Okt. 28, 2009

Jag och violetta när vi har webbsex! Hon tänder på konstiga saker hon...

Okt. 26, 2009

Hejsan hoppsan. Klockan är mycket och jag ska snart sova. För imorgon ska jag upp tidigt och ut och shoppa, äntligen!! Sedan blir det träning och sist ska jag faktiskt plugga. Det måste jag.
Tänkt bara säg att jag mår bra, jag älskar lov och jag lyckades få punktering när jag körde bil idag. Världens otur, det händer så jävla sällan men självklart lyckas jag. I just looove it.

Love

Okt. 25, 2009

Oj herregud. Jag har massa att skriva om. Och jag vet inte vart jag ska börja för att gör det på ett snyggt sätt. Har ni känt det någon gång? Ni har så mycket att säga som ni varit med om, som ni känner eller som ni tänker på men vet inte vart ni ska börja?
Så nu ska jag skriva ett långt inlägg som ingen som har riktigt tråkigt kommer läsa men aja, se tidigare inlägg så kommer ni förstå.

Som tillägg till tidigare inlägg (det förra), så bloggar jag också för detta är mitt liv. Detta är jag. Det jag skriver om är mina tankar, det jag skriver om är mina händelser. Det finns dokumenterat.

Jag såg filmen Matrix med pappa nyss. Jag läser filosofi och igår så började vi på den svåraste och sista delen i hela kursen - Vad är verklighet? Matrix är en ganska passande film.
Lever vi kanske i en drömvärld, i Matrix, och den verkliga världen är den vi inte kan se? Jag som tror på det jag ser säger såklart Nej. Som min filosofi lärare då svarar: Hur kan du vara säker på att detta är den verkliga världen om du inte har bevis för det? Som jag svarar: Hur kan man tro att det finns en annan värld när det aldrig funnits bevis för det? Det är två argument som säger allt - men ändå inte ett jävla skit.  
Åh, jag blir så trött på vad som är verkligt och inte. Eller vad som kan defineras som frihet eller rättvisa? Är frihet när du är fri från något eller är det när du är fri att göra vad du vill? Är det rättvist att den rika får jättemycket och den fattiga får lite mer än annars, än om ingen av dem fått något alls?
Svårt att hänga med? 
Tror du på ödet? Att livet är förutbestämt? Jag, som Neo, säger "Nej, för jag gillar inte tanken på att inte ha kontroll över mitt liv". Vill bara säga det! För jag tror många människor som inte tror på ödet känner så.

Nu över till något helt annat som jag också grubblat mycket på. Det är känslan av att jag inte passar in. Jag kan ibland vara i en större grupp med människor och känna mig vilse och inte riktigt som mig själv. Jag är trevlig, rolig, glad och ja, jag. Men långt ifrån hela jag. Och jag tror det har att göra med att jag vill vara omtyckt, jag gillar inte att vara o-omtyckt. Jag hatar det rent ut sagt. När jag väl hamnar i den situation då jag är o-omtyckt så blir jag nedstämd och lite tyngre. Det är jobbigt. Det kan även vara personer jag ogillar, jag har en anledning till att ogilla dem och dem en anledning till att ogilla mig, men även då tycker jag det är jobbigt. Det bör jag ändra på, jag måste sluta bry mig om folk inte tycker om mig för den jag är - hela jag, hela Hanna. För om dem inte tycker om mig, då är dem kanske inte någon jag vill ha i mitt liv ändå?
Jag är precis den du vill att jag ska vara. Det är så det är med killar speciellt.
Jag avundas folk som inte bryr sig, dock måste det vara ganska jobbigt för dem. Att aldrig bry sig om något, inte heller ta till sig om vad folk säger till dem. Någonstans måste de väl ha ett samvete som säger till dem när de trampar folk på tårna, för mycket och hårt.
Jag är nog lite väl försiktig när det kommer till att "såra" människor som jag ändå inte känner eller bryr mig om. Jag sårar dem inte om de inte känner mig, hur kan jag göra det? Dock kan jag ibland vara otroligt klumpig och såra människor jag faktiskt bryr mig om. Det är svårare än man tror att hitta en balans. Alla har vi sårat.

Och återigen över till något annat.
Jag måste ge en eloge till min pappa, världens bästa pappa. Han har dem senaste två veckorna i skolan, som varit ett helvete, hjälpt mig med nästan alla mina läxor och prov. Och han kan typ allt, förutom matte som min mattelärare till mamma hjälper mig.
Vi har diskuterat filosofi (okej, jag fick G men utan honom hade jag fått IG), terrorism i världen (MVG på provet tack vare honom), upplysningstiden (ännu inget prov tillbaka men jag kunde svara på alla frågor iallafall), hjälpt mig med argument till debatt osv. osv. Han lär mig köra bil och han är en otroligt bra lärare, han har lagat mat till mig nu när jag har haft ett helvete, har lyssnat på mina problem och tankar. Han har hjälpt mig med så mycket.
Han är löjligt smart och allmänbildad precis som min farfar. Och jag önskar jag kunde bli som dem och inte bara lära mig inför prov utan föralltid.
Det är därför jag vill så mycket. Jag vet en massa böcker jag vill läsa, en massa filmer jag vill se, jag vill lära mig köra bil, lära mig om all politik, alla problem, alla länder, all teknik. Jag vill, vill, vill men det är omöjligt. Plus att jag inte är så smart ändå, det fastnar inte. Haha!

Nu ska jag hålla käft och gå å lägga mig.

Love


Okt. 24, 2009

Pappa har ännu inte kommit hem, mamma är i Paris och systern i Nice. Jag själv ligger i min säng och är trött men kan inte sova eftersom jag tänker för mycket.
Jag har läst lite olika tankar kring det här med bloggandet: Vissa skriver om sin vardag, dagens outfit och sådana småsaker, andra skriver om sina känslor och tankar medan vissar tycker det är otroligt onödigt och ingen människa bryr sig om någons drömmar eller vad dem åt till lunch igår eftersom den informationen aldrig kommer sparas ändå. Dem skriver hellre om saker som man kan relatera till.
Så jag började fundera varför jag skriver och vad jag skriver om? Jag har insett att jag inte skriver för läsarens skull utan för min egna, för jag vill berätta om min dag, klaga på min vardag, berätta om min underbara dröm jag hade eller vad jag åt för gott - eller äckligt - igår till lunch. Men varför då inte skriva dagbok? Vet inte, har försökt. Men då skriver jag allt eller inget. Allt innebär alla mina känslor och tankar och ibland så funkar inte det, ibland vill man inte. Och då skriver jag inget.
Detta är min lilla venitaltion. Det är skönt.
Och jo, det finns faktiskt folk som bryr sig om småsakerna. Jag läser bloggar för jag tycker det är kul att få inspiration till stilar, läsa om mina vänners dagar som oftast är fartfyllda med händelser, läsa och se bilder på kända bloggerskors shopping eller titta på lunchen och sukta efter samma eftersom mat är det bästa.

Nu kommer jag kunna somna gott.
Love


Okt. 23, 2009

Mmmm lyckades komma iväg och gymma och jag körde mycket styrka. Så nu när jag äter kladdkaka så gör jag det med gott (okej lite dåligt) samvete - det är dags för fredagsmyyyyyys - så jag har rätt till det plus att det är lov. Så idag är det: tv - idol, cirkus Möller, DoobyDoo, Band of Brothers, 2 liter Cocacola i Mcdonalds colaglas, nudlar, kladdkaka, saltade chips, min nya tidning, mobilen, laptop och det viktigaste: Mitt duntäcke som är det bästa som finns. Allt detta helt ensam. Det är så jävla skönt, är nog lite av en ensamvarg ändå.
Nu ska jag stoppa ner armarna under täcket och värma dem också. Ha en trevlig fredagskväll

Love

Okt. 23, 2009

Nu är det loooooov. Och jag borde vara nöjd, jag är faktiskt ganska nöjd, men eftersom jag vet att mitt lov bara kommer bestå av: Sova (från 3 på natten till 3 på dagen), köra bil (3-4), träna (4-6), plugga (6-8, Haha som om det kommer hända), äta (8-9) och sedan göra något till klockan tre på morgonen och sedan sova och så börjar det om. Det gör att jag inte direkt är superglad plus att kursen Filosofi kan gå och dö. Helt omöjligt att ens klara kursen typ, 10 av 30 i vår klass fick G eller mer, resten IG på hemtentan. Japp, helt omöjligt!
Jag hade tänkt att detta skulle bli plugg -, bil - och träningslov. Fast jag vet redan nu att det inte kommer funka men jag ska verkligen försöka. Så nu ska jag dra av mig jeansen och hoppa in i träningskläderna och sedan gymma. Sen kan jag med gott samvete duscha, ha på mig mjukiskläder, krypa ner under täcket i soffan med Coca Cola, lite mat, sedan en kopp te och lite chips och titta på BOB - Band of Brothers!
Hejdå, nu ska jag snart, alldeles strax åka men jag ska bara...

Okt. 22, 2009

He-he-he. Jag är så jävla lat. Och trött. Och sliten. Så efter debatt, ordförandeskap, långmöte och historia prov utan varken frukost eller lunch så insåg jag att: Neeeej, jag har ingen kostym med mig och det enda alternativet jag hade var en illgrön sparkdräkt från topp till tå. Inte min grej...ALLS! Så jag tackade vänligt men bestämt nej och gömde mig sedan i elevkårsrummet medan resten av skolan sprang runt och lekte Superhjältar. Och där förblev jag. Som för att ursäkta mig för mitt beteende har jag tagit på mig allt pappersarbete som krävs med superhjältedagen efteråt, så helt värdelös som ordförande är jag inte.
Sedan åt jag äntligen mat!!!!!!!!!!! Kebab piggar upp även den schletnaste. Sen blev det hem och köra mamma till flygplatsen, pappa till McDonalds, och JA, jag körde!! Fick lite panik någongång och total motorstopp mitt i en rondell! Inte för att jag inte kan, utan för växeln hoppa till trean och inte ettan, jag är så bra i stressade situationer. Eller inte.
Dock har jag klarat min första Drive in på Mcdonlads och jag är fetting stolt (Så tjock är jag inte att jag köpte McDonlads också).
Nu är jag trött som en vattenballong och skiter fullständigt i mina läxor tills imorgon. Jag ska bara gå till skolan, hoppas på ett G i filosofin och sedan gå hem och ha fredagsmys... ensam! Lite sorgligt. Men jag orkar inte åka någonstans så vill ingen komma till mig, det är knappt jag orkar det ens, så är jag klart mycket hellre ensam.
Fast jag ska nog åka in till stan och köpa mig något fint, åka och träna och SEN hem och sova.
Godnatt mina love, lovers!

Okt. 22, 2009

Jag försummar min blogg. Men tja, ingen bryr sig ändå så what the effing crap?
Jag pluggar tråkhistoria eftersom jag har prov imorgon, samt debatt emot skoluniform. Och det är superhjältedagen! Har såklart ingen kostym eller dräkt och jag som ordförande BÖR ha det, utan tvekan. Så jag tänkte såhär: Jag tar svart/brun färg, kletar in det i ansiktet, tar en scarf runt huvudet och en fet keps, stört stora kläder och skriver G-Unit på min t-shirt och sedan så leker jag 50 cent och att han är min hjälte! Jag menar det är han ju... nästan! Oh, jag är så tråkig jag vet men vad fan, kom på något annat som jag kan vara då!! Eller åååh, jag har den roligaste idéen men vettefan om den är så superhjältig. Jag tar massa inslagspapper, ett snöre och så skriver jag på en lapp: Gods gift to Men! Haha jag är världens superhjälte som räddar alla män. Okej... LÅNGSÖKT!
Eller så är jag Cruella De Ville (man får vara superskurk), har en svart vit pälsjacka. Men inget svart/vitt hår.
PANIK

Love

Okt. 19, 2009

Tänkte mest titta in, säga Hej och sedan gå. Men får väl skriva något nu när jag ändå tagit mig tiden att klicka mig in på blogg.se.
Jag är ganska mördbultat efter både innebandy, dans och gym samt barnvakt idag. Speciellt mörbultat är jag efter innebandyn då det hände något lite roligt faktiskt.
Jag är ingen direkt aktiv person på gympan, det har jag aldrig varit och när jag skulle in och spela så slö spela jag lite, sprang lite så det såg ut som om jag försökte men så har en kille bollen och mitt lag skriker åt mig att gå på eftersom jag står ½ meter bort. Så jag går fram i ett försök att gå tag på bollen och då händer något som kan ses i två synvinklar: Mitt och alla andra!
Så här tror folk det gick till: Jag tar några bestämde steg fram till killen med bollen, försöker få tag på bollen men lyckas inte då han börjar gå om mig så jag slänger mig på marken, glider och skjuter bort bollen med armen till en spelare i mitt lag.
Så här gick det egentligen till: Jag går (vem orkar springa) fram till killen, gör ett löjligt litet försök att få bollen, snubblar till på min egna klubba och känner att jag håller på att tappa balansen, så jag försöker räta upp mig själv men ja, jag trillar jag och glider jättelångt eftersom jag lutat mig åt fel håll för att försöka räta upp mig själv, slår i marken och känner smärta i knät och i en reflex så tar jag handen till knät och råkar då slå till bollen. 
Japp, jag var hjälten i laget och blev stämplad som tjejen som offrar allt för SN07! NOT?

Nu ska jag sova så får vi se om något lika spännande händer imorgon, vem vet? Livet är fullt med roliga och spännande händelser som piggar upp vardagen!

Love


Okt. 16, 2009

Jag har inte skrivit något på ett bra tag men jag har haft världens helvetesvecka och nu är det ÄNTLIGEN helg. Den kom ganska lägligt ska jag säga er efter en filosofi hemtenta, en Människo Ekologi Redovisning, ett Matte C prov, ett stort balmöte och ett Samhäll B prov. Samt bilkörning, danslärare, lite sömn och ojämnt matintag.
Nej, nu är det helg och jag ska tagga, TAGGA inför en kul kväll med dem skönaste!! Så nu ska jag ta en mikro tupplur och sedan upp och iväg.
Ha en underbar Fredagskväll du med!

Love

Okt. 10, 2009

Jag kom på att jag typ aldrig skriver vad jag gör. Och om jag gör det så är det bara skola eller annat tråkigt. Så nu kanske alla tror att jag är världens tönt som bara sitter hemma, visserligen händer det, men jag gör faktiskt massa roliga saker, bara så ni vet, haha!
Love

Okt. 8, 2009

Jag pluggar Samhäll B - om Terroristgruppen Hamas.
Så här känner jag just nu:


6 oktober 2009

Hehe, okej. Jag ska inte bli avundsjuk men hallå? Här sitter jag precis så som jag såg ut i skolan idag och, tja, inte så att man klär upp sig inför skolan men inte heller så att man går dit som världens äckelmongo, och så glider man in på Kenzas blogg och gissa vad? Hon ska ha myskväll och sitter i mjukis kläder utan smink och ser ASSNYGG ut. Det är orättvist. Vill också se ut så, blä på henne som alltid ska vara så perfekt.
Så nu ska jag hoppa i mina mjukiskläder och försöka mäta mig med henne, HAHA, eller så försöker jag bara leva med den jag är, pff!


Okt. 6, 2009

Vi lever i en så jävla sjuk värld. Varje dag så lär jag mig något nytt om världen, som jag tidigare inte ens visst om och inser då vilket gigantiskt problem det finns.
Idag så lärde jag mig om barnpornografi. För mig var det, innan, män som tänder på barn som sitter i bikini eller är "naturligt" nakna, ordet låter ändå ganska milt. Pornografi är något lagligt och till viss del ganska ofarligt.
Men när man ser bakom ordet barnpornografi och man inser att dem 750 000 människorna som i just detta ögonblick söker på barnpornografi inte är ute efter några oskyldiga bilder på barn, utan blir sexuellt upphetsade av att se en 3årig flicka bli våldtagen av en man, ja, då inser man vilken sjuk värld vi lever i. 
För mig är det ingen man, det är en psykopat, en äcklig varelse. Och inte nog med äcklet som gjort handlingen utan också dem som tänder på det men bara håller sig på nätet, dem är nästintill lika sjuka i huvudet.
Som min pappa sa: Ibland skämms man över att vara man.

Jag grät när jag lyssnade på detta radio-program Flickan med hundhalsbandet, för finns det något oskyldigare än barn?

4 Oktober 2009

Just nu så orkar jag inte så mycket mer än att finnas till. Jag är som i en bubbla och ingen kan komma åt mig i min bubbla, men jag trivs där inne och tänker nog stanna där ett tag till.

Juste, jag har ju helt glömt att berätta. Att jag var på konsert i fredags och såg Champions of Rock med Peter Johansson, min älskade, älskade, älskling som jag älskar (om ni inte förstod det). Efteråt så fick jag hans autograf, en kram och en bild. Jag var så lycklig!Okt. 4, 2009

Huvudvärken kommer krypande. Det är söndag, det är ångest, det är kanelbullensdag. Jag tycker dock den borde heta Ångest-dagen. Ångest för gårdagen, ångest för helgen är över, ångest över att man gjort massa men inget, ångest för att skolan är imorgon, ångest för att söndagar suger.
Så är det, enligt mig.
Jag pluggar filosofi, jävla skit hemtenta som är jättejobbig och som kräver en massa koncentration som jag inte har. Sedan är det jävla skit Hamas i Samhäll. Varför ska den terroristgruppen existera? Annars hade jag sluppit och skriva om dem och deras skit dem gör. Vill egentligen skriva: Hej. Hamas dödar människor och är onda. Hejdå. Men det går ju inte, då får jag inget MVG, ohno!
För er som inte visste så brukar jag ofta ha en kudde när jag pluggar, ifall jag skulle vilja ta en tupplur. Det händer faktiskt ibland, som idag, man sover ganska skönt på bordet.
Love

Okt. 1, 2009

Hanna Uddenberg just nu, otroligt uttråkad
RSS 2.0