Enya - Only Time

No more yellow/orange hair. WHITE! (ingen egobild!)

Elvis Presley - Suspicious Minds

Tre anledningar till varför du vill vara tillsammans med mig;
1. Jag är bra på att folk att trivas, prata och skratta. Inte för att jag är rolig eller så , för det är jag inte. Men jag gillar människor och det absolut värsta jag vet är pinsam tystnad. Så jag kommer babbla.
2. Jag tar inte saker överseriöst. Saker och ting händer och jag kommer inte gå i taket för minsta grej, tar saker med en klackspark, kanske inte de viktigare sakerna dock. Men herregud, om du vill ut med kompisar fastän du planerat med mig - Gå ut, ha kul!!!
3. Jag är bra i sängen, höhö.

Tre anledningar till varför du inte vill vara tillsammans med mig;
1. Jag är sämst på att höra av mig. Jag har en massa saker att göra hela tiden, en massa saker att tänka på och då har du en tendens att trilla ur mina tankar. Och vem fan vill bli glömd av sin flickvän?
2. Jag kommer inte öppna mig inte helt för dig. Jag berättar vad för film jag tycker om, hur min dag varit men närmare än så är för nära inpå.
3. Jag kommer nog inte bli kär i dig. Inte för att du är du, utan för så fort något sådant kommer nära mig så får jag panik, flipp. Jag kör de tre D:na, dissa dumpa dra. Det är väl anledningen till varför jag glömmer bort dig eller inte öppnar mig för dig.
Men vem vet? En dag kanske han dyker upp. Och jag längtar faktiskt till den dagen. Speciellt nu när man börjar bli sjuk, då önskar jag att jag kunde krypa upp i någons famn och vara omtyckt fastän jag ser ut som jag gör i mitt sjuka tillstånd.

Owl City - Fireflies

Här sitter jag i min studentmössa och ser allmänt cool ut, enligt mig. Anledningen till att den åkt fram igen, den gör det ganska ofta måste jag erkänna, är dels för att det är typ... 36 dagar kvar. Dels för att idag åkte mina inbjudningskort iväg till släkten och familjens vänner. Mina vänner får inga fina inbjudningskort men alla som vill och känner mig så pass bra att de vet att jag älskar mat och överraskningar, får jättegärna titta in och ge mig en puss. Men den största anledningen till att mössan åkte fram var för att jag hittat mina studentskor. Alla pratar om klänningen, och visst, lite panik över att jag inte hittat någon än har jag väl, men det är skorna som är det viktigaste för mig. Och jag hittade dem på Zara. Lite dyrare för en fattiglapp som mig men jag tänker att det är min "stora" dag och då förtjänar jag fan att ha vilka skor jag vill. Nu måste jag ställa frågan hur det kommer sig att jag är så jävla snygg? Alltså WoW. Hot. Eller Not. Så vi täcker ansiktet och eh, visar skorna.M.J ft. The Drill - This is it

Hur kunde jag glömma? Hulken ska ha mest cred - han gjorde återigen en enorm insats, vår älskade Hulken! Här har ni mig när jag dansar. Är personen till vänster, den långa, med ansiktet vänt mot kameran i början.


Sidney Samson - Riverside (motherfucker)

Igår var Slaget om Innerstan!
GEE, Göteborgs enade elevkårer, har planerat och fixat för denna dag i månader, en dag som handlar om att bygga upp skolanda - Hvitfeldska, Schillerska, Rudebäcks och Fässberg möts i en kamp om ära och fotboll. Jag, ordförande för elevkåren på Fässberg, och resten av min underbara kår har planerat och slitit, lagt ner hela vår själ, tid och kraft på slaget. Och det blev en legendarisk dag. Jag går fortfarande på små rosa moln. För Fässberg vann fotbollspokalen, vårt älskade fotbollslag vann alla matcher. Tack tack tack! Speciellt Armin och Pascal, men självklart hela snygga laget. Vi vann dansuppvisningen, vi dansade och var grymma. Gud vilken adrenalinkick att stå framför det som man skapat, framför hela klacken som man samlat ihop och de bara jublar åt en när man gör något man älskar, till musik man älskar. Dans och M.J. Tack Emma, Vera och Isa. Sist men inte minst vann vi Läktarkampen!! Det innebär att vi hade bästa klacken, bästa banderollerna, ramsorna, tifot. Tack så jävla mycket till alla er som kom och gjorde detta möjligt!!
Jag kan inte vara stoltare över att vara en Fässbergare, än vad jag är just nu.

Hans Zimmer - Honor

Klaga gör man. På att jag aldrig lägger upp bilder. Nehenej, så går det när KAMERAN blir STULEN. Fortfarande sur över det, jävla horungar (ursäkta språket). Jag pluggade iallafall religion med systerns laptop bredvid mig och tänkte - jaha, undrar hur jag ser ut just nu. Jag ser ut som ett troll med knullrufs, stora påsar under ögonen, allergi som ger röda ögon och röd näsa som rosiga kinder från dansade. Men det är så jag borde se ut faktiskt. Hehe.

K.d Lang - Hallelujah

Frukost och en dator. Vad gott! En stor kopp te och två mackor. Borde gå om tio minuter men jag kommer aldrig komma iväg. Får väl bli lite sen till skolan, det händer oss alla.
Sitter just nu och tittar på Nyhetsmorgon och lyssnar på det här hemsk som hänt inom den katolska kyrkan, med pedofil våldtäkterna. Jag tror att det har att göra med det celibat liv som katolska präster lever i. För mig är det helt befängt att folk väljer att avstå från något som sex som är en av det mest naturliga för människan, det är som att äta och sova. Och de gör det för att hedra gud. Men det som jag undrar är hur helt normala män, som lever i celibat och egentligen är attraherade av kvinnor, helt plötsligt vänder sig till små pojkar och våldtar dem, alltså små pojkar. Är det för att dessa pojkar finns i prästernas närhet som gör att prästerna går på dem? Det är inte vetenskapligt bevisat och det är så onormalt att 13 000 präster kan inte bara göra det. Men vad är då anledningen till att det är så vanligt med dessa våldtäkter? Jo, undra kan man alltid göra.
Jag lyssnar faktiskt alltid på nyhetsmorgon, med nyheter, regionala nyheter, sport, A-ekonomi, väder och därefter debatt. Väldigt intressant, det är skönt med en daglig dos av nyheter och det som händer i världen. Och speciellt nu inför valet så kommer jag titta extra mycket. Fast jag vet redan vad jag ska rösta på hihi. Jag är ju 18 då!! Nu missade jag min buss, woho. Men jag tar nästa. Med ett lätt knip i magen, men inget jag inte kan överleva.
Ha en toppen dag, det ska jag. Skola, plugg, möte, dans och utgång. Alltid fullt upp i mitt liv.

Peace and Love

Europe - Final Countdown

Nej, det hjälpte inte. Tror jag fick en stressmage för idag hade jag knip och spydde lite. Men nu är det bra igen, lita cola och lite Forrest Gump och livet är åter på topp. Jackan ska jag också inhandla för det finns bara en kvar och jag måste fan ha den, den ligger och väntar på mig tills ikväll.

Inte Roskilde, men Peace and Love i sommar. Längtar och längtar ännu mer. Inte för att jag är en festivalmänniska men för att det kommer bli helt awesome med Gravve Laxen. Bra band enligt mig som kommer dit är: Jay-Z, Europe, Mando Diao, Mika, Robyn, The Ark, The Hives, The Kooks, Amanda Jenssen, Markus Krunegård, Daniel Lemma, Magnus Carlsson, Fibes Oh Fibes. Helt enkelt en grym festival à les Hannaorna.


Major Lazer - Keep it going louder

Helt totalt fucknig död. Greys, cola och pizza hjälper nästan inte. Så död är jag. Men shopping hjälper så imorgon ska jag köpa lite saker till mig själv, för jag förtjänar det. Jacka från bikbok som jag vill ha finns på Gina, den ska jag unna mig själv. I so fucking deserve it. Nej, nu ska jag hoppa i mina Student 2010 Hanna Uddenberg mjukisbyxor. Ja sådana beställde jag, fick ju gratis. Något ska man tjäna på att vara ordförande och slita röven av sig. Nej, pizzan blir kall, reklamen är slut och det även min cola. Plugga kanske? Egentligen ett måste.

M.J. - Billie Jean

Helt uppe i varv, stress och pirr. Jag kom hem igårkväll med vodka, cider, öl, sjal och t-shirt. Inte supermycket shopping men jag är glad ändå för vi hade en mys helg hela familjen. Älskar dem. Jag är stressad för jag har bajs mycket i skolan, hela jävla projektarbetet som ska in imorgon. PANIK. Sedan har jag massa dans som måste planeras, tränas på och så hela Slaget om Innerstan som är nästa torsdag. Ohmygod, vi kommer vi vinna men det är mycket som ska fixas nu innan. Varför är det pirr då? Jo för jag är så otroligt super nervös och uppspelt att jag knappt kan sitta still som jag måste. Jag får tyvärr inte säga varför, men ni kommer få veta och se snart varför. Tusen butterflies i magen. Iiiiie. Nej, nu måste jag dricka lite cola, få lite mer speed, mer energi. Glädjepanik känner jag just nu.

Love

Hoffmaestro - Young Dad

Åh jag är så glad bara. Glad över att livet bara är så jävla bra. Hur kan man inte hoppa runt, skratta och le? När allt är precis så som man vill ha det, i alla lägen. Imorgon blir det Köpenhamn med familjen, strosa längst den långa shopping gatan (kommer inte ihåg vad den heter), sitta vid hamnen (??) och bara mysa. Hoppas pappa slänger fram kortet lite oftare för att vi är världens bästa barn. Men jag kommer inte ha tillgång till en dator, eller jo dator för måste plugga projekt i bilen när jag inte övningskör, men inte internet. Men eftersom jag ändå uppdaterar så sällan så är ni la okej med det.
Nej, nu ska jag ta mig en välförtjänt dusch, smörja in mig med lite brun utan sol, använda lite nya produkter, köra hårinpackning, måla naglarna, mask och ja - bli fresh! Behövs nu till våren. (Gatan heter Ströget!!!!) Mina svarta påsar under ögonen är fan att leka med - fett mysiga att dra i, fylliga och gigantiska. Nog om mina påsar och över till något annat trevligt. Som...? Eh. Jag tror inte jag har något trevligt att dela med mig av - inget trevligt till er i alla fall. Eller jo, igår såg jag Robin Bengtsson och idag såg jag Niklas Hooker framträda, en riktigt Idol-stalker har jag gått och blivit. Fast det visste vi sedan tidigare att jag var.

Är jag cool eller vad?


Joshua Radin - What if you

Nu i ett svagt ögonlick så måste jag visa min avsky, min avsky gentemot människor utan moral, utan empati, utan hjärta. Jag blir så jävla äcklad och förbannad att jag just nu till och med fäller tårar, som jag aldrig annars gör. För orättvisa och för människor som lidit, gråter för människor som lider och för dem som kommer att lida. Jag gråter för de människor som inte inser sina egna handlingar och konsekvenserna av dem. Hur ingen har lärt dem rätt eller fel och ingen någonsin sagt: Låt bli!

"Det kanske mest brutala dådet någonsin i Sverige mot en enskild människa sker i Kode, där en femtonåring tillsammans med tre något äldra ungdomar, nynazister, sparkar och slår en fjortåring vid namn John Hron, sönder och samman, innan det dränker honom."

Han är som vilken annan 14årig pojke som helst, med familj och vänner. Bosatt i Kode, i Kungälv och ska sista kvällen på sommarlovet campa med sin kompis. Tälta, snacka och grilla korv över en öppen eld. Men det är just elden som lockar till sig Johns mördare, fyra pojkar mellan 15 - 18 år. Som du, som jag. John har varit mobbad av en kille i skolan vid namn Rambo, som är en av dem fyra pojkarna, och Rambo passar då på att utnyttja hans överlägsenhet och inleder en av dem brutalaste misshandlarna Sverige någonsin skådat - sparkar, slag, knuffar, glasflaskor, brinnande ved. Killarna är berusade och hetsar varandra att slå hårdare, tvinga John säga att han älskar nazister men emellanåt så slutar dem, ber om ursäkt och låter John få lite av deras dricka. Snart blossar aggressionen upp igen och efter ett tag ligger John blodig och uppsvullen. Dem får för en stund nog och slänger ut John i sjön som snabbt simmar iväg, men snart ropar dem åt honom att komma tillbaka. Annars får hans kompis stryk, hans osykldiga kompis som inte kunnat göra något åt situationen. Mobiltelefon? Knappast. John simmar tillbaka, utan att förstå konsekvenserna av hans heroiska insats eller hatet från mördarna. När han kommer tillbaka in till land undrar man om mördarna känner någon ånger? Har dem insett vad dem gjort mot John? Nej, brutalare än förut tar dem upp misshandeln och snart ligger det bara en människotrasa livlös vid deras fötter. Inte ens här får deras hat nog och dem släpar kroppen till sjön och dränker honom. Dem stannar upp för att se kroppen sjunka, tittar på varandra i osäkerhet men ingen vågar rädda John från döden, i rädsla för dem andra killarna. Dem rullar varsin cigarett och går sedan. I polisförhöret vet dem inte varför dem slagit och misshandlat honom. Varför dem dränkt och mördat en kille som aldrig gjort dem något ont. Ett hjärta av sten. En brist på mänsklighet. Utförd av någon som kunde varit din kompis. Gjord mot någon som kunde varit du.

Taio Cruz - Break your Heart

Hejsan allihopa. Galen galen helg för mig. Fullt upp med utgångar, sena kvällar, morbror och moster från Stockholm, påskhelg, shopping, moules frites och annat gott - som mina kompisar säger "sluta se så nöjd ut". Men jag är NÖJD - helt jävla nöjd. Det är jag och C som njuter av livet.
Jag träffade mina älskade från högstadiet och vi hade en helgrym kväll på sticky på torsdagen, och jag har insett hur mycket dem faktiskt betyder för mig. Sedan blev det är skitkul kväll i med massa randoms, nya som gamla på lördagen. Men eftersom jag inte pluggat ett piss och jag jobbar nu fram tills köpenhamn så blir det råplugg, projektarbete, idag. 10 sidor än så länge, och jag har inte ens skrivit hälften. I'm awesome!!!

Just nu så lever jag efter låten:
"If you fall for me, I'm not easy to please, I might tear you apart, told you from the start, baby, from the start. Im only gonna break break your break break your heart."

RSS 2.0