Lily Allen - Not Fair

Denna är till dig Börje - en liten uppdatering!

Jag sitter här hemma på en fredagskväll och är helt slut. Det är ju inte så konstigt, stressig vecka! Så ikväll blir det bara fredagsmys, först med systern och sedan med pappa!

Idag så beställde jag ett par skor från have2have. Så jävla snygga och jag sa att om jag får jobbet på LandalaSquash så ska jag köpa dem, och det gjorde jag. Så dem ska jag ha nästa lördag då vi ska slå klackarna i taket och gå loss, vi ska fira Börje och Gravve som fyller 19, woho!!!

Här kommer en liten tanke som surrat runt i hjärnan dem senaste dagarna och jag pekar inte ut någon nu men jag måste bara få ut mig detta. Och det är det här med plåster! Inte plåster vi sätter på armar och ben när vi blöder, nej, utan killar som är plåster!
Du som kille, stämmer du in på mer än två av dessa så bör du kanske tänka efter lite; 1. Du smsar, ringer, facebookar, msnar eller hör av dig på annat sätt mer än två gånger per dag 2. Du blir gnällig när du är full och vill bara ha tjejen, så du hör av dig lite för många gånger och säger lite för mycket 3. Du stannar kvar allt för länge hos tjejen, fastän du märker att hon gäspar och säger att hon har mycket att göra 4. Du tjatar för att få din vilja igenom i olika frågor 5. Du låtsats inte märka att tiden går så du slipper ta sista bussen hem och får sova över 
Detta är bara några av alla saker som just plåster gör - och jag som tjej måste bara höja ett varningens finger; Undvik det! Vi tjejer är ju ganska komplicerade, inte som ni killar, men vi är inte dem lättaste att hantera och för att underlätta lite för dig så ska jag ge dig som kille ett heligt tips; Vi behöver space! Vi behöver få lite egen tid att ta hand om oss själva och tänka på saker!

Aja, nog om det. Nu ska jag baka hallonsmulpaj. Love


Kommentarer
Postat av: Anonym

Fin update där <3

2010-03-20 @ 12:56:34
URL: http://LindaBorjesson.blogspot.com
Postat av: Shrimplett

Hahaha! Du är för rolig "Jag måste höja ett varningens finger". Va det ett dagens tips? XD

2010-03-22 @ 22:22:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0