The Soca Boys - Follow the Leader

KOM IGEN MANCHESTER UNITED!!!

Ps. Skön låt

Hoobastank - The Reason

Känner mig faktiskt riktigt arg just nu. Det är en sur känsla. Ilska.
Hur ska man förklara ilska egentligen? Det är som om jag innerst inne kokar lite. Som om jag bara vill bita ihop och göra en ful grimas. Som om jag vill få skrika lite. Som om jag blivit slagen och måste slå tillbaka.
Ja, så känner jag. Känner du igen känslan?
Varför är jag så ilsken av mig då? Det tänker jag inte säga men jag kan säga en sak och det är att jag blir så jävla arg på folk som beter sig som idioter!
1. Snälla, sluta vara så sjukt bitska och kaxiga hela tiden. Det är varken coolt eller trevligt mot någon.  
2. Kan man inte bara vara mogen i en diskussion eller om man har problem med någon? Måste man bete sig som fem och vara barnslig som fan? Tydligen.
3. Det som kommer ut kan ibland såra mer än man tror. Tänk efter lite innan ni slänger ut er en dum kommentar.

Usch, har typ ont i magen. Antar att jag måste lugna ner mig lite nu.

Love


Yellowcard - Way Away

Så, nu är jag hemma i Sverige. Eller jag har egentligen varit hemma i 13½ timme men jag har inte haft tid för något bloggande.
Livet i Paris var återigen helt jävla underbart! Jag shoppade, festade, strosade runt i mysiga kvarter och åt ca 2 ton mat. Helt otroligt hur gott det kan vara med mat, speciellt mat i Frankrike.
Kom iallafall hem ganska mycket fattigare men med en massa roliga påsar fyllde med: Fransväska, solglasögon, kofta, armband och underkläder. Sedan fick jag en väska fylld med Emmas kläder så jag fick hem tre ursnygga klänningar, 3 kjolar och lite sköna tröjor samt en massa smycken! Jag lyckades också få med mig hem en massa godis!
Jag är riktigt nöjd.
Så kom jag iallafall hem klockan halv tio imorse och somnade gott i min egna säng tills klockan blev två. Då begav jag mig ut med pappa för att hitta fotbollsskor och shorts vilket jag gjorde.
Efter det fick jag rusa iväg till min fotbollsmatch. Vi förlorade ganska stort men jag hade otroligt och stört kul med tjejerna och längtar som fan tills Fredag - träning och Måndag - match.
Dock stukade jag foten som nu är svullen och jag får halta mig fram, mindre lyckat.
I bilen har jag hunnit läsa Da Vinci Koden av Dan Brown och den var helt otroligt bra. Läs den, vare sig du gillar att läsa eller inte. Sjukt intressant och du lär dig så otroligt mycket från boken.

Nu ska jag sova!
Love

Black Eyed Peas ft Jack Johnson - Gone Going

Livet är helt fckn fabulous.
25 grader och sol. Jag kom dock nyligen till Paris eftersom vi bilade ner hit. Först stannade vi till i Belgien där min syster sitter helt random utanför en kyrka och väntar på oss. Klockren överraskning och en jättemysig kväll i min gamla stad där jag växte upp, 0-4 år.
Nu är jag iallafall äntligen i min andra hemstad och ska snart slänga på mig partykläningen och bege mig ut i varma, underbara Paris för en underbar kväll! En massa bilder lovas, det ska jag se till.
 
Love

Regina Spektor - On the radio

Jag har ett antal gånger fått höra: Hanna, åh hur kan du tycka det är så kul att packa?
Det är ju helt uppenbart eller hur? Det betyder att jag ska åka iväg någonstan och uppleva något nytt. Det är ju jättekul.
Sedan har jag också fått höra: Hanna, åh du packar så otroligt långsamt..
Tjaa.. nu ska jag visa dig varför samt ge dig lite tips på vägen hur du packar som smidigast, t.ex. till en trip till en storstad!
Ps. Jag har en hel bil som jag kan fylla med vad jag vill till min resa till Paris så om jag slänger i lite extra i väskan så är det för att jag inte behöver betala 200kr extra per kilo. 
(Och jag varnar redan nu: Otroligt oseriösa bilder, texter osv. Så tro nu inte allt för mycket)

Dagens tips, dagens tips, lalalalala, dagens tips!

1. Välj ut en väska som är lagom stor för allt det du vill ha med dig inför din underbara resa!!
Jag valde en lagom stor så alla mina ja- och tvekval får plats.

2. Jag börjar med att välja ut vilka skor jag ska ha med mig eftersom det är det viktigaste.
Här är mina nya skor jag köpte igår. Underbara tycker jag!!

Converse, hallå? Du måste ju ha minst ett par sköna promenad skor när du är ute på äventyr. Kunde inte riktigt välja mellan lyxiga party skor eller ett par platta party skor i en skön färg, så jag tog båda. Självklart minst ett par klackar.

3. Solglasögon!!!! Jag själv ska till 20-25 grader sol. Måste ju ha med mig ett antal men vilka är snyggast?

4. Kläder kan ta evigheter att gå igenom så jag bara slänger ner allting i väskan. Tur att man ska till en syster med en full plånbok och en minst lika full garderob!
Till dig som inte ska till ett sådant syskon. Ta med: Ett par jeans (MAX 2 isåfall), ett par sköna shorts, 2 kläningar då den ena är för vardag och den andra för fest och så en snygg t-shirt/linne och en tröja. Det är allt som behövs för en tripp till storstaden. Resten köper du där!!

5. Väskor som ska matchas. Stor, liten, praktisk, brun eller svart?
En liten kuvertväska är bra att ha. Och en lite större, mer praktisk väska.


6. Det är nu du packar: piljett, pass, phone, pod, pengar! Min 5 viktiga P och det är ett super bra tips som jag absolut tycker du ska komma ihåg.

Nej, nu får det vara nog med Hannas packnings tips för idag. Kanske hörs vi innan Paris, kanske inte.

Love


Waldo's People - Lose Control

Ah!! Sitter och ser på American Pie presents The naked mile.
Skojar dem med mig? Varför har jag missat dessa filmer med hunkarnas hunkar?

Steve Talley


Ross Thomas


Lustra - Scotty doesn't know

Idag hade lolGubbarnas Angels deras första matcher, 3 stycken till och med, på Lindome. Dock var detta inte i Korpserien utan mer oseriöst och jag var back, center och forward, allt i ett. Jag hade så jävla roligt!! Ser verkligen fram emot de 14 matcherna vi ska ha och jag hoppas de kommer bli sjukt lyckade.

Igår blev det tjejkväll med Sunes Sommar och det var jätteskönt, precis vad jag behövde. Så vad händer ikväll då?
Jag är helt slut verkligen, inte bara efter en intensiv dag med fotboll men utan också för de senaste veckorna har varit otroligt krävande.
Så istället för partyparty kväll så sitter jag ensam hemma med laptopen i knät och tittar på American Pie presents The Band Camp, eftersom den äger The Eurovisionsong Contest ganska hårt.
Okej, handlingen är väl världens sämsta men jag kan inte låta bli att gilla den och speciellt eftersom Mini Stifler är med!!
Och han är het, het och återigen SNYGG!! Jag sitter ju här och dreglar.
Han kanske är ett as, ett svin men han kan när han vill och han ser ut att vara så otroligt bra på att kyssas... okej, förlåt för det men det är sant. Och hans kropp och utseende, to die for!

Tad Hilgenbrink  


lolGubbarnas Angels


Milow - Ayo Technology

Jag tror jag tappat min hjärna någonstans på vägen.
Ikväll blir det nog tidigt i säng eftersom jag sovit så lite och haft så fullt upp på senaste.
Så, ja, jag har då blivit vald till Ordförande för Fässbergsgymnasiets elevkår. Ganska mäktigt måste jag ju få erkänna att det är!! Och jag tycker det är sjukt kul, men jag måsta erkänna en till sak, jag kommer ju dö. Eftersom det inte är någon som läser eller bryr sig så kan jag ju skriva att jag har insett allt arbete som kommer krävas.
Jag säger inte att jag kommer ge upp, sluta eller så, utan bara att det är väldigt mycket som måste göras men jag hoppas att jag kommer klara av det och inte göra någon missnöjd.

Iallafall, över till annan nyttig information som sker i livet, på Lördag har lolGubbarnas Angels sin första match (mitt korplag) fast matchen är inte så seriös. Utan den första SERIÖSA matchen, mot ett annat fotbollslag kommer äga rum den 26 maj, 19.00 på Åby i Mölndal och jag säger så här: Gillar du att skratta? Skämta om andra? Älskar att driva med folk? Snacka skit om hur dålig någon är? Tja.. då ska du vara där och se oss. För vi kommer utan tvekan vara det sämsta laget, med de sjukaste spelarna och den mest skönaste outfiten. So be there!!

Suttit och tjötat med systern i en timme och jag längtar som attans tills nästa onsdag då ja beger mig till Paris, shopping, fest och familjereunion. Det kommer bli underbart.

Nu måste jag bege mig!

Love


Snow Patrol - Signal Fire

"Some say the world will end in fire,
Some say in ice.
From what I've tasted of desire
I hold with those who favor fire.
But if it had to perish twice,
I think I know enough of hate
To say that for destruction ice
Is also great
And would suffice..."


Les Miserables - I dreamd a dream

Jag har nog sett denna videon än sisådär 20.000 gånger men jag blir ändå lika fascinerade varje gång. Hur kan man ha sådana fullständiga fördomar gentemot någon annan utan att ens pratat med person, knappt ens hört personen ifråga säga hej! 
Det är ju pinsamt och första gången jag såg videon så ska jag säga er att jag skämde ganska rejält.
Vad betyder fördomar egentligen, vad betyder ordet i sig? Det är lite som med ordet Annorlunda som är ett ord jag tänkt ganska mycket på. 
För vi är ju alla unika och speciella på vårt alldeles egna sätt, även om vissa kämpar för att vara som alla andra. Använder man det ordet för att prata om en annan människa har det en negativ klang, men egentligen så borde man vara stolt över att vara "annorlunda" - jag har något som ingen annan har, jag är unik, jag är jag. Men varför använder man då ordet som ett kränkande ord? Är det för att man har andra kläder eller tycker olikt någon annan? Tyvärr kommer det alltid att finnas folk som inte fattar hur underbart det är med alla unika människor.

Så vad är fördomar då? Är det när du och jag, vi, tror att vi är bättre än någon annan för vi har mindre smink eller för att vi inte slänger ut oss korkade kommentarer? Det var en ny synvinkel.. att vi själva är idioterna som inte uppskattar människorna runt omkring oss, bara för att vissa har brunkräms ränder och hotpants i skolan.
Jag tror orden annorlunda och fördommar hör ihop, de går hand i hand med varandra.
Och nu blev det mycket ord och tankar men absolut inget sammahang. Äh, skitsamma, det får åka upp ändå.


Harpo - Moviestar

Stress. Panik. Böcker. Plugg.
Det är nog fyra ord som beskriver alla samhällare, esteter och tja, alla som går i tvåan eller som läser matte B.
Fast de beskriver inte mig, jag har nog inte insett att imorgon kommer provet som avgör om mitt slutbetyg i matte blir G, VG eller MVG. Who knows, who cares?
Så vilka ord beskriver mig?
Glad? Inte riktigt, känner mig inte så där överenergiskt glad som jag kännt mig på senaste utan istället lite mer.. åh, jag känner att jag vill använda ordet melankolisk men det är mer dyster och ledsen. Det är mer som om jag svävar en bit utanför min kropp, utan tankar, handlingskraft eller känslor. Känslokall.
Men något har jag, som kli i fingrarna, och detta något tror jag är dans. Ett halvår har gått och ju längre tiden går, desto längre bort kommer jag från dansen.
Antar att om 1½ vecka blir det partydans en hel helg, natten lång. För då ska jag återigen till Paris, till Emma och då ska jag fan inte bli sjuk utan istället supa till det rejält och gå ut och dansa tills mina fötter bränns, ryggen värker och humöret är helt perfekt. Killarna ska stå på rad och livet ska vara som i höstas fast denna gången ännu lite bättre, kvällarna lite längre och jag lite snyggare.
Livet som på film är det jag är ute efter.

Som i sången " Movie Star, Movie Star, ahahar, you think you are a movie"

The Archies - Sugar Sugar

Och tydligen är magtröjor trendiga och populära igen. 
Tur att man har startat korplag i fotboll och börjat träna så jag kan, utan att dö av skam, gå runt i en magt-shirt.
Och nu antar jag att det flesta ligger ner och dör av skratt. Hanna? Fotboll? Korplag? Inte en chans!
Men det är sant, jag är nu center och coach i lolGubbarnas Angels och vi kommer bli riktigt stora ska jag säga er.

Igår blev det en en helskön kväll med grymt proffsiga fotbollsspelare, bugg och bongen. Dock kom inte min buss på natten så jag ska nu skicka in klagomail till Västtrafik och ge dem en rejäl utskällning och kräva skadestånd!
Idag vaknade jag upp, ofräsch och mådde faktiskt riktigt dåligt. Så jag bestämde mig för att åka till Kalvsund och nu sitter jag här med laptopen i knät, fullproppad med grillad entrecote och med utsikt över det stilla havet.
Livet leker och pengarna rullar in.

Love

Nirvana - Smells like teen spirit

Jag har på senaste drömt om krig. Inte en gång, inte två utan flera gånger. Det är olika krig, olika situationer men alltid om samma sak: Jag ska rädda någon. Jag ska kämpa för något. Men vad? Det vet jag inte. Det är som ett hinder som jag aldrig kommer över och ju längre tiden går desto mer frustrerad blir jag eftersom jag aldrig lyckas.
Så jag gick till min kära vän Google och sökte på drömtydningar och ordet krig.
Vad fann jag?

Min vackra översättning från Engelska till Svenska:
Konflikter inom dig själv. Konflikter kan förekomma mellan dina personliga drifter och den sociala, politiska eller ekonomiska regim du lever i. Kriget kan också representera en kamp mellan din egna köns identitet och det motsatta könets; mellan dig själv och en annan person, eller din medvetna attityd och din omedvetna biologiska process och intelligens. Titta till drömen för en defenition om vad konflikten innehåller.

Vad jag kan se, och nu kommer detta låta väldigt idiotiskt och självklart, så har jag en slags konflikt med något eller någon. Jag kan bara inte komma i underfund vad det handlar om.
Vi får se vad nattens drömmar har att erbjuda.

Frågan är ens om man ska tro på drömmar? Är det ett dolt meddelande eller är det bara en stor mix av det man sett och läst om under dagen som varit?

Enya - Only Time

Hemma i min säng.
Har en blandning mellan pollen och förkylning, vilket inte är roligt ska jag säga er eftersom det blir ju dubbelt så mycket snor än bara en vanlig förkylning eller bara pollen. Plus att i år så är pollen extra hög, vilket gör att jag känner av det mer än vanligt.
Men nu ska jag sluta "whina" och istället gå upp och äta min pizza.
Tänkte bara lägga in ett litet klagoinlägg om hur dåligt jag mår och att det är jättesynd om mig... eller inte.

Love


Augustana - Twenty Years

Åå, så går vi mot kallare väder igen. Hoppas det inte blir något långvarigt för jag längtar redan efte 20 grader sol men men, får väl bara kämpa på.
Min långhelg har varit alldeles underbar och jag kände mig riktigt utvilad imorse, fast jag försov mig så jag tog lång-morgon med stor frukost, lite läsning och det blev till och med cykeln till skolan. Alltid kul att cykla till skolan, mindre kul hem eftersom det bara är uppförsbackar då.
Iallafall så slutade jag extra tidigt idag och begav mig till stan för lite shopping. Måste pigga upp min garderob nu efter en svart vinter så det blev ett kroallfärgat linne/klänning med djup urrigning på ryggen. Kommer passa riktigt bra en dag i sommar, först till ett par slitna jeans shorts och bikini och på kvällen till ett par högklackade gladiatorskor. 
Sen så åkte jag till gymmet och biffa till mig lite mer, Beach 14 - Here I come.
Sedan blev jag hungrig, åkte hem och bakade cpiga kladdkakemuffins. Nu ska jag spela lite Guitar Hero tror jag, expert!!

I lördags blev det en spontan kväll, först med grill och lek hos Vicke och sedan så åkte jag med Carro på chillfest med lite Fässbergsfolk. Hade det riktigt roligt med Guitar Hero, Nickelodeon och sleepover. Helt spontant!
Söndagen var det dags för bakispommes och sedan sushi med Sarah. Jag klagar inte. 
 
Love

En bild från Kalvsund, ser så vårigt ut!

RHCP - Under the Bridge

Tänkte passa på att, innan jag åker iväg igen, skryta om att jag blivit hmm..brun!! Det känns riktigt bra och livet på Kalvsund kan inte vara bättre. Min lilla Vicke dök upp igår kväll, efter att jag haft världens underbaraste dag med sol, promenad, båt och lyxmiddag, och var med mig hela dagen idag.
Hon plumsade till och med ner i vattnet medan jag själv höll mig på bryggan och tog fin, fina foton.
Ikväll blir det grillning och antagligen ganska mycket frossa, eftersom 2 dagar i solen utan stark eller mycket solkräm inte är det bästa.

Love

Jag, trött och bränd, vid solnedgången

Jag och Vicke posar på båten



Coldplay - Swallowed in the Sea

Totalt glömt bort bloggen. Vad finns det att säga egentligen som är så pass intressant att folk faktiskt läser den? Inget. Men jag antar att det är lite som en ventilation, mitt sätt att få ut mig tankar, känslor och ord och om någon vill läsa den, varsegod!
Halv ett, valborgsnatten är i full gång. Jag själv kom hem ganska nyligen eftersom jag ska åka till sommarstugan imorgon, för en helhelg med sol, båt och bad. Okej, bad kanske var att ta i så jag får väl säga tådoppning.  
Idag så var jag med Linnea, såg på cortégen och sedan blev det grill och chill med en hel hög människor. Trevligt  men en del var väl lite väl fulla, odrägligt fulla.  Måste dock erkänna att jag blev uppraggad på en båt, en spårvagn och en buss. Det känns faktiskt ganska bra, man är lite omtyckt iallafall!
Innan grillningen så orkade jag och Linnea inte riktigt med allt och alla utan drog oss lite utåt mot havet och såg solnedgången. Då satt vi vid kajen, dinglade med benen, såg de sista av solen och bara njöt av sällskapet och coca cola.

Love

Utsikten var helt underbar


RSS 2.0