Sept. 30, 2009

För det första måste jag säga: GRATTIS LINNEA! Igår (förlåt) fyllde min vackra Linnea 18 år. All kärlek till henne.
För det andra så är jag hes eftersom jag får skrika som in i bängen för att överrösta 20 st 9-12 åriga pojkar. Herregud, det är kaos men jag gillar det.
För det tredje är jag shopoholic för den senaste veckan har jag köpt: två ringar, en tröja, en halsduk, ett par trosor, två krämer, en parfym, ett läppbalsam och två par mjukis strumpor. Räknas studentmössan samt visselpipan, kondomerna, årsboken och mjukisbyxorna också? Samt en fin present till Linnea. Jag är galen, komplett galen. Tur att man är fadder, att jag har ett samvete och ger pengar till hemlösa (om jag har mynt, jag gör det faktiskt ofta ska jag säga er) och att jag sliter som jag gör med skola, elevkåren, träningen och allt annat som ska gå ihop, för annars hade mitt samvete dödat mig.
Ska skriva på min filosofitenta, krypa ner i sängen och sedan ska jag upp och simma innan skolan imorgon. Puh, jag håller iallafall mitt löfte om att träna, dock inte shoppingen.

Love

29 september 2009

Jag känner hur jag fylls med glädje, energi, adrenalin inför morgondagen. Jag läser kartor, mäter avstånd och pillar med kompassen. Jag känner mig fridfull och lugn. Skogen är så vacker. Jag ser otroligt mycket fram emot orientering i skogen i 3 timmar imorgon. Not

Sept. 29, 2009

Idag har jag hunnit med både det ena och det andra. Filosofi, hem, stan och köpa krämer samt en tröja, käka lunch, simma, testa och beställa studentmössa, hälsopedagogik, ha en galen konversation med V och tja, det var det.

Titta på min fina, fina studentmössa (det ska vara annorlunda på insidan) som jag kommer springa ut i om: 295 dagar 17 timmar 16 minuter och 18 sekunder


Sept. 28, 2009

Eeh, tänkte inte skriva ett så långt inlägg utan tänkte mer bara erkänna att jag är en stor tönt. Och det är något jag gör med glädje i rösten! Vem orkar gå runt och tänka ett: Nej, jag kan inte göra si eller så, jag måste vara sådär eller liknande. Jag är en tönt som gillar en massa töntiga saker. Punkt slut.

27 september 2009

"Your lips are lick morphine.
First time is the best
Second time, you just want more
Third time, you're stuck"


Sept. 27, 2009

Jag har aldrig förstått hela uppståndelsen kring Zac Efron, visst är han snygg men inte så speciell, eller? Tydligen hade jag fel för han är bara delicious och jag smälter sönder. Såg både High School Musical 1 och 2 och halleluja vad snygg han är. Rawr* Han är min "Celebrity Boyfriend".
Bilden under är bara för jag var så otroligt uttråkad!


Sept. 26, 2009

Okej, det finns tydligen något som heter SM Svenska Mästerskap i Laserdome! Från kl 20 - 8 på morgonen är det Laserdome lan SM en gång per år och denna gång inträffade detta i Göteborg igår, jättekul. Så vi fick inte spela, Fail! Så vi bestämde oss för att gå på bio, den nya 3D skräckfilmen. Det finns ca 70 platser kvar men dem som inte spelade SM Laserdome igår var tydligen på bio. Kul tänkte vi och hoppade ut ur kön. Vi diskuterad både det ena och det andra men det slutade med att vi bestämde oss för Bio - hos moi! Fyra av oss åkte och hyrde film och köpte godis för 200kr, hehe.
Vi såg " The Haunting in Connecticut" och jag kan knappt säga att jag såg filmen för jag blundade genom mer än halva för den var så jävla läskig men bra! Så om ni vill se en bra skräckfilm utan en massa blod, blod och BLOD så se den. Sen såg vi "17 again" och den handlar om " Att han blir 17 igen" (internt). Den var så dålig att den blev rolig men blev tråkig igen. Så dålig var den. Men Zac Efron är grymt snygg så nu ska jag se High School Musical triologin wiie!

Kebab nu.

Love


25 september 2009

Känner suget efter att få shoppa. Så imorgon ska jag banne mig in till stan och köpa lite saker, bara småsaker så det inte märks allt för mycket i min annars så tomma plånbok, hehe, som massa ringar, är naken utan dem, halsduk och yllestrumpor. För det skönaste som finns, förutom fårtofflor, är att få stoppa ner fossingarna i ett par yllestrumpor som är lite förstora, för i mitt hus på under våningen, så är det riktigt kallt på golvet och det gillar varken jag eller mina fötter.
Nu ska jag duscha klä på mig i svarta kläder och dra iväg och spela Laserdome. Hihi!

Onödigt att läsa men är du politiskt intresserad så varsegod:
Gissa vad jag gör nu? Jag tror det knappt själv men jag sitter och tittar på politiska debatter mellan Folkpartiet och Sverigedemokraterna och läser mer om just Sverigedemokraterna, som intresserar mig otroligt mycket. Herregud, varför kan inte Jimmy Åkersson erkänna att de har åsikter som är nazist och rasist influerade? Jag säger inte att Åkersson eller Sverigedemokraterna är rasister men de har åsikter som kommer från den grunden om man ser på tidigare historia samt deras argument.
1. De säger att vi borde tighta åt gränserna för invandring och att vi i första hand borde ta hand om svenskarna i vårt land, att svenskarna ska få jobb, tak över huvudet och mat för dagen. Men hur kan man vara så jävla egoistisk att man inte inser att det finns miljontals människor i nöd som behöver hjälp och att vi alla länder måste hjälpa till för att få stopp på krig, hundernöd och vattenbrist?
2. De säger att vi måste göra något åt invandrarkriminaliteten i Sverige, och där säger jag bara en sak: Det finns fler svenska kriminella än 2a generationens invandrare (2a generationens invandrare = deras föräldrar flyttade hit) och att bara för man inte har svenska föräldrar och vit hy, blå ögon och blont hår men är född i Sverige så ska man få ett annorlunda straff? Hur ska vi kunna hitta rättvisa och jämnställdhet i denna värld om det ska vara på det sätt?
3. Och det sista och mest korkade uttalande jag hört: Vi i Sverige borde inte adoptera barn från andra länder utanför Europa. JAG FÅR DAMP!!!!!!! Hur kan man säga något så jävla idiotiskt? Då handlar allting om gener och hudfärg för i Europa ser folk någorlunda "lika" ut till utseendet, rasistiskt eller?
Vi bär alla ett ansvar att hjälpa människor i nöd.


Sept. 25, 2009

Synd att folk kan vara så jävla otacksama ibland! Här gör man allt för att hjälpa och gör allting så bra som möjligt men oooh no, man får bara skit tillbaka. T.ex. Säg Tack för i helvete, det är knappast svårt eller har er mamma inte lärt er bättre? Eller behandla andra så som du själv vill men speciellt BLIR behandlad för om någon hjälper dig så är det knappast schyst att vara en bitch tillbaka. Hallå? Det är ingen logik i det.

Så, nu har jag fått dagens eller veckans flipp och den fick jag med all rätt.

Sept. 24, 2009

Idag lyckades jag ta mig ur sängen, med viss möda och en aningen sent, ta en snabbdusch (30 min är väl inte så långt?) och hälla i mig hett kaffe innan jag sprang iväg till skolan i ösregnet. Vad var meningen med duschen imorse om jag ändå ska få mig en kalldusch på vägen?
Nu sitter jag iallafall och väntar på att tiden ska gå, för om en halvtimme ska jag till Gymnasiechefen och ha "serious talk". In trouble? Nej, inte Hanna inte. Bara lite, hehe, efterbliven som ordförande.
Hon är faktiskt ganska läskig vår gymnasiechef. För inte nog med att hon är högsta hönset, hennes leende ser alltid ansträngt och spännt ut, hennes ögon ser ut att poppa ut när som helst och rösten låter, oavsett vad, arg.
Så i väntans tider sitter jag och försöker fixa in mig på fjortisfest, hjälpa S att få till det med sin lover och ragga åt min kära JS, han kan behöva lite hjälp. Tänkte köra den:
"Have you met Ted?" 


Sept. 23, 2009

Bytte täcke igår - till duntäcke. Och till världens skönaste kudde. Och nya lakan. Jag höll på att dö av lyx och sov som en stock hela natten. När jag vaknade och insåg att jag försovit mig så kände jag att "Inte en chans, jag tänker inte lämna min underbara säng för att ha en mattelektion som jag ändå kommer komma försent till" så jag somnade om. Vaknad av att jag hade ont i magen. Så jag gick upp och gjorde det ända jag var sugen på: Våfflor!
Nu är jag proppmätt och riktigt jävla nöjd. Men eftersom jag missar denna dag så har jag lovat mig själv att plugga och jag ska faktiskt göra det denna gång och inte bara snacka. Har gjort hela min svenska redovisning med Power Point och nu ska jag skriva om Hamas. Borde kanske simma också, innan jag drar och är danslärare för första gången. Wiiie, har inte ens gjort en koreografi ännu, måste göra det också.
Wadap, har massa att göra så pewpew (någon som skjuter laserstrålar).

Love

Hannas utsökta våfflor!


22 september 2009

Jag är så jävla glad just nu. Sitter och sjunger på The Clash - Train in Vain som är världens skönaste låt (enligt mig) och man blir så jävla glad.
Överlevde skolan och åkte sedan hem till Alexander och hans nya lägenhet. Så skönt att träffa den killen igen, eller jag kanske borde kalla honom nörd med tanke på att han är med i världens bästa klan eller vad det nu var i WOW? Han ser dock inte ut som en nörd. Iallafall så var det så jävla lugnt och skönt, kan verkligen vara mig själv med honom. Jag satt i 2 timmar på en kudde, lyssna på musik och hade det så skönt. Love that guy.  

Planerar fredagen och försöker få folk att köra femkamp/laserdome, det vore så jävla roligt. Jag menar, tänk er mig i en sumodräkt? Jag dör redan av skratt. Jag lovar att om det blir av så ska jag ta en så jävla massa bilder och filma och så ska jag skämma ut mig så otroligt mycket.
 
Ps. Blev precis dumpad av min pojkvän. Efter ett tvåminutersförhållande på Facebook.

Love

Sept. 22, 2009

Tummen upp för Samhäll B och terrorismen, Not. Funderar starkt på att gå ner till caféet och köpa något lite uppigande att smaska på, tycker det låter som en bra idé.
Sen är det dags för Hälsopedagogik med en schitzolärare. Alltså hon står och mumlar för sig själv i två timmar och säger saker som "Jo men barn gör så för.. öh ja, jo... ehh. Ja, så tycker jag. Nu ska vi se vad vi gjorde förra lektionen som hmm.. tänk när jag hade min förra lektion då kom det blod på händerna och mmh.. så. Var va vi?"
Jag blir ju jätteförvirrad. Lyssna eller inte lyssna? Det blir lite konstigt så jag brukar måla serier i mitt anteckningsblock och en handlar om - The Naked Man! That's just awesome.

Eftersom jag tycker den här lektionen är så otroligt och fullständigt tråkigt så tänkte jag faktiskt avslöja fem saker ni inte visste med mig eller en del kanske vet.
1. Jag dyrkar Coca Cola. Det finns ingen dryck som är godare än Coca Cola. Kan dricka 2 liter på en kväll utan problem.
2. Jag tycker inte spindlar ska få leva. Det finns ingen mening med dem och sedan spindelincidenten i mitt rum så ligger jag varje kväll och spänner mig av rädsla om spindeln bestämmer sig för att dyka upp igen. DÖDÖDÖ!
3. Jag skriver noveller. Jättetöntiga och gissa vilka som är huvudkaraktärerna och som blir kära?
4.  Jag tycker det är supermysigt att sitta hemma på fredagarna och titta på "Så ska det låta" och andra mysiga program med familjen och dricka cola och äta chips. Fredagsmys
5. Jag älskar bebisar. Jag kan sitta och titta på bilder och bara smälta. Ge mig en. Jag menar titta: 
21.09.09

Okej, jag erkänner. Jag tog inte i allt jag kunde idag. Inte ens för mitt egna lag men jag vågade inte, ville inte skada foten mer så jag var en liten pussy. Plus att laget vi möte - Hulténs Svets = Svetsare, var fan lika stora som två mig, både på bred och djup. Hallå? En miniknuff och man flög två meter och jag skojar inte. En tjej hoppade framför mig och råka putta till mig, flög helt åt tjotahejti. Resten av laget var riktigt duktiga idag dock.

Nu sitter jag och snackar med min franska vän som jag sålde Mcfly biljetterna till. Hon hade tydligen fått röra Dougie, ta på honom. Det kunde varit jag... Den lilla * (jag vill skriva bitch men hon är så jävla snäll, hon försökte få autografer för att skicka dem till mig men lyckades inte) fick tydligen hans vattenflaska. Jag dör.
Hon lyckades ta denna asheta bild. Min pojke. Mitt livs kärlek.

21 september 2009

Dricker varm choklad och äter fisk med värsta såsen. Inte direkt en given kombination men den funkar faktiskt ganska bra. Det är mysigt.
Ikväll är det fotbollsmatch, säsongens näst sista match och jag ska fan gå ut stenhårt. Dock ska jag inte gå ut så hårt att jag stukar foten, iallafall inte åt ett annat lag som i torsdags. Pinsamt!
Har återigen börjat knarka How I met your mother och jag kan verkligen inte sluta. Avsnitt efter avsnitt och per automatik så trycker jag på: Next episode! och bara lutar mig bakåt och njuter av Awesomeness med Barney. Jag menar, finns det någon som inte tycker om Barney? It's going to be legen - wait for it - dary!
Helvete, ska gå till Sofia om en halvtimme och jag har inte pluggat, inte duschat, inte packat och har inte sett klart på How I met your mother. 
Jaja, jag måste lära mig att priotera vissa saker som: BARNEY!!!!

Love

Sept. 21, 2009

Jag kom precis hem från Violetta där det ingick pasta, tjejsnack och Charlies angels. Hehe, jajo, vad ska man säga? Vi är sjuka i huvudet och har en lite för galen fantasi.

Nu tänkte jag faktiskt äckla er som har problem med fötter för jag måste bara berätta om min fot som jag stukade i torsdags. Såklart gjorde den ont i början men det gick snabbt över dock var svullnaden kvar. Nu, söndag kväll, är det svin stor och BLÅ. Nej, inte som ett blåmärke utan det är typ massa långa blåa streck och en "ruta" som är totalt blå och upphöjd. Och inte nog med det: Den dallrar. Så när jag går så känns det som om fettet (svullnaden) dallrar som en vattenballong.

Nog om foten och nu ska jag lägga mig ner och se på "How I met your mother" - för er som inte vet: Den totalt bästa serien som någonsin existerat - eftersom jag är ledig imorgon. Score!

Love 

Sept. 20, 2009

"We'd spend the whole weekend lying in our own dirt.
I was just so happy in your boxers and your t-shirt"20 September 2009

I väntan på bättre tider så pillar och petar jag på bloggen. Det går sådär. Och inte kommer det bättre tider inte. Nepp! Och inte har jag inte ätit frukost eller lunch. Funderar starkt på att gå upp till kylskåpet och hitta något att äta. 
Idag är det ingen bra dag - det är mulet ute, jag har tusen läxor och en sprängande huvudvärk och se där, kylskåpet är tomt! 

Men vad ska jag göra idag?


20.09.09Joshua Radin - Star mile

"Ursäkta röran, vi bygger om"


Céline Dion - Calling you

Ja, ibland kan vi vara så otroligt töntiga, som inlägget under som blev allt annat än normalt.

I can do that 

Not

Diana Ross - You just can't hurry love

Efter tre inlägg på Crashs blogg så kände jag att "Nu är det miiiin tur". Fast jag har inget vettigt att säga dock. Crash hittar en chipspåse och skriker: "SCOOOORE!!!! Thihihi". Inte heller några läsare som bryr sig.
Ville bara markera mitt revir och visa att jag också kan skriva inlägg. "Dom var mjuka...". Som sagt så har planerna flyttit på otroligt smidigt dock blir det ingen Ice Age 2, utan BOB (Band of Brothers). "Baab Thihi".

Nej, nu ska vi iväg och köpa lite Energidricka. "För det behöver vi..."


Love - L.O.V.E

Man säger mamma och dotter dag, pappa och son dag men jag säger:
Eddie och Crash dag.
Det betyder att det blir inget annat än skratt, gråt, bilder, tjockismat, mer skratt och återigen skratt. Hysteriskt.
Så här ser dagens planer ut:
 1. Simma - Vi ska bli superwomen's!!!
 2. Bubbelpool - Skit snack i bubbelpoolen är det som gäller
 3. Basta - Crash kommer få astma-anfall efter 3 minuter
 4. Sola - Eddie blir bränd på näsan
 5. Hyra film - Ice Age 2, såklart!
 6. Spela Monopol - Vem som vinner denna gång kommer bli otroligt spännande!
 7. Äta mat - Och fnissa till döds åt allt och inget men speciellt mamma
 8. Sätta på filmen - Och återigen dö lite till av skratt
 9. Dricka redbull, energidrickor, kaffe och en massa massa socker - That's us!!
10. Ta fram kameran - Vi letar genom hela huset efter batterier men det blir bara 3 bilder
11. Bädda - Fnitter, fnitter då vi måste vara tysta
12. Lite lugn musik, lite snack - Ja, här kommer de nog en och en annan tår.
13. Vi somnar gott - Tills Crash tror jag är Joppe och börjar kladda lite väl mycket och sedan skriker efter toapapper!

Japp, jag älskar den bruden: http://bitterbutsweet.blogg.se

Ber om ursäkt för vissa bilder på mig...
Smurfhits - Hallonsaft

Stukad fot så jag haltar fram men jag ska ända vara med på plojfotot.
Jag ska vara Smurf med Smurfan och Gammelsmurf!!!

Lifehouse - First time

Kom precis hem efter en danslektion. Dock inte min danslektion utan en lektion med 9-12åriga pojkar som vill lära sig dansa. Min kompis är lärare där men han orkar inte med ungarna längre, har inte tid, så han har nu försökt fösa över dem på mig och jag sa JA! (Såklart, jag älskar barn) Så nu är jag danslärare på onsdagar för dessa pojkar i Street och det kommer bli så jävla roligt, visserligen jobbigt men så värt.
Måste träna mig lite nu, har börjat glömma en del.
Imorgon är det 80 talet som gäller, sedan fin foto och sedan på fredag så blir det Sagofigur/Superhjälte. Vad jag ska klä ut mig till har jag ingen aning om, får väl försöka komma på något. Har någon en bra idé?
Nu måste jag bege mig till duschen. Sedan städa, stryka, packa inför imorgon och tillsist sängen. Puh, vilka jobbigt dagar jag har nu förtiden. Jag älskar det!

Love

Robin Sparkles - Let's go to the mall

80tals brud på Torsdag - Elevkårens spexfoto. Håret kommer självklart vara ännu mer lockigt, vågigt och fluffigt men annars? Ser jag ut som en 80tals-girl? Känner mig som Robin med Let's go to the Mall:
http://www.youtube.com/watch?v=vm08fUWHHM0&feature=related


Jag tycker det är kul med bilder, så mer bilder åt folket!!!


Embrace - Hooligan

Mmm Mums, Basic Man! Men en touch av både surfare, gubbe och hooligan!


Queen - Play the game

Ont i huvudet, dag ut och dag in. Är det något fel på mig? Jag som aldrig har ont i huvudet eller är alltför trött är nu helt död kropp, huvud och själ.
Jag överlevde måndagen, det kan jag säga med stolthet i rösten. Eller måndagen i skolan, nu är det måndagen hemma och den är bara mysig och skön. Funderar på att gå och lägga mig vid tio ikväll, senast!
Bilden här nedan kan inte bli mer perfekt just nu. Inte för mig.
Dock var det härligt med en kopp te i Haga med Kajsa och Hanna och lite av vår Basic Man!
Lyckades bibehålla mitt löfte om köpstop och träningsbörjan, för det blev inget köpt idag (förutom mat) och så orienterade jag.

Just nu är jag ganska förvirrad. Förvirrad där inne. Allt är som en enda stor röra och jag förstår inte riktigt vad som sker. Ärligt så är jag så in i bängen trött på en del just nu. Kan man inte bara be om ursäkt när man gjort fel, släppa saker som inte är värda tiden eller säga vad som är fel. Sluta spela spel hela tiden och bli lite ärlig. Jag själv har börjat bli bättre på att vara ärlig, och bättre det än att låtsats som inget eller ljuga, förneka.
Mika - We are golden

Klockan är 23.23 fredagen den 11 september 2009.
Det var 8 år sedan World Trade Center. Det var sju år sedan jag var 10 år. För sex år sedan var jag riktigt förälskad för första gången. För fem år sedan flyttade jag till Sverige. För fyra år sedan började jag åttan. För tre år sedan så var livet riktigt bra. För två år sedan började jag i SN07. För ett år sedan flyttade Emma. I år, då sitter jag hos min mormor i nybro och har fredagsmys.

Hela denna dag har anpassat sig efter mina kära vänners sång: ”Nu är det slut på veckan, det är dags för fredagsmys” och den har sjungits i många olika toner, många olika versioner inför många olika människor. Vad ska man säga? Fakir eller fakir?
I alla fall så fastnade tillslut innerbörden av låten på hjärnan och jag blev helt inställd på fredagsmys. Efter skolan så hoppade jag in i bilen och brummade iväg med mamma mot mormor, småland. Vi stannade till vid Ullared, första gången i mitt liv, och jag måste säga att det var ganska konstigt att gå in i en affär då en jättelång vägg och gång är fylld med enbart tandborstar och tandkrämer.
Vi shoppade en hel kasse fylld med fredagsmys i högsta klass: Chips, Daim, bilar, tuggummi, Coca Cola, Reisen, nej, listan tar aldrig slut, innan vi åkte vidare hit till mormor.

Nu är vi alla mätta och nöjda och fredagsmyset har varit på högsta nivå då vi gick igenom fotoalbum, drack och åt riktigt gott.
Nu känner jag till hela min släkt, på mormor och morfars sida, och den är inte så liten som jag först trott. Min mormor har 4 syskon, min morfar har 6 syskon, min mamma har otroligt många kusiner och jag har tydligen en triljon okända släktingar och sysslingar. Jag är riktigt imponerad av min mormor som kan alla namn, vad det jobbar med, ålder, bor och liknande.
Jag fick också veta var ifrån mitt namn kommer ifrån, namnet Hanna för min mormors mormor hette Hanna och det var anledningen till att jag blev döpt till det.
Hade jag varit en kille, då hade jag hetat David efter min morfar Valle David Jeansson.
Jag måste säga att det smärtar lite att se dessa underbara bilder från 50-talet på min så unga sköna mormor och min snygga morfar (han var en riktigt stilig man) då jag önskar, dels att jag levde under den tiden men också för att jag aldrig fick lära känna min morfar.
Han var tydligen en underbar man, trevlig och snäll och han älskade barn. Jag önskar att jag hade fått träffa honom, se hur han hade sett ut, fått kalla honom morfar, bli upphissad i luften och få krypa upp i hans famn som liten och lyssna på hans historier.

Nu ska jag stänga av datorn och släcka lampan för imorgon ska jag upp tidigt för en shopping tur med mamma och mormor. De tre generationerna.

Ps. Pappa köpte ett par vita Converse till mig idag för 250kr i Mexiko. Ja, det är äkta!!! Snacka om rån i Sverige då vi får betala 700 kr för likadana skor.

17.34 den 12 september 2009
Jag kom precis hem efter en heldag i Nybro. Med mammas hjälp fick jag med mig 2 par böcker, och den ena heter ”Fångad av hakkorset” och jag har redan börjar läsa den. Riktigt bra än så länge men det känns som om jag läser en roman, en påhittad historia. Tyvärr är den sann, till och med en självbiografi av en tysk soldat och det känns riktigt hemskt när jag inser att allt detta verkligen har hänt. 
Samt så fick jag ett par lårhöga ”mocka” stövlar som är ursnygga samt lite underkläder. Tack min älskade mamma.
Nu får det absolut vara färdigt shoppat för september, det har varit allt för mycket shopping och allt för lite träning. Så från och med nu är det köpstopp och träningsbörjan, på riktigt! Jag menar... 5 skor? På en vecka?

En liten bild på senaste veckans shopping!

Mina 13/15cm darlings

Världens skönaste skor, svart och vitt är jag i ett nötskal!

Mina nya höstskor, lårhöga och sjukt sköna

Fredaysmys i allra högsta grad


Kiss - I was made for loving you

Otroligt seriös är jag när jag pluggar, jag bara älskar det...eller inte. Vad jag däremot älskar är min Kiss-tröja och mitt nu lite längre hår!


Will Young - Light my fire

Eftersom jag är en shoppaholic så befann jag mig återigen på stan idag och då slank en bh, matchande trosor samt en underbar bronz/rouge borste från Body Shop ner i min påse.
Hmm... spenderat LÖJLIGT mycket pengar den senaste veckan och det känns faktiskt riktigt bra, bara lite dåligt samvete men to late! Jag menar, det är ju inte alls ofta jag kan göra det så passa på när jag kan helt enkelt.
Idag hade vi frilufts(fridlufts?)dag i skolan och jag och Hanna paddlade kanot och sjöng: "Hejhå, hejhå, vi paddlar i det blå, och det är så kul och vi är små blå, hejhå, hejhå, hejhå, hejhå".
Nu är jag riktigt trött i armar och axlar men jag är också trött i "hjärnan". Sov fyra timmar inatt. Varför?
Jo, för jag satt uppe lite längre än vanligt vid datorn, men runt halv två tiden så går jag och lägger mig. Släcker lampan och börjar drömma mig bort, in i min vanliga värld av killar, resor och lyx, då jag plötsligt hör något som tassar. Första gången tänker jag inte så mycket på det, sedan låter det igen, precis som en mus eller råtta som kilar runt. Jag får lite lätt panik och när det låter för tredje gången och denna gången inne i mitt rum tänder jag lampan och vad ser jag? Jo, världens STÖRSTA spindel. I ren panik vrålar jag och väcker mamma som tror jag blir mördad och rusar ner. 
Hon suckar när hon får veta att det är en spindel och tycker jag är löjlig. Men när hon ser den, tja, då är hon inte kaxig längre. Istället tar hon en burk och försöker fånga den men när den försöker springa iväg så slänger hon iväg burken och ser faktiskt rädd ut hon med. Tillslut får hon upp den och tar ut den, säger godnatt och går och lägger sig.
Jag själv ligger i min säng och kan absolut inte sova utan har lampan tänd ifall fler spindlar tänker komma ut när jag ligger och sover, helt oskyldigt.
Vid tre knackar det på dörren och jag rycker till, har ju varit super spänd sedan spindel incidenten, men det är bara mamma som frågar om jag vill sova hos henne. Tack gode gud för mammor säger jag bara.
Men tänk er, en spindel som är så stor att jag kan höra den springa över golvet, det är ju bara sjukt. Svarta tjocka långa ben, stor kropp och faktiskt väldigt hög.

Slut på spindelhistorien och tillbaka till plugget. Känner att jag måste det eftersom jag har shoppat fastän jag inte behöver, japp lite dåligt samvete har jag allt.

Love

Hanna i vår underbara kanot

Och en ganska sne Hanna i kanoten

Mcfly - Five colours in her hair

Nu är jag hemma igen, med lite tid för att skriva en liten uppdatering.
London var, som jag sa hela resan, Awsome!!!!
Jag längtar så oerhört mycket tillbaka till England, London, människorna, dialekten, shoppingen men speciellt friheten. Slippa skolan, slippa ha hela dagarna uppbokade, slippa familjen, slippa Mölndal, slippa Sverige och dessa människor i detta land.
Människorna i England är så underbart trevliga, inte en enda gång stötte jag på en otrevlig människa, vare sig i affären eller ute. Tänk om folk kunde vara lika trevliga i Sverige och inte alls sådär överlägsna fjortisar som skriker på spårvagnen, kollar snett på en så fort man går förbi eller alltid ska ha en överlägsen syn, som om de vore mycket bättre än alla andra.
Jag har shoppat upp nästan alla mina pengar och det blev en hel del kan jag lova: 3 par skor, tröja, sjal, ringar, smink, shorts, mössa, kondom, James Dean tavla och så vidare. Listan är nästintill oändlig.

Om ett år bor jag i London, jag har redan börjat kolla upp lägenheter, jobb, skolor, stipendium och bidrag (tönten som jag är). Dock bor jag inte ensam utan med min vackra Celine och tja, vad kan gå fel med oss två i London?

Till helgen ska jag åka till Nybro med min Mamma och hälsa på mormor, gå på Outlets, shoppa lite till samt ta det lugnt. Det känns faktiskt riktigt skönt för jag orkar verkligen inte vara kvar i skit Mölndal. 
I fem år har jag bott här nu, bara ett år kvar och sedan FREEDOM! (Och bort från Mölndal).
Staden Göteborg kommer alltid, innerst, innerst inne vara mitt hem men det betyder inte att det är den ända staden som kommer kallas Hem och inte heller den staden som jag kommer leva i.
Nej, det är andra städer och länder jag ska spendera mitt liv i.

Vilket helt random inlägg men men nu ska jag, som Barney säger, SUIT UP!

Love

Mcfly - The End

Ja, banne mig, jag tror jag är kär. Jag är kär, jag erkänner. Jag är kär i Mcfly och Dougie och det finns inget jag kan göra åt det. Jag kommer föralltid och förevigt ha en svaghet för Dougie, min vackra.
Jag sitter och planerar hur jag ska göra för att få honom på fall när jag är i London, hans hemstad. Och såhär lyder min plan:
Så skulle han se ut när han såg mig för jag skulle vara sådär assnygg, ni vet: blont långt, volymigt hår, snyggt sotade ögon, grymt heta kläder som verkligen var gjorda för mig och så skulle jag nästan sväva fram, SÅ vacker skulle jag vara. 

Sedan skulle han bli lite nervös och blyg och lite sådär nonchalant titta ner i marken som om han låtsats att han inte bryr sig.

Sedan skulle han titta upp och slänga iväg ett av sina otroligt vackra leenden som får mina ben att smälta, mitt hjärta att slå en dubbelvolt och min mage att skapa tusen och åter tusen fjärliar som studsar runt. Så skulle han gå fram till mig och kyssa mig, sådär som bara sker på film, en kyss som skulle vinna en Emmy.

Japp, så skulle det gå till när Hanna träffar Dougie i London om vad? Drygt en dag. London baby!
Kärlek vid första ögonkastet <3 Det gäller bara att våga tro på det.Everybody knows the end
Don't wanna get there wishing
that you'd given more
It's not over, till it's over
So how do we begin?


RSS 2.0