det måla, måla eftersom jag jobbar för pappa nu, ska måla några plankor och får en ganska bra lön för det ska jag säga er.  Jag blir så lugn av att måla, det är något med färgen och lukten som gör mig helt lugn och jag tänker inte så mycket utan bara är ute och målar. Jag tror nästan jag blir lite hög utav lukten, hög på mitt sätt.
Sedan såg jag Kvarnby - Högsbo i basket och jag hade svårt att välja vilket lag jag skulle heja på eftersom jag gillar folket i båda lagen.
Efter det åkte jag återigen ut med bilen och gjorde vägarna osäkra. Okej, inte vägarna utan åby parkering. Nästa gång så ska jag åka på en riktig väg. Jag är lite nervös för jag kommer komma hem och skriva: Jag har dödat någon. Läskigt!

Idag vaädet måndag som faktiskt vart helt okej och det blev en rundtur på stan med Hannapanna. Min första glass med chokladtopping ute i solen med solglasögon och UTAN jacka. Det var jäkligt trevligt kan jag lova.
Jag letade också jacka och nu tvekar jag mellan två skinnjackor. Ett mycket tufft beslut måste tas.
Sedan blev det gymmet. Tjiho, jag är igång igen. Har förnyat gymkortet och nu får jag gå på allt såsom: gym, spinning, dans, hiphop, aerobic, step up, afro osv.
Nu är jag jättetrött så jag ska krypa ner i sängen och läsa Twiligt...Naturkunskap A menar jag.

Love

Cher - Walking in memphis

Hanna är hemma en fredag kväll. Valingt eller ovanligt?
Iallafall så tackade jag nej till alla erbjudanden för kvällen förutom ett. Det var pizza, Så ska det låta och Cher med pappa. Precis vad jag behövde eftersom min hals inte blir något bättre plus att imorgon blir det en hektisk dag.

Jag har lovat mig själv att så fort denna veckan är över, med alla läxor och prov, så ska jag börja träna, stenhårt, innan sommaren och bikinin åker fram. Så nu är veckan över (skolveckan) och imorgon ska jag börja gymma igen. Jag har ju varit lite lat på den fronten det senaste...typ veckor, månader.
Sedan blir det också lite småsaker, kanske lite shopping, lite tissel och tassel och sedan blir det Linda Börjessons födelsedag som vi ska fira imorgon kväll. Kommer bli riktigt great tror jag! Party Party.

Nej, jag borde nog sova för jag har sovit så dåligt och lite på senaste att jag är helt utmattad och jag behöver få lite styrka och krafter igen. Fast först ska jag lägga upp några meningar ur några låtar. Hur kan man lyssna på en låt utan att lyssna på texten?

And this is a song for the lonely
When your dreams won't come true
Can you hear this prayer
'Cause someone's there for you

If someone said three years from now, You'd be long gone
I'd stand up and punch them out, Cause they're all wrong
I know better, Cause you said forever
And ever, Who knew

I wish everyone was loved tonight
And somehow stop this endless fight
Just a chance that maybe we'll find better days

And his hunger burns, So he starts to roam the streets at night
And he learns how to steal, And he learns how to fight
In the ghetto

It's a beautiful day, Sky falls, you feel like
It's a beautiful day , Don't let it get away
You're on the road, But you've got no destination
You're in the mud, In the maze of her imagination




White Sushi - We love sushi

Ont i halsen. Fan. Men idag var det sol och vid estethuset så var det lä och jag svettades nästan. Fast bara nästan.
Och sedan sushi med världens sötaste. Min Carro love!
Så klart blev det också lite shopping, en mascara från HM som är grymt bra. Absolut värd 49kr. Ja, jag har bara råd med budget smink!!



Russian Base Lovers Remix - Tingaliin

Lyssna på den underbara låten som dök upp på melodifestivalen i lördags.
Förklyningen och snoret ger sig inte, jag ville inte lämna sängen imorse men mamma tvingade mig.
Och det var bra, för jag överlevde NÄSTAN hela dagen, dock inte franskan eller gympan. Jag hade nog orkat dem med men jag var tvungen att plugga till rättskunskapen som by the way gick grymt bra!!
Hanna och Hanna (jag), vi begav oss till stan och jag åt för första gången pommes frites doppade i mjukglass och chokladsås. Låter kanske äckligt men det var wonderbra!

Nu ska jag gå. Lämna er.
Love

Westlife - World of our own

Wööh. Så känner jag just nu. Bara wööh, vill dööö.
Jag är nog världens fetaste människa. Kom hem idag och gjorde pommes frites med majonäs och bara tryckte i mig i solen innan jag trilla ihop i soffan och sov i en å en halv timme. Tur att man har gymkortet ytterligare ett tag till, måste verkligen komma igång med träningen inför Beach 09.

Nu känns det dock som om jag har tre liter snor i hjärnan och att den kommer explodera av fullhet, både utav snor och en jävla massa rättskunskap. Och lite svagt, där bak i huvudet, så surrar körkortsteorin och alla engelska glosor. Men jag försöker trycka undan dem, för istället så ska allt om arv och konsumentköpslagen in, IGEN. Bara för att jag fick IG på mitt första prov...det visar ju bara hur svårt detta prov egentligen är. Hatahathata!
Vad fan är meningen med att lära sig massa, göra prov, när det ändå bara försvinner ut ur toma intet nästa dag eftersom man ska proppa i sig en massa ny information. Jag antar att ni egentligen inte kommer ihåg ett piss om vem fan som skrev Svindlande höjder? Det är sådan skit information som bara fastnar när man ska ha prov. Okej, nu vet jag vem det var som skrev svindlande höjder eftersom jag tvingades läsa hela den TRÅKIGA boken i åttan, men ändå. Ni vet vad jag menar.

Det gick dock mycket bra på båda min prov idag. Så jag känner mig faktiskt ganska nöjd, jag menar, plugga lönar sig!!

Love (med lite snor i kanten)

Sophie Zlemani - Spring love

Spring love. Imorgon blir det sol. Det ska bli sol hela vecka. Så nu blir det vårskorna som vi alla längtat efter att få använda (vissa av oss har redan tjuvstartat, jag är en av dem), det blir vårjackan, antar att de flesta har skinn - eller jeansjacka. Det blir solglasögon i alla storlekar, färger och modeller, me like. Det blir glada miner och en riktigt härlig stämning.
Jag älskar våren.


Fotograf: Moma


Emilia - You're my world

Imorgon är det Engelska B och Körkortsteori som gäller.
Och eftersom det är så grymt tråkigt så bestämde jag mig för att ta några fina bilder med min webcam och lägg upp här för er njutnings skull, haha. Så nu ser ni hur jag ser ut, just nu, med mina vackra skolböcker.
Ego? Javisst. Like I care. Fast jag är inte direkt fresh på bilderna, men what the fuck? Still, like I care.





Måns Zelmerlöw - Hope and glory

Hur man kan låta bli att fälla en tår när man ser Finding Neverland?
Den filmen är så vacker, så sann. Jag och mamma grät floder även om vi båda sett den innan.

Helgen är slut och imorgon börjar min helvetes vecka nummer ett.
If I didn't mention it, I'm going to DIE!
Så jag tänker bara bita ihop, ta en sak i taget och hoppas att det inte bara blir pannkaka av allt utan istället glida smooth som på grädde eller något annat gott... choklad mousse!
Ska krypa till kojs nu. Sömn är ganska bra för att överleva, sol också. Samt skratt.
Jag tror jag kommer klara mig galant! Precis som Måns sjunger: "We're gonna make it through"

Love

Dolly Parton - Here you come again

Nu är det sol, sol och sol. Livet är perfekt.
Jag har pluggat en massa, massa eftersom jag är så bra. Jag har legat ute i en mjuk solstol, med Wayfarers, käkat bulle och lyssnat på Dolly Parton som utan tvekan piggar upp än.
Jag har kört bil och fått tio motorstopp i jävla uppförsbacke. Men jag är lika glad ändå.
Så nu ska ni få en fin bild på ett ungefär hur jag ser ut idag. Dock är den från Paris, men det är nästan samma. Bara att jag äter muffins istället för bulle och jag äter verkligen som en gris

Igår var det bowling med Vicke och hennes familj. Jag var faktiskt nöjd även om jag var näst sämst!
Sedan blev det melodifestivalen med Sofia och massa onyttigheter. Sjukt mysigt även om vi satt under tio minuter i trans, chocktillstånd när La Voix vann. Jag hejade på Måns!
Idag vaknade jag och bara mådde så jävla bra, solen skiner och allting är så lätt.
Nu blir det mat. Mammas kyckling.
Men först, en till bild som jag älskar. Så franskt.

Goo Goo Dolls - Dizzy

Plugghäst. Plugghelg.
Jag har tre prov nästa vecka och inte vilka prov som helst utan tre viktiga prov. Lite stress eftersom det ena är rättskunskapsprovet IGEN som jag fick IG på. Det andra är körkortsteori där jag missat alla lektioner och genomgånger eftersom jag varit bortrest. Det tredje är Engelska B prov, med massa glosor och sådant som jag också har missat, that's just great!
Jag har också Stolthet och Fördom - arbetet kvar som ska bli ett topp arbete eftersom jag nu har helgen på mig. Sedan ett psykologiarbete. Och massa läxor i franska, historia och körkortsteori (ännu mer).
Blir ju lite matt ska jag säga er. En helgs frihet och så kommer man tillbaka till det här.
Och vet ni vad mer som händer? Jo, pappa kläcker ut sig sådär lite huxflux att han och mamma ska förmodligen åka till London denna helgen och gå på musikal. We will rock you. Min absoluta favorit stad som jag nästan dödat för att få åka tillbaka till sedan våren för 3 år sedan och så ska de se min absoluta favorit musikal som jag än idag lyssnar på, kan alla texter, alla gitarrsolon och allt prat utantill.
Jag trodde jag skulle börja gråta.
U2 släppte sina biljetter idag, vilket jag också missat och nu finns det inga biljetter kvar till deras konsert i sommar på Ullevi. Jag tror jag kommer strypa någon eller snarare mig själv. För det är jag som är dum och bara yrar runt, så jag missar allt.

Det känns som om livet bara är ett stort blurr. Allt är oskarpt, oklart, ofokuserat och allting blir ogjort. Vet inte riktigt vad man ska göra.


Spice Girls - Goodbye

Sitter nu och filar på ett mycket roligt (not) arbete om Stolthet och Fördom. Jag måste säga att jag faktiskt gillade filmen grymt mycket. Ser den gärna igen. Boken var faktiskt också bra och även om den är lång så händer det saker hela tiden, med olika tvister och ett bra slut.
Men uppgiften till denna braiga filmen är så tråkigt att jag gäspar.

Fredag. Vad tror ni händer då? Jo, Sushi som vanligt. Glädjerus och lycka. Fast först ska jag ha min första körkortsteorilektion. Undrar hur det kommer gå, känner mig inte direkt taggad eftersom jag inte kan åka bil med alla snö ute. Eller jo, klart jag kan men om jag inte ens kan köra när det är torrt, hur ska det då gå i snön?

Måste skriva klart nu
Love

Blondie - I touch myself

Så, tillbaka och återigen normal.
Sedan jag kom hem till Sverige har jag varit lite disträ, lite lost om man säger så.
Gick i skolan på onsdagen, men var lagom borta och yrade runt. Dock hade vi volleyboll som faktiskt var riktigt roligt, det är något med klassen och volleyboll måste jag säga.
Åkte och träffade min Carro och det slutade som vanligt med massa te och tjöt, samt en mycket god kokosbollstårta och en sleepover.
Lediga dagen idag, träffade Jonathan och kollade på världens skönaste film -
Charlie Bartlett. Absolut sevärd, det garanterar jag er. Fem solar, fem stolar, fem H, fem plus, fem vad fan det nu finns mer. Se den helt enkelt!

Nu ska jag se Stolthet och Fördom - skulle egentligen ha läst boken men det har jag inte så What the hell?! I'll just watch the damn fucking movie like all the other kids do. Why even bother?

Love

Update:
Har ju helt glömt att berätta att jag shoppade loss i Frankrike. 2 par skor, ett par tyg och ett bar höga hooker heels. Sedan en ny väska, två par ringar och ett par solglasögon (som Jonathan köpte av mig istället). Sedan fick jag Emmas pälsväst och en annan jacka. Riktigt härligt ska jag säga er!!!
Vet inte längre hur många skor jag har men man kan aldrig ha för många.

Pink - Mean

Jag är återigen hemma i tråkiga Mölndal. Och som förra gången vill jag bara åka tillbaka till flygplatsen, återigen sitta på flyget på väg till Paris. Eller inte bara Paris, utan bara bort.

Imorgon är det skola, historia prov som jag inte hunit plugga till, knappt vetat om. Jag har massa saker att ta itu med men just nu tänker jag inte göra något annat än att krypa ner i sängen och läsa Breaking Dawn.

Love


Pink - I don't belive you

Jag har ingen röst kvar. Jag mår så jävla bra. Jag känner mig Hög.
Så beskriver jag min kväll på Bercy, i Paris, när jag äntligen använde min julklapp, Pink.
Jag ska återigen låta bilderna tala för jag själv kommer explodera av lycka och adrenalin. Jag vill aldrig att denna resa ska ta slut. Att denna kvällen ska ta slut. Jag åker hem imorgon och jag hatar det.







The Shins - A commet appears

Nu har jag lite tid eftersom Emma är segast i världen och jag inte har något bättre för mig.
Jag tänker låta bilderna tala, detta får bli lite som ett smakprov. 
Som sagt: En bild säger med en tusen ord. Vad fan säger då tretton?













Big Ali ft. Dollarman - Hit the floor

Skönt, imorgon är det måndag och hela min skola ska upp tidigt och iväg på fridluftsdag. Alltså går de flesta och lägger sig i hysfsad tid medan jag själv nu sitter och taggar till som fan inför partyparty!
Jag älskar söndagar i Paris! Älskar alla dagar i Paris. Älskar PARIS!
Ni kommer få se massa underbara bilder från dagarna när jag orkar och har tid. Livet är riktigt bra, tro mig. 

Love

Friends Theme

Woho, började resan gansa bra och jag hade en jättemysig kväll igår med systern och att vara i Paris är ju bara underbart det med.
Men sen blev det bara sämre och sämre. Fick ont i magen, halvsov. Vaknad imorse och magen blev bara värre och värre. Ni vet, så som jag hade precis när jullovet började. Och nu sitter jag här, några timmar senare och har spytt fyra gånger. Jävla skit, bög, kuk, fitta, hora, böööög sak säger jag bara. Jag är verkligen skit arg men jag orkar inget. Knappt sitta här, har så ont i magen bara.


The Click Five - All I need is you

Jag ska alldeles strax gå och lägga mig men jag tänkte bara kolla att jag fått med mig allt nu. Utgår från mina 6 p: Pengar, Pass, "piljett", phone, (i)pod, packning. Jo, allting är med. Eller nej, har glömt strumpor puh!!

Jag lyckades ta mig ur stolen tillslut och då fick jag någon kick utav övertrötthet eller resefeber så jag skuttade runt och var helt super överaktiv fram tills nu. Hunnit städa, äta, packa, prata strunt och spelat Guitar Hero med pappa. Dock var det riktigt nära att jag somnade på toan men jag klarade mig igenom det också.
Nu ska jag bege mig. Ha en underbar dag i skolan imon

Godnatt Love


Sophie Zlemani - Always you

Slutpumpad. Okej, det kanske lät lite fel det där, men ni vet vad jag menar. Jag är helt slut.
Hjärnan, hjärtat, munnen och kroppen har gått på högvarv idag och jag känner att jag inte kommit någonstans fast ändå mycket långt.
Jag har gått upp tidigt med otroligt lite sömn (inte bara inatt, utan nu många nätter), åkt till skolan, somnat och blivit utskälld. Har haft en lite hetare diskussion i bamba, åkt iväg på ännu en ledarutbildning, haft en ännu hetare diskussion om färg. Åkt hem till Linnea, hämtat bok, sprungit till spårvagn, ännu en spårvagn och så buss för att träffa Lambro och hämta kläder. Skynda vidare till bussen, springa till aktiviteten, yra runt där, hämta kläder från Vicke, sprungit tillbaka till hållplatsen, kommit hem, ringt lite samtal, diskuterat med mamma och satt mig ner framför datorn. Och det är här jag är nu.
Nu gäller det bara för mig att stryka lite, hitta en väska och börja packa! Och jag älskar att packa, det absolut roligaste (förutom själva resan då). Men jag har ett problem, ett ganska stort problem. Jag orkar och kan inte resa mig ur min stol, kommer aldrig att lyckas. Pappa får komma och lyfta upp mig för jag kommer dö, dö, dö.
Någon kommer iallafall sova riktigt jävla gott ikväll. Ha det så bra, kanske återkommer senare om inte jag kollapsat innan dess.

Love


Ash - Burn baby burn

Lite sådär, härligt brännande sveda i halsen. Härligt var kanske att ta i men det bränner iallafall. Fy, inte bli sjuk nu!
Jag har ändå haft en super bra dag, med skön morgon, ett helt okej Frenchtest, mysigt eftermiddag med både Jonathan, Carro och Vicke inkl. massa te, choklad och pommes frites samt världens goaste kyckling och sås.
Det blev en riktig tjejkväll och jag bara älskar allting just nu.
Allt och inget blev sagt och det känns så bra.
Nu har jag dock ett psykologiarbete tills imorgon som jag ännu inte börjat på, om depressioner. Ingen som vill "Step forward" och erkänna? Känner att jag skulle behöva lite personlig backup och historia.

Westlife - Mandy

Ja, jag borde sova och vara riktigt utvilad inför imorgon men jag orkar verkligen inte lägga mig. Så jag gör detta löjliga "test" istället samtidigt som jag har Emma i bakgrunden. Det känns som om hon är hemma igen eftersom skype ger både ljud och bild, så det känns som om hon sitter bredvid mig och bara finns till. Saknat det!

10 favoriter
Färg: Blått
Mat: Subway macka med tonfisk
Band: Mcfly
Film: Utan tvekan Pearl Harbour
Bok: Twilight och Gossip Girl
Sport: Dans (jag tycker det räknas som en sport)
Årstid: Sommar
Veckodag: Fredag!
Tid på dygnet: 19:24

9 nuvarande
Humör: Uttråkad
Smak: Tandkräm
Kläder: XXXL tröja och trosor
Skrivbordsunderlägg: Svart
Nagel-färg: Inget just nu
Tid: 00:34
Omgivning: Mitt rum
Irritationsmoment: Att jag inte får se Mcfly live...
Tankar: Franska verb

8 första
Bästisen: Emma
Internet-nick: Y3
Husdjuret: Kaninerna Bubblan och Busan
Piercingen: Örat?
Kärleken: Min första kärlek måste vart Fabian (ni vet, när man gick i fyran)
Musiken: Ingen aning
Bilen: Vi hoppas på en porsche
Kyssen: Fabian, vilken lycka!

7 senaste
Cigaretten: I lördags
Drycken: Vatten, för tre min sedan
Bilturen: Igår morse, påväg till skolan
Cd-skivan: Kommer inte ihåg...
Tv-programmet: Sex and the City
Frukten: Äpple

6 har-du-någonsin
Varit kär i en kompis: Ja
Brutit mot lagen: Nedladdning!
Blivit arresterad: Nej, absolut inte.
Nakenbadat: Si!!
Varit med på teve: Nej inte ännu
Kysst en främling: Jo, det har jag

5 vem
Pratade du med senast: Emma
Saknar du nu: Min kära syster och Céline/Dougie
Gick du på bio med sist: Mamma, grymt mysigt
Ringde du senast: Jonathan
Ska du träffa imorgon: Carolina och dricka te hela dagen

4 saker
Du gjorde igår kväll: Spelade guitar hero och målade konstnärliga bilder
Du kan höra just nu: När Emma pratar med Petter
Du inte kan leva utan: Luft!
Du gör när du är uttråkad: Detta tråkiga testet?

3 människor (en på varje)
Som du kan berätta allt för: Emma
Som du hatar: Dougies flickvän
Som du tycker är snygga: Dougie

2 antingen - eller
Svart eller vitt: Vitt
Varmt eller kallt: Varmt

1 ja - eller - nej
Tycker du om glass: ja, mmmmmm


Angie Stone - Pissed off

Jag är lite grinig nu. Faktiskt grymt grinig.
Nu ska Céline iväg på ÄNNU en Mcfly konsert, i maj! Och jag vill inget annat än att följa med, men jag kan inte och jag är nu jättegrinig. Sitter faktiskt och tjurar ganska rejält. Så jag är inte direkt på G för saker just nu, jag kommer bara få ett spel och börja skrika.
Okej, jättelöjligt tänker ni, att tjura över en konsert och egentligen är det inte riktigt det men ni vet, en droppe för mycket. Det liksom rann över lite och nu måste jag bara hålla mig lugn.


Augustana - Fire

Hemma!!!!!!!!!!!!!!!!
Efter 6 timmars möte, snack och skratt så är jag äntligen hemma.
Jag hade planerat en skön, ledig dag med tjejerna, fika och franska plugg. Istället hinner jag knappt dricka upp min kaffe på EP med alla tjejer samlade innan S ringer och jag får åka iväg och gå på möte. Trodde det skulle vara i vad? 2 timmar men det blev 6. Sure, det är alltid lika trevligt och roligt men 6 timmar?!!
Plus att jag hade planerat att vara med tjejerna, tänkte ju komma tillbaka, träffa dem osv. så jag blir lite matt.
Och hur mycket franska har jag fått gjort? Inte mycket alls, jag kan iallafall alla glosor så det är alltid något.
Hoppas att ni som går på Fberg haft en bra dag och till andra: Hoppas skolan var lika tråkig som vanligt haha!

Sen får ni också ursäkta min tråkiga humor från igår. Jag blir alltid lika Cpig när jag är trött, som ni kanske märkt.

Love

El Chombo - Chacarron

Expert på Guitar Hero nu då! Hö, what to do? Men nu tjuter det något förskräckligt i mina öron och det är sjukt störnade, blir helt vimmelkantig. Men det är inte tinitus utan det är faktiskt något som tjuter, tror det är min lilla överkörda dator som inte klarar av något som ger ifrån sig detta otroligt störande ljudet.
Jag är egentligen jättekissnödig och borde verkligen gå på toa, men den är hmm...ca: 11 meter bort. Jag orkar inte resa mig upp, gå elva meter, dra ner byxorna (i mitt fall leggins) och trosorna för att kissa. Usch usch! Kanske inte det mest intressanta att skriva om men jag orkar inte vara djup, filosofisk och skriva vackra texter utan jag kör på med tjut och kiss, det gillar vi!
Det går iallafall framåt med franskan och nu kommer jag dö...toa!
Puh, tio kilo lättare. Det luktar verkligen mat i mitt rum just nu. Kyckling och ris, vilket det blev till middag, alldeles ensam.
Nej nu kommer min to do lista:
Franska - massa massa glosor och verb
Fika - Imorgon med Fakirerna
Bestämma kläder till resan - Vilket betyder att jag måste tvätta och städa så...
Städa - Får inte vara stökigt, inte stökigt
Tvätta - Får inte vara smutsigt, inte smutsigt
Plugga annat - Suck on that
Tjäna pengar - Allt för att få hem så många skor som möjligt
Kolla Fred - Fred my lover!!

Det blev fyra inlägg på en kväll, snacka om att någon håller på att gå under av boredom.
Love

The Killers - Read my mind

Haha jag måste erkänna att jag har sjukt roligt och målar massa fina gubbar, fick massa inspiration från creatures in my head och nu tänkte jag dela med mig så ni får se min konstnärliga sida också. Vilken tycker ni är snyggast?







Lostprophets - Rooftops

Jag är arg eftersom jag hatar franska. Okej, här sitter jag och snackar om att jag ska till Frankrike, åå Paris, olala alla fransmän, oh vilket vackert språk. Men jävlar vad svårt det är att lära sig språket. Alla ord, alla verb. Alltså alla verb har olika böjningar, på olika sätt. I svenska: Jag är, du är, han/hon är, vi är, ni är, de är. I franska: Je suis, tu es, il/elle est, nous sommes, vous êtes, ils/elles sont. Fattar ni vad jag menar?
Gå och dö franska.

Därför har jag valt att lägga upp denna video (Snodd från Sarahs blogg) och tja, jag tror inte ens 1/3 av er kommer ens le lite, lite, lite. Jag älskar det och Fred representerar mig just nu.


Sublime - Santeria

Ledig imorgon och jag vet inte riktigt varför jag är hemma. Jag ville och skulle gå ut men jag måste spara pengar till helgen plus att jag är jättetrött så jag tror det är bättre jag stannar hemma och inne. Vi får se om jag kanske träffar någon eller så, tror inte jag orkar det heller. Jag måste faktiskt plugga har franskaprov och massa annat som måste göras, så det är lika bra att bara sätta igång. Jag ska nog se filmen Stolthet och fördom, som jag ännu inte sätt eftersom vi har ett skriftligt arbete om boken och jag vill vara påläst så jag vet vad jag skriver om. Dock är boken ännu inte utläst men så får det vara, får se om jag hinner klart den.

Juste, jag lyckades på VG på mitt matteprov! Jag är superduper glad eftersom det visar att jag inte är korkad som jag först trodde, tjiho!

Jag glömde säga att jag fick ljusrosa Wayfayers av Vicke, från Brighton. Jag är helt supersnygg i dem, så där svårt att motstå snygg i dem! Ojoj, nu blev det lite skryt skryt och jag var egentligen ganska oseriös.

Aqua - Dr.Jones

Nemen! Är jag seg eller? Det är ju första mars idag och det betyder att det bara är en månad kvar tills första april.
Okej, jag har fruktansvärt tråkigt och jag är så mätt att jag kommer spricka inom en snar framtid. Har ätit sjukt mycket mat idag, mammas kyckling, semla, tårta, chokladägg, nudlar, sallad, mackor, o'boy, rulltårta och massa annat. Tjockisen som jag kommer blir. Eller jag ska försöka fylla ut mina tjockis jeans iallafall.

Igår var en riktigt härlig kväll, med perfekt dricka, perfekt folk och framför allt: Perfekt musik. Det blev typ karoke hela kvällen blandat med ganska många shotar, dans och skratt.
Jag hade bara mobilen så det blev inte direkt några vackra bilder men vi hade galet roligt
Linda och Karin - girly night med Aqua

RSS 2.0