Pink - So what

Ooh, jag mår så bra. Jag skuttar runt.
Vaknade klockan halv två idag, med en Linnea snusande bredvid mig. Vi hade varit uppe till fem (wow) och busat hela natten, vi ville ta foton på oss själva som galna men eftersom batterierna dog så fick jag lite halvdamp och gick och lade mig. Innan dess spelade vi monopol, såg på bilder och filmer och skrattade som aldrig förr. Hon gör mig så glad.
Iallafall så gick eller snarare skuttade upp ur sängen, tog batterierna som nu hade fått laddat och började ta en massa bilder, jag måste få säga att vi är ett mycket sexigt par sådär på morgonkvisten.
Vi hoppade runt och sjöng med i Pinks låt som är underbart bra.

Sen sprang jag iväg till dansen, sedan gymmet och till sist solariumet (jag kände mig så blek) så nu är jag kräft röd i ansiktet. Glömde också säga att jag klippt sidlugg klockan halv fyra på natten. Den blev läskigt jämn och snygg för att vara så sent.

Love to all. Nu blir det en dunder bra vecka, med projekt, härligt folk, härlig stämning och massa skojsigt som händer.

Bilder:

Sting - Fields of Gold

Idolnörd som jag gått och blivit.
Älskar typ alla låtar som gjorts under detta året, fan vad bra de är! Speciellt Robin som bara blir bättre och bättre. Kevin håller sig på en jämn och bra nivå som jag älskar. Och tyvärr börjar jag gilla Johan mer och mer. Han har faktiskt en ganska läcker röst, som i Free Falling från igår, dock åkte han ut och det var rätt.

Nej, nog om Idol och mer och dagens dag. Sov hos Vicke och sprang hem klockan tio på morgonen för att baka med mammis. Vi bakade allt, lussebullar, pepperkakas sak, (inte pepparkakor, vi köper dem istället) knäck, chocklad doppad marsipan, nougat godis osv. Jag är nu en uppsvälld boll och är jätte nöjd.
Nu är våra gäster här och jag ska duscha en snabbis innan kvällen tar fart. Vi får se hur det går, fast jag har riktigt ont i huvudet och trött som ett ufo, allt är som vanligt.
 Ciao Bitches.

Måste också bara säga att detta inläggets rubrik/låt är så jävla bra. Ursäkta att jag svor men det är den. Så tryck nu upp en ny internetsida, skriv in www.youtube.com och sedan skriver ni Fields of Gold - Sting och lyssnar och njuter.

Kanye West - Love lockdown

För min mamma älskar mig.
Jag ville då ha en chokladkalender såhär i vinter, men min kära moder bestämmer sig att jag inte är värd en vanlig med en fin jultomte som klappar små barn på huvudet och ger dem presenter med djur, granar och stjärnklar himmel. Nej, istället kommer hon idag hem med en High School Musical kalender. Status till max och jag är nöjd.

Jag hade en mycket mysig eftermiddag med Carolina, fick träffa hela hennes familj under en och samma kväll. Det blev te och godis för hela slanten och ett sudoko för mig, smart som jag är! Efter det gymmet en bra stund, jag ska nu blev tajting.
Nej, nu ska jag skriva en argumenterande text om missbrukare och sedan krypa till kojs, för idag är jag bäst. Vet dock inte varför, tror att julmusten stiger mig åt huvudet.

Glad, glad,glad, glad GLAD! Jag är så lycklig att jag kan spricka. Vet inte ens varför, jag flyger på små rosa moln som en viss Petra skulle säga.


Aretha Franklin - Ain't no mountain

Bara en lektion kvar, gympa! Jag ska döda, slåss och skjuta alla. Eller inte!
Det blev dubbellektion i psykologi men jag skulle på mitt första Cafémöte, så jag slapp det. Nu har jag fått veta att jag får stå i Cafét och sälja kakor till folket.
Akta er, spott i kaffet är inte alltid så gott.
Sedan blev de brie och salami baguett innan vi hade matte. Efter det blev det otroligt fin pjäs av musiktvåorna. Måste säga att även om pjäsen var flumm och inte sammanhängande, så är de eleverna så sjukt musikaliska.  

Nej, inget mer från mig. Ska träffa Carro efter skolan, fika hos mig, henne eller på stan är ännu inte bestämt men mys kommer det bli.
Puss my lovley ones


Lazee ft. Neverstore - Hold on

Åå en härlig dag.
Började med Historia provet och jag är långsam så tillsist var jag ensam kvar och min lärare fick slita provet ur händerna på mig, jag hade inte ens svarat på alla frågor
Snyft snyft
Sen fick jag G på mitt fysik prov, hallelujah!
Sist hade jag franska, och jag somnade inte på lektionen! Grattis till mig. Sen så skulle jag ha möte, men det blev inte av så jag gick till staden Göteborg och kollade i affärer med Hanna och Kajsa. En doubbelcheese innan vi gick till EspressoHouse och tog en Latte som jag fick för halva priset för jag är bäst, med Petra och Radiyah också.
Efter ca 100 timmar snack, tjöt och skratt så åkte jag tillbaka till stan för att köpa en halsduk. Såg en fin och tänkte ställa mig i kön då jag tittar till höger och där är den! Halsduken jag inte ens kunnat föreställa mig, grr* den blev min på mindre en 5 sek eftersom det var sista exemplaret.
En ögonfransböjare och lite julklapps idéer till båda mig och andra, senare så åkte jag hem och lagade middag till pappa och mig.

Nu är jag nöjd och har ett stort leende på läpparna. Läste också i uppmuntrans boken och hittade detta citat:
"Vare sig du tror att du kan, eller du tror du inte kan, har du absolut rätt. "

Regina Spektor - Samson

Och jag är offeciellt en nörd då jag är med i elevkåren på Fässberg. De bönade och bad och jag kunde inte motstå till att bli Café utskott, så det är alltså jag som har hand om vårt café i skolan, skapa stämning och framföra elevernas förslag och tankar. Så alla ni Fbergs barn, det är mig ni ska till om ni vill ändra något, jag är the insider person.
Plus att detta kommer synas på min meritlist och jag tycker ju det är kul, pinsamt nog.

Annars har de inte hänt mycket, jag skulle ha min första rättskunskaplektion idag, men läraren är tydligen senil och glömde bort att vi började idag, så på fredag blir det istället. Skönt att sluta ca: 2 timmar tidigare än väntat. Får då mer tid till att plugga underbara franska och historia som jag ska ha prov på imorgon.
Jag hatar Antiken.
Men nu ska jag faktiskt plugga och sedan krypa ner i sängen för en tupplur.
Se upp losers, här kommer jag!

Update: Jag har sovit i 1½ timme men har inte läst mer än 2 sidor i historiaboken.
Skjut mig, mina ögon skelar.
Glömde också säga att jag åt en fet kebabtallrik med tjejerna idag. Det var riktigt gött
Kl 19:55

Lazee - Im not pop

Det blev en ensam promenad igår men det är inget jag klagar på. Gick runt med lurar i öronen och musik på högsta volym, halsduk, mössa, vantar, raggsockar och en godispåse. Mysigt.
Annars har det inte hänt så mycket sedan sist förutom massa plugg, kyla och trötthet.  

Ikväll blir det balett sedan street. Efter det blir det middag, te och plugg. Tillsist en film för att pigga upp mig i detta vintermörker.

Önskelista till Tomten:
Ett badkar med badskum och hett vatten
Pengar, pengar och återigen pengar
Alla de skor, väskor och kläder jag pekar på
Och tillsist: En pojkvän


Coldplay - Viva la Vida

Usch, jag är verkligen inte sådär fräsch. Jag har suttit inne på mitt rum hela dagen och hela gårkvällen. Jag har inte gjort något vettigt förutom att titta på Gossip Girl, hela säsong två på mindre än 24 timmmar. Nörd eller vad? Men det har varit dunder skönt, precis vad jag behövde. Dock har jag inte ens tagit ett steg utanför dörren, ska nog hitta någon som vill gå på en uppfriskande promenad såhär i  söndags mörkret och kylan.
En liten dusch och sedan är jag klar att gå.
 Hoppas ni har haft en bra helg så ses vi på måndag då jag vill höra om allt.  Ciao my Loves

NeYo - Miss Independent

En bra kväll igår kväll.
Det började med Sushi med Carro och Vicke. Länge sedan jag åt det och vi tre hade det jätte mysigt, senare så åkte Vicke och jag hem till mig, åt upp en kladdkaka och bytte om innan Laserdome.
10 stycken till hade tiden och orken att komma med oss två på krigaräventyr. Jag måste säga att hade det riktigt roligt, springa runt med ett vapen i handen och skjuta alla röda gubbar, planera olika kupper och tja, jag älskar att få vara lite barnslig ibland. Det blev iallafall så lyckat att nästa gång ska vi köra 5 kamp inkl. rida tjur, sumobrottning och en massa annat skoj. Då ska vi också ha kameran för vi glömde den denna gången vilket var synd, vi var riktigt snygga i våra västar och pistoler. Men förloraren fick äta rostade gräshoppor och som tur var, blev det inte jag utan Hoff, lagom gott.

Efter det så drog alla hem till sig, duschade innan vi åkte till Monas syster och hade det roligt! 
Nu är det dagen efter, jag har precis lagat pannkakor till familjen, som blev mucho goda, och ska nu se på film. Ska bara bestämma vilken.
Ciaao


Katy Perry - Hot N' Cold

Mmm... Fysikprovet var inte sådär jätte lätt. Kanske lite sådär skit svårt! Jag trodde jag skulle kvävas, allt bara snurrade runt i huvudet på mig.
Satt ju upp igår natt och pluggade men imorse så vaknade jag och kom inte ihåg ett piss. Inte något, det var blankt i huvudet på mig.
Men inatt så hände en annan konstig grej förutom minnesförlust. Jag vaknade klockan halv två av att jag skakade, kallsvettades och mådde illa. Var helt torr i munnen och en stor klump i halsen med kräksmak. Usch å blä, gick upp och gick runt lite innan det inte gick mer och jag fick lägga mig ner igen och försöka läsa. Jag skakade och var jätte varm med ändå så kall. Tillslut somnade jag efter någon timme utan att spy eller vara med om något annat oväntat. Tror det var för julmusten som min kropp reagerade som den gjorde eller bara tanken på fysiken. Alla de där jävla brännpunkterna, brännvidden, konkava och konvexa saker.

Nu har jag Engelskalektion och jag ska snart gå, 10 min kvar!
Sushi med Carro och sedan Laserdome för första gången i mitt liv.
Barnsligt? Oyeah, like I care.

Cause you're hot then you're cold You're yes then you're no You're in and you're out You're up and you're down You're wrong when it's right It's black and it's white We fight, we break up We kiss, we make up

OK go - Here it goes again

Gud, hur orkar folk?
Var och varje person som skaffar en blogg tar sig tiden att fixa sin blogg så fin och pysslig och färglad. Jag själv har vit bakgrund, svart text och lila rubrik. That's it! Jag har ingen ork till att göra allt det dära onödiga små pysslet runt omkring. Skippa det och kom direkt till saken (inget illa menat)

Jag mår bäst just nu för jag tjänade precis 100 kr på att göra... tja vad? Baka två kladdkakor till pappas jobb vilket jag gör en sisådär varannan dag. Antingen till familjen eller till någon annan person som är värd det. Själv äter jag inte så mycket av det jag bakar, hugger dock gärna in på andras mat, oups! Men pengarna går direkt till sushi och skön kväll imorgon.
Nu blir det fysikplugg och jag fattar noll. Någon som förstår sig på det med Elektromagnetiskstrålning... nej? inte? Tänkte väl det för då hade jag dödat er. 

Ooh glömde säga att nu har jag fått julmust och mamma skrämmer skiten ur mig då hon drack upp halva flaskan och pappa sa att när hon var gravid var det ända hon drack Julmust! Syskon nu? No thank you

Ps. Min syster är på Kanye West konsert och jag hade dödat för att få vara där med henne.


Wham - Last Christmas

Nu är det bestämt.
Nästa helg ska jag julbaka och det kommer bli sjukt mysigt för då kommer det vara första advent, vi kommer ha julbelysning och pynt, jag kommer ha pengar och köpa massa julklappar och det kommer vara julmusik i huset dygnet runt.
I år har jag bestämt mig för att köpa julklappar så fort jag får mina pengar så det som blir över kan jag spendera på fika, mys och annat smått och gott som krävs under julen månaden. Frågan är bara vad jag ska köpa men det löser sig alltid! Jag ska idag få min julmust, jag sitter nu och lyssnar på julmusik, spelar Christmas Couples och borde skriva ett arbete om Julmat. Jul, jul och återigen jul
Fakta
Det är bara: 10 dagar kvar sen är det 1 december.
Sen är det bara 1 månad och 4 dagar kvar tills julafton och då kommer tomten.

Starship - We built this city

Hihi, jag sitter här i köket och kolla på vänner. Det är mysigt som tusan men jag har fortfarande inte fått ägg, julmust eller pengar. Men jag klagar inte för pappa kommer hem snart med allt det jag saknar och då ska jag baka kärleksmums till min familj, sen ska jag försöka tjäna ihop lite pengar tills fikat imorgon och sushin på fredag. Men nog om mat nu.
Idag har jag varit jätte duktig och skrivit min insändare, min del av ett faktablad, ett naturarbete, skrivit frågor och tränat på min redovisning, så bäst är jag.
Ska iväg nu och ringa Alex.
Ciao Bitches


Chris Brown - No air

Fan, vi hade inga ägg hemma. Jag blev nu ledsen i ögat. Jag får heller inte tag på mamma så hon kan köpa mat till mig eller ge mig pengar, så nu sitter jag här och äter frukost som består av: te, glass med chokladsås, rostade macka med smör, majs och russin. Jag mår bra, kanske inte bäst för jag vill ha pannkakor, julmust och kaka men vafan, man kan inte få allt här i livet.

Lady Gaga - Poker face

Jag vet att det var ett tag sedan, jag har inte haft något att skriva, men nu har jag det. 
Jag vakna vid sju imorse, skulle upp kvart i och bestämde mig för att skippa första lektionen, vi hade historia, sen somnade jag om, vakna vid åtta och ja skulle upp kvart i åtta så jag bestämmde mig för att skippa andra lektionen med, sen så sjukanmälde jag mig för resten av dagen. Kanske inte det smartaste draget där Hanna, eftersom nästa Historia och Fysik lektion har jag prov. Woops! Men va fan, är man MVG barn så är man!

Jag hade också en mycket rolig dröm inatt, om Paris, stora slott, havet, fest och massa kläder samt resor. Det var underbart och jag ville inte vakna.
Men nu är jag vaken och ska faktiskt sluta skriva eftersom magen kurrar och jag ska göra pannkakor.
Livet är lyx om man gör det lyx.

Enya - Watermark

Hej och Hejdå blir det, imorgon. Antingen för alltid eller för att tag, ganska bra tag.

Jag hatar fysik. Jag hatar kallt väder. Jag hatar att jämt vara trött. Jag hatar mycket. Men vad ska man göra?
Hata med mig så känner jag mig inte lika ensam.

Denna veckan har jag kommit fram till att det blir fika vecka. Jag ska fika ca 4, kanske mer, kanske mindre. Men ändå, jag har inte ens 1 kr så vad ska jag göra?
Dock har jag planerat upp alltihopa, jag hoppas på en gratis fika, en sushi fika (billigt och bra) en halv fika med csn kort och rabatt kupong och sedan en snål fika med vatten och en torr kaka för 5 kroner. Erkänn bra? Jag behöver alltså 35 för sushi, 5 för kakan och 20 för en halv fika. 60 kr måste jag kunna skrapa ihop, vi rotar i alla fickor, skålar och lådor som finns här i huset.

Duffy - Mercy

Skolan är tråkig men det är bara en lektion kvar nu, gympa. Hoppas någon trillar och slår sig så det blir lite roligare i vardagen. Sen blir det balett och street och tillsist plugga matte med mamma.
Annars mår jag toppen bra och igår såg jag Pretty Women och The Notebook, har verkligen kommit in i en filmperiod men det är så skönt att försvinna in i en annan värld, bort från ens egna.
Jag saknar dock en person varje dag, tänker på henne ofta och önskar hon var med mig, min syster. Det var så skönt att hon var hemma igen efter 3 månader, fast nu ska jag inte klaga och gympan börjar snart. Ciao

Synd bara att vissa aldrig växer upp.

Jimmy Eat World - Hear you me

Såg Livet är Underbart med Tobias och jag önskar jag kunde träffa en kille som varje gång han såg mig sa "Buongiorno Principessa" med ett glatt leende och verkligen menade det. Jag önskar jag kunde bli någons prinsessa, åtminstonde för en dag.


Kevin Borg - I've had the time of my life

Nu har jag precis sätt på reprisen av Idol och jag är så totalt kär i Kevin Borg att det är löjligt. Han och Alice i final och min lycka är gjord.  Jag åt skummtomtar och drack bubbelvatten under hela programmet för att trycka undan illamåendet för igår blev det en vild kväll för mig.
Började med att träffa tjejerna på mölndalsbro, en snabb sväng förbi några killar i klassen innan vi åkte till Börjes storasyster och förfestade i hennes lägenhet. Sen drog vi till Kourosh 18 års fest, där det var party och dans hela natten.
Jag måste ha dansat bort tio kilo - det behövdes. Fick också höra att jag var den bästa tjejdansaren, av en grymt snygg rappare, på dansgolvet och kanske i mycket större bredd också, så jag kan inte annat än tacka och ta emot.
Det var en bra kväll, jag är ju en dans tjej så dans på fest är det bästa jag vet och inte bara mingla runt.

Idag skulle det bli fika och dans, men jag kan inte röra min arm och axel, eller hela kroppen för den delen och jag tror inte en stor kaffe latte och en muffins är bra för varken magen och plånboken just nu. Så istället ska jag se på Pretty Women och njuta av att jag mår bäst. Trudelu


Pink - Just like a pill

Yeey. Jag kommer ha en sådan träningsvärk i min kropp, speciellt min högra arm, imorgon.
Jag spelade badminton med Vickelicious idag och vad ska man säga annat än att vi fick verkligen ut våra aggressioner. Dock så vann Vicke ganska överlägset på matchen men vafan, vem bryr sig?

Igår var det 50års kalas och jag hade de faktiskt trevligt, åt som en häst och pratade med en Milf Morsa som tyckte jag borde bli tillsamans med hennes skit snygge hockyspelande son (jag fick se bild).
Annars så har jag inte gjort så mycket, töntat mig med folk och mått allmänt bra och ikväll blire skoj, vi får se vart kvällen tar oss och hur den slutar. Säkert med att Petra skuttar, Hanna ramlar och gråter, Linda är lost och full och Vicke hittar några håschare.
Det var allt för den här gången. Ha kul i helgen - det ska jag.


Alphabeat - Fascination

Mysigt.
Jag gick ut igår kväll, satt utanför dörren på trappan och tittade på himmlen. Full måne och klar himmel med några små flytande vita moln, stjärnorna lyste och allt var faktiskt lugnt då jag plötsligt såg en stjärna falla. En önskning. 
På bussen till dansen så tänkte jag att nästa låt kommer bli en del av min framtid. Det blev Lady Gaga - Just Dance.
När jag senare tittade ut så ser jag på en skylt att det står något i stil med: Don't look back...
Jag pratade med 2 gamla vänner och träffade Linnea, igår kväll. Allt faller på plats. Och jag är glad som en mört!
Och jag måste bara få säga: Coca Cola is the shit.

Guns N' Roses - Civil War

Är nu sjuk, förkyld. Låter som en kråka och snoret rinner något konstant.
Imorgon är det Nationella Engelska, stackars klassen som får sitta och lyssna när jag snörvlar i 3 timmar.

Men så idag när ringde klockan stängde jag av den, vände ryggen åt mamma och somnade gott om. Klockan tio vaknar jag av telefonen som ringer och bestämmer mig då för att gå upp och sjukanmäla mig. 
Alex kom vid halv tolv,  jag mådde lite bättre då men vi båda somnade i min säng till klockan två, sen blev det lunch, skejting och Blair Witch Project filmen samt Footloose filmen.  Jag gillar att vara med Alex för man behöver inte "dress up". Jag hade mjukis byxor, hood, smutsigt hår, gårdagens smink utsmetat, jag åt nutella och annat skit, jag kan liksom vara helt naturligt äcklig utan att han bryr sig ett skit om det.

Herregud, vilken tv nörd jag blivit. Igår såg jag She's the man och senare ikväll ska jag nog se Ratatouille eller Pretty Women, kanske Mean girl. Passar nog ganska bra in i mitt liv alla 3 filmer och jag har sett 2 filmer idag och inte tagit ett steg utanför min dörr. Men egentligen vill jag bara dansa, men jag har huvudvärk, blä!

Nu ska jag upp och låtsas för mamma att jag inte alls ätit upp hela Nutella burken på 3 dagar.

Look at your young men fighting
Look at your women crying
Look at your young men dying
The way they've always done before

Rihanna - Live your life

Å så somnar man ännu en gång.
Jag bestämmde mig att lägga mig i min mjuka, härliga säng, ta fram min läxbok och läsa ut den där jävla engelska boken Junk. Men nej, istället så ville jag testa att ta en penna i handen, sova och när jag släpper penna så ska jag gå upp (detta tar max 20 min, mycket bra grej att göra om man är trött men inte hinner sova.)
Tro fan inte att jag vaknar när pennan faller utan sover vidare som en stock ytterligare 1½ timme. Haha, klantig som jag är. Och som vanligt drömmer jag om samma person, varför ska du återkomma i mina drömmer hela tiden?
Men nu ska jag faktiskt plugga för jag måste det, sen blire House, stryka, Grey's anatomy och sängen (igen). Och jag är nöjd!

Frida Örhn - Release me

Jag blev halvt våldtagen av Haris och Koroush, jag lyckades flytta en redovisning tills nästa vecka och Emma klarade körkortet och uppkörningen, själv klarade jag mitt filmkunskapsprov och har ätit tre nutella mackor och haft en konstig dröm om graviditet. En alldeles normal dag i mitt liv.
Jag behöver nog inte säga så mycket mer än att livet ligger på topp med nutella runt munnen och man är alldeles utsövd och man ska snart iväg och gå på bio som jag lovat.

Puss my lovley ones.


Ola Svensson - Natalie

Jag somnade som en stock igår.
Vicke tittade förbi, vi åt min kladdkaka som jag kan lova er var den goaste jag ätit i hela mitt liv, pluggad och lirade en låt på guitar hero innan vi dog av trötthet och bestämde oss för att busa lite.
När hon försvunnit ut ur mitt hus, dog jag med kläderna på i min säng och tittade på Hocus Pocus, äntligen!
I två år har jag letat efter den filmen och velat se den, men eftersom det är en gamal Disney film från 1993 så finns den bara på VHS. Tack gode gud for Youtube, för där fanns hela filmen i bra kvalite.
Sen somnade jag och det kändes som om jag bara blundat i ca: 2 minuter och haft en liten dröm om spindlar innan klockan ringde. Jag fick verkligen kämpa mig ur min säng, rullade nästan ut och började tvätta av mig då jag plötsligt kom på: Jag har ju sovmorgon på måndagar. Hallelujah moment tänkte jag och kröp sedan ner i min fortfarande varma säng för att sova ytterligare en timme.

Nu sitter jag här framför datorn och borde plugga mitt älsklingsämne filmkunskap men istället flyr jag ifrån det och gör en massa annat onödigt, som jag tror vi alla gör för att slippa ta tag i jobbig saker såsom att städa, diska eller göra mat.
Jag dansade t.ex extra länge idag, för att slippa åka hem. Det blev balett (och street) och mina piruetter börjar bli gryma måste jag säga. För, första gången jag gjorde en piruett i hela mitt liv så sa min lärare att jag var jätte duktig...wiie! Naturbegåvning?

Nej, nu ska jag upp och äta kladdkaka (igen, sicken tjockis, men jag har dansat 5 timmar på två dagar och imorgon ska jag gymma och idag hade jag gympapass så det så!)
Ciaao bitches
 

Aerosmith - Pink

Jag är uppsvälld som en badboll och trött som en korv.
Vi åt och åt och åt och åt igår, jag och Vicke. Eftersom hon kom med playstation 2, guitarhero, dansmattor och själv hade jag singstar och buzz samt en massa nördiga PS1 spel så blev det en helnatt med musik, dans, sång och självklart mat.
V åt pizza, dipp, morötter, gurka, choklad, godis, vindruvor, mer choklad, cola, soda stream vatten och tillsist pizzasallad klockan 5 på morgonen. Vi var mycket busiga och otroligt roliga, iallafall enligt oss själva.
Vaknar klockan tio av att någon ringer mig, stryk ska han/hon ha. Vicke hade tidig träning och jag själv låg kvar på madrassen framför bion och spelade guitar hero Aerosmith ca. 2 timmar, latmasken som jag är.
Sen bakade jag kladdkaka eftersom det är farsdag och min syster tjatat om en sedan 1 månad tillbaka.
 
Nu ska jag spela lite mer GuitarHero och sedan dra mig till dansen, har break idag.
Kommer snarare rulla runt än något annat.  Ciao

We will rock you - I want to break free

Ett en lång och mysig natt vaknar jag av att mamma väcker mig klockan elva och vill gå på promenad.
Bajs på det tänker jag, drar täcket över huvudet och somnar om. Halvsover eftersom något piper och låter hela tiden. Det visar sig vara telefonen men det reagerade inte jag på då.
Vaknar klockan ett av att mamma väcker mig igen. Drar täcket över huvudet och tänker återigen bajs på det. Men så lätt kom jag inte undan den gången utan tvingas gå upp för att socialisera mig med familjen. Vi åkte till Tjolöholm slottet och tog en promenad där, där det också blev en massa bilder.
Nu är jag hemma, sitter framför datorn och tja, gör inget vettigt. Men jag har dock tänkt: Hur bra är inte mitt liv då?
Jag ska snart käka pizza (yes!) sen kommer vicke med dip, cola och dansmattor, för vi två ska shaka the ass hela natten lång och så är min syster hemma. Me Enjoy beeing free.

Bara för jag är så glad idag ska ni få se en otroligt fin bild på mig i slottsträdgården.

 


Kevin Borg - Living on a prayer

Ett härligt slut.
Jag har nyss skickat in mitt historia arbete, tack gode gud jag är fri! 23:49 så skickade jag iväg mejlet till min lärare.
Visst en nörd! Jag vet, jag pluggade på en fredag. Men eftersom min syster satt i soffan bredvid, vi snackade om allt och inget och båda hade varsinn laptop att latja med så störde det mig inte. Hellre det än att återigen sitta hos någon och supa bort pengar med samma gamla människor.
Kalla mig tråkig eller vad ni vill men jag tar inte åt mig.

Jag såg faktiskt idol för en gång skulle och jag såg Kevin Borg. Den bästa killen som någonsin funnits i Idol och dagens låt som han framförde var för mig de bästa nummret som gjorts genom Idol tiderna. Me love and adore.
Jag menar han kommer till Sverige och lär sig svenska på 6 månader och blir bättre än Drottning Silvia.

Nu orkar jag faktiskt inte mer, utan ska krypa ner i min säng och njuta av att jag har en oplanerad och otroligt skön helg framför mig.


Westlife - Uptown girl

Hejsan

Idag är en sådan där oturs dag som driver mig till vansinne eftersom den bara jävlas med mig, gör mig irriterad.
Inatt så kraschade min dator, hälften av mitt arbete försvann men "som tur va" var hälften kvar.
Imorse kom jag på att mina nya älskade Uggs var kvar på dansforum, jag lovar att de säkert är kvar där men det är resan dit och tillbaka som kommer ta sådan tid.
Sen så trampar jag rakt ner i en vattenpöl när jag klivetr ut ur bilen, men det läcker inte in helt utan bara lite, så det blir sådär lagom kallt å fuktigt i skon.

Massa sånt, som gör att min dag bara blir pannkaka. Jag är också stressad som ett ufo då jag tydligen gjort fel på min Dramaturgiska filmanalys som jag gjorde inatt, jag hade skrivit ett helt A4 och inte ens kommit halvvägs och tydligen ska vi ha 300-600 ord... fan fan fan (Ännu ett tydligt exempel på att någon vill mig ont, eftersom jag kämpat i onödan och nu måste skriva om hela innan klockan kvart över ett idag)
Jag är inte heller klar med historian och nu fick jag precis veta att vi ska göra ett helt arbete om Nervsystemet, jag fick ryggmärgen med Jakob, skönt! Plus att igår fick vi ett arbete om Julen och nästa vecka har vi muntlig och skriftligt nationellt prov i engelska. Död, död och återigen DÖ!

Nu ska jag jobba vidare men först: Visst ni att impluser såsom om man lägger en hand på en varm platta inte är en reaktion från hjärnan utan ryggmärgens nervsystem som reagerar innan hjärnan ens uppfattat vad som hänt.
Nej det visste ni inte, för man lär sig något nytt varje dag! T.ex Idag lärde jag mig Indianen, Spöket och några andra rolig grejer man kan pyssla med nu höstmörkret.

Adolfson och Falk - Mer jul

Som jag precis sa till Hanna: I november har vi inget liv, vi väntar alla bara på julen. Iallafall jag!
Med en massa mys såsom julgodis, julkalender (i choklad då) juleljus och allt annat som julen i bringar. Men det jag speciellt längtar är den där julkänslan som sprider sig i ens egna hus och alla andra som när man åker förbi en massa lägenheter på juletid så står det i varenda fönster en adventljusstake som lyser så fint och det gör mig varm i magen.
Eller när jag köper presenter till de jag älskar och när jag slår in dem, lyssnar på julmusik och bara mår bra. Inget kan göra en gladare än att få ge något till någon man älskar, som man vet den kommer älska. Att se ansiktet då personen öppnar presenten, hur det bara lyser upp och man vet att man lyckats.
Kanske är känslan att få den presenten man önskat sig i vad, sedan förra julen? ännu bättre men men...

Nu ska jag sluta snacka jul, jag blir bara deprimerad. Jag ska plugga, plugga och återigen plugga.
Men jag måste bara säga: "Jag vill ha, mer jul, ge mig, mer jul"

Babyshambles - Sedative

Vilken nostalgi tripp det blev igårkväll. Im a doubbel working son of a bitch. Jag strök kläder (jag får ju då pengar för det) och gjorde min läxa samtidigt för i filmanalys fick vi i uppgift att skriva en analys av en valfri film och jag valde då min absolut favorit film Pearl Harbor som jag sett typ en miljon gånger. Bara på sportlovet, då jag såg  filmen för första gången, såg jag den 3 gånger. Torsk eller vad?
När första scenen började rulla och musiken sattes igång fick jag rysningar, för den filmen är så underbart bra, så fin och visst, väldigt patriotisk för Amerika. För i filmen så ser man inte att Amerika gjort något fel utan att Japan bara bombade Pearl Harbor utan anledning, nog finns det en anledning för allt som händer här i världen.
Men det är kärlekshistorien, alla snygga killar och flygandet som gör att jag älskar filmen. Jag låter kanske ytlig, men efter att ni läst min analys så kommer ni nog inse att det finns en del bakom filmen förutom killarna och alla de bara överkropparna grr*

Men nu ska jag fortsätta med mitt arbete om Ät fett - bli smal. Jag sitter här ensam då hela min grupp är borta och den ska vara klar nästa lektion. Tydligen ska vi göra en affisch, en knapp och ett informationsblad och vi har inte börjat på något. Eller jo, jag har börjat skriva min del men vad fan?
Kiss'n'love

EMD - All for love

Måste säga att det var en bra dag idag, iallafall hittills. Jag klagar inte. Förutom att jag glömde mina skor så jag kunde inte gymma efter skolan. Helt ärligt så tror jag det var något som kallas Borttränging som man säger inom psykologin. Jag tryckte och trängde helt enkelt undan det, så jag skulle få en ursäkt till att inte gå på gymmet eftersom jag egentligen inte orkar eller vill fastän jag borde.

Så vad hände idag egentligen? Det var soligt. Jag hade en bra lunch. Jag firade att fässberg vunnit pris för bästa bibliotek (Okej egentligen inte, jag passerade bibloteket eftersom jag skulle lämna tillbaka en bok så jag tog några saltapinnar wiie) jag hmm... det är ju faktiskt en bit kvar på dagen och mycket har jag kvar att göra som både kan göra dagen bättre såsom dans och greys anatomy men också sämre såsom plugg och strykning. What to do? Får la se allt positivt, för jag är positiv idag. Jag trippade iväg med lätte steg imorse.

Känner ni också att i luften så börjar vinterkänslan krypa in? Igår, all dimma, den svinigt kalla vinden och tråkigheten gjorde att man inte alls välkommnade vintern. Men idag, med sol och ingen vind så kan jag inget annat än att faktiskt tycka det är mysigt. Kanske också för att jag har en brasa (haha), som jag tänder på kvällarna, kryper tätt intill med te och täcke och telefonen. Blir alltid sådär lagom mysig till vintern. Orkar inte mycket mer än att bara finnas till.


Eals - Hey man

Så sitter man här. Framför datorn och gör allt för att slippa plugga psykologi, har då prov imorgon.

Obama vann valet och jag var defenitivt för det. Det glädje mig imorse att se en svart man stå framför tusentals å tusentals amerikaner med sin familj och ha kämpat sig upp till toppen, trots motgångarna, fördomarna som han säkerligen stött på.
Tänk för att bara 40 år sedan skulle folk skrattat gott om man sa att 2008 skulle USA:s president vara svart.
Då fick ju inte ens svarta gå på de vanliga toaletterna, sitta ner på bussen eller åka taxi. Vare sig man var rik eller fattig, för allting handlade om raser då. Man delade upp folk i raser efter hudfärgen, men som min historialärare sa idag "Det finns inga raser här i världen".
För vi är alla samma ras, samma människa och de är hårfina skillnader som gör att vi kan skilja oss från varandra såsom ögonfärg, hudfärg och hårfärg men har det någon betydelse? Då kan man ju lika gärna trycka ner alla med blå ögon, just för att de har blå ögon och inget annat. Hudfärg och ögonfärg är ju egentligen ingen skillnad eller?

Sedan så handlar det inte bara för min del om att Obama är svart utan också för det han står för. Hans sätt att övertala och få folk att lyssna på honom är också otroligt, han har en sådan styrka. Fast somsagt, så var ju Hitler också. Han var en av de bästa retorikerna genom tiderna, vare sig om det han sa var bra eller dåligt.
Så Obama vi får se var du går för.

Peace out dudes

Håkan Hellström - Nu kan du få mig så lätt

Du kom inte etta iallafall.

Är jag inte duktig då?
Jag har gjort min engelska läxa, plus lite till. Jag har gjort klart hela min filmanalys som blev 3 sidor långt. Jag har börjat på min historia uppstats, efter 10 veckor. Samt börjat läsa på psykologiprovet.
Jag känner att jag har halkat efter lite i skolan men nu ska det bli ändring på det. Jag ska inte längre slappa, skita i läxor eller lektioner. Grr*

Allt jag vill just nu är att åka hem, dra på mig mina danskläder och få dansa i timmar, timme efter timme. Dansa så jag glömmer mina tankar för en stund, så jag blir gladare, så jag blir bättre, så jag helt enkelt försvinner in i mig själv.
Fast lite kul är det allt, för just nu ligger Haris framför hela klassen på 3 bänkar och posar. Vilken topmodel han är.

På fredag kommer min syster hit till Sverige. Så jag får träffa henne igen, så jag klagar inte.

Edwin McCain - I'll be

Och jag dör. En långsam, plågsam död.

Efter ett underbart lov så är det som ett slag i ansiktet att komma tillbaka. Tillbaka till ens egna verklighet, den som man lever i. Jag har 2 prov och 2 stora inlämningar denna veckan. Jag har en del att tänka på. Mycket som snurrar runt just nu.
Det är som en stor klump i magen.
Ni vet, när man vaknar på morgonen och man vet att det är något som finns där, i luften, runt omkring, men man kan inte sätta fingret på vad, men man vet att något kommer gå riktigt snett idag, man har nästan ångest att masa sig iväg och möta dagen. Man vet att idag kommer vara en skit dag, vad som än händer, hur allting än går, så kommer allt bara bli pannkaka. Just nu känns det så för mig och visst, kalla mig deprimerad eller deprimerande men ingen av er lider  av det. Jag är bara inne i en liten period då jag bara vill bort härifrån.

Nu ska jag återgå till min Filmkunskap läxa och sedan ta en dusch innan jag ska krypa ner i sängen och läsa min engelska bok och sedan sova för att sedan imorgon kanske kommer vakna med min klump i magen eller kanske kommer jag trippa iväg med lätta steg mot den dagen som blir min vändning, vem vet hur framtiden kommer te sig?
Vem vet någonting alls?

Mcfly - Sorry is not good enough

Jag känner mig så ensam.

Mcfly - Only the strong survive

Är nu hemma i mitt hus.

Men är jag verkligen hemma?
Jag satt och tänkte på planet från Paris till Göteborg, på var jag hör hemma. Sverige och speciellt Göteborg kommer alltid vara mitt hemland, det är landet som jag rest till varje sommar och tänkt: Nu ska jag hem. Jag kommer alltid älska det och jag kommer alltid komma tillbaka, varje år, varje sommar men det är ändå inte där som jag hör hem.
I Paris var jag fri, jag var lycklig och jag ville absolut inte tillbaka hit. Dels kan det bero på att jag älskar Paris, att jag slapp mina föräldrar och att jag fick hälsa på både min syster och min Céline. Men det är inte bara det, utan så mycket mer.
När jag slutar skolan kommer jag ha bott sex år i Sverige, SEX år på samma ställe, det är mer än vad jag än van vid, mer än vad jag tror jag klarar av.

När jag i fredags kom till Céline och vi snackade om världen, framtiden och speciellt London så märkte jag att det är ut i världen jag vill, resa runt överallt.
Jag kan inte tänka mig ens bo ett år kvar efter studenten i Mölndal, hos mina föräldrar. Jag säger inte att ni som ska det är dumma i huvudet, men det är inte sådan person jag är. För efter sommaren 2010 kommer jag vara så glad. Den dagen jag står på flygplatsen på väg till London kommer jag att säga: Jag har väntat i sex år på det här och nu äntligen ska jag iväg.

Men lite snabbt om mina sista två dagar i Paris - Jag njöt av att vara tillbaka i mina gamla kvarter med Céline och snacka Mcfly och London dygnet runt. På halloween kvällen såg vi The Shining och måste säga att det var en bra film, me like!
På lördag så åkte vi till Paris, käkade KFC och drack på Starbucks såklart. Sen shoppade vi och för mig blev det en Dougie-boyfriend tröja och ett nitskärp från Zara.

Resan hem idag gick jätte bra och när jag kom hem fann jag en massa roliga saker såsom skolkatalogen, ojoj vad sexiga vissa blev, skolfotot och en biobiljett som jag vann. Wiho för mig!
Men det känns dock lite ensamt eftersom mina föräldrar är i Paris hos min syster och jag är ensam hemma hela natten. Jag kommer bara ligga och tänka på Hannibal Lector som kommer äta upp mig. Fast nu tjuter pizzan på mig, snabbmat är allt vi har i kylen för tillfället.

Jag längtar till framtiden, till 1½ år framåt. Ciao

RSS 2.0